Σύνδεση

View Full Version : Εξοπλισμός αναβάτη

ImprisoneR
16/03/2014, 10:49
Παιδιά,
Σαν εξοπλισμό για αρχάριο και πρωτάρη αναβάτη τί θα προτείνατε? :confused:

paramedic
16/03/2014, 11:40
Ρώτησες πολύ γενικά οπότε μην περιμενεις σωστή απάντηση. Τι θα οδηγείς(πχ αλλο κράνος θέλει μια σκυφτή μηχανή απο ενα ον-οφ) και πού και πότε? Και τι χρήμα είσαι διατεθιμένος να διαθέσεις?

VANDA
16/03/2014, 11:44
Θα προτείναμε ό,τι και σε έναν έμπειρο.

Bradipous
16/03/2014, 11:45
Σαν εξοπλισμό για έναν αρχάριο οδηγό θα πρότεινα τον ίδιο με ενός έμπειρου. ;)

edit
με προλαβε αυτος ο βαντας :lol:

ImprisoneR
16/03/2014, 16:36
Ναι συγνώμη λάθος μου! θα οδηγώ ενα cbr που είναι σκυφτό! και μπορώ να διαθέσω μέχρι 200€! πάνω-κάτω!

teo_g7
16/03/2014, 17:06
200€ για τι πράγμα;;;
Για κράνος;;Για μπουφάν;;;Για όλα;;;

Bladerunner
16/03/2014, 17:32
Κράνος που να πληροί προδιαγραφές ασφαλείας, μπουφάν με προστασίες σε ώμους και αγκώνες, γάντια μοτοσυκλέτας ΌΧΙ κοντά, και μποτάκια πάνω από τον αστράγαλο. Αυτά για καθημερινές μετακινήσεις και ήπιες βολτούλες.

ImprisoneR
16/03/2014, 18:02
όλα αυτά που μου προτείνεις σε κόστος πόσο υπολογίζεις? bladerunner! ναι συγνώμη teo_g7 200€ για κράνος για τα υπόλοιπα δεν ξέρω! βασικά για την ππροστασία μου πιστεύω οτι μπορώ να διαθέσω μια μέση τιμή ούτε να πάρω τα πιο ακριβά αλλά ούτε και τα πιο φθηνά!

Viper4
16/03/2014, 18:53
Για αρχή, γάντια, μπουφάν, κράνος. Σιγά σιγά να πάρεις και μποτάκια, παντελόνι.
Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές. Για κράνος καταρχήν θα πρέπει να δει τι ταιριάζει στο δικό σου κεφάλι. Δεν ταιριάζουν όλα τα κράνη σε όλους. Κοίτα κρανάκια από το louis.de πχ και δες ποιο έχει γύρω στα 200 ευρώ και μετά πήγαινε και δοκίμασε το στην Ελλάδα σε κάποιο μαγαζί για να δεις σε τι μέγεθος θα το παραγγείλεις από έξω. Θα δεις ότι εδώ τα ίδια κράνη θα τα δίνουν περί τα 300-400 ευρώ και είναι πολύ καλής ποιότητας.
Γενικότερα απέφυγε τα κράνη που είναι από θερμοπλαστικό.
Για μπουφάν μια σχετικά φθηνή και καλή μάρκα είναι η Macna. Μπορείς να την βρεις σε καλές τιμές και στην Ελλάδα, στο motomarket. Επίσης μπορείς να βρεις καλές ευκαιρίες σε outlet καταστήματα.
Για μπουφανάκι επίσης τσέκαρε το http://www.automotoracing.com/ Έχει πολύ καλές προσφορές κατά καιρούς. Ακολούθησε την διαδικασία που σου είπα και για το κράνος πιο πάνω και παρήγγειλε.

harris_x
16/03/2014, 19:35
όλα αυτά που μου προτείνεις σε κόστος πόσο υπολογίζεις? bladerunner! ναι συγνώμη teo_g7 200€ για κράνος για τα υπόλοιπα δεν ξέρω! βασικά για την ππροστασία μου πιστεύω οτι μπορώ να διαθέσω μια μέση τιμή ούτε να πάρω τα πιο ακριβά αλλά ούτε και τα πιο φθηνά!
Υπολογιζε γυρω στα 700euro

ImprisoneR
16/03/2014, 21:30
Για αρχή, γάντια, μπουφάν, κράνος. Σιγά σιγά να πάρεις και μποτάκια, παντελόνι.
Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές. Για κράνος καταρχήν θα πρέπει να δει τι ταιριάζει στο δικό σου κεφάλι. Δεν ταιριάζουν όλα τα κράνη σε όλους. Κοίτα κρανάκια από το louis.de πχ και δες ποιο έχει γύρω στα 200 ευρώ και μετά πήγαινε και δοκίμασε το στην Ελλάδα σε κάποιο μαγαζί για να δεις σε τι μέγεθος θα το παραγγείλεις από έξω. Θα δεις ότι εδώ τα ίδια κράνη θα τα δίνουν περί τα 300-400 ευρώ και είναι πολύ καλής ποιότητας.
Γενικότερα απέφυγε τα κράνη που είναι από θερμοπλαστικό.
Για μπουφάν μια σχετικά φθηνή και καλή μάρκα είναι η Macna. Μπορείς να την βρεις σε καλές τιμές και στην Ελλάδα, στο motomarket. Επίσης μπορείς να βρεις καλές ευκαιρίες σε outlet καταστήματα.
Για μπουφανάκι επίσης τσέκαρε το http://www.automotoracing.com/ Έχει πολύ καλές προσφορές κατά καιρούς. Ακολούθησε την διαδικασία που σου είπα και για το κράνος πιο πάνω και παρήγγειλε.

Σε ευχαριστώ πολύ θα τα ακολουθήσω κατα γράμμα όλα αυτά που μου είπες! Άντε με το καλό να πάρω και την μηχανή μου να πάρω και τον εξοπλισμό μου και να πάρω τους δρόμους! Ευχαριστώ για τον χρόνο σου αλλά επίσης και των υπολοίπων!

ImprisoneR
16/03/2014, 21:31
Υπολογιζε γυρω στα 700euro

Ωραία σε ευχχαριστώ πολύ...μια τελευταία ερώτηση! μήπως έχεις να μου προτείνεις είτε κάποιο μαγαζί είτε κάποια ιστοσελίδα να ψάξω για γάντια?

TROOPER
17/03/2014, 00:04
να κανεις ενα search εδω μεσα και θα βρεις απαντησεις στις ερωτησεις σου.

Pan (dvs)
17/03/2014, 07:58
Να προσθεσω τα γαντια macna lava (50 ευρω) ,καθως και τα μπουφαν Hebo VOYAGER (150 ευρω)τα οποια ειναι οικονομικα και ανελπιστα καλα.

ImprisoneR
17/03/2014, 11:36
Να προσθεσω τα γαντια macna lava (50 ευρω) ,καθως και τα μπουφαν Hebo VOYAGER (150 ευρω)τα οποια ειναι οικονομικα και ανελπιστα καλα.

Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά! θα τα ψάξω!