Σύνδεση

View Full Version : Εμποροι Μοτοσυκλετών

tsolias
05/03/2014, 09:55
Αγαπητοι φιλοι θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε ή εχετε καποια εμπειρια απο εμπορο που αγοραζει μεταχειρισμενες μοτο χωρις να ειναι λαμογιο ή να παιρνει μηχανες κοψοχρονιας.
Θελω να πουλησω το V-STROM 650 μοντ.06 σε καλη κατασταση.
Ευχαριστω προκαταβολικα και ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ...:)

alex14
05/03/2014, 10:35
Αγαπητοι φιλοι θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε ή εχετε καποια εμπειρια απο εμπορο που αγοραζει μεταχειρισμενες μοτο χωρις να ειναι λαμογιο ή να παιρνει μηχανες κοψοχρονιας.
...:)

:lol::bawl: γρηγορα στα ανεκδοτα :lol:

περα απο την πλακα εαν θελεις χρημα στο χερι θα την δωσεις κοψοχρονια

Pardalotzatziki
05/03/2014, 11:48
εαν θελεις χρημα στο χερι θα την δωσεις κοψοχρονια

Δυστυχως...
Αν δε βιαζεσαι βαλε αγγελια παντου και ανεμενε...

teo_g7
05/03/2014, 12:01
Σε έμπορο πήγαινε το ΜΟΝΟ αν θες να κανεις ανταλλαγή με κάποιο δικο του μηχανάκι.Μονο έτσι μπορεί να σε συμφέρει.Αλλιως για πώληση μόνο ιδιώτης.

Sapadak
05/03/2014, 13:12
Οτι είπαν οι υπόλοιποι

toyar
05/03/2014, 13:33
αν τον βρεις βαλε τα στοιχεια του εδω..........
καποιοι εκτος απο μηχανακια εχουν και κορες της παντρειας:smokin:

vaska
05/03/2014, 14:07
Μην τους τσουβαλιάζουμε όλους, δεν είναι όλοι κλέφτες και απατεώνες, αλλά εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω κανέναν που να μην είναι.

:cry:

devil's animal
05/03/2014, 14:30
ενας εμπορος και κατ'επεκταση μια επιχειρηση, εχει στοχο το κερδος...
ο εμπορος δεν παιρνει την οποια μοτοσυκλετα για δικη του χρηση...την παιρνει για να την πουλησει...
και φυσικα δεν θα μπει σε ολη αυτη την διαδικασια για να την πουλησει χαμηλοτερα απ'οτι την πηρε, ουτε καν στην ιδια τιμη...

αρα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα την παρει σε χαμηλοτερη τιμη απο αυτη που ισχυει εκεινη την περιοδο στην αγορα...

spyrval
05/03/2014, 14:41
Όταν πάει κάποιος σε μαγαζί για να πουλήσει μηχανή χωρίς να θέλει να πάρει άλλη, ο έμπορος βλέπει φωτεινή ταμπέλα που αναβοσβήνει "έχω ανάγκη για χρήματα και το ρημάδι δε φεύγει με τίποτα".
Βάλε λογική τιμή σε μία αγγελία και υπομονή...

nikos_abel
05/03/2014, 14:57
Πολύ υπομονή

:dizzy:

BLiTzER
05/03/2014, 15:01
Πολύ υπομονή

Μετά από 20+ σελίδες; REALLY?!

Billymuse
05/03/2014, 15:14

Εαν θες να πάρεις κάποιο άλλο μηχανάκι πήγαινε και στο car.gr και δες το μοντέλο που εφόσον σε ενδιαφέρει το πουλάει κάποιος(ιδιώτης)
και δέχεται και ανταλαγές,αν είσαι τυχερός... ;)

nikos_abel
05/03/2014, 15:28

Άστο διάολο μολύνθηκα :lol:

ggs
05/03/2014, 15:31

:lol:

gior-gos
05/03/2014, 19:56

:wave2:

Ο εμπορος θα στο παρει 100% κοψοχρονια..

Αν θες ανταλαγη, γνωστοι μου εχουν μεινει ευχαριστημενοι απο το ''εργοστασιο'' στη Μιχαλακοπουλου.

Τα vstrom απ οτι ξερω τα παιρνει..

Αλλα πιστευω οτι και απο αγγελια θα φυγει ευκολα και σε συμφερει περισσοτερο.

dimzan
05/03/2014, 21:47
το vstrom ειναι πολυ εμπορικο μηχανακι

καλυτερα να προσπαθησεις να το πουλησεις μονος σου.

αν ειναι καλο και περιποιημενο το μηχανακι σου θα εχεις τηλεφωνα ηδη απο την πρωτη μερα που θα βαλεις την αγγελια.

φτιαξε αγγελια στο car.gr και δοκιμασε και να βαλεις και στη χρυση ευκαιρια

tsolias
07/03/2014, 14:05
Σας ευχαριστω ολους φιλοι μου. Εχω βαλει αγγελια και αναμενω....αλλα δυσκολες εποχες αλλα και οποιος ξερει απο το συγκεκριμενο μηχανακι θα το ζητησει, εχετε απολυτο δικιο.
Καλες βολτες και με ασφαλεια....:)

nikos_abel
07/03/2014, 14:37
abs έχεις;

Drake Ramore
07/03/2014, 14:44
Ας έρθω να ρωτήσω κι εγώ κάτι, μιας και με έπιασε περιέργεια.

Όταν λες να μην στην πάρει κοψοχρονιά και να μην είναι λαμόγιο...πόσο θέλεις να στην πάρει την μηχανή;
Που την κοστολογείς δηλαδή, που δεν σου την παίρνουν ιδιώτες μέσα από μια αγγελία, αλλά για να μην είναι λαμόγιο ο μαγαζάτορας θα πρέπει να στην πάρει σε εκείνη την τιμή;

tsolias
08/03/2014, 23:21
ABS δεν εχει η μηχανη. Τωρα απο τις αγγελιες car.gr που την ειχα βαλει το συγκεκριμενο μοντελο και με τα χιλιομετρα που εχει κοστολογειται 3800 με 4000. Εγω την εβαλα 3500 συζητησιμη και ειχα καποιες προτασεις με 3200 η καλυτερη. Απλα θελω να δω ποσο θα μου την επαιρνε και ενας εμπορος. Χαζομαρα ρωταω ε???

Drake Ramore
09/03/2014, 00:14
ABS δεν εχει η μηχανη. Τωρα απο τις αγγελιες car.gr που την ειχα βαλει το συγκεκριμενο μοντελο και με τα χιλιομετρα που εχει κοστολογειται 3800 με 4000. Εγω την εβαλα 3500 συζητησιμη και ειχα καποιες προτασεις με 3200 η καλυτερη. Απλα θελω να δω ποσο θα μου την επαιρνε και ενας εμπορος. Χαζομαρα ρωταω ε???

Δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις.

Σκέψου όμως οτι η αγορά είναι μια και συγκεκριμένη. Αυτο σημαίνει οτι σε αυτόν που θέλεις να πουλήσεις εσύ, θέλω να πουλήσω κι εγώ και ο έμπορος και ο γείτονας και όλοι μας. Στον ίδιο πελάτη απευθυνόμαστε. Αν εσύ δεν μπορείς να την σπρώξεις στα 3500 ευρώ στον ιδιώτη, πιστεύεις οτι θα την σπρώξεις σε αυτά τα λεφτά στον έμπορο, που απευθύνεται να πουλήσει στον ίδιο ιδιώτη που δεν αγοράζει από εσένα;

Ο έμπορος για να πουλήσει στα 3500 θα πρέπει να την αγοράσει γύρω στα 2800-2900 ευρώ το περισσότερο. Και αν στην πάρει τόσο , πίστεψε με δεν θα είναι καθόλου λαμόγιο, μιας και θα πάει να βγάλει ένα κέρδος 10-15%. Αρα πάντα στον ιδιώτη θα έχεις μεγαλύτερο κέρδος, όπως και να το δεις αν πρόκειται για πώληση.

Όταν σου είπε ο άλλος 3200, κάνε του κι εσύ μια αντιπρόταση και βρείτε κάπου στην μέση. Πες του να έρθει να το δει και να το συζητήσετε το θέμα.Θα χάσεις 150 ευρώ πχ, θα δώσει αυτός 150 πάνω απο όσα υπολόγιζε και θα τα βρείτε κάπου στην μέση.

Όλα τα παραπάνω βέβαια μόνο αν καίγεσαι για χρήμα και σκέφτεσαι απελπισμένες κινήσεις όπως να το σκοτώσεις σε έμπορο. Αλλιώς το αφήνεις μέσα στο car.gr στα 3500 και περιμένεις.

Η μόνη περίπτωση που σε συμφέρει να ανοίξεις παρτίδες με έμπορο είναι η ανταλλαγή. Εκεί ανάλογα με το μοντέλο που θα θέλει να σπρώξει και ειδικά αν είναι και καινούριο που του δινει μεγάλο κέρδος μπορεί να πετύχεις και τιμή παραπάνω απο 3500 ευρώ.

notakos600
09/03/2014, 07:35
Στον έμπορο μόνο για ανταλλαγή αλλά και πάλι θα το σκοτώσεις το μηχανάκι. Η αγγελία θα προσελκύσει κάποιους κ@υλωμένους ιδιώτες που θα δώσουν κάτι παραπάνω από τον έμπορο. Η μόνη κ@ύλα που έχει ο έμπορος είναι να το πάρει όσο φθηνότερα γίνεται.

spyrval
09/03/2014, 10:31

Επειδή κι εγώ πούλησα τώρα μηχανάκι θα σου πω ότι οι τιμές που βλέπεις στο car είναι οι τιμές που θέλει να πάρει ο κάθε ιδιοκτήτης. Το πόσο πουλιούνται τελικά είναι άλλη υπόθεση. Επίσης το πλεονέκτημα του εμπόρου είναι ότι μπορεί να κάνει και δόσεις ενώ σ'εσένα ο ιδιώτης θα πρέπει να δώσει όλο το ποσό μονομιάς. Μπορεί να σου δίνουν λοιπόν τώρα 3.200 και να θέλεις κανά 2 κατοστάρικα παραπάνω αλλά είσαι σίγουρος ότι θα τα πάρεις πχ το καλοκαίρι; Ανάλογα πόσο ανάγκη έχεις τα 3.200 ή τα 200-300 επιπλέον σκέφτεσαι και πράττεις....

devil's animal
09/03/2014, 10:55
Επειδή κι εγώ πούλησα τώρα μηχανάκι θα σου πω ότι οι τιμές που βλέπεις στο car είναι οι τιμές που θέλει να πάρει ο κάθε ιδιοκτήτης. Το πόσο πουλιούνται τελικά είναι άλλη υπόθεση.

+650

βλεπεις π.χ. GSXR 1000 K6 να πουλιωνται απο 4000 εως 6000, με μια μεση τιμη τα 5000...και τελικα μπορεις να παρεις ενα καθαρο μετα απο παζαρι, απο 3800 εως 4500 και ας ζηταει 5500 στην αρχη...
τα μετρητα πλεον εχουν πολυ δυναμη στην αγορα γιατι δεν κουνιεται ΤΙΠΟΤΑ...
δυστυχως αυτη την εποχη οι ευνοημενοι ειναι αυτοι που αγοραζουν και οχι αυτοι που πουλανε..

Lioulios
09/03/2014, 12:29
Όπως ειπώθηκε .

Κάθονται 2-3 κολητοί και κοιτάνε στο καρ ....

-5 χιλιάρικα λέει ο τύπος
- Με 4 είναι δικό σου
-Λες ρε ?

και πάει λέγοντας .

Τα 3.200 που σου πρόσφεραν για στρώμα του 06 (χωρίς ΑΒΣ) είναι τίμια τιμή και για τους δύο .

Αν περιμένεις λίγο , ίσως το δώσεις 3.5 ...Ίσως . Αλλά τον 1ο αγοραστή , τον χάνεις .

BLiTzER
09/03/2014, 12:49
Εν μέσω κρίσης και εφόσον πρόκειται να πληρωθείς μετρητά, αν θες τη γνώμη μου, μη σκεφτείς ούτε τα 300, ούτε τα 500 ευρώ. Αν όντως θες να το πουλήσεις, φυσικά.

Αν, μετά, πρόκειται να αγοράσεις κάτι άλλο μετρητοίς, όσα λεφτά χάσεις από την πώληση, προσπάθησε να τα κερδίσεις από την αγορά, οπότε θα μειώσεις στο ελάχιστο τη "ζημιά" σου. Έχουν δύναμη τα μετρητά σήμερα.

panavour
09/03/2014, 14:16
Στρωμα 8ετιας χωρις ΑΒS,με την παρουσα οικονομικη κριση, και την δεδομενη εικονα της αγορας μοτοσυκλεττας,3200 ευρω και το σκεφτεσαι ακομα???????????:confused::confused:
Εδω οι μεγαλοι ληστες (bandit 1250) του 10 με abs συναγερμο ,βαλιτσες κλπ εχουν φτασει αχικη τιμη αγγελιας 4000 .
Παρε τα λεφτα και τρεχα (Γουντι Αλλεν):lol:

ΥΓ
Δεν ειμαι ο αγοραστης :D:D:D

Lioulios
09/03/2014, 15:34
Εν μέσω κρίσης και εφόσον πρόκειται να πληρωθείς μετρητά, αν θες τη γνώμη μου, μη σκεφτείς ούτε τα 300, ούτε τα 500 ευρώ. Αν όντως θες να το πουλήσεις, φυσικά.

Αν, μετά, πρόκειται να αγοράσεις κάτι άλλο μετρητοίς, όσα λεφτά χάσεις από την πώληση, προσπάθησε να τα κερδίσεις από την αγορά, οπότε θα μειώσεις στο ελάχιστο τη "ζημιά" σου. Έχουν δύναμη τα μετρητά σήμερα.

Αυτό !

Όπως εσύ θα "χάσεις" , .ετσι και ο πωλητής , αν σκοπεύεις να αγοράσεις θα μπεί στο ίδιο κανάλι .

Όποιος είναι τακτικός του καρ , θα έχει προσέξει πως υπάρχουν περιπτώσεις ανά κατηγοιρία που βλέπει κανείς πως το μηχανάκι (ή αμάξι) δεν πρόκειται να φύγει ....Και ΔΕΝ φεύγει .Εϊναι εκεί και στέκει .
Όποιος θέλει να πουλήσει φαίνεται . Φαίνεται και από τον τρόπο που τα "λέει" .

tsolias
09/03/2014, 18:03
Εχετε δικιο....σε ολα οσα λετε.Γι΄αυτο κι εγω ρωταω γνωμες και βλεπω οτι ολες συγκλινουν. Χαζομαρα που δεν το εδωσα σε αυτον που το ζητησε 3200:sick: Τωρα θα περιμενω μεχρι Απριλιο και μετα θα το ''σκοτωσω'' σε εμπορο γιατι το να καθεται η μηχανη και να πληρωνω σερβις και ασφαλιστρα δεν λεει. Μετα με μωρο παιδι αναγκαζομαι και κυκλοφορω συνεχεια με το ''κουτι'' οποτε με το ''στρωμα'' δεν βλεπω φως και οι παλιες καλες μερες περασαν προς το παρον.Οποτε.......με λυπη βαθια το μηχανακι θα σκοτωθει......αμεσα. Αν μπορεσω αργοτερα θα παρω κατι σε 500αρι γιατι πιστευω ειναι τα ιδανικα κυβικα για εντος και εκτος πολης και οικονομικο και ευχρηστο.Αντε να δουμε......

Lioulios
09/03/2014, 22:22
Το ενδεχόμενο να κρατήσεις το μηχανάκι σου , το έχεις σκεφτεί ;

Αν είναι να πας στα 500 κυβικά (δεν πας δηλ σε 1000+ ούτε σε σκουτεροπαπί) , γιατί να δώσεις ένα αξιόπιστο , άνετο και οικονομικό 650 ?

notakos600
10/03/2014, 08:03
Το ενδεχόμενο να κρατήσεις το μηχανάκι σου , το έχεις σκεφτεί ;

Αν είναι να πας στα 500 κυβικά (δεν πας δηλ σε 1000+ ούτε σε σκουτεροπαπί) , γιατί να δώσεις ένα αξιόπιστο , άνετο και οικονομικό 650 ?

Ακριβώς αυτό! ;)

tsolias
10/03/2014, 21:56
Το εχω σκεφτει να το κρατησω το V-STROM γιατι ειναι ταξιδιαρικο αλλα στην παρουσα φαση που βρισκομαι θελω να το δωσω και να παρω τα χρηματα για αλλες αναγκες. Ετσι κι αλλιως προς το παρον με βολευει το YAMAHA YBR 125 που ειναι αστερι. Απλα μολις ανακαμψω οικονομικα θα χτυπησω και ενα 500αρι για ταξιδακια αλλα και για εντος πολης. Και θα δωσω και το YBR να εχω ενα μηχανακι γιατι τα δυο πλεον ειναι πολυτελεια.Εκει μας καταντησανε γαμωτο.

tsolias
10/03/2014, 21:58
Ειχα το KAWASAKI KLE 500 και ημουν πολυ ευχαριστημενος, ειχα κανει ταξιδακια, κυκλοφορουσα εντος πολης ευκολα και το μηχανακι ηταν ασπαστο και ελαφρυ. Γι΄αυτο σκεφτομαι τα 500 cc.