View Full Version : EXC ευάλωτο στο λαστιχάκι του καρμπυρατέρ?
jorge's garage
18/03/2014, 15:36
Εχει κανείς ιδέα γιατι γίνεται αυτό? To άλαξα πριν κανά 5μηνο και το προηγούμενο είχε γίνει έτσι,ακόμα δεν επηρεάζει την λειτουργία του αλλά δεν είμαστε για να μας πίασει το βράδυ πάνω (ειδικά τώρα που έχει βγεί η φήμη οτι η πάρνηθα έχει λυκους :lol: ). Είναι το μόνο πρόβλημα που μου έχει βγάλει :D φτου φτου..
Δεν ξέρω αν έπρεπε να το βάλω στα τεχνικά, οπότε το έβαλα εδώ.
jorge's garage
22/03/2014, 23:20
:) Nομίζω πως βρήκα άκρη,μάλλον προήλθε λόγο ξηρασίας και κραδασμών.Προς το παρόν το άλλαξα,έβαλα βαζελίνη γύρω γύρω και θα δώ άυριο πως θα είναι μετά την βόλτα. Εγραψα την πιθανή λύση μήπως αντιμετωπίσει μελοντικά κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα. :beer: :beer:
πιθανον αυτο που ειχες βαλει να ηταν παλιο,εγω στο yamaha μου που εχει αντισοιχη εισαγωγη μετα απο καθε μπουγαδα βαζω σπρει βαζελινης,αυτο που βαζουνε στα ταμπλο και λαστιχα πορτας των αυτοκινητων και ειναι σαν καινουργιο.
δες μηπως κατι καθεται λαθος και σου τραβαει το καρμπ και βοηθαει στο ξηλωμα του κολαρου,λυσε τους σφιχτηρες μπρος πισω,πρεπει το καρμπ να καθεται στην θεση του και να μην μετακινηθει καθολου,αν μετακινηθει κατι το πιεζει και το τραβαει με αποτελεσμα να σου ανοιγει το κολαρο.
και λιγο σφιξημο στους σφιγκτηρες.(την δικια μου απο αυτο την εκοψα,απο το πολυ σφιξημο:moutza: στα μουτρα μου).
υγ.με την βαζελινη που εβαλες αν ειχε καποια τρυπουλα-ρωγμη την εκλεισες προσωρινα.
notakos600
23/03/2014, 09:48
Πολυκαιρισμένη λαστιχένια εισαγωγή μου θυμίζει εμένα πάντως.
jorge's garage
23/03/2014, 18:15
Βρέθηκε άκρη τελικά:D,το φίλτρο δεν ακούμπαγε σε μια βάση που έχει με αποτέλεσμα ολο το βάρος να το τρώει το λαστιχάκι επαιξε και η ξηρότητα τον ρολο της και έκανε σχισμές.Αυτό είναι καινούργιο δεν έχει ρωγμές,ελπίζω να κρατήσει! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες :beer::beer: