View Full Version : ΤΡΙΤΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014
SHOOTER045
25/03/2014, 08:04
Καλημερα
Μια μεγαλη μερα σημερα
Μια καλη μερα για ολους
soter3gm
25/03/2014, 08:13
Καλημέρα χρόνια πολλά σε όλους
312785
Specialized
25/03/2014, 08:23
"Ακόμη αυτή την Άνοιξη
Τούτο το Καλοκαίρι
Ραγιάδες, ραγιάδες"
Δυστυχώς η επανάσταση του 1821 δεν ολοκληρώθηκε ποτέ (πάλι ο κοτζάμπασης, ο παππάς και η ξένη δύναμη στο κεφάλι του Έλληνα), καπηλεύτηκε, παραμορφώθηκε, προδόθηκε και εν τέλει οφείλουμε να προσπαθήσουμε για τα ίδια πράγματα που έγινε τότε.
Δόξα και τιμή στους μεγάλους ήρωες, τον Ελληνικό λαό και τα παιδιά του!!! (Κολοκοτρώνης, Καραϊσκάκης, Κανάρης, Ανδρούτσος, Οικονόμου στην Ύδρα των εφοπλιστών, Διάκος, Νικηταράς, ο δυναμιτιστής παπάς ο Παπαφλέσσας και πολλοί άλλοι)
Cpt. Haddock
25/03/2014, 08:33
Μεγάλη μερα όντως. Ειδικά αν λάβουμε υπόψη μας οτι τη συγκεκριμένη μερα δεν έγινε τιποτα επι της ουσίας το 21. :lol:
amyroukai
25/03/2014, 08:56
Λολ κάπτεν .
Καλημέρα στην επανάσταση... :)
Καλημέρα επαναστάτες! :wave2:
Καλημέρα από την αυτόνομη Κριμαία της Πάτρας
:bawl:
Bradipous
25/03/2014, 09:41
καλημέρα λεβεντόπαιδα!
Καλημέρα και χρόνια πολλά:wave2:
nikos_abel
25/03/2014, 10:11
Μεγάλη μερα όντως. Ειδικά αν λάβουμε υπόψη μας οτι τη συγκεκριμένη μερα δεν έγινε τιποτα επι της ουσίας το 21. :lol:
Νομίζω ότι είμαστε ικανοί να καταφέρουμε να κλειδώσουμε ένα θέμα στις "καλημέρες ευχολόγια" :lol:
Πάντως, είναι μεγάλη ημέρα, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι η εαρινή ισημερία ήδη έχει περάσει και η μέρα είναι όντως μεγαλύτερη.
Καλημέρες ένιγουέι :wave2:
akis_trevor
25/03/2014, 10:13
καλημερα παιδακια....
E εντάξει ρε φίλΑΙ δεν είχαν ρολόγια και γκρουπ στο Facebook για να συντονιστούνε τόσο εύκολα τότενεΣ. Κάπου έπρεπε να κάτσει η μπίλια :smokin:
Καλημέρα και χρόνια πολλά :beer:
Cpt. Haddock
25/03/2014, 10:48
Νομίζω ότι είμαστε ικανοί να καταφέρουμε να κλειδώσουμε ένα θέμα στις "καλημέρες ευχολόγια" :lol:
Καλημέρες ένιγουέι :wave2:
Αφιερωμένη στην εθνική εορτή και σε όσους δεν έχουν VIP πρόσκληση να δουν τα στρατα :smokin:
312802
akis_trevor
25/03/2014, 11:19
https://www.youtube.com/watch?v=r6UvXnOO1u4
nikos_abel
25/03/2014, 12:13
https://www.youtube.com/watch?v=r6UvXnOO1u4
Τη παρασκευή είχε τη γιορτή στο σχολείο ο γυιός μου (νήπιο). Μου δημιούργησε ανάμεικτα συναισθήματα.
Από τη μια οργή για τις συνηθισμένες ετήσιες βλακείες (ο δικός μου μου έλεγε ότι ήρθαν οι τούρκοι να μας
πάρουν τη πατρίδα μας και κάναμε ολόκληρο σκετς για να καταλάβει τι είναι σκλάβος και τι επανάσταση- αν κατάλαβε,
δεν είμαι νηπιαγωγός) που τους τσαμπουνάνε και τους βάζουν να λένε χωρίς να τους εξηγούν τι είναι, τι σημαίνει, όλα ανάκατα
(ένα κοριτσάκι στο τέλος ρωτήθηκε τι γιορτάζουμε και απάντησε το άμοιρο "την επανάσταση του ευαγγελισμού")
από την άλλη τα σκετσάκια που τα βάζουν να υποδυθούν, με κορυφαίο το "χορό του Ζαλόγγου", όπου τα κοριτσάκια χορεύανε
κρατώντας κούκλες-μωρά στα χέρια και μόλις η δασκάλα τους έκανε νόημα "έπεφταν" στο γκρεμό με τα "παιδιά" τους
και "πεθαίνανε".
Κωμωδία ένα πράμα. Όχι, δεν είναι κακό, παιδάκια είναι, να παίξουν πρέπει, αλλά να λέμε και καμιά αλήθεια μέσα στα χαζά.
Τέλος πάντων, θα έγραφα σεντόνι, απλά το πολύ "πολιτικαλυ κορεκτ" παιχνίδι με το θάνατο και τις θυσίες, με χαλάει.
George_Sp
25/03/2014, 12:57
Απλά καλημέρα και καλούς δρόμους σε όσους πάνε βόλτα. Όλα τα υπόλοιπα είναι στη σφαίρα της ψευδαίσθησης και της υποκρισίας. :beer:
Καλημερα και απο τον ηλιολουστο Βολο.
Χρονια πολλα σε όλους και όλες.
Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα ειδα την κορη μου να παρελαύνει και ένοιωσα μια συγκίνηση. ....
Αφιερωμένη στην εθνική εορτή και σε όσους δεν έχουν VIP πρόσκληση να δουν τα στρατα :smokin:
312809
Cpt. Haddock
25/03/2014, 13:30
:lol::lol::lol:
Billymuse
25/03/2014, 16:35
Καλησπέρα και ζήτω το έθνος και ο στρατός μας
312820
SHOOTER045
25/03/2014, 16:49
οταν ημουν μικρος στο δημοτικο ειχε μια επιγραφη
<βαλε μεσα στην ψυχη σου την Ελλαδα και θα νιωσεις καθε ειδους μεγαλειο>
δεν ειναι οι πολιτικοι
δεν ειναι οι ψευτες και υποκριτες που μας καταντησαν ετσι
και στην αρχαιοτητα ειχαμε φυλες που ασπαστηκαν τον ελληνισμο
και το 21
και το 40
και σε πολλους αγωνες δικους μας πηραν μερος<ξενοι>που εμπνευστηκαν απο εμας
και σημερα εχουν απογονους εδω
αλλα και πολλοι σημερινοι που εκαναν πατριδα τους την πατριδα μας την δευτερη πατριδα τους
και δεν ειναι,αλλα αισθανονται Ελληνες,ανεξαρτητως χρωματος
αλλα σημερα ως ελαχιστο δειγμα ανταποδοσης και ευγνωμοσυνης για αυτο που συμβολιζει η σημερινη ημερα(περα απ το θρησκευτικο γιατι βλεπω να κλειδωνεται αμεσως)
ας περιοριστουμε σε<καλημερα-καλησπερα>