Σύνδεση

View Full Version : Την επόμενη φορά που θα βγείτε για ποτάκι, σκεφτείτε κάποια πράγματα διπλά.....

spyrakos35
25/02/2014, 13:26
http://www.aek365.com/a-320069/mia-mhtera-sunanta-ton-methusmeno-odhgo-pou-afhse-anaphro-to-gio-ths-video.htm

SHOOTER045
25/02/2014, 13:38
Ποσο δικιο εχει

Pan (dvs)
25/02/2014, 13:49
Δεν βαζουμε μυαλο οτι και να δουμε.

GFawkes
25/02/2014, 14:06
Ποσοι τετοιοι μαλακες(να το αφησουν οι μοντ) υπαρχουν αναμεσα μας....

Γιατι ρε γελοιε αν θελεις να πεθαινεις ....ψοφα στο αλκοολ...το κακομοιρο το μικρο...

μονο πονο εχει γνωρισει...πονο καθε ωρα και στιγμη για μια ανασα....διχως να φταιει.....

Παντα την πληρωνει αυτος που δεν φταιει....

και μετα λεμε αν υπαρχει θεος.....εδω δεν υπαρχουν ανθρωποι....
πιο καλα να "φυγει" το μικρο...να ησυχασει η ψυχουλα του....

devil's animal
25/02/2014, 14:11
γμστ...:sad:

MG-KTiNoS
25/02/2014, 15:36
Στην Ελλάδα θα ήταν και έξω....

:a31:

RizlaPlusPlus
25/02/2014, 15:41
Στην Ελλάδα θα ήταν και έξω....

:a31:

Το τελευταιο τετοιο παραδειγμα, διπλα στο σπιτι μου εγινε. :(

theofilos888
25/02/2014, 16:15
:( Δεν έχω λόγια!

Mits-fz6
25/02/2014, 17:23
Πως μπορεί και κοιμάται αυτός ο άνθρωπος; Μαζί με την ζωή του μικρού, πήρε και την ζωή όσον τον αγαπούσαν. Πόσο χειρότερη μπορεί να είναι η κόλαση, αν στην τωρινή σου ζωή τους, δέχονται τέτοιο χτύπημα.

akis_trevor
25/02/2014, 17:23
:( τι να πεις...

MG-KTiNoS
25/02/2014, 17:30
Πως μπορεί και κοιμάται αυτός ο άνθρωπος; Μαζί με την ζωή του μικρού, πήρε και την ζωή όσον τον αγαπούσαν. Πόσο χειρότερη μπορεί να είναι η κόλαση, αν στην τωρινή σου ζωή τους, δέχονται τέτοιο χτύπημα.

Πριν από λίγους μήνες τράκαρε -χωρίς να φταίει- ο φίλος μας Γιώργος.
Ένας άνθρωπος που αγαπούσαν (ουν) ΟΛΟΙ όσοι τον ήξεραν.
Έγινε χάλια και πήγε να πεθάνει.
Ξέρεις τι είπε ο ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ που το προκάλεσε στο 100?
ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΑΛΚΟΟΛ ΤΕΣΤ !!!!!!
:a018:
Δεν βρήκε ΟΥΤΕ ΜΙΑ λέξη συμπάθιας, ούτε μια τόση δα συγνώμη.
Αυτά... και ναι
ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ !

Dbnn
03/03/2014, 03:36
http://www.youtube.com/watch?v=vKm0s2xi3YU

Περισσότερο τροφή για σκέψη και προβληματισμό.

Οδηγώ περίπου απο 17 χρονών, οδήγησα απο πισωκούνες 400 αλόγων μέχρι νταλίκα 50 τόνους φόρτωμα.
Φυσικά και έχω οδηγήσει τύφλα μεθυσμένος, νυσταγμένος, κουρασμένος, νευριασμένος.
Πάντα όμως πρόσεχα -όσο μπορούσα-
Και πάνω απο όλα σκέφτομαι τώρα πως αν είχα υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις μου τι θα είχε γίνει και πόσο λάθος έκανα που έπιασα τιμόνι σε τέτοια κατάσταση και πάνω απο όλα πως είχα Άγιο μαζί μου!
Όταν ήμουν τύφλα πήγαινα απο στενά με 20-30χλμ το πολύ, νυσταγμένος σταματούσα σε ενα πάρκιν και κοιμόμουν στο αμάξι, κουρασμένος επίσης, νευριασμένος έκανα μια στάση έπινα ενα καφέ να ηρεμήσω και συνέχιζα.

Φυσικά υπάρχουν στιγμές που λες μόνος είμαι ρε φίλε ας τα χώσω όλα να ξεχαρμανιάσω, αμ δε, ο τροχός έχει αέρα μέσα στο λάστιχο.
Απορώ αν ενας απο εμάς το σκέφτεται αυτό εκείνη την ώρα που πατάει το γκάζι. Και όμως την κάνουμε την κουταμάρα μην πω τίποτα άλλο.
Αυτό το βίντεο όταν το είδα έκανα να πιάσω τιμόνι 2 βδομάδες, μέχρι που σκέφτηκα οτι αμάξι / μηχανή είναι. Ας προσέχω 100 φορές παραπάνω ώστε αν γίνει κάτι να την γλυτώσω ελαφρά.
Και το κακό πιστεύω ξεκινάει απο τις σχολές οδηγών, θυμάμαι που έδινα εξετάσεις για του αυτοκινήτου μας έλεγαν: "ελάτε ρε σιγά οδηγήστε προβλεπόμενα και μόλις το πάρετε οδηγήστε όπως γουστάρετε"....

Τι να πω, δεν έχουμε οδηγική παιδεία και λυπάμαι για αυτό.....

AUFGEBRACHT
03/03/2014, 09:46
Σπυράκο, δυστυχώς στην παντελή έλλειψη παιδείας συμπεριλαμβάνεται και η οδηγική... και δυστυχώς την επόμενη φορά που κάποιοι θα βγουν για ποτάκι -ή μάλλον ποτάκια- δεν θα το σκεφτούν διπλά, απλά θα τα βλέπουν διπλά και τριπλά, γιατί η μαλακία που πλανάται πάνω από αυτό τον τόπο έχει έτοιμη την απάντηση: "Εγώ πίνω αλλά το ελέγχω", "εγώ το αντέχω το ποτό", "έχω πιεί ένα σωρό φορές και ποτέ δεν έχει συμβεί κάτι"...

tzimidis
03/03/2014, 14:06
δεν είναι η έλλειψη παιδείας, είναι το πλεόνασμα καφρίλας.

DrIoannis
03/03/2014, 14:26
http://www.youtube.com/watch?v=vKm0s2xi3YU
.....
Αυτό το βίντεο πρέπει να το βλέπουμε ΚΑΘΕ φορά πριν πιάσουμε το τιμόνι...
Καταλαβαίνω ότι άνθρωποι είμαστε και θέλουμε να πατήσουμε/ανοίξουμε το γκάζι κάποιες φορές αλλά μπορεί το τίμημα που θα πληρώσουμε να είναι πολύ ακριβό.Γι'αυτό άλλωστε και σε προηγμένες χώρες και όχι ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ σαν και εμάς το δίπλωμα είναι σοβαρή υπόθεση. Υπάρχουν χώροι/πίστες να χαρούνε αυτό που αγαπάνε με ασφάλεια.

PetranGR
03/03/2014, 16:10
Αυτό το βίντεο πρέπει να το βλέπουμε ΚΑΘΕ φορά πριν πιάσουμε το τιμόνι...
Καταλαβαίνω ότι άνθρωποι είμαστε και θέλουμε να πατήσουμε/ανοίξουμε το γκάζι κάποιες φορές αλλά μπορεί το τίμημα που θα πληρώσουμε να είναι πολύ ακριβό.Γι'αυτό άλλωστε και σε προηγμένες χώρες και όχι ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ σαν και εμάς το δίπλωμα είναι σοβαρή υπόθεση. Υπάρχουν χώροι/πίστες να χαρούνε αυτό που αγαπάνε με ασφάλεια.

σφύχτικα με το βίντεο δεν είχα δεί ποτέ τόσα μαζί.

manhunter
04/03/2014, 14:36
To εν λόγω βίντεο μας το έδειξαν στον στρατό...
Όντως, σφίγγεσαι θες, δεν θες.