Σύνδεση

View Full Version : Δηλαδή για να καταλάβω πως λειτουργούμε πλέον εδώ μέσα...

Σελίδες : 1 [2]

Bowleno
13/03/2014, 16:03
Όσο για τη θρησκεία, συμφωνώ πως θα πρέπει ο καθένας να μπορεί να κριτικάρει. Και αν ο χριστιανός ενοχλείται, ξύδι.

Άλλο κριτικάρω και άλλο διακωμωδώ.
θα ήθελα να σε δω να διακωμωδείς η να σατιρίζεις τον Αλλάχ και κατ΄επέκταση τους μουσουλμάνους οι οποίοι δεν χαρίζουν κάστανα σε αυτό το θέμα και σε διαβεβαιώ, οι ΣΩΣΤΟΙ μουσουλμάνοι δεν ανέχονται διακωμώδηση ΚΑΜΙΑΣ θρησκείας, όχι μόνο της δικής τους, θα τολμούσες;
η πιάσαμε τον Χριστιανισμό που είναι σχετικά "ήπιος" και "εύκολος" στο δούλεμα; εμένα δεν με απασχολεί, φαίνεται και στην υπογραφή μου.

Ισχύει όμως αυτό που είπε ο Νίκος (sniper) στα πρώτα ποστ του θρεντ που κλειδώθηκε. ;)

nikos_abel
13/03/2014, 16:28
θα ήθελα να σε δω να διακωμωδείς η να σατιρίζεις τον Αλλάχ και κατ΄επέκταση τους μουσουλμάνους οι οποίοι δεν χαρίζουν κάστανα σε αυτό το θέμα και σε διαβεβαιώ, οι ΣΩΣΤΟΙ μουσουλμάνοι δεν ανέχονται διακωμώδηση ΚΑΜΙΑΣ θρησκείας, όχι μόνο της δικής τους, θα τολμούσες;
η πιάσαμε τον Χριστιανισμό που είναι σχετικά "ήπιος" και "εύκολος" στο δούλεμα; εμένα δεν με απασχολεί, φαίνεται και στην υπογραφή μου.

Ισχύει όμως αυτό που είπε ο Νίκος (sniper) στα πρώτα ποστ του θρεντ που κλειδώθηκε. ;)

Και η κριτική και η σάτυρα είναι μέσα επικοινωνίας. Η απαγόρευσή τους είναι οπισθοδρομισμός και ανελευθερισμός.

Αν οι (όποιοι) μουσουλμάνοι είναι ανένδοτοι, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνετε και εσείς.

Τελικά δε μπορώ να καταλάβω τι θέλετε;

Αυτό θέλετε;

Giordano Bruno (http://www.mrctv.org/videos/cosmos-caricatures-catholic-churchs-history)

irinia
13/03/2014, 16:35
ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......................

Καληνύχτα........άργά ξυπνήσατε όλοι σχεδόν..!!

fkol k4
13/03/2014, 16:44

Μωρέ σωστά τα λες (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=140144&page=2&p=2443093#post2443093), αλλά (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=140144&page=9&p=2443538#post2443538) σε λάθος άτομο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=140144&page=10&p=2443548&viewfull=1#post2443548). :)
Την πρόταση που παρέθεσες πάρτην μαζί με την παρακάτω για να βγάλει νόημα.

ego_o_idios
13/03/2014, 19:41
ma8ete na iste lef8eri ke ksexoristoi an8ropoi re
ta pistevo sas ke i arxes sas aforoun esas tous idious
ke fisika o ka8e enas ine elf8eros na pistevi ke na leei oti 8eli

arki na pirazi ke na enoxli tous alous mexri eki pou tou epitrepoun

oxi san ke emena:lol:

xorta apolitistoi pou i 8riskia sas marane den kitate tin amorfosia sas ke tin elipsi aftoektimisis pou sas diepi
:lol::lol:

antikimenika na ta leme:wlae::a46::a44::a41:

tai
13/03/2014, 21:20
φιλε, συνάνθρωπε,συνφουρμιτη
Είναι διαφορετικό να σέβεσαι αυτό που πιστεύω από το να σέβεσαι εμένα οτι και εαν πιστεύω.
Εαν πολεμάς τον άνθρωπο δεν ενοχλείς την ιδέα.
Εαν θες να αλλάξεις το κόσμο πολέμα την ιδέα, αλλά δείξε σεβασμό στον άνθρωπο.
Δεν μπορείς με βαρβαρότητα να προλογίζεις ενα καλύτερο ειρηνικό αύριο.
Εαν ειναι ο απέναντι σου καταπιεστικός, εκμεταλλευτής, βίαιος ή ταλιμπάν, δειξε του πως πρέπει ή πως θέλεις να είναι.
Εαν εσυ φέρεσαι σαν αυτόν που κατηγορείς, τι σε κάνει "σωστότερο" ? η άλλη "σημαία"που έχεις για λάβαρο?
Ο σεβασμός προς τα πιστεύω μου δεν ειναι υποχρέωση σου
υποχρέωση σου είναι ο σεβασμός σε μένα, στον συμπολίτη σου.
Εαν δεν με σέβεσαι θίγομαι , αλλά θα αδιαφορώ για το εαν σέβεσαι το φετίχ μου το τοτέμ μου η την εικόνα μου. Αυτό το σέβομαι εγω για μένα.
Νομίζω οτι εαν ο καθένας ξεκαθαρίσει στο μυαλό του οτι άλλο η έλλειψη σεβασμού γι'αυτα που θεωρούνται ιερά και άλλο η έλλειψη σεβασμού σε μενα στο πρόσωπο μου, τότε, δεν θα παρεξηγούμε αυτούς που δεν πιστεύουν αλλά και ούτε αυτοί θα προσβάλουν για τι θεωρούν τον εαυτό τους εξυπνότερο.

με λίγα λόγια σεβάσου εμένα και οχι τα πιστεύω μου.

IRA57
13/03/2014, 21:44
Ο σεβασμος κερδιζεται δεν απαιτειται ομως...

Δεν ειναι οτι καποιος θεωρει τον εαυτο του εξυπνοτερο...ειναι οτι καποιες ''ιδεες'' ειναι χαζες...

el_hymador
13/03/2014, 22:11
Test:

http://www.protothema.gr/world/article/361294/velgio-panagia-pou-labei-sto-skotadi-proskunoun-oi-pistoi/

Αυτό τώρα ας πούμε είναι φτου κακά προς δημοσίευση; Δηλαδή θέλω να πω προσβάλει την πίστη κάποιων στην Παναγία η μήπως προσβάλει την πίστη ότι ένα άγαλμα της Παναγίας λάμπει στο σκοτάδι ως άλλος αγακαλίτσας φωτεινούλης;

tai
13/03/2014, 22:14
Ο σεβασμος κερδιζεται δεν απαιτειται ομως...

Δεν ειναι οτι καποιος θεωρει τον εαυτο του εξυπνοτερο...ειναι οτι καποιες ''ιδεες'' ειναι χαζες...

δεν απαιτώ. αιτούμαι με πρόθεση την συνύπαρξή.

χαζή ιδεα ηταν οτι μπορεί να πετάξει κατι βαρύτερο απο τον αέρα ή να υπάρξει καράβι απο υλικό που δεν επιπλέει.

Οσο εγω δεν μπορώ να σου αποδείξω το δίκαιο την γνώμης μου, τοσο και εσυ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος οτι έχω άδικο.
Τι λες? συνυπάρχουμε μέχρι να αποδειχθεί κάποια στιγμή το σωστό? ή θα φτιάξουμε φούρνους για τα σημερινά μιάσματα που μολύνουν τον κόσμο? ώστε να κάνουμε ενα ξε-καθάρισμα ο καθένας από την μεριά του?

Οσο βάρβαρη είναι ιερά εξέταση, αλλο τόσο βάρβαρο είναι και το κολοσσιαίο με τα λιοντάρια.
Ας κάνουμε ενα βήμα πολιτισμού μέσα στην ανθρώπινη ιστορία και ας πάψουμε να είμαστε πάντα εμείς οι καλοί και οι άλλοι οι κακοί-χαζοί που πρεπει να εξαφανίσουμε.

Πιστεύω οτι ο πολιτισμός μου φαίνεται απο τον σεβασμό που δείχνω στον πολιτισμό
του άλλου.

taisteal
13/03/2014, 22:14
Εναλλακτικες πηγες ενεργειας..

:cool:

IRA57
13/03/2014, 22:28
δεν απαιτώ. αιτούμαι με πρόθεση την συνύπαρξή.

χαζή ιδεα ηταν οτι μπορεί να πετάξει κατι βαρύτερο απο τον αέρα ή να υπάρξει καράβι απο υλικό που δεν επιπλέει.

Οσο εγω δεν μπορώ να σου αποδείξω το δίκαιο την γνώμης μου, τοσο και εσυ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος οτι έχω άδικο.
Τι λες? συνυπάρχουμε μέχρι να αποδειχθεί κάποια στιγμή το σωστό? ή θα φτιάξουμε φούρνους για τα σημερινά μιάσματα που μολύνουν τον κόσμο? ώστε να κάνουμε ενα ξε-καθάρισμα ο καθένας από την μεριά του?

Οσο βάρβαρη είναι ιερά εξέταση, αλλο τόσο βάρβαρο είναι και το κολοσσιαίο με τα λιοντάρια.
Ας κάνουμε ενα βήμα πολιτισμού μέσα στην ανθρώπινη ιστορία και ας πάψουμε να είμαστε πάντα εμείς οι καλοί και οι άλλοι οι κακοί-χαζοί που πρεπει να εξαφανίσουμε.

Πιστεύω οτι ο πολιτισμός μου φαίνεται απο τον σεβασμό που δείχνω στον πολιτισμό
του άλλου.

Δεν ηταν καθολου χαζη ιδεα οτι κατι βαρυτερο απο τον αερα μπορει να πεταξει ή οτι μπορει να υπαρξει καραβι απο υλικο που δεν επιπλεει ,εφ'οσων στηριζονται σε επιστημονικες θεωριες/νομους/παρατηρησεις/πειραματα κτλ και οχι στην τυφλη πιστη.

Καποια πραγματα δεν ειναι γνωμη...μπορει καποιος να εχει αλλη γνωμη για τη βαρυτητα αλλα μεχρι να αποδειξει οτι εχει δικιο ,οι παρατηρησεις λενε οτι υπαρχει.
Αν πιστευεις οτι καποιος που δεν πιστευει στον εκαστοτε θεο πρεπει να αποδειξει οτι δεν υπαρχει κανεις λαθος. Αυτος που πιστευει οτι υπαρχει πρεπει να αποδειξει οτι υπαρχει.

Το χιουμορ και η κωμωδια σε ενα φορουμ απεχουν ετη φωτος απο ενα κολοσαιο με λιονταρια...(αλλωστε τα λιοντερια δεν τους εφαγαν υποτιθεται...οποτε προς τι η συγκριση?).

Συμφωνοι στο τελευταιο...ομως ενω εμενα προσβαλει την ελαχιστη νοημοσυνη μου μια εκκλησια...δεν απαγορεψα σε κανενα να τη χτισει...
Ομως το να χρησιμοποιησω το χιουμορ για να κανω τον αλλο να σκεφτει ισως κατι που του διαφευγει μου απαγορευεται...
Ειναι αλληλοσεβασμος αυτο?

el_hymador
13/03/2014, 22:31
Πάντως να μου το θυμηθείτε, επειδή την βλέπω παντού γύρω μου αυτή την κόντρα όλο και πιο εντεινόμενη, σε λίγα χρόνια θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα μεταξύ μας πανω σε αυτό το θέμα και δεν αναφέρομαι στο forum αλλά γενικότερα.

BLiTzER
13/03/2014, 22:35

Όπως το ότι η γη είναι επίπεδη; Ή ότι είναι 6,000 ετών;

fkol k4
13/03/2014, 22:39
Αυτος που πιστευει οτι υπαρχει πρεπει να αποδειξει οτι υπαρχει.
Βασικά αυτό είναι εντελώς off-topic άποψη.
Αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις πως «πρέπει» κάποιος να σου αποδείξει το οτιδήποτε;
Σου το χρωστάει κανείς;

Φίλε, αν μπορούσαμε να αποδείξουμε ή το ένα ή το άλλο δεν θα χρειαζόταν να πιστεύουμε, θα ξέραμε.

BLiTzER
13/03/2014, 22:42
Πίστη είναι να πιστεύεις σε κάτι ΠΑΡΟΛΟ που ξέρεις ότι δεν είναι αλήθεια. Αλλιώς δεν είναι πίστη, είναι γεγονός. Τη στιγμή που προσπαθείς να πείσεις ή να αποδείξεις, έχεις χάσει το παιχνίδι ήδη.

fkol k4
13/03/2014, 22:45
Πίστη είναι να πιστεύεις σε κάτι ΠΑΡΟΛΟ που ξέρεις ότι δεν είναι αλήθεια. Αλλιώς δεν είναι πίστη, είναι γεγονός. Τη στιγμή που προσπαθείς να πείσεις ή να αποδείξεις, έχεις χάσει το παιχνίδι ήδη.

Όταν ξέρεις δεν χρειάζεται να πιστεύεις. Ξέρεις.
Εσύ τι ξέρεις και πως το έμαθες το γεγονός;

IRA57
13/03/2014, 22:48
Όπως το ότι η γη είναι επίπεδη; Ή ότι είναι 6,000 ετών;

http://3.bp.blogspot.com/-KyfSG9_lM3w/UDpGcmLMaCI/AAAAAAAAADg/qcrazuH7PgY/s1600/5508.JPG

7722 ετων για την ακριβεια... :D :D :D

IRA57
13/03/2014, 22:52
Βασικά αυτό είναι εντελώς off-topic άποψη.
Αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις πως «πρέπει» κάποιος να σου αποδείξει το οτιδήποτε;
Σου το χρωστάει κανείς;

Φίλε, αν μπορούσαμε να αποδείξουμε ή το ένα ή το άλλο δεν θα χρειαζόταν να πιστεύουμε, θα ξέραμε.

Φυσικα και μου το χρωσταει ,ιδιαιτερα οταν εχει απαιτησεις ή θελει να σεβομαι την αποψη του ,σε κατι που δεν αφορα το τι χρωμα παπουτσια γουσταρει αλλα πραγματα που τα μεγαλυτερα μυαλα του πλανητη σπανε τα κεφαλια τους να βρισκουν πως λειτουργουν καθε μερα...αλλα αυτος επειδη πιστευει κατι πρεπει και να το σεβαστουμε...ασχετως αν αυτο το κατι δεν συμφωνει με ΤΙΠΟΤΑ επιστημονικα αποδεδειγμενο.

Αν καποιος θελει να πιστευει οτι ο Σπαιντερμαν υπαρχει δικαιωματα του και θα το υπερασπιστω μεχρι αηδιας...
Αλλα το να μου απαγορεψει να διακωμωδησω αυτη του τη πιστη παει πολυ...
Εκτος αν μου αποδειξει βεβαια οτι ο Σπαιντερμαν υπαρχει...οποτε τοτε ολα αλλαζουν.
Αλλα μεχρι τοτε ο Σπαιντερμαν παραμενει ενας ηρωας σε κομικ και ταινιες βγαλμενος απο την φαντασια του S.Lee

BLiTzER
13/03/2014, 22:53
Όταν ξέρεις δεν χρειάζεται να πιστεύεις. Ξέρεις.
Εσύ τι ξέρεις και πως το έμαθες το γεγονός;

Κανείς δεν αναφέρεται στους πιστούς ως γνώστες ή επιστήμονες. Ονομάζονται "πιστοί". Μάντεψε γιατί.

Όσον αφορά την ερώτησή σου, εδώ ερχόμαστε σε αυτό που είπε ο IRA. Το βάρος της απόδειξης πέφτει σε αυτόν που υποστηρίζει ότι υπάρχει κάτι. Δεν υπάρχει καμία λογική στο να αποδείξεις ότι κάτι δεν υπάρχει. Έτσι ξέρω :)

Π.χ. εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν μικροσκοπικά στρουμφάκια, τα οποία ζουν στις ρίζες των μαλλιών μου και αυτά δημιούργησαν το σύμπαν. Απλά είναι τόσο μικρά που θα τα έλεγες αόρατα. Απόδειξέ μου ότι δεν υπάρχουν. Όχι, ε; Άρα είναι ΑΛΗΘΕΙΑ !!!111

"When inventing a god, the most important thing is to claim it is invisible, inaudible and imperceptible in every way. Otherwise, people will become skeptical when it appears to no one, is silent and does nothing."

BLiTzER
13/03/2014, 23:02
7722 ετων για την ακριβεια... :D :D :D

7522 :P Αλλά ναι, το δέχομαι.

IRA57
13/03/2014, 23:06
7522 :P Αλλά ναι, το δέχομαι.

Το ξερα οτι ειμαι πολυ μπροστα αλλα οχι και 200 χρονια...170 ισως... <(ψωνιο κ ετσι...χαχαχαχαχαχαχαχαχα)

KotsosDR
13/03/2014, 23:08
:a55:

fkol k4
13/03/2014, 23:09
Παίδες, δεν υπάρχει κανένα βάρος απόδειξης ούτε σε εμένα ούτε σε εσένα και αυτό γιατί δεν είμαστε σε κόντρα.
Υπάρχει κάτι που να σας λέει πως με νοιάζει να πειστείτε;
Υπάρχει κάτι που να μου λέει πως σας νοιάζει να πειστώ;

Και τις παπάντζες περί των επιστημονικών αποδείξεων, αλλού. Και ο άθεος δεν ξέρει, πιστεύει. Και δεν γίνεται να ξέρει γιατί απλά η φύση της απόδειξης το κάνει αδύνατο να αποδείξεις πως δεν υπάρχει κάτι που δεν βλέπεις. Το μόνο που μπορείς να αποδείξεις είναι πως δεν μπορείς να το βρεις ακόμη. Γι αυτό και οι επιστημονικές θεωρίες κάνουν χρόνια να αποδειχθούν και ο κόσμος δεν κοροϊδεύει έναν επιστήμονα που βγάζει μια θεωρία, παρά μόνο αν αυτή έρχεται σε κόντρα με κάτι που έχει αποδειχθεί.

Οι σοβαροί επιστήμονες δεν ασχολούνται με τις βλακείες που ασχολείται το κάθε troll του internet, κοιτάζουν τη δική τους δουλειά και όχι το πως να πειράζουν τους άλλους. Και ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν και πιστοί κάθε θρησκείας.
Όπως υπάρχουν και ανάμεσα στα μέλη της mensa. Εκτός αν κι αυτοί είναι χαζοί και πρέπει να πάνε ο BLiTzER και ο IRA57 να τους βάλουν στον ίσιο δρόμο.

Όσο κι αν θέλετε να το νομίζετε, δεν τα ξέρουμε όλα. Και πιθανώς δεν θα τα μάθουμε όσο ζούμε. Και αυτό είναι ένα από τα τελευταία που θα μάθουμε ΑΝ το μάθουμε ποτέ. Έτσι, παραμένει θέμα πίστης, όσο έξυπνος και αν είναι κάποιος.

BLiTzER
13/03/2014, 23:10
Πρέπει να μείνει ένα thread, να συζητάμε για θρησκείες, τελικά. Πάντα εδώ καταλήγει :P

BLiTzER
13/03/2014, 23:18
Και τις παπάντζες περί των επιστημονικών αποδείξεων, αλλού. Και ο άθεος δεν ξέρει, πιστεύει. Και δεν γίνεται να ξέρει γιατί απλά η φύση της απόδειξης το κάνει αδύνατο να αποδείξεις πως δεν υπάρχει κάτι που δεν βλέπεις. Το μόνο που μπορείς να αποδείξεις είναι πως δεν μπορείς να το βρεις ακόμη. Γι αυτό και οι επιστημονικές θεωρίες κάνουν χρόνια να αποδειχθούν και ο κόσμος δεν κοροϊδεύει έναν επιστήμονα που βγάζει μια θεωρία, παρά μόνο αν αυτή έρχεται σε κόντρα με κάτι που έχει αποδειχθεί.

Οι σοβαροί επιστήμονες δεν ασχολούνται με τις βλακείες που ασχολείται το κάθε troll του internet, κοιτάζουν τη δική τους δουλειά και όχι το πως να πειράζουν τους άλλους. Και ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν και πιστοί κάθε θρησκείας.
Όπως υπάρχουν και ανάμεσα στα μέλη της mensa. Εκτός αν κι αυτοί είναι χαζοί και πρέπει να πάνε ο BLiTzER και ο IRA57 να τους βάλουν στον ίσιο δρόμο.

Όσο κι αν θέλετε να το νομίζετε, δεν τα ξέρουμε όλα. Και πιθανώς δεν θα τα μάθουμε όσο ζούμε. Και αυτό είναι ένα από τα τελευταία που θα μάθουμε ΑΝ το μάθουμε ποτέ. Έτσι, παραμένει θέμα πίστης, όσο έξυπνος και αν είναι κάποιος.

Δε θα ξαναπώ τα ίδια, ειλικρινά βαριέμαι να ασχολούμαι με θρήσκους γιατί απλά ανακυκλώνουν τα ίδια 2 "επιχειρήματα". Και μην το πάρεις προσωπικά, αλλά ξαναλές πράγματα για τα οποία επιχειρηματολόγησα σε προηγούμενα ποστς. Φυσικά.

Θα σου πω απλά ότι, όσο κι αν το πιστεύεις, ΚΑΝΕΝΑΣ σοβαρός επιστήμονας δεν πιστεύει ότι η γη δημιουργήθηκε πριν 7,500 χρόνια, ισοπεδώθηκε από τον κατακλυσμό και ΟΛΑ τα ζώα του πλανήτη (ανά ζεύγος) επέζησαν σε ένα πλοίο που έφτιαξαν 5 άνθρωποι. Επίσης, βρισκόμαστε εδώ που βρισκόμαστε και έχεις τις βασικές γνώσεις για να κάνεις κουβέντα, επειδή κάποιοι άνθρωποι δεν πίστευαν σε παραμύθια και έψαχναν την αλήθεια.

Κανείς δεν ενδιαφέρεται να σου αποδείξει τίποτα ή να σε πειράξει. Αλλά όταν υποστηρίζεις ότι η δική σου θρησκεία και θεός είναι οι μόνες αλήθειες, σόρρυ, δεν κρατιέμαι :)

Τέλος, αν είχες γεννηθεί 5,000 χλμ ανατολικότερα, θα ήσουν Βουδιστής και θα πίστευες σε άλλη "αλήθεια". Προβληματίσου :)

IRA57
13/03/2014, 23:18
Υπαρχει βαρος αποδειξης οταν ο ισχυρισμος καποιων (καποιας θρησκειας γτ για αυτο μιλαμε πλαγιως?) προκαλει πως να το πω...προβληματα...

Τον αερα δεν μπορω να τον δω αλλα μπορω να σου αποδειξω οτι υπαρχει...φουσκωσε ενα μπαλονι και θα δεις...

Οι σοβαροι επιστημονες ασχολουνται και παρα ασχολουνται...ποσα ονοματα θελεις να σου γραψω?
Η μηπως να γραψω π.χ. για την καπηλευση του ''god damn particle'' που το κανανε ''σωματιδιο του θεου'' γιατι ετσι πουλαει καλυτερα...?

Που κολλαει η mensa? Οσο εξυπνος και να ειναι καποιος αμα εχει φαει πλυση εγκεφαλου απο μικρος πως να σκεφτει διαφορετικα?
Αλλωστε ουτε εγω ουτε ο blitz ειμαστε(?) μελη της mensa...αρα δεν χρειαζεται να εχει καποιος iq 200 για να καταλαβει καποια πολυ απλα πραγματα.

Ωραια...εφοσων δεν ξερουμε αν υπαρχουν και τα τρανσφορμερς σε καποιο μακρινο πλανητη που ισως ποτε δεν θα παμε...γιατι να μην αρχισουμε να τα λατρευουμε?

irinia
13/03/2014, 23:21
ΑΜΗΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ............

:priest::priest::priest:

fkol k4
13/03/2014, 23:35
Δε θα ξαναπώ τα ίδια, ειλικρινά βαριέμαι να ασχολούμαι με θρήσκους γιατί απλά ανακυκλώνουν τα ίδια 2 "επιχειρήματα". Και μην το πάρεις προσωπικά, αλλά ξαναλές πράγματα για τα οποία επιχειρηματολόγησα σε προηγούμενα ποστς. Φυσικά.

Θα σου πω απλά ότι, όσο κι αν το πιστεύεις, ΚΑΝΕΝΑΣ σοβαρός επιστήμονας δεν πιστεύει ότι η γη δημιουργήθηκε πριν 7,500 χρόνια, ισοπεδώθηκε από τον κατακλυσμό και ΟΛΑ τα ζώα του πλανήτη (ανά ζεύγος) επέζησαν σε ένα πλοίο που έφτιαξαν 5 άνθρωποι.

Δεν επιχειρηματολογείς καν.
Φυσικά και δεν πιστεύει κανείς ότι η γη δημιουργήθηκε πριν 7,500 χρόνια και άλλα τέτοια.
Αυτό όμως δεν ακυρώνει καμία θρησκεία πουθενά στον κόσμο.

You know, θρησκεία δεν είναι η κάθε μαλακία που μπορεί να πετάξει το κάθε ιερατείο, όπως και δημοκρατία δεν είναι η κάθε μαλακία που θα πετάξει το κάθε επίσημο δημοκρατικό κόμμα.
Επίσης, με τους 5000χλμ ανατολικότερα, έχω πολύ περισσότερα κοινά παρά διαφωνίες.

Επίσης, πήγαινε να πεις χαζούς κι αυτούς: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Christian_thinkers_in_science
Μην ξεχάσεις να τους πεις τα επιχειρήματα αυτά που γράφεις εδώ.

Λοιπόν, δεν θα απαντήσω άλλο σε τρολλς.
Παραδειγματίσου από το ότι τα σοβαρά μέλη του φόρουμ που δηλώνουν μη θρήσκοι δεν έχουν μπει σ' αυτό το τριπάκι ποτέ.

BLiTzER
13/03/2014, 23:44
Εγώ δε σε προσέβαλα πουθενά, όμως κι εσύ με αποκαλείς "troll" για 2η φορά μέσα σε λίγα ποστς. Λυπάμαι, αλλά δε θα ανεχτώ προσωπικές επιθέσεις και θα εισηγηθώ να ληφθούν μέτρα.

ΦΥΣΙΚΑ και το πιστεύουν. Τι δεν ακυρώνει καμία θρησκεία; Η άρνηση των ίδιων των γραφών της; Λολ.

Για κάθε όνομα στη λίστα του wiki (εγκυρότητα και αξιοπιστία ^^) που αναφέρεις, έχω 100 ονόματα που βρίσκονται στο άλλο άκρο. Και;

Τα "σοβαρά μέλη" (κι άλλη προσωπική προσβολή) δεν ασχολούνται γιατί δεν υπάρχει λόγος. Είναι κούφια κουβέντα και όλοι ξέρουμε την κατάληξή της. Απλά εγώ το διασκεδάζω.

IRA57
13/03/2014, 23:45
Αν και δεν απαντας σε μενα...

1. Παρα μα παρα πολλοι χριστιανοι πιστευουν οτι ο κοσμος δημιουργηθηκε πριν 7500 χρονια...
Οταν τα βιβλια του ''θεου'' αυτο λενε τοτε οταν ξερεις οτι ο κοσμος εχει ηλικια 13,72δις χρονια...καποιος λεει μπουρδες.
2. Το ιερατειο ομως δημιουργησε την συγκεκριμενη θρησκεια...εκτος αν νομιζεικανεις οτι υπαρχουν καπου αυθεντικα κειμενα απο τα χερια των αποστολων του ιησου
3. Φθηνο επιχειρημα...α.οι παλιοτεροι δικαιολογουνται επειδη δεν ειχαν την σημερινη γνωση β.Οι περισσοτεροι εχουν δικιο??? (ΑΝ υποθεσουμε οτι ειναι περισσοτεροι γτ να κατσω να βαλω λιστα με επιστημονες που δεν πιστευουν σε θεο το θεωρω φθηνο επιχειρημα για να πεισω για την αληθεια του τι λεω)...τοτε αν 10 πουν οτι υπαρχει ο σπαιντερμαν και ενας οχι οι 10 εχουν δικιο?
4. Τρολλς?

blackbusa
14/03/2014, 01:33
Αν και δεν απαντας σε μενα...

1. Παρα μα παρα πολλοι χριστιανοι πιστευουν οτι ο κοσμος δημιουργηθηκε πριν 7500 χρονια...

φιλε, συνάνθρωπε,συνφουρμιτη
.

ρε παππουλι εσυ που ζουσες τοτε θα μας πει τελικα την αληθινη αληθεια (Ρομερο)???

irinia
14/03/2014, 02:34
AMHNNNNNNNNNNN.........................ΛΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

:priest::priest::priest:

IRA57
14/03/2014, 03:03
ρε παππουλι εσυ που ζουσες τοτε θα μας πει τελικα την αληθινη αληθεια (Ρομερο)???

σε ποιον απευθυνεσαι? εμενα ή tai?

Cpt. Haddock
14/03/2014, 05:49
Παλι τα ίδια..

Δεν την παλευετε καθόλου…