ΚΡΗΤΙΚΟΣ
15/10/2005, 21:54
Λοιπον οριστε μερικα αληθινα(?) περιστατικα με τον Ψαραντωνη!
Περνει ενα κοκκινο φαναρι ο Ψαραντωνης στο Ηρακλειο,οποτε τον σταματανε και του λεει ο μπατσος
-Καλα ρε Ψαραντωνη,που πας?Δεν το ειδες το κοκκινο?
-Το κοκκινο το ειδα,εσενα δεν ειδα ανα8εμα σε!
Παει ο Ψαραντωνης στο Ηρακλειο και 8ελει να κατεβει στο λιμανι που ομως ειχε δακτυλιο,οποτε οπως παει να περασει του λεει ο μπατσος
-Ψαραντωνη,δεν περνας απο εδω!
-Γιαντα μωρε,σφουγγαρισμενα εχεις?
Σταματανε μια φορα τον Ψαραντωνη σε ενα μπλοκο
-Ψαραντωνη την αδεια σου να δω
Βγαζει λοιπον μια αδεια ο Ψαραντωνης και του την δινει
-Ρε Ψαραντωνη παλαβωσες?Αυτη ειναι αδεια κυνηγιου!
-Ηντα λες μωρε κουζουλε!Εγω με αυτη την αδεια εχω χτισει 2 σπιτια!
Σταματανε μια φορα τον Ψαραντωνη σε ενα μπλοκο και του λεει ο μπατσος
-Ψαραντωνη γιατι δε φορας τη ζωνη σου?
-Κουμπαρε την ξεχασα στο αλλο παντελονι!
Του Ψαραντωνη του αρεσουνε πολυ τα συκα.Οποτε ειχε ενας αν8ρωπος μια συκια στο χωριο και πηγαινε κα8ε μερα και την ρημαζε.Ο αν8ρωπος που την ειχε λοιπον αφου ηξερε οτι ο Ψαραντωνης τρελαινεται για συκα του λεει
-Μωρε συ Ψαραντωνη μπα να μου κλεβεις εσυ τη συκια?
-Κουζουλα8ηκες μωρε?Εγω να καμω τετοιο πραγμα?Εχεις αποδειξεις και με κατηγορεις?Φυγε απο παε να μη μιλησουνε τα μαχαιρια
-Καλα,συγγνωμη Ψαραντωνη.Δεν η8ελα να σε προσβαλω
Την επομενη ημερα παλι η συκια ρημαγμενη!Παει λοιπον παλι ο αν8ρωπος,βρισκει τον Ψαραντωνη αι του λεει
-Ψαραντωνη παλι ειναι ρημαγμενη η συκια!Μπα να τα πηρες εσυ τα συκα?
-Δε ντρεπεσαι μωρε να με κατηγορεις ετσα?Εχεις αποδειξεις μωρε?Αμα μου το ξαναπεις αυτο το πραγμα 8α σε σφαξω που με προσβαλεις ετσα!
-Με συγχωρεις Ψαραντωνη,δεν η8ελα να σε προσβαλλω!
Οποτε σκεφτεται ο αν8ρωπος οτι ετσι δε βγαζει ακρη και αποφασιζει το βραδυ να κρυφτει πιο περα απο τη σκια να δει ποιος κλεβει τα συκα.Παει το βραδυ λοιπον και παραμονευει.Οπως περιμενε βλεπει τον Ψαραντωνη να ανεβαινει στη συκια και να κοβει τα συκα!Παει λοιπον κοντα και φωναζει
-ΨΑΡΑΝΤΩΝΗ!!!!!!!!!
Και απανταει ο Ψαραντωνης
-Τωρα κουμπαρε πες μου οτι 8ες!
Ρακη δεν εχει εδω οποτε...
:beer: :beer: :beer: :beer:
:a33: :a33: :a33: :a33:
:a51: :a51: :a51: :a51:
Περνει ενα κοκκινο φαναρι ο Ψαραντωνης στο Ηρακλειο,οποτε τον σταματανε και του λεει ο μπατσος
-Καλα ρε Ψαραντωνη,που πας?Δεν το ειδες το κοκκινο?
-Το κοκκινο το ειδα,εσενα δεν ειδα ανα8εμα σε!
Παει ο Ψαραντωνης στο Ηρακλειο και 8ελει να κατεβει στο λιμανι που ομως ειχε δακτυλιο,οποτε οπως παει να περασει του λεει ο μπατσος
-Ψαραντωνη,δεν περνας απο εδω!
-Γιαντα μωρε,σφουγγαρισμενα εχεις?
Σταματανε μια φορα τον Ψαραντωνη σε ενα μπλοκο
-Ψαραντωνη την αδεια σου να δω
Βγαζει λοιπον μια αδεια ο Ψαραντωνης και του την δινει
-Ρε Ψαραντωνη παλαβωσες?Αυτη ειναι αδεια κυνηγιου!
-Ηντα λες μωρε κουζουλε!Εγω με αυτη την αδεια εχω χτισει 2 σπιτια!
Σταματανε μια φορα τον Ψαραντωνη σε ενα μπλοκο και του λεει ο μπατσος
-Ψαραντωνη γιατι δε φορας τη ζωνη σου?
-Κουμπαρε την ξεχασα στο αλλο παντελονι!
Του Ψαραντωνη του αρεσουνε πολυ τα συκα.Οποτε ειχε ενας αν8ρωπος μια συκια στο χωριο και πηγαινε κα8ε μερα και την ρημαζε.Ο αν8ρωπος που την ειχε λοιπον αφου ηξερε οτι ο Ψαραντωνης τρελαινεται για συκα του λεει
-Μωρε συ Ψαραντωνη μπα να μου κλεβεις εσυ τη συκια?
-Κουζουλα8ηκες μωρε?Εγω να καμω τετοιο πραγμα?Εχεις αποδειξεις και με κατηγορεις?Φυγε απο παε να μη μιλησουνε τα μαχαιρια
-Καλα,συγγνωμη Ψαραντωνη.Δεν η8ελα να σε προσβαλω
Την επομενη ημερα παλι η συκια ρημαγμενη!Παει λοιπον παλι ο αν8ρωπος,βρισκει τον Ψαραντωνη αι του λεει
-Ψαραντωνη παλι ειναι ρημαγμενη η συκια!Μπα να τα πηρες εσυ τα συκα?
-Δε ντρεπεσαι μωρε να με κατηγορεις ετσα?Εχεις αποδειξεις μωρε?Αμα μου το ξαναπεις αυτο το πραγμα 8α σε σφαξω που με προσβαλεις ετσα!
-Με συγχωρεις Ψαραντωνη,δεν η8ελα να σε προσβαλλω!
Οποτε σκεφτεται ο αν8ρωπος οτι ετσι δε βγαζει ακρη και αποφασιζει το βραδυ να κρυφτει πιο περα απο τη σκια να δει ποιος κλεβει τα συκα.Παει το βραδυ λοιπον και παραμονευει.Οπως περιμενε βλεπει τον Ψαραντωνη να ανεβαινει στη συκια και να κοβει τα συκα!Παει λοιπον κοντα και φωναζει
-ΨΑΡΑΝΤΩΝΗ!!!!!!!!!
Και απανταει ο Ψαραντωνης
-Τωρα κουμπαρε πες μου οτι 8ες!
Ρακη δεν εχει εδω οποτε...
:beer: :beer: :beer: :beer:
:a33: :a33: :a33: :a33:
:a51: :a51: :a51: :a51: