View Full Version : ΑΤΥΧΗΜΑ - Fazer '07 - πλαίσιο
Προχωρα αλλα κρατα και πισινη
Επικοινωνησ με συνηγορο του πολιτη
+100
spyrakos35
12/03/2014, 21:07
ζητα να σου κοινοποιήσουν το mail της Yamaha Head office of Europe
dimitrisfz1
12/03/2014, 22:01
τους το ζητησα αλλα δεν νομιζω να μου το στειλουν!μου απαντησαν σημερα στο μυνημα που τους ειχα στειλει απο τις 5 του μηνος καθως σημερα τους ξαναεστειλα το πρωι κατι σαν υπενθυμηση γιατι δεν μου ειχαν απαντησει ακομα!μετα απο 3 ωρες απαντησαν με αυτο που εγραψα!!
dimitrisfz1
13/03/2014, 14:35
να και η απαντηση απο τα κεντρικα της ευρωπης:
Dear Mr. Gazis,
Thank you for your email.
We have noted your comments and we are sorry to hear you feel disappointed.
As you may expect we are always anxious to resolve any such matter as we wish for all Yamaha Owners to be happy with their purchase, nevertheless we believe you will understand that it is difficult for us to resolve such matters directly.
Please understand it’s difficult for us to understand what the actual situation is on a distance. Therefore we have an authorized representative in each country, that together with its dealer network, is responsible for sales and technical inquires.
We have contacted Motodynamics and sent them all your correspondence. We understood from them that you have already contacted them. We have confidence in Motodynamics that they will judge technical inquiries in all fairness.
For further information, please contact Motodynamics directly.
΄''Μεντες'' με λιγα λογια!Τωρα μενει να στειλω το φαξ στην ιαπωνια και να γινει η αγωγη!!
SHOOTER045
13/03/2014, 15:04
γνωματευση μηχανολογου μηχανικου να επισυναψεις
οτι δεν εγινε απο κακη χρηση η περιεργες συνθηκες
αλλα απο αστοχια υλικου
spyrakos35
13/03/2014, 15:49
πριν από οτιδήποτε,
επικοινώνησε με την μοτοδυναμική και ζήτα έγγραφη πραγματογνώμοσύνη από αυτούς....
Βρες δικηγόρο τσάκαλο , και ξεκίνα δικαστικά .
Μην παιδεύεσαι με γνώμες δεξιά και αριστερά από το καναπέ.
Ένας δικηγόρος ξέρει τι και πως πρέπει να κάνει .
Βέβαια προυποθέτει χρόνο και χρήμα , αλλά δεν βλέπω αλλιώς να έχεις αποτέλεσμα . :wave2:
γνωματευση μηχανολογου μηχανικου να επισυναψεις
οτι δεν εγινε απο κακη χρηση η περιεργες συνθηκες
αλλα απο αστοχια υλικου
Η γνωματευση για να σταθει στο δικαστιριο πρεπει να ειναι απο "επισημο" μηχανολογο και οχι απο καποιον της αρεσκειας μας.
Αρα θα βρεις τα γραφεια του συλλογου ιδιοκτητων συνεργειων της περιοχης-πολης σου και θα αιτηθεις να κανουν αυτοι
μια πραγματογνωμοσυνη στο μηχανακι σου.
Αυτα μου τα ειχε πει δικηγορος σε δικια μου αντιδικια με αντιπροσωπεια αυτοκινητων.
spyrakos35
14/03/2014, 08:20
Βρες δικηγόρο τσάκαλο , και ξεκίνα δικαστικά .
Μην παιδεύεσαι με γνώμες δεξιά και αριστερά από το καναπέ.
Ένας δικηγόρος ξέρει τι και πως πρέπει να κάνει .
καλά, δεν είναι κακό να ρωτήσει και κανα δυό γνώμες του καναπέως.....
μπορεί να πετάξουμε και καμμιά εξυπνάδα, ποιος ξέρει....
;)
notakos600
14/03/2014, 08:32
Το ανασταλτικό στοιχείο στην όλη υπόθεση βέβαια είναι το γεγονός πως η Μοτοδυναμική ποιεί την νήσσαν.
Τώρα πρέπει να αποδείξεις με στοιχεία πως δεν είσαι ελέφαντας ( πως η ρωγμή έγινε πριν τη πτώση και όχι μετά).
Αν η Μοτοδυναμική ήταν κάπως πιο διαλλακτική, αφού το περιστατικό με τα πλαίσια δεν είναι σπάνιο, ίσως είχες κάποια ελπίδα να βρεις την άκρη σχετικά ανέξοδα.
Καλό κουράγιο γιατί έχεις να διαθέσεις πολύ χρόνο και χρήμα.
SHOOTER045
14/03/2014, 08:43
Η γνωματευση για να σταθει στο δικαστιριο πρεπει να ειναι απο "επισημο" μηχανολογο και οχι απο καποιον της αρεσκειας μας.
Αρα θα βρεις τα γραφεια του συλλογου ιδιοκτητων συνεργειων της περιοχης-πολης σου και θα αιτηθεις να κανουν αυτοι
μια πραγματογνωμοσυνη στο μηχανακι σου.
Αυτα μου τα ειχε πει δικηγορος σε δικια μου αντιδικια με αντιπροσωπεια αυτοκινητων.
κατι τετοιο εννοουσα
αλλα εσυ μαστορα ξερεις περισοτερα :wave2:
( πως η ρωγμή έγινε πριν τη πτώση και όχι μετά).
Tι σημασία έχει αν έγινε πριν ή μετά; Αν κάθε φορά που είχαμε πτώση, κόβαμε πλαίσιο...
notakos600
14/03/2014, 09:36
Tι σημασία έχει αν έγινε πριν ή μετά; Αν κάθε φορά που είχαμε πτώση, κόβαμε πλαίσιο...
Τι να γράψω ρε φίλε, έχουμε χάσει όλοι το μυαλό μας με τα μουνόπ@να.
Χρηστος FZR
12/05/2014, 22:56
δημητρη τελικα τι γινεται με το πλαισιο? εχεις βρει καμμια ακρη?
dimitrisfz1
08/06/2014, 22:59
παιδιά σε λίγες μέρες θα εχω νεότερα να σας πω!περιμένω απάντηση τους !εγγράφως αυτή τη φορά!
doctoras
09/06/2014, 07:54
εύχομαι να έχει αίσιο τέλος η αναφορά σου