PDA

View Full Version : Riding School

Σελίδες : [1] 2 3

Sele
25/02/2014, 09:55
*UPDATED* (το post αυτό θα ανανεώνεται συνεχώς με κάθε νέα πληροφορία/αλλαγή για να μη χρειάζεται να ψάχνετε όλες τις σελίδες του thread)

Κατ' αρχάς το προτεινόμενο σεμινάριο είναι ΑΥΤΟ (http://www.motorcycleridingacademy.com/Riding-1-and-2--City-Road?cid=23).

Το κόστος για κάθε συμμετέχοντα είναι 160€, ενώ εφόσον μαζευτούμε από 10 άτομα και πάνω η τιμή πέφτει στα 120€ και έχουμε και μία συμμετοχή δωρεάν (το ποσό αυτό θα αφαιρεθεί αναλογικά από όλους). Ο εξοπλισμός θα είναι δωρεάν για όσους δεν έχουν δικό τους. (Από φέτος όποιος έχει Ducatti το κόστος είναι ακόμα χαμηλότερο, περίπου 90€).

Είναι ήδη προγραμματισμένο ένα σεμινάριο για τις 23.03.2014 στο οποίο προφανώς μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχή αλλά εάν μαζευτούμε τουλάχιστον καμιά δωδεκαριά άτομα (απ' ότι με ενημέρωσε ο κος Χούντρας ο ιδανικός αριθμός συμμετεχόντων είναι 16) καλύτερα να κανονίσουμε μια ημερίδα moto.gr να γουστάρουμε μεταξύ μας και να μην στριμωχτούμε.
Εάν γίνει αυτό, δεδομένου ότι πρέπει να το κλείσουμε περίπου ένα μήνα πριν, καθώς και ότι τον Μάιο είναι φουλ κλεισμένοι και 20 Απριλίου πέφτει Πάσχα, δεν είναι πολλά τα σ/κ που μένουν, οπότε θα πρέπει άμεσα μέσα στις επόμενες ημέρες να αποφασίσουμε πόσοι μπορούμε, αν θέλουμε να κλείσουμε δικό μας session και πότε.

Σε πρώτη φάση όποιος ενδιαφέρεται σοβαρά (μη δηλώσουμε 10 και στο τέλος μαζευτούμε 4 :nono:) παρακαλώ να μου στείλει ένα pm για να μη spammaroume το thread και εγώ θα φτιάξω μια λίστα με συμμετέχοντες την οποία θα ανανεώνω συνεχώς προκειμένου να ξέρουμε πόσοι είμαστε. Εφόσον διαπιστώσουμε ότι μαζευόμαστε αρκετοί διαλέγουμε μια ημερομηνία που θα βολεύει και συνεννοούμαστε με τη σχολή για να το κλείσουμε.

Ενδιαφερόμενοι έως τώρα (όταν καταλήξουμε σε ημερομηνία θα χρειαστούμε σίγουρα "ναι", οπότε έχετέ το υπόψιν σας και κάντε το πρόγραμμά σας, για την ώρα αναφέρω όσους έχουν απλά εκδηλώσει ενδιαφέρον):
(με bold οι σίγουροι)
1. Sele
2. AristidisZ
3. Montechristo
4. akis trevor
5. giorgos wylde
6. pipe smoker (αν έχει σηκωθεί απ' το κρεβάτι του πόνου)
7. Aleph

ΣΥΝΟΛΟ: 8 (+φίλοι Aki trevor)

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ Σ/Κ 29-30.03.2014

chillipf
25/02/2014, 10:20
1. Δεν την έχω υπόψη μου. (εγώ παλιά είχα πάει στα CSS). Σπρωχτός πήγα στο πρώτο, αλλά άλλαξε, μετά απο 30 χρόνια, η οδήγησή μου τελείως καθώς & η όλη αντίληψη περί οδήγησης μοτό.
2. Θα έλεγα να οδηγήσεις λίγο μόνος σου, (και το σκούτερ δίκυκλο ήταν εν πάσει περιπτώσει),
αλλά & να πας 23/3, θα αισθανθείς σίγουρα καλύτερα.

αυτά τα ολίγα

devil's animal
25/02/2014, 10:36
πηγαινε οσο το δυνατον πιο συντομα και μην το πιεζεις για να στριψεις στον δρομο...
κατα 99% θα κανεις κατι λαθος με ολεθρια αποτελεσματα...

μετα θα μπορεις να εφαρμοζεις αυτα που θα σου πουν και να εισαι πιο ασφαλης...η ταχυτητα ερχεται με τον καιρο...

s.a.
25/02/2014, 10:41
Δες κ εδώ (δεν το εχω παρακολουθήσει αλλα εχω δηλώσει συμμετοχη για το επομενο):
http://www.motothesis-motoe.org/index.php?option=com_content&view=article&id=19&Itemid=132

Bladerunner
25/02/2014, 10:43
Το σχολείο είναι πολύ καλό. Θα δεις διαφορά στην οδήγησή σου.

Όσο πιο σύντομα πας, τόσο λιγότερες λανθασμένες πρακτικές θα πρέπει να αλλάξεις.

Manitu
25/02/2014, 10:51
Πριν από 4 μέρες το γκομενάκι που ζαχάρωνα εδώ και καιρό έγινε επιτέλους δικό μου (Hornet του '06) και έχει ξεκινήσει το σχετικό "μπαλαμούτι".
Επειδή η μόνη εμπειρία που είχα πριν ήταν από ένα σκουτέρι και βρωμάω κουλαμάρα από χιλιόμετρα μακριά αποφάσισα να πάω σε ένα riding school. Δεν μιλάω για κάτι πολύ εξεζητημένο, δεν με ενδιαφέρει να ξύνω γόνατα, θέλω να μάθω τα βασικά (αλλά ουσιαστικά) της σωστής και ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας (για χρήση εντός πόλης και κανά ταξιδάκι/βολτούλα).

Με μια γρήγορη ματιά βρήκα ΑΥΤΟ (http://www.motorcycleridingacademy.com/Riding-1-and-2--City-Road?cid=23) το οποίο νομίζω ανταποκρίνεται στις ανάγκες μου.

Τα ερωτήματα είναι 2:
1. Έχει κανείς υπόψη του τη συγκεκριμένη σχολή ή, ακόμα καλύτερα, προσωπική εμπειρία από εκεί; Υπάρχει κάποια άλλη προτιμότερη εναλλακτική;
2. Τα ανωτέρω σεμινάριο έχει προγραμματιστεί για 23 Μαρτίου. Να πάω τότε ή καλύτερα είναι να το παιδέψω μόνος μου για κάποιο διάστημα και να πάω πχ στο επόμενο (εννοώ αφού έχω αποκτήσει μια σχετική εξοικείωση με τα πολύ βασικά όπως ομαλή χρήση γκαζιού/φρένου, ομαλή αλλαγή ταχυτήτων κλπ. Μην είμαι παντελώς κουλός με άλλα λόγια);

Το σχολείο αυτό το είχαμε παρακολουθήσει αρκετοί από άδω κάνοντας μια ομαδική εγγραφή δες και το ποστ που γράφει μέσα και εντυπώσεις

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=132876

Οι απαντήσεις για το Νο 1 βρίσκετε στο Link από πάνω .
Για το Νο 2 μην το παιδέψεις μόνος σου κατά την γνώμη μου . Εκεί θα μάθεις κάποια πράγματα που δεν θα σου μάθουν σε μια μέρα να οδηγείς αλλά θα πρέπει να παιδέψεις τις γνώσεις που θα σου δώσουν ώστε να μάθεις να οδηγείς σωστά .
Μέχρι εκείνη την ημερομηνία εξοικειώσου με την μηχανή σου για να μπορείς να καταλάβεις καλύτερα αυτά που θα σου πουν εκεί .

Αυτά από εμένα ότι άλλο θες και μπορώ να βοηθήσω ευχαρίστως :)

Sele
25/02/2014, 12:32
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, εκτός απροόπτου λοιπόν θα πάω στο σεμινάριο στις 23 Μαρτίου, έστειλα και mail στη σχολή ρωτώντας τους τιμή (θα ποστάρω όταν λάβω απάντηση).
Υποθέτω ότι δεν πολυπαίζει να μαζευτούμε 10-12 άτομα όπως είχε γίνει πέρυσι ώστε να προσφέρουν κάποια καλύτερη τιμή, αν ενδιαφέρεται πάντως και κανένας άλλος ας ποστάρει μήπως γίνει τίποτα.

ΠΡΟΣ MODS: Εάν μπορείτε να αλλάξετε τον τίτλο του thread σε Riding School 23.03.2014 για όσους ενδεχομένως να ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν (θα κάνω αντιστοίχως edit και στο αρχικό post)

freco
25/02/2014, 13:04
Εγώ έχω κάνει το 1 και είναι πάρα πολύ καλό. Ευελπιστώ κάποια στιγμή να κάνω και το 2.
Πήγαινε με κλειστά μάτια. Θα δεις μεγάλη διαφορά στην οδήγηση και την αυτοπεποίθησή σου.

akis_trevor
25/02/2014, 15:06
εγω το σκεφτομαι καιρο τωρα για σχολειο(σκεφτομουν περισσοτερο για το css αν και δεν ξερω τι διαφορες παιζουν)αλλα νομιζα πως λογο κλεισιματος των μεγαρων δεν παιζουν τετοια...
δωσε μας μερικες πληροφοριες εφοσον σου απαντησουν για τιμες...αν ειναι οπως οι περσινες που ειχαν παει τα παιδια εγω ψηνομαι και ισως ερθουν και αλλοι φιλοι απο πατρα..αναμενω...

AristidisZ
25/02/2014, 15:35
Και εγω πέρυσι είχα μπλέξει με ρη δουλειά κ το έχασα
Το ψηνω για φέτος
:beer:

zannisvel
25/02/2014, 15:44
Για τι χρηματα μιλαμε?

Sele
25/02/2014, 15:57
Παιδιά έχω στείλει mail και περιμένω απάντηση, θα ενημερώσω άμεσα μόλις έχω info.

Οι περσινές τιμές ήταν 160€/άτομο συν ο εξοπλισμός (εφόσον δεν έχεις δικά σου), ενώ για +10 συμμετοχές το κόστος έπεφτε στα 120€/άτομο και δωρεάν εξοπλισμός.

Εφόσον βλέπω ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλα παιδιά και ενδεχομένως να μπορέσουμε να μαζευτούμε ως γκρουπάκι, θα κάνω ένα τηλέφωνο το απόγευμα να συνεννοηθώ, εάν κατ' αρχήν υπάρχει τέτοια δυνατότητα, πόσες συμμετοχές θα πρέπει να συγκεντρώσουμε, πόση θα είναι η έκπτωση κλπ και ενημερώνω αντίστοιχα.

montechristo
25/02/2014, 16:09
:hmm: Δηλωνω ενδιαφερον...

Sapadak
25/02/2014, 16:30
Σε ποια πιστα?

Sele
25/02/2014, 16:35
Μίλησα με τον κο Χούντρα, κάνω edit το αρχικό post με όλες τις πληροφορίες.

Sele
25/02/2014, 17:09
Κατ' αρχάς το προτεινόμενο σεμινάριο είναι ΑΥΤΟ (http://www.motorcycleridingacademy.com/Riding-1-and-2--City-Road?cid=23).

Το κόστος για κάθε συμμετέχοντα είναι 160€, ενώ εφόσον μαζευτούμε από 10 άτομα και πάνω η τιμή πέφτει στα 120€ και έχουμε και μία συμμετοχή δωρεάν (το ποσό αυτό θα αφαιρεθεί αναλογικά από όλους). Ο εξοπλισμός θα είναι δωρεάν για όσους δεν έχουν δικό τους. (Από φέτος όποιος έχει Ducatti το κόστος είναι ακόμα χαμηλότερο, περίπου 90€).

Είναι ήδη προγραμματισμένο ένα σεμινάριο για τις 23.03.2014 στο οποίο προφανώς μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχή αλλά εάν μαζευτούμε τουλάχιστον καμιά δωδεκαριά άτομα (απ' ότι με ενημέρωσε ο κος Χούντρας ο ιδανικός αριθμός συμμετεχόντων είναι 16) καλύτερα να κανονίσουμε μια ημερίδα moto.gr να γουστάρουμε μεταξύ μας και να μην στριμωχτούμε.
Εάν γίνει αυτό, δεδομένου ότι πρέπει να το κλείσουμε περίπου ένα μήνα πριν, καθώς και ότι τον Μάιο είναι φουλ κλεισμένοι και 20 Απριλίου πέφτει Πάσχα, δεν είναι πολλά τα σ/κ που μένουν, οπότε θα πρέπει άμεσα μέσα στις επόμενες ημέρες να αποφασίσουμε πόσοι μπορούμε, αν θέλουμε να κλείσουμε δικό μας session και πότε.

Σε πρώτη φάση όποιος ενδιαφέρεται σοβαρά (μη δηλώσουμε 10 και στο τέλος μαζευτούμε 4 :nono:) παρακαλώ να μου στείλει ένα pm για να μη spammaroume το thread και εγώ θα φτιάξω μια λίστα με συμμετέχοντες την οποία θα ανανεώνω συνεχώς προκειμένου να ξέρουμε πόσοι είμαστε. Εφόσον διαπιστώσουμε ότι μαζευόμαστε αρκετοί διαλέγουμε μια ημερομηνία που θα βολεύει και συνεννοούμαστε με τη σχολή για να το κλείσουμε.

montechristo
25/02/2014, 17:14
Mεσα εκτος απροοπτου...

akis_trevor
25/02/2014, 17:32
εγω μεσα ειμαι,ισως εχω +1 ή +2 ατομα...

AristidisZ
25/02/2014, 19:23
υπόψην ότι εκείνο το ΣΚ κολλάει με την 25η, οπότε μπορεί κάποιοι να λείπουν...
άποψή μου ότι τα 3 επόμενα από αυτό μέχρι το Πάσχα είναι καλύτερα

Sele
25/02/2014, 20:56
Συμφωνώ αλλά κατ' αρχάς το βασικό είναι να μαζευτούμε αρκετοί ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ξεχωριστό γκρουπ.

pipe_smoker
25/02/2014, 20:59
Αμα εχει σιαξει του πουδάρ':a35:

nick_VFR
25/02/2014, 21:01
Κυριακές μόνο γίνεται αυτό το riding school ή μπορούμε να κανονίσουμε και Σάββατο;

Με ενδιαφέρει, και το Σάββατο με βολεύει καλύτερα καθώς είμαι από την επαρχία. Αλλά μην το δέσετε κόμπο κιόλας, δεν είμαι σίγουρος...

Sele
25/02/2014, 21:35
Μπορούμε και Σάββατο ναι.

akis_trevor
25/02/2014, 21:37
κι εμεις απο επαρχια θα ερθουμε..καλυτερα κυριακη.δουλευουμε σαββατο.ανεβαινουμε αθηνα απο σαββατο βραδυ και φευγουμε κυριακη μετα το μαθημα..

giorgos wylde
25/02/2014, 21:41
παιδιά ενδιαφέρομαι και εγώ .
είχα κάνει και παλιότερα πάλι με τον Χούντρα ,αλλά επανάληψη μήτηρ μαθήσεως .
δεν έχω πρόβλημα αν είναι Σάββατο ή Κυριακή .

άντε να είμαστε 2 fazer 800 !

Sele
25/02/2014, 21:44
Λοιπόν επειδή βλέπω σιγά σιγά να μαζευόμαστε μήπως να πούμε μια στάνταρ ημερομηνία ώστε να έχουμε κάτι συγκεκριμένο στα χέρια μας και να μπορεί ο καθένας να κάνει το πρόγραμμά του;

Το σ/κ 29-30/03 πως σας φαίνεται;

Αν είναι να μιλήσω αύριο με τον κο Χούντρα, να τσεκάρουμε ότι όντως είναι ελεύθερο και ποια μέρα συγκεκριμένα (Σάββατο ή Κυριακή).

giorgos wylde
25/02/2014, 21:57
Sele , μέσα είμαι .
καλύτερα το τελευταίο σ/κ του Μαρτίου (είναι πιο εύκολο να μαζέψω τα χρήματα) .

PetranGR
25/02/2014, 22:14
μια χαζή ερώτηση,απο οτι κατάλαβα,δεν είναι για σέρρες ε;

Sele
25/02/2014, 22:18
μια χαζή ερώτηση,απο οτι κατάλαβα,δεν είναι για σέρρες ε;

Όχι είναι έξω απ' την Αθήνα στις εγκαταστάσεις του Riding School, ΕΔΩ (http://www.motorcycleridingacademy.com/contact.aspx)

akis_trevor
26/02/2014, 14:17
@σελε:ο ενας φιλος που ενδιαφερεται εχει ντουκατι,ισχυει το 90ευρω;

Sele
26/02/2014, 15:26
Ναι αλλά δεν ρώτησα εάν το 90€ γίνεται μόνο στα πλαίσια της προσφοράς (δλδ από 120€) εφόσον μαζευτούμε πάνω από 10 άτομα ή είναι fixed 90€ ακόμα και αν πας μόνος (από τα 160€). Ας κάνει ένα τηλέφωνο να ρωτήσει για να είναι σίγουρος.

Sele
28/02/2014, 22:07
Παιδιά επειδή έχει παγώσει λίγο το ενδιαφέρον και επειδή μας πιέζει ο χρόνος εάν θέλουμε να οργανώσουμε δικό μας session, προτείνω να δούμε πως θα πάει το θέμα μέσα στο τριήμερο και από Τρίτη να κανονίσουμε είτε για τις 23/03 στην προγραμματισμένη ημερίδα είτε σε moto.gr ημερίδα για το επόμενο σ/κ (29-30/3) ανάλογα με τον αριθμό ατόμων που θα δηλώσουν.

Οπότε και όσοι έχετε ήδη εκδηλώσει ένα φιλολογικό ενδιαφέρον κατ' αρχήν, παρακαλώ επιβεβαιώστε ότι όντως θέλετε και μπορείτε να συμμετάσχετε.

akis_trevor
28/02/2014, 23:17
εγω δευτερα θα ξερω για τυχον εξτρα ατομα,οποτε και θα ενημερωσω..

giorgos wylde
01/03/2014, 01:45
μία επιβεβαίωση από εμένα !

προτιμώ το τελευταίο Σ/Κ του Μαρτίου, αλλά και στις 23/3 θα τα καταφέρω.

AristidisZ
01/03/2014, 06:45
+1 για το τελευταίο σαββατοκύριακο του μήνα

amyroukai
01/03/2014, 12:36
Παίζει να γίνει το δεύτερο επίπεδο, για οποίον έχει κανει το πρωτο;

hornettrela
01/03/2014, 12:36
Η πιστα ειναι Αφιδνες? Θα γινει και το 2 session την ιδια μερα?

jarv
01/03/2014, 20:01
Η πιστα ειναι Αφιδνες? Θα γινει και το 2 session την ιδια μερα?
Ο χώρος είναι το autofestival και δεν είναι πίστα. Το δεύτερο επίπεδο θα εξαρτηθεί από τις συμμετοχές.

montechristo
02/03/2014, 10:35
Mεσα και για τις δυο ημερομηνιες...

nick_VFR
02/03/2014, 15:35
Δεν θα μπορέσω τελικά... sorry! :(

akis_trevor
03/03/2014, 23:13
λοιπον,προς το παρον ειμαι μονο εγω και ειμαι 90% σιγουρος,με την προυποθεση οτι δεν θα βρεχει,για να το ευχαριστηθουμε.

Sele
04/03/2014, 16:09
Δεν βλέπω να καταφέρνουμε να μαζευτούμε 10άδα οπότε μάλλον μιλάμε πλέον για το ανοικτό για το κοινό προγραμματισμένο session στις 23/03.
Ας το αφήσουμε 1-2 μέρες ακόμα μπας και αλλάξουν τα δεδομένα και μετά κανονίζουμε.

akis_trevor
04/03/2014, 16:24
δυστυχως μου ειχαν πει κι εμενα 2 φιλοι οτι οποτε βρουμε ευκαιρια να παμε..τελικα δεν..εγω αν πιασουμε την προσφορα στα 120 θα ερθω.αν δεν και παει στα 160 δυστυχως δεν μπορω να φτασω εκει,με τα εξοδα μετακινησης κλπ κλπ...

Sele
07/03/2014, 12:36
Παιδιά δυστυχώς όπως φαίνεται δεν καταφέραμε να μαζευτούμε αρκετοί, ούτε για την έκπτωση, ούτε για το δικό μας session, οπότε αναγκαστικά μόνη δυνατότητα είναι η προγραμματισμένη ανοιχτή ημερίδα την Κυριακή στις 23/03 με κόστος 160 € κατ' άτομο.

Το link με τα στοιχεία/τηλέφωνα/email της σχολής είναι στο αρχικό post για όποιον ενδιαφέρεται να εγγραφεί ατομικά. Εγώ θα πάω, ελπίζω να πετύχω κανένα παιδί από εδώ.

akis_trevor
07/03/2014, 14:17
δυστυχως δεν λες τπτ..εμενα ηταν οι βενζινες μου να ερθω αυτο το 40αρι,και με το ζορι θα τα καταφερνα με την χαμηλη τιμη...τωρα....απο φθινοπωρο...να περασεις καλα και να βαλεις καμια φωτο εδω,καθως και την αποψη σου..:wave2:

Aleph
27/03/2014, 18:31
Πως πηγε το Riding school στις 23/3;

Sele
28/03/2014, 12:27
Απρογραμμάτιστα έξοδα τον τελευταίο μήνα με στέγνωσαν και δεν μπόρεσα να σκάσω το 160άρι.
Έχει άλλο ένα προγραμματισμένο session στο τέλος Απριλίου και ελπίζω να πάω τότε. Αν κάποιος άλλος το παρακολούθησε ας ποστάρει εντυπώσεις.

billydurex
02/08/2014, 09:05
Εκλεισα για 28/09 να παω οποιος ψήνεται pm

KostasRS
22/02/2015, 23:11
ξέρει κανένας αν έχει βγάλει ο Χούντρας ημερομηνίες για φέτος;

για το css είδα στο Fbook την παρακάτω ανακοίνωση:

Απρίλιος 2015 Κυριακή, 5 Απριλίου ΜΈΓΑΡΑ
Μάιος 2015 Σάββατο, 16 Μαΐου ΜΈΓΑΡΑ
Ιούνιος 2015 Σ& Κ, 6-7 Ιουνίου ΣΕΡΡΕΣ
Ιούνιος 2015 Κυριακή, 21 Ιουνίου ΜΈΓΑΡΑ
Ιούλιος 2015 Σάββατο, 25 Ιουλίου ΜΈΓΑΡΑ
Σεπτέμβριος 2015 Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου ΜΈΓΑΡΑ
Σεπτέμβριος 2015 Σ&Κ , 26-27 Σεπτεμβρίου ΣΕΡΡΕΣ
Οκτώβριος 2015 Σάββατο, 17 Οκτωβρίου ΜΈΓΑΡΑ
Νοέμβριος 2015 Κυριακή, 22 Νοεμβρίου ΜΈΓΑΡΑ

amyroukai
23/02/2015, 11:03
Αφού είσαι στο fb, στείλε μύνημα στην Ιωάννα Αρβανιτάκη να σου πει.

KostasRS
23/02/2015, 11:46
μου είχε πει ότι οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν τον Ιανουάριο. Στην σελίδα τους δεν υπάρχει τίποτα για φέτος... ακόμα.

jarv
04/03/2015, 15:03
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ 2015

RIDING SCHOOL (1 & 2) / DRA (1 & 2)

15 & 29 Μαρτίου

5 & 19 Απριλίου

10 & 17 ή 24Μαΐου

21 & 28 Ιουνίου

5 Ιουλίου

20 & 27 Σεπτεμβρίου,

11 & 25 Οκτωβρίου

1 & 15 Νοεμβρίου

KostasRS
04/03/2015, 15:32
μέχρι τον Απρίλιο θα πάω σίγουρα....

akis_trevor
04/03/2015, 20:15
αμα ψηνεται κανεις για να κανουμε καλυτερη τιμη...αν και δεν το βλεπω αλλα...

mesastou
18/03/2015, 12:48
Περισσότερο ψύνομαι για κάποιο track day
http://www.motorcycleridingacademy.com/TRACK-DAYS?cid=16

αλλά και μια επανάληψη δεν θα έβλαπτε (σε λογική τιμή)

mariza
04/01/2016, 09:35
Καλημέρα παιδιά!
Απ΄ότι βλέπω έχετε να γράψετε καιρό στο εν λόγω θέμα οπότε είπα να ξανα κάνω την αρχή.
Σαν αρχάρια οδηγός θεωρώ οτι ειναι οτι καλύτερο να παρακολουθήσω μαθήματα στην συγκεκρημένη σχολή,γιατι εκτός του οτι θα με βοηθήσει πολυ ειναι και πολυ κοντά στην περιοχή που μένω.
Πρίν απο ενα μήνα περίπου πήρα την απόφαση να πάω να ρίξω μια ματιά και να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο ώστε να σχηματισω μια εικόνα.
Για καλή μου τύχη είχαν και μάθημα οπότε είχα την ευκαιρία να δώ πως γίνονται τα μαθήματα και μπορώ να πώ οτι μου άρεσε.
Μίλησα με τα παιδιά εκεί τα οποία μας αφιέρωσαν αρκετό χρόνο λύνοντας οποιαδήποτε απορία είχαμε και τους ευχαριστώ!
Το θέμα τώρα είναι οτι τα επόμενα μαθήματα ειναι απο Μάρτιο εκτός και αν μαζευτούμε αρκετά άτομα (απο 10 και πάνω),οπότε μπορεί να ξεκινήσουν νωρίτερα.
Για να μαζευόμαστε λοιπόν :beer::wave2:
Επίσης η τιμή δεν θα είναι στα 160 ευρω.Όσο περισσότερα τα άτομα τόσο το καλύτερο ώστε να πέσει και η τιμή.

vespap
12/01/2016, 11:51
Εγώ είμαι μέσα! Όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα! Τα μαθήματα από μάρτιο ε??? Γιατί δεν έχουν ανακοινώσει κάτι στη σελίδα τους.

veloujr
12/01/2016, 14:19
και γω ειμαι μεσα παιδια...το ψαχνω καιρο...ξερει κανεις ποσες μερες χρειαζεται?

mariza
14/01/2016, 08:47
Εγώ είμαι μέσα! Όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα! Τα μαθήματα από μάρτιο ε??? Γιατί δεν έχουν ανακοινώσει κάτι στη σελίδα τους.

Όταν πήγα στις 13/12 μου είπαν τα παιδιά εκεί οτι το επόμενο μάθημα θα γίνει Μάρτιο εκτός και αν μαζευτούμε καμία δεκαριά και γίνει νωρίτερα.
Όποιος πραγματικά ενδιαφέρετε να γράψει εδω και μετά θα τους πάρω τηλέφωνο να δώ τι μπορώ να κάνω.
Πρός το παρών ήμαστε 3 :beer:

και γω ειμαι μεσα παιδια...το ψαχνω καιρο...ξερει κανεις ποσες μερες χρειαζεται?

http://www.motorcycleridingacademy.com/register.aspx
Μπές και δες τι σε ενδιαφέρει.
Εμένα με ενδιαφέρει το Riding 1 & 2- City Road το οποίο είναι 2 μέρες.
Πάς την πρώτη φορά και κάνεις το 1 και μετά όποτε θέλεις κάνεις και το 2.
Καλό είναι μου είπανε τα παιδιά να μεσολαβήσουν 3-4 μήνες το ένα μάθημα απο το άλλο :)

mariza
14/01/2016, 11:10
Βγάλανε νέα ημερομηνία για 14/2 :)

akis_trevor
14/01/2016, 14:24
Κι εγω ενδιαφερομαι,αν πετυχουμε καλυτερη τιμη...

Μικe777
14/01/2016, 14:30
Κι εγω ενδιαφερομαι,αν πετυχουμε καλυτερη τιμη...

το σκεφτομαι κι εγω!αν εχω παρει μηχανη!
θα με βοηθησουν μερικα μαθηματα!τελικα!

mariza
14/01/2016, 14:50
Μίλησα με την υπεύθυνη σήμερα κ μου είπε οτι είναι 160 ευρώ το άτομο κ πώς αν καταφέρουμε κ μαζευτουμε καμιά δεκαριά θα πεσει ή τιμή στα 120.

akis_trevor
14/01/2016, 15:03
Μίλησα με την υπεύθυνη σήμερα κ μου είπε οτι είναι 160 ευρώ το άτομο κ πώς αν καταφέρουμε κ μαζευτουμε καμιά δεκαριά θα πεσει ή τιμή στα 120.

αν μαζευτουμε και πετυχουμε την εκπτωση μπορω να ανεβω αθηνα για το σχολειο.
160+βενζινες πηγαινε ελα κλπ κλπ 200 και δεν με παιρνει...

veloujr
14/01/2016, 21:47
ξερω και αλλο ενα παλικαρι π θελει...πιστευω οτι μαζευομαστε

Μικe777
14/01/2016, 23:15
μια 2 ερωτησεις αν θελει καποιος απαντα!
γιατι ειμαι ασχετος το κοστος ειναι θεωρια και πρακτικη?
συνολο ωρες?με κρανος παντελονι μποτακια ειμαι κομπλε?
η πρεπει να νοικιασω εξοπλισμο?
γιατι το κοστος ξεφευγει τρελα!
Ευχαριστω...:wave2:

mariza
15/01/2016, 08:51
αν μαζευτουμε και πετυχουμε την εκπτωση μπορω να ανεβω αθηνα για το σχολειο.
160+βενζινες πηγαινε ελα κλπ κλπ 200 και δεν με παιρνει...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!
Γι'αυτο άλλωστε προσπαθούμε να μαζευτούμε,για να κατεβάσουμε την τιμή στα 120 ευρώ.

ξερω και αλλο ενα παλικαρι π θελει...πιστευω οτι μαζευομαστε

:beer: Έλα να μαζευόμαστε!!!!! Μάθε σιγουρα και πες μου :)

μια 2 ερωτησεις αν θελει καποιος απαντα!
γιατι ειμαι ασχετος το κοστος ειναι θεωρια και πρακτικη?
συνολο ωρες?με κρανος παντελονι μποτακια ειμαι κομπλε?
η πρεπει να νοικιασω εξοπλισμο?
γιατι το κοστος ξεφευγει τρελα!
Ευχαριστω...:wave2:

Φίλε Mike υπολόγισε οτι το μάθημα θα ξεκινήσει κατα τις 9 το πρωί,βέβαια αυτα θα μας τα πει αναλυτικά η υπεύθυνη οταν ξαναμιλήσω μαζι της και τελειώνει αργά το απόγευμα.
Υπολόγισε συνολικά ενα 7ωράκι μαζί με τα διαλείμματα ενδιάμεσα.
Τα μαθήματα γίνονται εναλλάξ.
Πρώτα ξεκινάμε με θεωρία,και μετά ανεβαίνουμε στα μηχανάκια και μπαίνουμε 20 λεπτά στην πίστα που διαθέτει, κάνοντάς εξασκηση των όσων μάθαμε στην θεωρία.
Μετά πάλι μέσα για θεωρία....και πάει λέγοντας.

Εχτές που μίλησα με την κυρία Αρβανιτάκη, της είπα οτι προσπαθούμε να μαζευτούμε καμια δεκαριά άτομα απο φόρουμ και μου απάντησε πως αν καταφέρουμε και μαζευτούμε τελικά να την ενημερώσουμε 2 εβδομάδες περίπου πριν το επόμενο μάθημα που είναι στις 14/2
Όσο για τον εξοπλισμό οταν με το καλό καταφέρουμε και μαζευτούμε θα μου πεί ο καθένας τι διαθέτει και τι όχι ώστε να μιλήσω με την υπεύθυνη για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.
Απ΄όσο ξέρω η σχολή παρέχει στον καθένα δωρεάν εξοπλισμό

vespap
16/01/2016, 07:47
Ενώ η ημερομηνία του επόμενου μαθήματος ήταν στις 14/2 τώρα βλέπω οτι έγινε στις 21/2!

mariza
20/01/2016, 10:28
Έπεφτε του Αγ. Βαλεντίνου...αναμενόμενο :lol:
Όσοι ενδιαφερόμαστε, να συνεχίσουμε να μαζευόμαστε και αν με το καλό τα καταφέρουμε θα μιλήσω αρχές του μήνα με την κυρία Αρβανιτάκη.

nick_VFR
20/01/2016, 20:57
Όταν λέμε "εξοπλισμό"... χρειαζόμαστε δέρματα οπωσδήποτε ή και οι κορντούρες αρκούν; :confused:

SHOOTER045
20/01/2016, 21:03
Όταν λέμε "εξοπλισμό"... χρειαζόμαστε δέρματα οπωσδήποτε ή και οι κορντούρες αρκούν; :confused:

Σε αυτά που πήγα εγω ζητούσαν μόνο δέρματα, και καλη λειτουργική κατάσταση μότο ,φρένα, λάστιχα.
Αν άλλαξαν τα δεδομένα δεν το γνωρίζω

akis_trevor
20/01/2016, 22:24

Στο riding school εχω την εντυπωση πως με κορντουρες εισαι οκ.το css θελει δερματα.
Δεν ειμαι 100% σιγουρος βεβαια.

ptc
20/01/2016, 22:26

Παντως στο site τους εχει φωτογραφιες μαθητων με cordura, οποτε νομιζω πως αυτο απανταει το ερωτημα σου.

http://www.motorcycleridingacademy.com/Riding-1-and-2--City-Road?cid=23#prettyPhoto

mariza
20/01/2016, 22:54

Δεν είναι απαραίτητο ο εξοπλισμός να είναι δερμάτινος , μπορείς να συμμετάσχεις κ με κορντουρες!!

amyroukai
20/01/2016, 23:26
Ακόμα και τζιν με επιγονατιδες εντουραδικες.

anavatis19
26/01/2016, 01:26
μεσα και εγο για το σχολειο..παροτι οδηγω σκουτερ 1 χρονο θεωρω πως ειμαι ασχετος ειδικα τωρα που σε λιγες μερες παιρνω μεγαλη μηχανη

mariza
27/01/2016, 08:35
Οπότε κουτσά στραβά έχουμε μαζευτεί 7 άτομα :beer:

1)mariza
2)vespap
3)veloujr (+ φίλος)
4)akis_trevor
5)mike (αν έχει μηχανή)
6)anavatis19

Σας ενημερώνω οτι έχουμε περιθώριο να μαζευτούμε μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου,δλδ 2 εβδομάδες πριν απο το μάθημα.

veloujr
27/01/2016, 10:42
τελικα ποιες ειναι οι τελικες ημερομηνιες ?

jarv
27/01/2016, 11:22
Καλημέρα, πολλές οι ερωτήσεις θα προσπαθήσω να απαντήσω. Αρχικά για την ημερομηνία, αν καταφέρετε να μαζευτείτε 10 άτομα μπορούμε να κάνουμε σχολείο σε ημερομηνία που θα επιλέξετε εκτός από 14/2. Επειδή είναι χειμώνας δεν μπορούμε να ξέρουμε από τώρα τι καιρό θα κάνει. Συνήθως τους "κακούς" μήνες αποφασίζουμε 4-5 ημέρες πριν, αφού δούμε όλα τα site του καιρού. Άρα αυτό θα το δούμε, ξέρω πως πρέπει να κάνετε το πρόγραμμά σας αλλά με βροχή ή πολύ κρύο είναι δύσκολο να γίνει σχολείο.
ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ RIDING SCHOOL
Η διδακτική ημέρα στο Riding School είναι πραγματικά γεμάτη. Τα μαθήματα ξεκινούν στις 8.00 το πρωί με την εγγραφή σας και τελειώνουν στις 17.00. Τα ημερήσια μαθήματα παρακολουθούν μέχρι 24 μαθητές, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ των 12 αναβατών. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ο κάθε μαθητής έχει τον δικό του εκπαιδευτή, τον οποίον "μοιράζεται" με δύο ακόμα μαθητές. Το ημερήσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει 5 θεωρητικά μαθήματα σε τάξη και πέντε πρακτικά μαθήματα σε πίστα. Μετά από κάθε πρακτική εκπαίδευση στην πίστα, ο εκπαιδευτής μιλάει ξεχωριστά με τον κάθε μαθητή του, αναλύοντας την πρόοδό του.

Το ημερήσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει:
- Πέντε εικοσάλεπτα πρακτικά μαθήματα σε πίστα
- Πέντε θεωρητικά μαθήματα σε τάξη
- Αποκλειστικό εκπαιδευτή για κάθε μαθητή
- Εμπειρία και εξέλιξη 25 ετών στην οδήγηση μοτοσυκλέτας
- Ενδιάμεσα σνακ
- Ασύγκριτη αίσθηση ελέγχου και ασφάλειας στην οδήγηση μετά το πέρας των μαθημάτων
Στο τέλος της ημέρας όλοι οι μαθητές παραλαμβάνουν αναμνηστικό δίπλωμα του επιπέδου που παρακολούθησαν

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ για τη συμμετοχή κάποιου οδηγού στα μαθήματα
–Δίπλωμα οδήγησης
–Μοτοσυκλέτα σε καλή λειτουργική κατάσταση, με καλά ελαστικά
–Εξοπλισμός αναβάτη: Κράνος κλειστό (full face) ή ανοιγόμενο, μπότες μοτοσυκλέτας, γάντια παντελόνι και μπουφάν με προστατευτικά. Στο Auto Festival μπορείτε να συμμετάσχετε και με cordura. Μπορούμε να διαθέσουμε εξοπλισμό ΔΩΡΕΑΝ εκτός από κράνος.

Οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε είμαι στη διάθεσή σας
Ιωάννα Αρβανιτάκη

akis_trevor
27/01/2016, 14:42
οποτε εχουμε λιγο καιρο να μαζευτουμε 10 νοματαιοι να πιασουμε την προσφορα.
αντε ξεκουνατε....παμεεεεεε...:D:D

Μικe777
27/01/2016, 19:04
εγω για να μην παρεξηγηθω δεν ξερω αν θα εχω προλαβει
αλλα το παρακολουθω!
ευχαριστω πολυ για τις χρησιμες πληροφοριες:beer:

ptc
27/01/2016, 22:02
Μέσα κι εγώ. :vroum:

mariza
28/01/2016, 09:21
Μπράβο ρε παιδιά,χαίρομαι που υπάρχει ανταποκριση :beer:
Γι'αυτό άλλωστε εχτές το πρωί πήρα τηλέφωνο την κυρία Αρβανιτάκη ενημερώνοντάς την πως σκοπεύουμε να μαζευτούμε μέλη απο το moto.gr και την παρακάλεσα να μπεί να γράψει η ίδια κάποια πράγματα για την σχολή.
Την ευχαριστώ πολύ που δέχτηκε να με βοηθήσει :) :a18:
Τώρα το μόνο που μένει ειναι να μαζευτούμε :a2::a2::a25:

amyroukai
28/01/2016, 09:45
Χμ... Για level2 θα με έψηνε, το 1 το έχω κάνει δις.
Καιρό πριν βέβαια, αλλά δεν περισσεύουν για τρίτη.

zannisvel
28/01/2016, 10:02
Μιλάτε για Σάββατο 20/2?

mariza
28/01/2016, 10:11
Μιλάτε για Σάββατο 20/2?

Αν καταφέρουμε και μαζευτούμε απο 10 άτομα και πάνω,μπορούμε να κλείσουμε ημερομηνία αποκλειστηκά και μόνο για τα μέλη του moto.gr!
To επόμενο μάθημα το οποίο έχει προγραμματιστεί είναι στις 21/2 ημέρα Κυριακή,αν θέλετε όμως μπορούμε να κλείσουμε άλλη ημερομηνία.

anavatis19
28/01/2016, 16:57
το ποσο που θα πληρωσουμε τι θα περιλαμβανει? εγω αν θελω να κανω και ον/οφφ και κατι αλλα που εχω δει δεν εχει διαφορα? τι ειναι αυτο δηλαδη που θα κανουμε εμεις?

jarv
29/01/2016, 08:31
http://www.motorcycleridingacademy.com/Riding-1-and-2--City-Road?cid=23
Μπορείτε να δείτε μέσα από το site τι διδάσκεται στο 1ο επίπεδο του σχολείου

geros21
29/01/2016, 11:25
Και γω είμαι θετικός για το σχολείο, κατά 90% λόγω ημερομηνίας.

mariza
29/01/2016, 11:35
Και γω είμαι θετικός για το σχολείο, κατά 90% λόγω ημερομηνίας.

:beer: :beer:

Desperado
29/01/2016, 12:04
Το παρακολουθώ κι εγώ το θέμα. Με ψήνει αλλά είναι ακόμα νωρίς για να πώ με σιγουριά. Κόστος συμμετοχής ξέρουμε?

ΈντιΤ : Το έψαξα πιο πίσω και βρήκα ότι αν μαζευτούμε από 10 νοματαίοι και πάνω θα είναι 120 ευρΆ. Μια χαρά ακούγεται!!

akis_trevor
29/01/2016, 14:51
αν μαζευτουμε κανα 2 ακομα να πιασουμε την δεκαδα,βαζουμε μια ημερομηνια να μας βολευει ολους και απλα ελπιζουμε να εχει καλο καιρο :)

mariza
31/01/2016, 21:46
Οχι μόνο μαζευτηκαμε,αλλα απ'οτι φαίνεται την ξεπερασαμε την δεκάδα!!!
Σήμερα γνώρισα δύο παιδιά , τους είπα για την σχολή κ θα έρθουν και εκείνοι να παρακολουθησουν το μάθημα.
Το μόνο που μένει τώρα είναι να οριστεί ημερομηνία!
Αύριο θα μιλήσω με την κυρια Ιωάννα να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

vespap
01/02/2016, 00:10
Τελεια!! Ημερομηνια ε?? Ρωτα αυριο να δουμε τι επιλογες εχουμε και το συζηταμε!! 21/2 δεν παιζει η το ψηνεται να ειμαστε τελειως ανεξαρτητοι απο αλλους?

jarv
01/02/2016, 13:49
Το σχολείο θα γίνει 21 Φεβρουαρίου, αν το επιτρέψει ο καιρός, οπότε μπορείτε να αρχίσετε τα "βουντού" για να μην βρέχει..

mariza
01/02/2016, 14:17
Το σχολείο θα γίνει 21 Φεβρουαρίου, αν το επιτρέψει ο καιρός, οπότε μπορείτε να αρχίσετε τα "βουντού" για να μην βρέχει..

Ευχαριστούμε πολύ κυρία Αρβανιτάκη!!
Μακάρι όλα να πάνε καλά και να μας το κάνει το χατίρι ο καιρός!
Ελπίζω να σας βολεύει η ημερομηνία παίδες! :beer:

akis_trevor
01/02/2016, 14:25
εγω μονο τον καιρο περιμενω (εκτος εντελως συγκλονιστικου απροοπτου)γιατι ειμαι και καμποσα χλμ μακρια.εν αναμονη λοιπον :)

ptc
01/02/2016, 14:30
Ευχαριστούμε πολύ κυρία Αρβανιτάκη!!
Μακάρι όλα να πάνε καλά και να μας το κάνει το χατίρι ο καιρός!
Ελπίζω να σας βολεύει η ημερομηνία παίδες! :beer:

:beer:

jarv
01/02/2016, 18:08
Θα χρειαστώ τα εξής στοιχεία:
Ονοματεπώνυμο, κινητό, μοτοσυκλέτα, πόσα χρόνια οδηγείτε. Πρέπει να χωρίσω τα group.
Επίσης από εξοπλισμό χρειάζεται να έχετε: Κράνος, μπουφάν με προστατευτικά, παντελόνι με προστατευτικά ή επιγονατίδες, γάντια, μπότες ή μποτάκι που να προστατεύει τον αστράγαλο. Ότι σας λείπει από τα παραπάνω, εκτός από κράνος, μου λέτε το νούμερο που φοράτε. Μπορείτε να στείλετε τα στοιχεία σας, φαντάζομαι πως δεν θέλετε να δημοσιεύσετε προσωπικά στοιχεία, στο joannaarvan@gmail.com, ή τα συγκεντρώνει κάποιος από εσάς και τα στέλνει όλα μαζί. Στα στοιχεία γράψτε και το ψευδώνυμο που χρησιμοποιείτε για να ξέρουμε ποιος είναι ποιος.
Στις 21 Φεβρουαρίου η ώρα προσέλευσης είναι 08:00, να έχετε μαζί το δίπλωμα σας και γεμάτο ρεζερβουάρ. Το καλύτερο είναι να δώσετε ραντεβού στην εθνική οδό και κάποιος που ξέρει πως να έρθει στο χώρο, Riding School πρώην Auto Festival να σας φέρει.
Οτιδήποτε χρειαστείτε μπορείτε να καλέσετε στο 6941633040 (10:00-14:00 και 18:00-20:00)
Ευχαριστώ

stratoss2
01/02/2016, 18:30
Έχω κάνει το lvl 1 πριν τρια χρόνια και πραγματικά η εμπειρία που αποκόμισα ήταν εξαιρετική. Φεύγεις με τελείως διαφορετική αντίληψη από ότι πήγες και σίγουρα βελτιωμένες ικανότητες που συνεισφέρουν στην ασφάλεια αλλά και την απόλαυση της οδήγησης.
Τώρα για τις 21/02 (ή άλλη Κυριακή μεσα στο Φλεβάρη) υπολογίστε άλλο ένα άτομο, τον αδερφό μου. Γράφω αντ' αυτού καθώς δεν διαθέτει λογαριασμό στο moto.gr