View Full Version : Ο ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΤΟΥ moto.gr ΔΕΥΤΕΡΑ 10-3-2014
amyroukai
10/03/2014, 11:43
Σας βλέπω όλους πολύ ζωηρούς μετά από δύο εβδομάδες χωρίς παράσταση, σκοτώνεστε ποιός θα ανεβάσει τη συνάντηση.
Προτείνω λοιπόν η πρώτη νηστίσιμη παράσταση του θιάσου να λάβει χώρα στον Κρίκο, Γενναίου Κολοκοτρώνη 46 Κουκάκι (αν δεν κάνω λάθος τη διεύθυνση).
Όσοι πιστοί, προσέλθετε μετά τις 21:30...
Billymuse και Sonone δεχόμεθα ΚΑΙ άπιστους, (θέλω παρέα να πάρουμε κανένα αμαρτωλό τσίμπι τσίμπι).
Καλήν εσπέραν, τα λέμε το βράδι. (Troop μάθε πλιζ αν έχει καμμιά εκδήλωση πάλι, αν μπορεί να μας κρατήσει το γνωστό "καλό" τραπέζι)
Εγώ δυστυχώς παίρνω απουσία και αυτή τη Δευτέρα,να κόψουμε τα ράμματα το σ/κ και απο νεξτ γουήκ με το καλό.....Πιείτε και για μένα μια μπυρίτσα ρε σεις...:)
sotostzav
10/03/2014, 12:17
Πανω που θα εξεφραζα την ιδια ενσταση τρελο αγορι!!!αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα!!!!!!!κατα τις 10 θα μαι εκει :beer:
sotostzav
10/03/2014, 12:18
Εγώ δυστυχώς παίρνω απουσία και αυτή τη Δευτέρα,να κόψουμε τα ράμματα το σ/κ και απο νεξτ γουήκ με το καλό.....Πιείτε και για μένα μια μπυρίτσα ρε σεις...:)
Δεν πειραζει αγορινα...Αναρρωσε εσυ πληρως και εδω ειμαστε,δεν χανομαστε!!!
(Troop μάθε πλιζ αν έχει καμμιά εκδήλωση πάλι, αν μπορεί να μας κρατήσει το γνωστό "καλό" τραπέζι)
...εχει εκδηλωση , γι αυτο θα παω απο νωρις...:smokin:
311563
AristidisZ
10/03/2014, 12:54
Θα αναβάλλω τον μπακαλιάρο σκορδαλιά για αύριο και θα έρθω :p
amyroukai
10/03/2014, 13:06
Ντάξει. Θα το αλλάξω σε "Το περιπλανώμενο ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ του moto.gr"...
Ή, αν βρούμε πιο υπόγα μαγαζί, "Το περιπλανώμενο ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του moto.gr"...
ΠΟCΤΑΡΗCΟΝ.
amyroukai
10/03/2014, 13:12
Εγώ δυστυχώς παίρνω απουσία και αυτή τη Δευτέρα,να κόψουμε τα ράμματα το σ/κ και απο νεξτ γουήκ με το καλό.....Πιείτε και για μένα μια μπυρίτσα ρε σεις...:)Όχι δεν θα πιούμε τίποτα δικό σου, ούτε καν δικά μας γιατί οδηγούμε, θα φέρει τον χερουβίμ και σερουφίμ ο Γιώργος για ομιλία εξάλλου. Θα περιμένουμε να σε δούμε να βουλιάζεις στο βούρκο της αμαρτίας και της παρανομίας μόνος σου. Όταν κόψεις τα ράμματα. Με το καλό. Αλλιώς θα στα κόψουμε με το κακό.
sotostzav
10/03/2014, 13:17
Όχι δεν θα πιούμε τίποτα δικό σου, ούτε καν δικά μας γιατί οδηγούμε, θα φέρει τον χερουβίμ και σερουφίμ ο Γιώργος για ομιλία εξάλλου. Θα περιμένουμε να σε δούμε να βουλιάζεις στο βούρκο της αμαρτίας και της παρανομίας μόνος σου. Όταν κόψεις τα ράμματα. Με το καλό. Αλλιώς θα στα κόψουμε με το κακό.
ΕΥΛΟΓΙCOΝ:priest::a05:
Όχι δεν θα πιούμε τίποτα δικό σου, ούτε καν δικά μας γιατί οδηγούμε, θα φέρει τον χερουβίμ και σερουφίμ ο Γιώργος για ομιλία εξάλλου. Θα περιμένουμε να σε δούμε να βουλιάζεις στο βούρκο της αμαρτίας και της παρανομίας μόνος σου. Όταν κόψεις τα ράμματα. Με το καλό. Αλλιώς θα στα κόψουμε με το κακό.
Αααααααααααααμηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηην.... ...
DimChios
10/03/2014, 13:31
ΠΟCΤΑΡΗCΟΝ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΤΙ ΜΛΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::moutza::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Billymuse
10/03/2014, 15:51
Γιαννάκη θα σου στείλω τις ευχές μου και λίγο αγιασμό για απόψε διότι δε θα μπορέσω να έρθω γιατί έχω αγώνα στις 8...εκτός και αν προλάβω να περάσω για ένα γεια πιο αργά :beer:
Μη μιλήσετε για θρησκείες και γλώσσα χωρίς εμένα ε.
theofilos888
10/03/2014, 16:23
Για να μαθετε τι εστι νηστεια θα ερθω....... :D
George_Sp
10/03/2014, 19:26
:beer: Μου λείψατε
AristidisZ
10/03/2014, 19:54
ακόμα δεν έχω γυρίσει σπίτι, δε με βλέπω :( :( :(
amyroukai
10/03/2014, 20:57
Ελα με το κουστουμι
AristidisZ
10/03/2014, 21:04
Ελα με το κουστουμι
τώρα μπήκα σπίτι Γιάννο...
με κουστούμι δε με βλέπετε που να μου πάρετε δώρο το Multistrada :tooth:
τώρα μπήκα σπίτι Γιάννο...
με κουστούμι δε με βλέπετε που να μου πάρετε δώρο το Multistrada :tooth:
το Multistrada δεν στο περνουμε που να σε δουμε με κουστουμι!!!
και εγω απουσια μολις μπηκα σπιτι.
George_Sp
11/03/2014, 01:55
Όμορφα και απόψε. Κάθε φορά η ίδια ιστορία όμως με τα γκομενάκια. Αφού γυρίσεις σπίτι συνειδητοποιείς την μ@λακία που δε πήγες να μιλήσεις και να αφήσεις ένα τηλέφωνο. Αυτός ο τρούπης φταίει. Μου ανοίγει πολιτικές κουβέντες για να τα φάει μετά μόνος του αφού έχει τα κονέ εκεί μέσα. :cry:
:beer:
amyroukai
11/03/2014, 07:00
Όχι Γιώργη. Ο Μπαλουρδος φταίει. Τι, να πας στο γκομενακι με το "γκλομπ" στο χέρι και να της πεις "Συριζαία; Να δειρω;" Δηλαδή όχι πες, τι πιθανότητα έχεις μετα;
(Μεγάλη, αλλά κουβέντα για την επόμενη Δεύτερα...)