PDA

View Full Version : Σήμερα ειναι μια καλή μέρα να κάνουμε κάτι καλό για πάρτη μας....

hidefnick
23/02/2014, 07:05
Να κόψουμε το γαμοτσίγαρο και να σκεφτούμε να ψαχτούμε λίγο. Σήμερα περπάτησα μόνος απο ένα ζόρικο τετραπλό bypass, το οποίο θα με ειχε τελιώσει αν δεν βάραγα αρκετά χιλιόμετρα με το ποδήλατο κάθε βδομάδα και αν δεν καταλάβαιναν οι γιατροί το μέγεθός του από άσχετο λόγο.

Πολλά τα τσιγάρα και πολλά τα ξενύχτια, αλλά κακά τα ψέματα: κορίτσια μεγαλώσαμε και δεν είμαστε για λαλακίες.....

byron
23/02/2014, 07:09
Εχεις δίκιο.

Πάντα καλά να είσαι.

AUFGEBRACHT
23/02/2014, 07:21
Περαστικά, πάντα σιδερένιος από εδώ και πέρα. Μιας και το ανέφερες και είναι και πρόσφατο, πέτυχα τυχαία μια συνέντευξη του Μπουλά που έλεγε ότι κάπνιζε αρειμανίως από 12 χρονών και πως μετά το πρόβλημα με την καρδιά το έκοψε για 4 χρόνια και ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής του...
Μακάρι να το κόψετε το ρημάδι όλοι όσοι καπνίζετε, δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία και πιο ανούσιο πράγμα, να το κόψετε πρωτίστως για εσάς και μετά για τους γύρω σας που δε φταίνε σε τίποτα να τους ντουμανιάζετε...

SHOOTER045
23/02/2014, 09:23
Περαστικα σου φιλε
Και κατα δευτερο ποσο δικιο εχετε
Το σκεφτομαι τυχαια εδω και λιγο καιρο
Σαρανταρησα και τα μισα χρονια καπνιζω
Μια αποφαση ειναι αλλα πο υ ειναι η γα@@μενη

MikeG
23/02/2014, 09:31
Περαστικά και από εδώ και μπρος να μη ξανααντιμετωπίσεις προβλήματα.

ps. Ο σημερινός τρόπος ζωής δε βοηθάει σε τίποτα παιδιά & το πόσο είναι ζωή είναι σχετικό.

DAYMAN
23/02/2014, 10:25
παντα γερος ευχομαι.Περαστικα.

akis_trevor
23/02/2014, 10:30
ελπιζω να το ξεπερασεις αυτο και να πανε ολα οκ απο εδω και περα...
εχω τρεις βδομαδες που το εχω κοψει,με αφορμη ενα ταξιδι στην ευρωπη που με τα οικονομικα δεδομενα δεν προκειται ποτε να εκανα...βρειτε μια αφορμη,ενα κινητρο και καντε το.το περιμενα πιο δυσκολο αλλα παλευεται μια χαρα....

catmaster
23/02/2014, 11:20
Να κόψουμε το γαμοτσίγαρο και να σκεφτούμε να ψαχτούμε λίγο. Σήμερα περπάτησα μόνος απο ένα ζόρικο τετραπλό bypass, το οποίο θα με ειχε τελιώσει αν δεν βάραγα αρκετά χιλιόμετρα με το ποδήλατο κάθε βδομάδα και αν δεν καταλάβαιναν οι γιατροί το μέγεθός του από άσχετο λόγο.

Πολλά τα τσιγάρα και πολλά τα ξενύχτια, αλλά κακά τα ψέματα: κορίτσια μεγαλώσαμε και δεν είμαστε για λαλακίες.....

:uplate: τετραπλό bypass ;;

ρε θηρίο περαστικά και σιδερένιος

κόψτο το ρημάδι λέμε 23 χρόνια του μαμούσα το ταμτιριρίμ ..... marlboro μαλακό 3-4 πακέτα τη μέρα είχα φτάσει και μετά στριφτά λόγω κρίσης και στεναχώριας ... το κοψα το γαμήδι από τον Αύγουστο μαχαίρι

είναι νεύρωση το τσιγάρο καθαρά εγκεφαλικό παιχνίδι στο τέλος πρέπει να το έχεις σκεφτεί καλά και να το αντιμετωπίσεις... εγώ φαντάσου αδυνάτισα αντί να παχύνω όπως άλλοι που συνήθως το κόβουνε

tip ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ

Red Rider
23/02/2014, 11:40
Περαστικά...
Εμπειρία ζωής..
Ζωή χωρίς άθληση και με καταχρήσεις..δεν σε ρίχνουν μόνο στο κρεββάτι..
Καταστρέφουν την ισσοροπία σου γενικώς σαν άνθρωπο..
Και πάλι περαστικά:beer:

devil's animal
23/02/2014, 11:53
το ευχομαι για ολους εσας που καπνιζετε να το κοψετε και να ζησετε και να μακροημερευσετε...
δειτε και μια καταπληκτικη ταινια (http://www.imdb.com/title/tt0140352/?ref_=nv_sr_1) για κινητρο...:winka:

Joyrider
23/02/2014, 21:22
Σιδερένιος συνφορουμίτη :boxing:

Ελπίζω να πιάσει τόπο το μήνυμά σου γιατί συχνά υπάρχει η άποψη, έλα μωρέ τι ζωή είναι η ζωή χωρίς απολαύσεις. Όπου απόλαυση=κατάχρηση. Στο τέλος αποδεικνύεται ότι η ποιότητα ζωής εν τέλει είναι χειρότερη.

Καθιστική ζωή, κακή διατροφή, κάπνισμα. Απλά πράγματα. Και είναι και τζάμπα να τα ρυθμίσεις που να πάρει.

TROOPER
23/02/2014, 21:41
οι περισσοτεροι ξερετε οτι καπνιζα σε σημειο που ουτε βολτα δεν μπορουσαμε να παμε καλα-καλα.

2,5 χρονια τωρα δεν το εχω βαλει στο στομα μου. ειμαι 35 και καπνιζω απο τα 14 μου (σαν μαλακας!)

μια αποφαση ειναι και τπτ παραπανω.

περαστικα αγορινα!!!! :beer::beer:

vardis
23/02/2014, 21:58
Κι εγώ καπνιστής για 22 χρόνια μέχρι το 2004. Τόκοψα με τη βοήθεια του αντικαπνιστικού προγράμματος σε δημόσιο νοσοκομείο. Θα θέσω και μια άλλη παράμετρο εκτός της επιβάρυνσης της υγείας μας, έτσι για επιπλέον κίνητρο. Από τότε που τόκοψα προσπαθώ να βάζω το αντίτιμο του τσιγάρου κάθε μέρα σ' ένα κουμπαρά που ανοίγω κάθε Μάιο και πάω ένα μεγάλο ταξίδι ή Ελλάδα ή εξωτειρικό με τη μηχανή και τη γυναίκα, χωρίς να επιβαρύνω τον οικογενειακό προϋπολογισμό και χωρίς τύψεις ότι στερώ κάτι απ' τα παιδιά μου.
Νάσαι πάντα υγειής και εύχομαι ολόψυχα νάναι η τελευταία σου περιπέτεια.:)

DimChios
24/02/2014, 09:18
ουφ...αγχωθηκα παλι!

Τελευταια δεν ειμαι κι εγω στα καλα μου, με αποκορυφωμα 2 απανωτες λιποθυμιες λογω αγχους κυριως! Με τα πολλα πηγα και για εξατασεις, μπλα μπλα... "ε, δε το κοβεις και το ρημαδι;" μου ειπαν...

...απο τη Παρασκευη 21/2 στις 11:00 δεν εχω αναψει αλλο. ουτε ηλεκτρονικο, ουτε τσιχλες... τιποτα!
Ζοριζομαι! Ζοριζομαι ΠΟΛΥ!!!!
Πηρα το ποδηλατο του γαμπρου μου και πλακωσα τις βολτες το ΣΚ... "μασησα" ενα κουτακι οδοντογλυφιδες...πινω νερα, τρωω... κοιμαμαι... τρωω τα νυχια μου... ξεχνιεμαι...μου λειπει...το θελω...το παλευω...

Θα δουμε... θα μου λειψει μαλλον κυριως γιατι εχω μαθει σε συγκεκριμενα πραγματα (όλα δλδ) τα οποια συνδεονται με δαυτο*!

Eιπαμε, θα δειξει...

hidefnick, περαστικά σου! Τις ευχες μου!!

*(ουτε να το πω δε θελω! WTF???)

SHOOTER045
24/02/2014, 09:28
το σκεφτομουν λιγο καιρο πριν
εχασα τον πατερα μου απ αυτο
βλεπω κοσμο να φευγει και να υποφερει απ αυτο
φιλος πριν λιγο καιρο επαθε εμφραγμα απ αυτο
βλεπω τα παιδια μου και φοβαμαι να παθω κατι απο την βλακεια μου
διαβασα και ολα αυτα
καφε ηπια σημερα και τσιγαρο ακομα δεν εκανα

θα δειξει

akis_trevor
24/02/2014, 09:50
dim....οι τσιχλες (εμενα τουλαχιστον) με βοηθανε.οχι νικορετ και μαλακιες.απλες τσιχλες.τις πρωτες μερες ποναγανε τα σαγονια απτο μασημα..αλλα δοκιμασε το..

DimChios
24/02/2014, 09:59
dim....οι τσιχλες (εμενα τουλαχιστον) με βοηθανε.οχι νικορετ και μαλακιες.απλες τσιχλες.τις πρωτες μερες ποναγανε τα σαγονια απτο μασημα..αλλα δοκιμασε το..

2 κουτακια εχω τελειωσει (απλες εννοειται)... και συνεχιζω!

akis_trevor
24/02/2014, 10:02
2 κουτακια εχω τελειωσει (απλες εννοειται)... και συνεχιζω!
:a013:
καλη δυναμη....

yes-u
24/02/2014, 11:30
hidefnick, μετά από κάτι τέτοιο η ζωή αλλάζει, σου εύχομαι να την κάνεις ποιοτικότερη...

jimmis5
25/02/2014, 23:48
Περαστικα κριμα που αναγκαστικες με αυτον τον τροπο αλλα σου ευχομαι τα καλυτερα πλεον;)

McTalas
26/02/2014, 00:00
Μαγκες τσιγαρο τριγλικεριδια κτλ ειναι ωρολογιακη βομβα.
Παρτε τα μετρα σας μέγαλωσαμε....

SHOOTER045
26/02/2014, 00:17
Λοιπον
Πρωτη ολοκληρη μερα χωρις τσιγαρο
Ειπαμε το σκεφτομουνα λιγο καιρο τωρα
Ειδα αρκετα περιστατικα και το παρατησα
Χτες εκανα δυο σημερα κανενα χωρις τσιχλες χωρις τιποτα.ειναι η πρωτη μου φορα που ειπα<θα το κοψω>
Για να δουμε

stynikop
26/02/2014, 00:45
:a013:

DimChios
26/02/2014, 11:12
Λοιπον
Πρωτη ολοκληρη μερα χωρις τσιγαρο
Ειπαμε το σκεφτομουνα λιγο καιρο τωρα
Ειδα αρκετα περιστατικα και το παρατησα
Χτες εκανα δυο σημερα κανενα χωρις τσιχλες χωρις τιποτα.ειναι η πρωτη μου φορα που ειπα<θα το κοψω>
Για να δουμε

Ειμαι απο την Παρασκευη χωρις...

μου λειπει ολο και λιγοτερο...

Τσιχλες, φαι συχνα αλλα λιγο και με μετρο, νερο... οδοντογλυφιδες στο στομα, ελαχιστο καφε...

Δωσ του, παμε... 3 μερες ηταν το μεγαλο ζορι και αυτο οχι συνεχια αλλα καθε που "πραγματικα" ηθελε τσιγαρο ο οργανισμος μου! Φαντασου ποσα περιττα λοιπον εχουμε καπνισει μονο απο συνηθεια!

Μακαρι να τα καταφερουμε γιατι τιποτα δε θεωρω ακομη 100% σιγουρο

:beer::beer::beer::beer::beer:

Joyrider
26/02/2014, 11:34
Ένα δυο τιπς.
Επειδή το τσιγάρο αυξάνει τον μεταβολισμό ελαφρώς και μειώνει την όρεξη, όταν το κόψετε αντισταθμίστε την πτώση του μεταβολισμού με ελαφρά αύξηση της άσκησης και την αυξημένη όρεξη με έλεγχο της τροφής.
Όχι όμως μεγάλη στέρηση από φόβο αύξησης βάρους γιατί θα δυσκολέψει την αντίσταση στο κάπνισμα.
Το νερό οντως βοηθάει.
Το να κοπούν συνήθειες που θυμίζουν το κάπνισμα όπως ο καφές που είπε ο dimchios σίγουρα βοηθάει αλλά είναι δύσκολο.

Καλή δύναμη σε όλους :beer:

akis_trevor
26/02/2014, 12:14
κι εγω εχω μειωσει τους καφεδες.επιναν 1-2 καθε μερα και τωρα πινω 1 ανα 2 μερες,ισως και 3.δεν το προσπαθησα,απλα ετσι εκατσε..
οσο για την ασκηση εχεις δικιο.εστω και περπατημα λιγο καλο κανει...για παμε...:)

sv1000s
26/02/2014, 13:24
ειναι καλο να το κοψουμε ολοι μας πρην μας το κοψει ο γιατρος!ολα στο μυαλο ειναι!καλη δυναμη σε ολους μας!περπατημα φουλ για να πεσει και η χοληστερινη.:rolleyes:

SHOOTER045
26/02/2014, 13:54
κι εγω εχω μειωσει τους καφεδες.επιναν 1-2 καθε μερα και τωρα πινω 1 ανα 2 μερες,ισως και 3.δεν το προσπαθησα,απλα ετσι εκατσε..
οσο για την ασκηση εχεις δικιο.εστω και περπατημα λιγο καλο κανει...για παμε...:)

Προχτες δεν ηπια καφε το πρωι
Δεν εκανα και τσιγαρο
Εναν καφε ηπια οταν επιασα υπηρεσια το βραδυ και εκανα ενα-μισο-τσιγαρο
Χτες ηπια καφε ΔΕΝ εκανα τσιγαρο το σκεφτομουνα ομως ξερετε ο συνδυασμος των δυο
Σημερα χαλαρα ξυπνησα ετοιμασα τα παιδια για σχολειο εφαγα εκανα καφε και πηγε μια χαρα μεχρι στιγμης
Καποτε ξυπναγα και πριν οτιδηποτε αναβα τσιγαρο
Τομ συνδυασμο καφε+τσιγαρο τον ξεπερασα
Ποτο + τσιγαρο επισης
Το τσιγαρο μετα το sex πως το κοβουμε?

alex14
26/02/2014, 13:56
Το τσιγαρο μετα το sex πως το κοβουμε?

ΔΕΝ κανουμε sex λεμε. Και ειδικα εσυ με τοσα παιδια :p

SHOOTER045
26/02/2014, 14:22
Αφου μ αρεσει γιατρε μου
Τι να κανω?

Julius
26/02/2014, 14:53

μαλακοπίτουρα, περαστικά και απο εδώ ρε. Θα περάσω να το δείς να σου σηκωθεί και πάλι λέμε

:kiss:

McTalas
26/02/2014, 15:25
Εγω οταν το εκοψα, πριν σχεδον 3 χρονια, ξυπναγα το βραδυ και εκοβα βολτα το δωματιο περα δωθε, μιλαμε για πολυ νευρικοτητα. Αλλα σιγα σιγά το ξεπερνας...

SHOOTER045
26/02/2014, 16:07
Χτες κοιμηθηκα 4 παρα και αφου ηπια μισο μπουκαλι ουισκι
Αν ειναι να γινω μπεκρης και υπνοβατης να το ξαναρχισω το μπου@@ελο...

hidefnick
26/02/2014, 16:35
Αυτό που λέει ο MiKe είναι το πρόβλημα: Ο τρόπος που ζούμε δεν βοηθάει. Η εναλακτική όμως είναι να σε πάνε 4.

Είμαι 2 μήνες άκαπνος και μου λείπει ελάχιστα. Το έκοψα με την πρώτη εισαγωγή στο νοσοκομείο, και είμαι 46 με 30 χρόννια τσιγάρο.

Να συμπληρώσω 2 πράγματα: ότι είναι και το φαί και το στρες που σκοτώνουν το ίδιο, οπότε όχι μόνο focus στο τσιγάρο, και επίσης βασικό, αν και στην περίπτωσή μου σκατά, πάμε και σε κανένα καρδιολόγο (προσωπικά πήγαινα 1-2 φορές το χρόνο, αλλά δεν είχε δει τίποτα κακό.....)

@jul: εξάτμιση έχουμε ρε?

TROOPER
27/02/2014, 07:52
και να θυμαστε ΠΑΝΤΑ θα ειμαστε καπνιστες!!!! απλα θα ειμαστε πρωην. που σημαινει οτι ανα πασα ωρα και στιγμη ειμαστε ετοιμοι να ξανακυλησουμε!!!

DimChios
27/02/2014, 09:49
και να θυμαστε ΠΑΝΤΑ θα ειμαστε καπνιστες!!!! απλα θα ειμαστε πρωην. που σημαινει οτι ανα πασα ωρα και στιγμη ειμαστε ετοιμοι να ξανακυλησουμε!!!

;) ετσι