View Full Version : Θέμα με ασφάλιση αυτοκινήτου, τις γνώμες σας!
Και εκεί που πήγα να ασφαλίσω την μπέμπα του μπαμπά που λέει και το άσμα, έφαγα πόρτα απο πολλές ασφαλιστικές με την διαφορά οτι μόνο μερικές με ασφαλίζουν μόνο για αστική ευθύνη (όχι ότι θέλω και τίποτα άλλο) αλλά έναντι >200Ε /τρίμηνο! :uplate:
Το αμάξι δεν είναι και τόοοοοσο παλιό πια, του '91 είναι χωρίς να έχει προξενήσει προβλήματα σε ασφαλιστικές (τρακαρίσματα κλπ).
Απο την άλλη λεω να το κάνω με πινακίδες ελπα / φίλπα να τελειώνει η ιστορία αλλά δεν ξέρω αν με παίρνει το όριο ηλικίας του αυτοκινήτου.
Απο την άλλη 200 δεν τους τα δίνω για μια απλή ασφάλεια αλλά τι να το κάνω το έρμο? Να το κυκλοφορώ έτσι και να λεω δεν με ασφαλίζουν? :lol:
200 το 3μηνο?? ελεος! εγω για αμαξι του 2007 1400αρι πληρωσα φουλ πακετο και 6μηνο 165 ευρω στην αιγαιον
1800cc, 1η άδεια 1991 χωρίς ατυχήματα στο ιστορικό του. Και όμως φίλε.... Απο προχθές έχει αρχίσει η τριχόπτωση...
AristidisZ
23/02/2014, 19:17
στείλε ένα pm στον sotostzav (http://www.moto.gr/forums/member.php?u=38892)
notakos600
24/02/2014, 11:27
258,73 ευρώ ετήσια ασφάλιση στην Εθνική για Nissan-Datsun 1500 του 1974.
Την έκανα σήμερα το πρωί.
2ltο καινουργιο φιλου
νομιζω 430 το χρονο.
Εαν ο πατερας σου ειναι ανω των 65 υπαρχει επιβαρυνση, αν εισαι απο 28 εως 65 ασφαλισε το εσυ στο ονομα σου.
notakos600
24/02/2014, 11:47
2ltο καινουργιο φιλου
νομιζω 430 το χρονο.
Εαν ο πατερας σου ειναι ανω των 65 υπαρχει επιβαρυνση, αν εισαι απο 28 εως 65 ασφαλισε το εσυ στο ονομα σου.
Αυτό ξέχασα να αναφέρω. :beer:
2ltο καινουργιο φιλου
νομιζω 430 το χρονο.
Αν όμως προξενήσει ζημιά ο πατέρας του και δεν έχει κάλυψη το όχημα για οδηγό άνω των 65 (όπως γίνεται και για οδηγούς κάτω των 23 και όσους έχουν δίπλωμα κάτω από 2 χρόνια) ΤΟΝ ήπιε..... ;)
Ενω συνταξιουχος με 800€/χρονο ασφαλεια δεν την εχει πιει!!!
Ντροπη...κανουμε καποιο αγαθο υποχρεωτικο και μετα το εκτοξευουμε στα υψη.....
"Ανοιξε" η ασφαλιστικη αγορα και φτασαμε να πληρωνουμε για ενα Fiat Panda 1100 κυβικα απο 130€χρονο - 440€....
Φοβερο "ανοιγμα" ...αλλα ξεχασα...τωρα νιωθουμε ευρω-πεη!!
Ο πατέρας μου είναι 59 με 5ης κατηγορίας δίπλωμα, εγώ είμαι 27 με ερασιτεχνικό χωρίς ατυχήματα και οι 2 μας....
Καλά στο όνομά μου το ασφάλιζα και πρίν το αμάξι γιατί εγώ το οδηγούσα συνέχεια, ο πατέρας μου άντε να το πάρει κανα σαββάτο να πάνε μια βόλτα εδω γύρω το απόγευμα και μέχρι σούπερ μάρκετ.
Πήρα κάποιες προσφορές σήμερα. Βρέθηκε και μια λύση τουλάχιστον.
Ότι έχουν δει τα μάτια μου μέχρι σήμερα οι ασφαλιστικές είναι απλά για να υπάρχουν. Κανέναν δεν έχω δεί να αποζημιώνεται είτε φταίει είτε δεν φταίει... Άσε που βαράνε κανόνι η μία μετά την άλλη.