View Full Version : ο μεγαλος περιπατος του χαρη
MiltiadisK.D
24/02/2014, 19:35
Ευχαριστώ πολύ ρε παλουκαρια :beer::beer:
Ώχ!!!Περαστικά Χάρη!και γρήγορα όρθιος!
Περαστικα και σιδερενιος!!!
ρε σεις παιζει επιστροφη στην εταιρια του προβληματικου μοντελου που ακουει στο ονομα χαρης και αντικατασταση του μπας και βρουμε υσηχια με τον κοπανο?
νεα απο το μετωπο:
αφου το χειρουργιο του σαββατου πηγε αριστα περιμεναμε να βγουμε τη δευτερα. ο υψηλος πυρετος ομως δεν το επετρεψε.
καναμε υπομονη μεχρι να περασει μια μερα απυρετος αλλα ο πυρετος (38+) επεμενε παρα την αντιπυρετικη αγωγη.
χτες το πρωι ο χαρης παραπονεθηκε για πονο στο στηθος και μετα απο αξονικη με σκιαγραφικο ο πνευμονολογος (και συναδελφος μου απο αλλου) γιαννης κοκκονουζης ηρθε το βραδυ στο δωματιο και μας ενημερωσε για την αμφοτεροπλευρη πνευμονικη εμβολη που παρουσιαστηκε!
τι ειναι η πνευμονικη εμβολη?
-οτι ειναι για τον καρδιοπαθη το εμφραγμα, ακριβως το ιδιο αλλα στα πνευμονια. και ναι ειναι σοβαρο αλλα ευτυχως αντιμετωπισιμο. παρουσιαζεται συχνα σε μετεγχειριτικους ασθενεις και δεν ειναι κατι που εκπλησει αλλα παρ' ολα αυτα θα μπορουσε και να μην εχει εμφανιστει και να ειναι ολα πολυ πιο ευκολα.
κατοπιν αυτων εχει παραταθει η παραμονη στο νοσοκομειο και μαλιστα με απαγορευση κινητοποιησης (δλδ στο κρεββατι μονιμα μεχρι νεοτερας), αντιπηκτικα (που ουτως η αλλως εκανε) και συνεχιση τις αγωγης με χαπια για το λιγοτερο 6 μηνες, αντιβιωσεις/ορους και μασκα οξυγονου για να ηρεμει απο τους πονους στην περιοχη της θωρακικης χωρας.
αυτα και καλη τυχη μαγκα!
sapila racing
28/02/2014, 10:05
ρε σεις παιζει επιστροφη στην εταιρια του προβληματικου μοντελου που ακουει στο ονομα χαρης και αντικατασταση του μπας και βρουμε υσηχια με τον κοπανο?
νεα απο το μετωπο:
αφου το χειρουργιο του σαββατου πηγε αριστα περιμεναμε να βγουμε τη δευτερα. ο υψηλος πυρετος ομως δεν το επετρεψε.
καναμε υπομονη μεχρι να περασει μια μερα απυρετος αλλα ο πυρετος (38+) επεμενε παρα την αντιπυρετικη αγωγη.
χτες το πρωι ο χαρης παραπονεθηκε για πονο στο στηθος και μετα απο αξονικη με σκιαγραφικο ο πνευμονολογος (και συναδελφος μου απο αλλου) γιαννης κοκκονουζης ηρθε το βραδυ στο δωματιο και μας ενημερωσε για την αμφοτεροπλευρη πνευμονικη εμβολη που παρουσιαστηκε!
τι ειναι η πνευμονικη εμβολη?
-οτι ειναι για τον καρδιοπαθη το εμφραγμα, ακριβως το ιδιο αλλα στα πνευμονια. και ναι ειναι σοβαρο αλλα ευτυχως αντιμετωπισιμο. παρουσιαζεται συχνα σε μετεγχειριτικους ασθενεις και δεν ειναι κατι που εκπλησει αλλα παρ' ολα αυτα θα μπορουσε και να μην εχει εμφανιστει και να ειναι ολα πολυ πιο ευκολα.
κατοπιν αυτων εχει παραταθει η παραμονη στο νοσοκομειο και μαλιστα με απαγορευση κινητοποιησης (δλδ στο κρεββατι μονιμα μεχρι νεοτερας), αντιπηκτικα (που ουτως η αλλως εκανε) και συνεχιση τις αγωγης με χαπια για το λιγοτερο 6 μηνες, αντιβιωσεις/ορους και μασκα οξυγονου για να ηρεμει απο τους πονους στην περιοχη της θωρακικης χωρας.
αυτα και καλη τυχη μαγκα!
Ε ρε πστμ.
Καλό κουράγιο και υπομονή!
Έλα ρε Χάρη γαμώτο, τι ταλαιπωρία είναι αυτή; Περαστικά, περαστικά, περαστικά λέμε.
Περαστικά Χάρη... και γρήγορη επάνοδο κι όρθιος μαζί μας. :beer:
Περαστικά και πάλι ρε Χάρη. Σύντομα ξεμπερδέματα και ποτέ ξανά!
DimChios
28/02/2014, 10:22
ω ρε πστ μου!!!!!!
Οταν μπορει να παει κατι στραβα... θα παει...!
Και τον πηρα προχτες τηλ και μου λεει "αυριο βγαινω"!
Υπομονη ρε μλκ... υπομονη!
devil's animal
28/02/2014, 10:32
περαστικα και παλι αγορινα...
pipe_smoker
28/02/2014, 10:39
Περαστικα ρε Χαρη!
Δυναμη και υπομονη!!!
ελεος ρε πστ μου...ξανα μανά περαστικά και πολύ υπομονή ρε Χάρη...
Περαστικά κι αγύριστα ρε Χάρη...
alexxxcbr
28/02/2014, 10:53
Yπομονή Χάρη και θα γίνεις Περδίκι.:wave2:
filipp0s
28/02/2014, 11:20
Υπομονη Χάρη, περαστικα και παλι ρε φιλε...
nikos_abel
28/02/2014, 11:27
Ξαναματαπεραστικά Χαρούλη...
Απλά λίγο παραπάνω υπομονή, θα περάσει και αυτό ρε φίλε
Περαστικά, Χάρη, από μένα και όλο το τμήμα εδώ, γρήγορα σιδερένιος και πάλι!
Περαστικα Χαρη!!! υπομονη και γρηγορη αναρρωση!!! :)
spyrakos35
28/02/2014, 13:32
:sad:
και δυσκολο βραδυ...
ο πονος στο στηθος θορυβησε τους θεραποντες οι οποιοι φτασανε ενα κλικ πριν να τον περασουνε απο εντατικη. τελικα το καρδιογραφημα, το τριπλεξ και ο υπερηχος ητανε καλα και ετσι δεν προχωρησανε σε εισαγωγη στη μεθ.
συνεχιζει να ειναι εμπυρετος και να λαμβανει την αγωγη που ειπα σε προηγουμενο ποστ αναμενοντας να βελτιωθει.
Billymuse
28/02/2014, 13:57
O Xάρης δε καταλαβαίνει απο τέτοια..σιδερένιος αγορίνα σε περιμένουμε με το καλό για μπυρίτσα :beer: ολα καλα θα πάνε
DimChios
28/02/2014, 14:00
και δυσκολο βραδυ...
ο πονος στο στηθος θορυβησε τους θεραποντες οι οποιοι φτασανε ενα κλικ πριν να τον περασουνε απο εντατικη. τελικα το καρδιογραφημα, το τριπλεξ και ο υπερηχος ητανε καλα και ετσι δεν προχωρησανε σε εισαγωγη στη μεθ.
συνεχιζει να ειναι εμπυρετος και να λαμβανει την αγωγη που ειπα σε προηγουμενο ποστ αναμενοντας να βελτιωθει.
ελα ρε πστ μου γαμωτο
:mad:
akis_trevor
28/02/2014, 14:17
υπομονη χαρη..ολα καλα θα πανε απλα θα παρει λιγο παραπανω καιρο...
MiltiadisK.D
28/02/2014, 14:30
Υπομονή Χάρη,κουράγιο,περαστικά νάναι και ποτέ ξανά!
υπομονη υπομονη υπομονη!θα περασουν ολα οσο το δυνατον ποιο συντομα ευχομαι
ω ρε πστ μου!!!!!!
Οταν μπορει να παει κατι στραβα... θα παει...!
...
+1
καλή δύναμη Χάρη
catmaster
28/02/2014, 15:45
Περαστικά και υπομονή , όλα να πάνε καλά εύχομαι ...
Πω ρε που στη μου...Τι να πω;;;Περαστικά ρε φιλε!!!
makis206
28/02/2014, 15:56
Το νου σου μουσάτε, έχε το νου σου να ξεμπερδεύεις όσο το δυνατόν συντομότερα από'κεί μέσα.. γρήγορα να γίνεις καλά και να'ναι το τελευταίο φιλαράκι..:beer:
harris_x
28/02/2014, 17:28
Thanks guys :beer:
Thanks guys :beer:
:beer:
AristidisZ
28/02/2014, 17:32
μπας και έχεις μπανίσει κάνα καλό γκομενάκι και την άραξες εκεί ;
περαστικά και σιδερένιος !!!
περαστικα ρε χαρη και ποτε ξανα :)
spyrakos35
28/02/2014, 18:05
μπας και έχεις μπανίσει κάνα καλό γκομενάκι και την άραξες εκεί ;
περαστικά και σιδερένιος !!!
η νοσοκόμα είναι μωρέ.....
GIXXERAKIAS
28/02/2014, 18:17
Πω ρε φίλε τι τραβάς γμτ....περαστικά να είναι και γρήγορη ανάρρωση αγορίνα!
Black Mamba
28/02/2014, 19:04
Aχχχχ αυτες οι νοσοκομες...:evil:
Ξεκολλα ρε φιλε απο εκει μεσα το γρηγοροτερο;)
Περαστικα και αγυριστα:wave2:
Περαστικά ρε Χάρη. Γρήγορα όρθιος ξανά!
Κουραγιο χαρη περαστικα και παλι ευχομαι μεσα απο την καρδια μου
Wisdover
28/02/2014, 22:19
Περαστικά φίλε μου και ας μην σε ξέρω. Σου εύχομαι και εγώ τα καλύτερα. Γέρος δυνατός
Cpt. Haddock
01/03/2014, 05:59
perastika re vlamene :beer:
τα πραγματα δειχνουν οτι πανε καλυτερα. απυρετος τις περισσοτερες ωρες του 24ωρου και βελτιωμενοι οι πονοι στο στηθος.
υπαρχει στον κατω λοβο του δεξι πνευμονα υπεζωκοτικο υγρο (που δεν εμπνεει ιδιαιτερη ανησυχια). παραμενει σε κατασταση εγγρηγορσης το ιατρικο τιμ που τον παρακολουθει αλλα ειναι μαλλον αισιοδοξο.
κοντα σε ολα αυτα χορηγηθηκε και μια φιαλη αιμα και γι' αυτο ο χαρης σας παρακαλει ΑΝ και ΟΠΟΙΟΣ/Α θελει και μπορει να δωσει μια φιαλη αιμα!!!!
τα στοιχεια ειναι:
Ξυδιάς Χαράλαμπος στο METROPOLITAN.
για οτι αλλο θα σας κραταω ενημερους.
Να πάνε όλα καλά εύχομαι από καρδιάς, να τελειώσει γρήγορα η περιπέτεια του Χάρη και να γυρίσει πάλι στις παλιές του συνήθειες (μια φωτογραφική στο χέρι κλπ κλπ κλπ).
Για αίμα δεν θα μπορέσω μιας κι εγώ πρόσφατα μεταγγίστηκα αλλά όλο και κάποιος θα δώσει. Δεν είναι δα και τπτ σπουδαίο, 10 λεπτά από τον χρόνο μας είναι.
:wave2:
theofilos888
01/03/2014, 15:47
Περαστικά και γρήγορα σπίτι μακριά από τις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις!!!!! :beer:
amyroukai
01/03/2014, 20:35
Τι στο καλό πια ρε γμτ... :(
Γρήγορη ανάρρωση εύχομαι.
George_Sp
01/03/2014, 20:39
χάρη σε 2 μέρες καθαροδευτέρα και ο θίασος θα κάνει αποχή. κανόνισε σε 1βδομάδα να είσαι τζιτζί για κρίκο. :)
giannis21
02/03/2014, 13:46
περαστικά σου εύχομαι και γρήγορη ανάρρωση
Giorgos19
02/03/2014, 14:07
Περαστικά ρε Χάρη. Γρήγορα όρθιος ξανά!
Περαστικα ρε μαγκα κ υπομονη
οχι οχι οχι.. δε θελω να ακουω τετοια.. οχι τετοια
σηκω ρε
σηκω μην ερθω απο εκει κ σε σηκωσω εγω
να σου πω δεν νομιζεις οτι εκατσες πολυ εκει για μια νοσοκομα?? :p
αντε παρε τα πανω σου λιγο να γινεις καλα σιγα σιγα..
περαστικα φιλαρακι!
blackbusa
05/03/2014, 01:27
ola tha pane kala...apla ypomoni...
notakos600
05/03/2014, 10:16
Καλημέρα Χάρη και κουράγιο μαν, θα περάσει.:beer:
blackrose
05/03/2014, 19:25
Υπομονη και δυναμη! οσο πιο γρηγορα γινεται......να εισαι παλι κοντα σε αυτους που αγαπας.
τα νεωτερα απο το μετωπο ειναι ευχαριστα!
κατ' αρχην το θεμα με το αιμα το καλυψαμε. οποτε αν χρειαστει ξανα κατι θα σας ενημερωσω εκ νεου. ο χαρης ευχαριστει τα παιδια που προσφερθηκανε!
στο θεμα:
ο πυρετος επεμενε κι ετσι μπηκαν στη μεση οι λοιμωξιολογοι για να δουνε τι συμβαινει. μετα απο εξετασεις και ψαξιμο διαγνωστηκε μια ατυπη πνευμονια (αλλο θεμα η πνευμονια αλλο η εμβολη και το οιδημα) κι ετσι ξεροντας πλεον με τι εχουνε να κανουνε χορηγειται η αντιστοιχη αγωγη.
οσον αφορα την εμβολη δειχνει να υποχωρει οποτε σιγα-σιγα αρχιζει και παλι μια ελαφρα κινητοποιηση. ο χαρης ειναι καλυτερα εμφανως και στην οψη κι εχει αρχισει και παλι να σπαει @@ :lol:
μενει να συνελθει πληρως και να βγει απο κει μεσα.
filipp0s
06/03/2014, 08:03
:):beer::beer::beer:
amyroukai
06/03/2014, 08:35
Το "μεγάλος περίπατος" για πλάκα το έγραψες, αλήθεια έγινε... Δεν του γράφεις και κανένα τζόκερ;
άιντε με το καλό να βγει.
GIXXERAKIAS
06/03/2014, 08:38
Καλά νέα και με το καλό όρθιος!:beer:
DimChios
06/03/2014, 10:02
:D :ορο: :ορο: :ορο:
Άντε με το καλό και γρήγορα σπίτι του, να ξεμπερδεύει ο άνθρωπος.
τα νεωτερα απο το μετωπο ειναι ευχαριστα!
κατ' αρχην το θεμα με το αιμα το καλυψαμε. οποτε αν χρειαστει ξανα κατι θα σας ενημερωσω εκ νεου. ο χαρης ευχαριστει τα παιδια που προσφερθηκανε!
στο θεμα:
ο πυρετος επεμενε κι ετσι μπηκαν στη μεση οι λοιμωξιολογοι για να δουνε τι συμβαινει. μετα απο εξετασεις και ψαξιμο διαγνωστηκε μια ατυπη πνευμονια (αλλο θεμα η πνευμονια αλλο η εμβολη και το οιδημα) κι ετσι ξεροντας πλεον με τι εχουνε να κανουνε χορηγειται η αντιστοιχη αγωγη.
οσον αφορα την εμβολη δειχνει να υποχωρει οποτε σιγα-σιγα αρχιζει και παλι μια ελαφρα κινητοποιηση. ο χαρης ειναι καλυτερα εμφανως και στην οψη κι εχει αρχισει και παλι να σπαει @@ :lol:
μενει να συνελθει πληρως και να βγει απο κει μεσα.
καλά, dr. house (ιατρικές υποθέσεις) κι ετσι την έχουν δει εκεί :uplate::lol:
Άντε γρήγορα πίσω στους δικούς του ο άνθρωπος :beer:
mystique
07/03/2014, 09:31
Χάρη KaLiMeRa! Περαστικά & γρήγορα σιδερένιος εύχομαι
DimChios
07/03/2014, 10:30
Χάρη KaLiMeRa! Περαστικά & γρήγορα σιδερένιος εύχομαι
:eyepop::eyepop::eyepop::eyepop::eyepop::hypnotize::eleison::faint:
zannisvel
07/03/2014, 10:47
Όλα καλά θα πάνε!!! Άντε, γρήγορα καλά και όρθιος Χάρη!!! :beer:
πανω απο 20 μερες μεσα και τα πραγματα δειχνουν να ξεκαθαριζουν σε σχεση με το πνευμονολογικο προβλημα.
οι εργαστηριακες και οι κλινικες εξετασεις δειχνουν σαφη βελτιωση αλλα ο τζαναμπετης μας ειχε ζαλισει με τον υψηλο πυρετο που δεν ελεγε να πεσει με τπτ!!!
τελικα και αποκλειοντας πιθανα σεναρια μαλλον μετα το οιδημα, την πνευμονια και την εμβολη που σαφως περασε, καταληγουμε σε αλλο ενα προβλημα που λεγεται βρογχιολιτιδα.
δλδ γαμω τη γκαντεμια μου μεσα....!
τελοσπαντων...αντιμετωπισιμο και αυτο απλα επιπλεον ταλαιπωρια για τον χαρη και για την ψυχολογια του.
ειδωμεν...
theofilos888
17/03/2014, 11:04
Με το καλό τα περαστικά μου και γρήγορα σπίτι του!!!!! ;)
George_Sp
17/03/2014, 11:08
ρε μλκ άλλαξε τον τίτλο σε σύντομο περίπατο να βγει μια ώρα αρχίτερα! :look:
Ελα ρε μαστορα!
Τι θα γινει με την παρτη σου;Ουτε το Grey's Anatomy δεν κρατησε τοσο!
Περαστικα και γρηγορα ορθιος φιλαρακι.:beer:
spyrakos35
17/03/2014, 11:14
και να πει κανείς οτι λένε και κάτι οι νοσοκόμες.....
πίκρα σκέτη είναι λέμε.....
εκτός και αν οι καλές σκάνε μύτη αργά το βράδυ.......
Άντε ρε Χαρούλη, τέλειωνε με τις ξάπλες.
nikos_abel
17/03/2014, 11:46
βρογχιολιτιδα.
Άχου, αφού είναι μωρούλι μωρέ, μωρουδίστικα προβλήματα θα σου βγάλει.
Μωρέ πλάκωστε τον στα αερολιν και τα φλεξιταιτ και βγάλτε τον από κει μέσα να πάρει αέρα τον άνθρωπα!
Χαρούλη, ανέβα σε κανά βουνό και κλείσε το ερκοντίσιον ΑΜΕΣΑ και ας κρυώσει ο κώλος σου.
πανω απο 20 μερες μεσα και τα πραγματα δειχνουν να ξεκαθαριζουν σε σχεση με το πνευμονολογικο προβλημα.
οι εργαστηριακες και οι κλινικες εξετασεις δειχνουν σαφη βελτιωση αλλα ο τζαναμπετης μας ειχε ζαλισει με τον υψηλο πυρετο που δεν ελεγε να πεσει με τπτ!!!
τελικα και αποκλειοντας πιθανα σεναρια μαλλον μετα το οιδημα, την πνευμονια και την εμβολη που σαφως περασε, καταληγουμε σε αλλο ενα προβλημα που λεγεται βρογχιολιτιδα.
δλδ γαμω τη γκαντεμια μου μεσα....!
τελοσπαντων...αντιμετωπισιμο και αυτο απλα επιπλεον ταλαιπωρια για τον χαρη και για την ψυχολογια του.
ειδωμεν...
ταχυ-test για γριπη Α+Β και PCR για H1N1 ελπιζω αρνητικα, τεσπα περαστικα Χαρη και γρηγορα σπιτι...
makis206
17/03/2014, 12:50
πανω απο 20 μερες μεσα...
Και δεν έχω περάσει ακόμα γαμώ το φελέκι μου και τα 8ωρα-plus γαμώ τα μου μέσα.. σήμερα το πρωί τον σκεφτόμουν ξανά μιας και δουλεύω απόγευμα αλλά άλλη μια υποχρέωση δεν με άφησε να ξεκουνήσω απ'το σπίτι το πρωί, ίσως αύριο για να δούμε..
Χαρούλη υπομονή ρε φίλε..:beer:
akis_trevor
17/03/2014, 13:03
παλι ρε γαμωτο τραβηγματα;;λιγη υπομονη ακομα ρε φιλε..σιδερενιος γρηγορα ορθιος και πισω στο σπιτι...
zannisvel
17/03/2014, 13:14
Λιγη υπομονη ακομα, λιγο θελει και γυριζεις!!! Εχω να σου πω και τα περι - ποδηλατου!!
Κ μετα λετε γιατι δεν γραφω....μια χαρα μια λυπη.περαστικα κ γρηγορα μαλιστα.
Billymuse
17/03/2014, 14:01
Χάρη ξέρεις εσύ :beer: γρήγορα κοντά μας και πάλι
harris_x
17/03/2014, 16:25
Efxaristw poly re paidia, makari na xeberdepsw sidoma giati den tin palevw allo...
Bladerunner
17/03/2014, 17:18
Να σκέφτεσαι τα πράγματα που θα κάνεις μόλις με το καλό αναρρώσεις. Μη το αφήνεις να σε πάρει από κάτω. :beer:
notakos600
17/03/2014, 17:20
Θα περάσει κι αυτό όπως όλα.
Να απασχολείς το μυαλό σου με άλλα πράγματα.:beer:
Άντε βρε Χαρούλη με το καλό να γίνεις περδίκι! Εύχομαι το συντομότερο να έχεις πάλι τη καθημερινότητα σου!
filipp0s
17/03/2014, 19:56
Efxaristw poly re paidia, makari na xeberdepsw sidoma giati den tin palevw allo...
υπομονη ρε μαν... :wave2:
Κουράγιο ρε Χάρη. Κάθε εμπόδιο για καλό. Μην πτοείσαι και σύντομα θα επιστρέψεις δριμύτερος. :beer:
Μη μασάς Χάρη !! . θα βγείς ποιο δυνατός απο εκει μέσα :beer:
harris_x
18/03/2014, 15:58
Paidia efxaristw poly gia tin sibarastasi, me boithiate poly :beer:
Na sas pw pws ta pramata exoun arxisei na pernoun ton dromo tous kai egw siga-siga na vlepo tin porta tis exodou apo to nosokomio!
:beer::beer::beer:
Paidia efxaristw poly gia tin sibarastasi, me boithiate poly :beer:
Na sas pw pws ta pramata exoun arxisei na pernoun ton dromo tous kai egw siga-siga na vlepo tin porta tis exodou apo to nosokomio!
εγω στο εταξα.. αν δεν βγεις μεχρι τελος της εβδομαδας θα ερθω κ θα σου σπασω το κεφαλι. να εχεις σοβαρο λογο να μεινεις μεσα
taisteal
18/03/2014, 16:24
Υπομονη,και ποτε ξανα..
harris_x
18/03/2014, 17:28
εγω στο εταξα.. αν δεν βγεις μεχρι τελος της εβδομαδας θα ερθω κ θα σου σπασω το κεφαλι. να εχεις σοβαρο λογο να μεινεις μεσα
Dose mou re dike mou ligo xrono akoma, den xerw poses meres 8a diarkesei o neos kuklos antiviosewn....
Mi tis faw tzaba..... Krima :(
:lol: :beer:
παντως καλα σε βλεπω. ολο ποσταρεις εδω κι εκει :lol:
αντε ωρε με το καλο να ξεκολησεις απο κει μεσα :beer:
AristidisZ
18/03/2014, 20:04
δηλαδή για να καταλάβω, την άλλη Δευτέρα πάμε Χάρη ; :bawl:
harris_x
18/03/2014, 21:17
παντως καλα σε βλεπω. ολο ποσταρεις εδω κι εκει :lol:
αντε ωρε με το καλο να ξεκολησεις απο κει μεσα :beer:
Exw arxisei kai tin palevw, opote.... ;)
harris_x
18/03/2014, 21:18
δηλαδή για να καταλάβω, την άλλη Δευτέρα πάμε Χάρη ; :bawl:
8a petaxoun oxo reeeeeee...
makis206
18/03/2014, 21:21
Exw arxisei kai tin palevw, opote.... ;)
Πήρες και την καινούργια ΚαΤεΜάρα τώρα, ποιος σε πιάνει λέμε :lol:
harris_x
18/03/2014, 21:26
Πήρες και την καινούργια ΚαΤεΜάρα τώρα, ποιος σε πιάνει λέμε :lol:
Etsi....
Gia osous den xeroun, afa8mistikame idi se 690 Enduro :D
makis206
18/03/2014, 21:32
Etsi....
Gia osous den xeroun, afa8mistikame idi se 690 Enduro :D
Μην κάνεις και πολλά όνειρα όμως, έχω εξουσιοδοτήσει τον γιο σου να την μεταβιβάσει στο όνομά του αύριο μεθαύριο που θα βρεις από'κει ε! Δανεική είναι, ίσα να την παλέψεις όταν στην σπάνε οι γιατρέσσες..:lol:
harris_x
18/03/2014, 22:01
Μην κάνεις και πολλά όνειρα όμως, έχω εξουσιοδοτήσει τον γιο σου να την μεταβιβάσει στο όνομά του αύριο μεθαύριο που θα βρεις από'κει ε! Δανεική είναι, ίσα να την παλέψεις όταν στην σπάνε οι γιατρέσσες..:lol:
Aliti adra... Kai nomiza pws itan gia mena... :(
Allst@rf
18/03/2014, 22:32
De pistevw na nomizeis oti 8a pigeneis monopati me to 690...;:moutza:
:bawl:
harris_x
18/03/2014, 23:06
De pistevw na nomizeis oti 8a pigeneis monopati me to 690...;:moutza:
:bawl:
Aneta leme...... Pantou 8a to pigainw ;)
8a to exw panta stin tsepi mou :lol: :lol:
makis206
18/03/2014, 23:55
Aneta leme...... Pantou 8a to pigainw ;)
8a to exw panta stin tsepi mou :lol: :lol:
:lol::lol: