View Full Version : Εκλαπη yamaha crypton x
εκλάπη yamaha crypton x σημερα στην πατρα στην περιοχη τει ψαροφαι.το μηχανακι ειναι σκουρο μπλε με χρυσες ζαντες και μανετα με πινακιδα ΒΑΜ 251.αν το παρατήρησε κανενας ας με ενημερώσει .
akis_trevor
10/03/2014, 20:55
ε ρε πουστη μου,αρχισαμε και στην πατρα τωρα;αν εχεις φωτο φιλε,βαλε να κοινοποιησουμε οπου μπορουμε..
dimitrisTr
10/03/2014, 21:02
εκλάπη yamaha crypton x σημερα στην πατρα στην περιοχη τει ψαροφαι.το μηχανακι ειναι σκουρο μπλε με χρυσες ζαντες και μανετα με πινακιδα ΒΑΜ 251.αν το παρατήρησε κανενας ας με ενημερώσει . κλεψανε και ενος φιλου μου το χ του στα ψηλαλωνια πριν λιγες μερες
αστα να πανε...γινετε χαμος εδω στην πατρα...εμενα μου τ κλεψανε απ εξω απο το σπιτι μου.το αφησα εξω και μεχρι να μπω σπιτι, να παρω τα βιβλια για να παω τει ειχε εξαφανιστει..και μιλαμε για 10 λεπτα υποθεση...
ε ρε πουστη μου,αρχισαμε και στην πατρα τωρα;αν εχεις φωτο φιλε,βαλε να κοινοποιησουμε οπου μπορουμε.. 311599 αυτο ειναι το μηχανακι..τωρα αν το δει κανεις και μου το πει ,θα του ειμαι υπόχρεη..
Ωρέ να τους κοπούν τα χέρια. Αρχίσαμε κι εδώ τώρα έτσι???
Μακάρι να το βρεις κοπελιά, θα έχω κι εγώ το νου μου.
αστα να πανε...γινετε χαμος εδω στην πατρα...εμενα μου τ κλεψανε απ εξω απο το σπιτι μου.το αφησα εξω και μεχρι να μπω σπιτι, να παρω τα βιβλια για να παω τει ειχε εξαφανιστει..και μιλαμε για 10 λεπτα υποθεση...
τι λες τώρα γμτ :confused:, αγκαλιά με τα μηχανάκια πρέπει να κοιμόμαστε
τι λες τώρα γμτ :confused:, αγκαλιά με τα μηχανάκια πρέπει να κοιμόμαστε
ευχαριστω πολυ να σε καλα..απο δω και περα τα μηχανακια μεσα στο σπιτι!!
taisteal
10/03/2014, 21:34
Μακαρι να το βρεις...
Κανε και βολτες αποψε εκει στη περιοχη,που ξερεις..
dimitrisTr
10/03/2014, 21:49
περνα και καμια βολτα απο ζαρουχλεϊκα.....
περνα και καμια βολτα απο ζαρουχλεϊκα.....
περασα και απο κει...
εκλάπη yamaha crypton x σημερα στην πατρα στην περιοχη τει ψαροφαι.το μηχανακι ειναι σκουρο μπλε με χρυσες ζαντες και μανετα με πινακιδα ΒΑΜ 251.αν το παρατήρησε κανενας ας με ενημερώσει .ψαροφαι που?? εκεί μένω
ψαροφαι που?? εκεί μένω
σκυρου
δίπλα μου ρπμ κι έχουμε και το ίδιο μηχανάκι
δίπλα μου ρπμ κι έχουμε και το ίδιο μηχανάκι
εχε το νου σου τοτε και να το βαζεις παντα μεσα ;)
Είχαμε κανένα νέο????
μπα τιποτα :/
yianyian
12/03/2014, 23:59
Θα έχω το νου μου και εγώ. Εύχομαι να βρεθεί..
Κριμα ελπιζω να το βρεις..
Υ.γ.Καλα δεν αρχησαν τωρα στην πατρα παει χρονια η καραμελα αυτη και εδω απλα καποια χρονικα διαστηματα την πεφτουν απανωτα μου φαινεται..:a016::a015:
Τα 10 λεπτά είναι πολλά...Πριν από 15 χρόνια είχαν κλέψει Glx από τον αδερφό μου στο Κολωνάκι. Κατέβηκε μπροστά σε μια πολυκατοικία, μπήκε στο ισόγειο(!), έδωσε έξω από την πόρτα του σπιτιού ένα πακέτο και γύρισε. 1-2 λεπτά; Σταμπάρουν μηχανάκι, ακολουθούν με βαν, σηκώνουν μηχανάκι και φεύγουν.
Εύχομαι να το βρεις.
Τα 10 λεπτά είναι πολλά...Πριν από 15 χρόνια είχαν κλέψει Glx από τον αδερφό μου στο Κολωνάκι. Κατέβηκε μπροστά σε μια πολυκατοικία, μπήκε στο ισόγειο(!), έδωσε έξω από την πόρτα του σπιτιού ένα πακέτο και γύρισε. 1-2 λεπτά; Σταμπάρουν μηχανάκι, ακολουθούν με βαν, σηκώνουν μηχανάκι και φεύγουν.
Εύχομαι να το βρεις.
πωω τι λες τωρα?? ισχυει αυτο,αν στο σταμπαρουν μεσα σε 1 λεπτο στο εχουν παρει...να σε καλα αλλα περναν οι μερες και εχω αρχισει και το περνω αποφαση πως δεν θα το βρω.
Για δες εδώ
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=140498