View Full Version : Πλυντήριο αυτοκινήτων - μηχανών στη Θεσσαλονίκη
Παιδιά καλησπέρα,
Μήπως ξέρει κανένας κάποιο καλό πλυντήριο στη Θεσσαλονίκη κοντά στο κέντρο που να πλένει εκτός απο αυτοκίνητα και μηχανές; Σε δύο βενζινάδικα - πλυντήρια που έχω πάει μέχρι στιγμής τζάμπα τα λεφτά. Το πασαλείβουν με λίγη σαπουνάδα και μετά το ξεπλένουν. Οι καθρέπτες, το ταμπλό και άλλα μέρη της μηχανής όταν στεγνώσει είναι γεμάτο στίγματα.
Dirty Girl - εξειδικευμένο πλυντήριο μοτοσυκλετών στην Θεσσαλονίκη.
Λυσάνδρου 6, Θεσσαλονίκη 546 42
231 082 8926
εντιτ
Προφανως και δεν εχω καμια σχεση με το μαγαζι. Εκει εχω πλυνει τις κατα καιρους μηχανες μου και ξερω οτι κανει καλη δουλεια.
Ευχαριστώ. Από ότι έψαξα στο internet είδα ότι γράφουν τα καλύτερα για αυτό το μαγαζί.
SHOOTER045
24/03/2014, 15:37
βρωμικα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!
και ειναι πλυντηριο??????????????
πολυ καλο αυτο που αναφέρθηκε.... εκει πάω κι εγω τη δικιά μου! επίσης εξαιρετικοι και ειναι και φιλοι :
twin wash στη μαραθώνος στην Τουμπα
SHOOTER045
24/03/2014, 16:05
που ακριβως στην τουμπα?
βρωμικα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!
και ειναι πλυντηριο??????????????
ολοι αυτο ονειρευομαστε... http://i146.photobucket.com/albums/r272/cenzo989/bikini%20bike%20wash/DSC04510.jpg
μια να ριχνει νερο, μια να σαπουνιζει, και μια να το σκουπιζει...
Buenaventura
24/03/2014, 16:53
Dirty Girl - εξειδικευμένο πλυντήριο μοτοσυκλετών στην Θεσσαλονίκη.
Λυσάνδρου 6, Θεσσαλονίκη 546 42
231 082 8926
εντιτ
Προφανως και δεν εχω καμια σχεση με το μαγαζι. Εκει εχω πλυνει τις κατα καιρους μηχανες μου και ξερω οτι κανει καλη δουλεια.
+1 και απο μενα για τον Κοσμα.Εγγυηση....
+1 και απο μενα για τον Κοσμα.Εγγυηση....
ΜΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΟΥ..............
Δέν ξέρει βέβαια ποιός είμαι στό ίντερνετ.....καί καλό παιδί....!!!
Ό Κοσμάς,μόνο πού έχει ΚΤΜ,κουσούρι αύτό..!!
Red Rider
24/03/2014, 22:00
ολοι αυτο ονειρευομαστε... http://i146.photobucket.com/albums/r272/cenzo989/bikini%20bike%20wash/DSC04510.jpg
μια να ριχνει νερο, μια να σαπουνιζει, και μια να το σκουπιζει...
Εγώ πάντως αν δω αυτές τις γκομενες να πλένουν το μηχανάκι μου θα με κόψει κρύος ιδρώτας...
Μια φορά μου έτυχε(βέβαια φορούσαν πιο πολλά ρούχα)και μόλις είδα να ακουμπάνε τα σφουγγάρια στο πάτωμα μου γύρισε το μάτι....
PetranGR
24/03/2014, 22:13
Dirty Girl με το παραπάνω, μηχανές χρόνια τώρα,δεν υπάρχει καλύτερος στο είδος του :)
Komisths
17/05/2014, 10:46
Παιδιά γειά χαρά.Γράφω εδώ για να μην ανοίξω καινούριο θρεντ.Από την εμπειρία σας σε πλυντήρια,καθαρίζουν κάτω από τη σέλα?Δηλαδή στο σημείο γύρω και κάτω από την μπαταρία και στον αποθηκευτικό "χώρο"?Είχα πάει τη δικιά μου και δεν ακούμπησε σε αυτά τα σημεία και θα 'θελα να μάθω αν είναι το σύνηθες αυτό.Μήπως πρέπει να το ζητήσεις ειδικά? Α,μιλάω για Αθήνα,καθώς εδώ μένω!
Παιδιά πήγα να πλύνω το μηχανάκι στο dirty girl και ήταν κλειστά και ένας στη γειτονία μου είπε ότι έκλεισε. Ξέρει κανείς εάν ισχύει αυτό και εάν ισχύει αυτό έχετε να προτείνετε κανένα άλλο πλυντήριο για μηχανές στη Θεσσαλονίκη σαν το Dirty Girl μιας και αυτός ήταν άψογος;
PetranGR
08/10/2014, 14:11
Παιδιά πήγα να πλύνω το μηχανάκι στο dirty girl και ήταν κλειστά και ένας στη γειτονία μου είπε ότι έκλεισε. Ξέρει κανείς εάν ισχύει αυτό και εάν ισχύει αυτό έχετε να προτείνετε κανένα άλλο πλυντήριο για μηχανές στη Θεσσαλονίκη σαν το Dirty Girl μιας και αυτός ήταν άψογος;
Αληθεύει το Dirty Girl πλεόν έκλεισε ο Κοσμάς έφυγε,να δουλέψει αλλού.
Σαν επιχείριση ήταν στα σκαριά να το πάρει άλλος μπας και ...αλλά τίποτα,και τελικά χάσαμε αυτόν τον 1 που τις έκανε να αστραύτουν...
Αληθεύει το Dirty Girl πλεόν έκλεισε ο Κοσμάς έφυγε,να δουλέψει αλλού.
Σαν επιχείριση ήταν στα σκαριά να το πάρει άλλος μπας και ...αλλά τίποτα,και τελικά χάσαμε αυτόν τον 1 που τις έκανε να αστραύτουν...
......ρε παιδια,πριν κανα μηνα ανοιχτος δεν ηταν?????????
Με βαρια καρδια..........θα παω εδω για πλυσιμο :a25::a25::a25:
https://www.youtube.com/watch?v=-lz2jPDTrcY
PetranGR
08/10/2014, 17:32
......ρε παιδια,πριν κανα μηνα ανοιχτος δεν ηταν?????????
Με βαρια καρδια..........θα παω εδω για πλυσιμο :a25::a25::a25:
https://www.youtube.com/watch?v=-lz2jPDTrcY
Ναι,ήταν.
Αυτή στο βίντεο πάει στο γυμ. που πάω :P
SHOOTER045
08/10/2014, 18:02
Εσύ τι γυμνάζεις ακριβώς με αυτήν εκεί μέσα?
PetranGR
08/10/2014, 18:31
Εσύ τι γυμνάζεις ακριβώς με αυτήν εκεί μέσα?
ξέρεις ήδη την απάντηση μου ...
απο κοντά στο γυμ αν την δείς ΣΑΥΡΑ είναι.
SHOOTER045
08/10/2014, 22:34
Και μ αρέσουν τα ερπετά
Παιδιά πήγα σε έναν που έχει και πρατήριο στη γειτονιά μου αλλά καμία σχέση με το πλύσιμο του Dirty Girl. Να φανταστείτε το χημικό/αφρό το έριξε με μπουκαλάκι από AZAX. Εάν βρει κάποιος κάποιο πλυντήριο (όχι απαραίτητα μόνο για μηχανές) που να κάνει ένα σχετικά καλό πλύσιμο ας το γράψει.
ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ..??
Γιά νά πούμε καί κάτι έπί τής ούσίας.
Άλλος όμως πού νά άσχολείται μόνο μέ μηχανάκια.
Κοσμας τελος.Οπως λεει και ο τερενς αν καποιος ξερει καποιον καλο στην συμπρωτευουσα του παρακρατους ας ενημερωσει.
Εχω ακουσει απο αλλον-δεν πηγα-για ενα πλυντηριο μοτο στην Μαραθωνος (περιοχη Παπαφη).Πιο οικονομικο και ικανοποιητηκη δουλεια.Θα παω και θα μεταφερω εντυπωσεις.....αν δεν με προλαβει καποιος αλλος.
Ξέρεις μήπως πως λέγεται?
Δεν ξερω πως λεγεται αλλα ειναι στο αριστερο σου χερι (απο κεντρο προς ανατολικα),απεναντι απο γνωστο εξουσιοδοτημενο συνεργειο yamaha.Στον ενα χωρο εχει πλυντηριο αυτ/των και ξεχωριστα χωρο για μηχανες.
μαλλον λες το twin wash. Φιλαράκια ειναι τα παιδιά και πολύ καλοί στη δουλειά τους. :a013:
ΕΓΙΝΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΜΟΤΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ...??
Εύραγορά παραδίπλα..??
διπλα απο το παλιο κατάστημα ΜΑΚΙΝΑ, αν εννοεί αυτο ο φίλος. Δεν ειναι πλυντηριο μοτο, κυριως με αυτοκίνητα δουλεουν αλλα κάνουν και πολυ καλή δουλεια με τις μηχανές. Το μόνο θέμα ειναι οτι συνήθως θα πρέπει να κανονίσεις ραντεβου.
Εάν έχει κανείς τηλέφωνο η ακριβή διεύθυνση ας τη γράψει για να αποφύγουμε μπερδέματα μεταξύ διαφορετικών πλυντηρίων.
διπλα απο το παλιο κατάστημα ΜΑΚΙΝΑ, αν εννοεί αυτο ο φίλος. Δεν ειναι πλυντηριο μοτο, κυριως με αυτοκίνητα δουλεουν αλλα κάνουν και πολυ καλή δουλεια με τις μηχανές. Το μόνο θέμα ειναι οτι συνήθως θα πρέπει να κανονίσεις ραντεβου.
Αυτο ειναι παιδια,αλλωστε δεν εχει αλλο εκει στην Μαραθωνος.Τις μοτο απότι ειδα τις πλενει σε ξεχωριστο χωρο διπλα απο τα αυτ/νητα.Αυριο που θα περασω θα μαθω περισσοτερα.
Παιδιά μήπως πήγε κανείς στο πλυντήριο που είπατε παραπάνω;
Παιδιά πήγα στο twin wash στη Μαραθώνος 11. Πολύ καλή και προσεγμένη δουλειά. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Εάν πάει και κάποιος άλλος ας γράψει και αυτός εντυπώσεις. Το τηλέφωνο είναι 2310-942565.
Παιδιά πήγα στο twin wash στη Μαραθώνος 11. Πολύ καλή και προσεγμένη δουλειά. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Εάν πάει και κάποιος άλλος ας γράψει και αυτός εντυπώσεις. Το τηλέφωνο είναι 2310-942565.
Κι εγω ειχα ακουσει καλα λογια απο φιλους αλλα δεν ειχα παει ποτε οσο ηταν το ''dirty girl''.
Αληθευει οτι η τιμη ειναι χαμηλοτερη και ποσο πληρωσες?????
5€ έδωσα και μου το πέρασε και με κερί.
PetranGR
21/11/2014, 16:09
πήγα και εγώ στην Μαραθώνος 11.
Αξίζει σαν πλυντήριο ,είναι κυρίως για αυτοκίνητα αλλά πλένει και μηχανές 5€ το απλό και 10€ με γυάλισμα κτλ. ο Μαρκόπουλος απο απέναντι πάει τις μηχανές εκεί όταν είναι από γενικό service Κτλ.
Είναι 2 παλικάρια και οι 2 άνετοι και σωστοί.
Θα το πάω σίγουρα και 2η και 3η φορά,καθώς Dirty Girl δεν υπάρχει πλεόν.
Ειδικά ο ένας λόγω ότι παλιά ήταν μοτοσυκλετιστής ξέρει τι και πως να προσέξει ...
PetranGR
17/01/2015, 10:29
Το ξεθάβω το θέμα για να ενημερώσω.
Τα παιδιά στο twin wash έχουν πολύ δουλειά συνεργάζονται με νέο έμπορα πλέον και μηχανές σπάνια κάνουν πριν αλλάξει ο χρόνος έχει περίπου 1 μήνα που με έλεγαν ανά εβδομάδα πάρε τηλ. άν εχουμε χρόνο κτλ. σήμερα έχει περάσει πόσος καιρός και ακόμα τίποτα πήρα σήμερα τηλ. με είπαν πάλι από εβδομάδα.
Οπότε θα πάω να δοκιμάσω τον Grizzly στα νεκροταφεία κοντά που είναι και θα σας πώ εντυπώσεις.
που ειναι ακριβως το Grizzly γιατι και πηγα απο τα παιδια και τηλ πηρα αλλα εδω και εναμιση μηνα δεν εχω καταφερει να πλυνω την μηχανη.
PetranGR
17/01/2015, 17:17
που ειναι ακριβως το Grizzly γιατι και πηγα απο τα παιδια και τηλ πηρα αλλα εδω και εναμιση μηνα δεν εχω καταφερει να πλυνω την μηχανη.
το ίδιο θέμα είχα και εγώ και σήμερα που πήρα τον είπα περιμένω 1,5 μήνα να κάνουμε δουλειά με έιπες θα πάρεις και τηλ. σε παίρνω ανά 3 μέρες και όλο είσαι γεμάτος.
Οπότε δεν ξανα πάω.
Από εκεί και πέρα σήμερα πήγα στον Grizzly θετικές γνώμες,έχει και stand να σηκώσει την μηχανή με 5€ όλα κομπλέ.
Θα πάρεις τηλ. αν θες να πας γιατί και αυτός έχει πολύ κόσμο τώρα,αλλά σε βολεύει εγώ πήγα σφηνα σήμερα και με είπε έλα στο κλείσιμο και με εξυπηρέτησε μια χαρά.
Το τηλ. είναι : 698 630 01 76 Δημήτρης - Grizzly.
Είναι ακριβώς απέναντι από τα νεκροταφεία της Θέρμης,θα το δείς στο δεξί σου χέρι όπως "πηγαίνεις από κέντρο χαριλάου προς τα κοιμητήρια".
Λίγο πριν την είσοδο στα δεξιά σου θα φανεί είναι πάνω στον δρόμο.
PetranGR
03/04/2015, 19:35
Κάποιο άλλο πέρα από αυτά που προ-αναφέρθηκαν γνωρίζουμε;
Pattaya boy
04/04/2015, 19:15
Κάποιο άλλο πέρα από αυτά που προ-αναφέρθηκαν γνωρίζουμε;
Tερμα Καραολη στον Ευοσμο διπλα στα ελαστικα ΕΛΜΑ, αν μενεις δυτικα.
Μήπως γνωρίζει κανένας στη Θεσσαλονίκη πλυντήριο self service (που βάζεις τα ευρά και πλένεις με πιεστικό, κλπ); Είχε ένα στο πάρκο Ν. Ελβετίας αλλά έκλεισε...
Gsgs με το που βγεις απο φοινικα στο δρομο για αεροδρομιο (αριστερα στριβει για jumbo) 10 μετρα μετα το φαναρι στριβεις δεξια wash park.
Ok Dennis,
πήγα και μια χαρά.
Σ'ευχαριστώ πολύ!
Παιδια εχω παρει μοτο και θελω ν βγαλω γρασα απο την ζαντα και το μοτερ ..!! Το εχω παει σε 3 πλυντηρια το ενα κ μ ζεστο νερο !! Αυτα που προ αναφερατε θα τ καταφερουν να το ξανα κανουν οπως ηταν
wd40 οδοντοβουρτσα και υπομονη
και δεν εχεις αναγκη κανεναν..........
Μωρομαντηλα , πιο ευκολα το αποτελεσμα που θες απ' οτι οποιοσδηποτε αλλος τροπος.
Παιδια εχω παρει μοτο και θελω ν βγαλω γρασα απο την ζαντα και το μοτερ ..!! Το εχω παει σε 3 πλυντηρια το ενα κ μ ζεστο νερο !! Αυτα που προ αναφερατε θα τ καταφερουν να το ξανα κανουν οπως ηταν
μαλακο σφουγγαρι και τριψιμο με λιγο παραφυνελαιο, θα φυγουν ευκολα, δε χρειαζεται να πας σε πλυντηριο...:cool:
bump !!!
Γνωριζει καποιος self service πλυντηριο auto/moto εκτος απο το wash park ??
Μου πεφτει λιγο μακρια απο Νεαπολη που μενω...
bump !!!
Γνωριζει καποιος self service πλυντηριο auto/moto εκτος απο το wash park ??
Μου πεφτει λιγο μακρια απο Νεαπολη που μενω...
Υπήρχε ένα στο καρφούρ της Ευκαρπίας, δεν ξέρω αν λειτουργεί ακόμα.
Cpt_Slow
07/12/2016, 08:36
έχει ένα πάνω απο τον εσω περιφεριακό που ειναι και πρατήριο εκο μαζι.
έχει ένα πάνω απο τον εσω περιφεριακό που ειναι και πρατήριο εκο μαζι.
Σε ποιο σημειο;
(Καρφουρ Ευκαρπια, το συγκρατω..)
Cpt_Slow
07/12/2016, 13:04
Για να πας στριβεις απο τα hondos center στον εσω περιφεριακό προς τα πανω και εκει που τελειωνει ο δρομος κανεις αριστερα. Όπως πηγαινεις ειναι στο δεξί σου χέρι. Δεν ειναι η κλασσικη εισοδος πρατηριου εχει φραχτη μπροστα με δεντρα και μπαινεις απο καθετο δρομο. Σημαια ΕΚΟ, νομιζω Ηφαιστου 4 ειναι η οδος.
Μήπως ανακάλυψε κάποιος κανένα καλό πλυντήριο στη Θεσσαλονίκη για μηχανές που να πλένει και να καθαρίζει όντως και όχι να πετάει τον αφρό και μετά γεια σας;
Μήπως ανακάλυψε κάποιος κανένα καλό πλυντήριο στη Θεσσαλονίκη για μηχανές που να πλένει και να καθαρίζει όντως και όχι να πετάει τον αφρό και μετά γεια σας;
Δοκιμασα το Doctors Wash στις Συκιες.
https://goo.gl/maps/bVsPWeEZJ732
Ειμαι πολυ σχολαστικος στο πλυσιμο χωρις να εχω αρκετο ελευθερο χρονο.
Δεν απογοητευσε για 5€ σε σχεση με αλλους.
Νομίζω πως βρήκα πλυντήριο μοτοσικλετών αντίστοιχο του dirty girl χωρίς βέβαια να έχω και τις σούπερ γνώσεις περιποίησης που ίσως έχετε κάποιοι: Clean my ride, Αλκμήνης 46, Θεσσαλονίκη 54249. Τηλ 2311267377, στα 10€. Συμπεριλαμβάνεται καθάρισμα αλυσίδας και λάδωμα. Αν το δοκιμάσει κανείς ας μας πει την άποψη του.
Δοκιμασμενο. Ο Στελιος κανει καλη δουλεια.
Καλο ειναι και το k2 extreme detailing στις Συκιες.
Κανένα καλό πλυντήριο στην ανατολική Θεσσαλονίκη ξέρουμε;
Νομίζω όσα έχουν αναφερθεί στο θέμα έχουν κλείσει..
https://maps.app.goo.gl/MiqsdYZyiU9MtsuU8
Καθάρισμα με ατμό, τηλέφωνο για ραντεβού.
Δοκιμασμενο. Ο Στελιος κανει καλη δουλεια.
Καλο ειναι και το k2 extreme detailing στις Συκιες.
Ο Στέλιος έχει κλείσει. Υπάρχει κάποιο άλλο αξιόπιστο πλυντήριο για μηχανάκια;
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά σε όλους. Μήπως ανακαλύψατε κάποιο καλό πλυντήριο στη Θεσσαλονίκη που να κάνει καλό πλύσιμο σε μηχανες;
Καλη χρονια. Κ2 extreme detailing στις Συκιες. Θελει ραντεβου.
Καλη χρονια. Κ2 extreme detailing στις Συκιες. Θελει ραντεβου.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Κάτι προς κέντρο με ανατολικά υπάρχει μήπως;
Ευχαριστώ για την απάντηση. Κάτι προς κέντρο με ανατολικά υπάρχει μήπως;
Glossy Detailing Garage στην Καλαμαριά, επίσης με ραντεβού. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Chris_symphony
05/01/2025, 11:06
Συμφωνώ με τα παιδιά. Κ2 κ Glossy πολύ καλοί στην δουλειά τους
Είναι κ ο Grizzly στην Καλαμαριά. Ταρσού 4. Εξίσου καλός!
doctoras
05/01/2025, 16:17
έχω χάσει επεισόδια με αυτά τα νέου τύπου καθαριστήρια
Διαβάζω στα ριβιουζ όλοι είναι ικανοποιημένοι, φαντάζομαι και σε ένα ανάλογο κόστος τέτοιου τύπου καθαρισμού
Γιατί βλέπω ηλεκτρικά σβουρακια γυαλιστικά κλπ
TheRegulator
26/01/2025, 16:48
Σας έχω την λύση…:D
Είμαστε στις λεπτομέρειες τα περισσότερα σύντομα!
Καλησπέρα, δοκίμασα το Glossy και είναι πολύ καλός.