View Full Version : Πίστα Καρτοδρόμιο Αφιδνών
teo yzf r6
26/03/2014, 20:00
Με την πιστα αυτη ξερει καποιος αν βαζουν μηχανες και ποσο ειναι το κοστος? αφου με τα μεγαρα δεν ξερουμε τι θα γινει ακομα ας δοκιμασουμε και τιποτα αλλο, εστω παρεμφερες.
Βάζουν και μηχανές και αυτοκίνητα. Κατόπιν ραντεβού μιας και η πίστα λειτουργεί για κάρτ (υποτίθεται)....
Απο τιμές δεν ξέρω τι παίζει αλλά έχω πάρει μέρος σε ερασιτεχνικό drift day όπου πλήρωσε ενας ξάδερφος και βάλαμε 7 αυτοκίνητα μέσα.
Νομιζω για οτιδηποτε μεγαλυτερο απο supermoto ειναι πολυ μικρη η πιστα...
teo yzf r6
27/03/2014, 09:07
:) ωραος,θα τους παρω κανα τηλεφωνο να μαθω ακριβως...
SHOOTER045
27/03/2014, 10:13
Εχω μπει εκει μεσα και μοτο και με αυτο
Απο ΤΑ 650/sv650/και απο honda vti
Μεχρι focus st και bmw m3
A και με το rallye που ειχα τοτε
Ολα αυτα το 2008 τελευταια φορα τωρα τι κανουν δεν ξερω
teo yzf r6
27/03/2014, 20:44
μια χαρα,παντως ωραια θα ηταν να κανανε κανα track day και για μηχανες ή μοικτο,ενα σεσιον μηχανες ενα αυτοκοινητα..
Εγω να μπώ με το παπί....? Εκτός αν κάνετε track day για παπιά, τότε ναι μπαίνω... :lol:
Αλλά αν είναι και με αυτοκίνητα να βάλω την γιαγιά μεσα να καεί ο πίσω άξονας :evil:
teo yzf r6
28/03/2014, 09:32
:D xaxaxa,κανενας αλλος υποψιφιος υπαρχει?εστω με καποιο σκουτερακι?
εχουμε θεμα παντως οποτε κλεινουν τα Μεγαρα...
devil's animal
28/03/2014, 10:25
:D xaxaxa,κανενας αλλος υποψιφιος υπαρχει?εστω με καποιο σκουτερακι?
εχουμε θεμα παντως οποτε κλεινουν τα Μεγαρα...
δηλωνω και εγω συμμετοχη μ'ενα μοταρντακι που εχω...
οποτε το κλεισεις πες μου ή με π.μ. ή εδω...
:wave2:
MG-KTiNoS
28/03/2014, 11:28
δηλωνω και εγω συμμετοχη μ'ενα μοταρντακι που εχω...
οποτε το κλεισεις πες μου ή με π.μ. ή εδω...
:wave2:
θα μου δόκεις βόλτα ρε ???
:)
devil's animal
28/03/2014, 11:43
θα μου δόκεις βόλτα ρε ???
εσυ τι θα μου δωσεις? το tdm??:lol:
ας μαζευτουμε καμποσοι και θα παιξουν αλλαξομηχαναδες σιγουρα...;)
παιδακια προσοχη στις καρτοπιστες εχουν αλλο ταπητα και οτιδηποτε πλην καθαρου σμ χωρις γομες, γλιστραει περισσοτερο απ οτι στο δρομο...
teo yzf r6
28/03/2014, 17:50
παιδακια προσοχη στις καρτοπιστες εχουν αλλο ταπητα και οτιδηποτε πλην καθαρου σμ χωρις γομες, γλιστραει περισσοτερο απ οτι στο δρομο...
σοβαρα?δεν το ηξερα αυτο!!!!υσχιει οντωσ???
MG-KTiNoS
28/03/2014, 17:52
εσυ τι θα μου δωσεις? το tdm??:lol:
'Εχω και ΧΤ...
σοβαρα?δεν το ηξερα αυτο!!!!υσχιει οντωσ???
ναι για να μη τρωνε τα λαστιχα στα καρτακια και λοιπα οχηματα που μπαινουν ευκολα, γιατι κοστιζουν...τωρα εκει περα βεβαια δε ξερω τι παιζει, αλλα σε μια κανονικη πιστα καρτ ετσι ειναι...
Μερικές γομες από τα λάστιχα των καρτ είναι εξαιρετικά μαλακιες, αυτό σε συνδιασμό με το στήσιμο και τον τρόπο που στρίβουν, έχει σαν αποτέλεσμα να αφήνουν παρά πολύ γομα κάτω. Μιλάμε για στρώμα γομας πάνω σε όλη την ιδανική γραμμή.
Τώρα δεν ξέρω πως και πόσο επηρεάζει την συμπεριφορά της μηχανής που θα μπει αμέσως μετά στην πίστα, αλλά σκεφτείτε ότι η μηχανή θα έχει και διαφορετική ιδανική γραμμή
Εγώ πάντως που έχω μπει με αυτοκίνητο έχω να πω οτι κράταγε αρκετά καλά και χωρίς ιδιαίτερη φθορά στα λάστιχα!
Για μηχανάκι νομιζω όμως δεν κάνει, ίσως μονο για κάνα μοταρντ...
*Άσχετο αλλά για καρτ η πίστα είναι χάλια! Καμια σχέση με Ασπρόπυργο πχ που είναι πολύ τεχνική
teo yzf r6
29/03/2014, 00:14
:eek:
μακρια τοτε αν ειναι τοσο χαλια...
fosbabis
29/03/2014, 17:50
Εάν μάθουμε τιμές πείτε τίποτης γιατι και εγω με τον XTαρο το σκέφτομαι πολύ τώρα που ανοίγει ο καιρός!!!!
teo yzf r6
29/03/2014, 23:05
δωστε και αλλοι το παρων μην ντρεπεστε!!!
:eek:
μακρια τοτε αν ειναι τοσο χαλια...
ποιος σου ειπε οτι ειναι χάλια? Εδώ μπαίνουν κάτι ερήπια The fast and the Gupsy εκει μέσα και δεν φεύγουν απο τον δρόμο....
teo yzf r6
30/03/2014, 15:57
Πρεπει να βρω χρονο να παω απο εκει να δω και να τους παρω και κανα τηλεφωνο :)
Καλημέρα ! αν έχετε κάποιο νέο για το πόσο είναι κατάλληλη η πίστα για μοτο και για τις τιμές εφόσον είναι λογικές τότε δηλώνω και εγώ παρόν . ( motard )