View Full Version : Διώρυγα Κορίνθου. Peter Besenyei Red Bull Air Race
Κορυφή ο Ούγγρος.
http://www.youtube.com/watch?v=OG8UdfiEErY
http://www.youtube.com/watch?v=rCOZYfx28Wg
Ελλαδάρα με τα χρώματα και τον ήλιο σου. :sun:
Αυτά τα λένε πριν γίνουνε :a018:
(λες και θα κατάφερνα να πάω... λέμε τώρα)
Αν έχω καταλάβει καλά, θα δείξει το σκάϊ το φετινό πρωτάθλημα.
απο ψηλα ολα φαινονται τοσο ομορφα....
απο χαμηλα εχουμε ενα θεματακι....
devil's animal
28/03/2014, 10:54
:beer::beer::beer:
guzzistas
28/03/2014, 11:42
Ωραία πράγματα!!!
μια απορία,
άδεια ποιος έδωσε γι' αυτό?
και αν γινόταν κατολίσθηση λόγω αντήχησης, ή αν τσακιζόταν μέσα, ποιος θα πλήρωνε τον καθαρισμό της διώρυγας...?
κατά τ' άλλα από ομορφιές έχουμε πολλές....!
ναι, είμαι ξενέρωτος, αλλά το έχω σαν απορία....
μια απορία,
και αν γινόταν κατολίσθηση λόγω αντήχησης, ή αν τσακιζόταν μέσα, ποιος θα πλήρωνε τον καθαρισμό της διώρυγας...?
Καλή σκέψη. Αν τσακιζόταν, θα ήταν και μια καλή ευκαιρία να καθαριστεί απ΄τα σκουπίδια που έχουν πετάξει οι ελληναράδες φυσιολάτρες.
Θα στέλναμε ένα λογαριασμό στη Red Bull που θα της έβγαινε απ΄το σβέρκο.
Για τα κύματα αντήχησης, τεκτονικές πλάκες, τυχόν ενεργοποίηση του ρήγματος των Αλκυoνίδων κλπ...καλά τα λές. :tooth:
Cpt. Haddock
28/03/2014, 12:34
+955 :lol:
taisteal
28/03/2014, 12:36
Και οταν πηδηξε απεναντι ο Robbie Maddison θα μπορουσε να μην φτασει,και να χτυπησει στα τοιχωματα και να κανει ζημια..:lol:
Κατα τα αλλα :a012::a012::a012:
el_hymador
28/03/2014, 12:38
Με τόσες διελεύσεις (έστω κάθετες) από την Ολυμπία Οδό κανά 70άρι τον κόβω σε διόδια. Κατά τ΄άλλα εντυπωσιακό, ούτε που το πήρα γραμμή να πήγαινα γμ την πουτ@ν@ μου!
el_hymador
28/03/2014, 12:59
Η απάντηση της Λουξ στην Red Bull
313018
313018
:moutza:
Mits-fz6
28/03/2014, 13:10
Είναι και άνετος κιόλας!
313018
Μουαχαχαχα
KAWAMANRIDER
28/03/2014, 13:54
Θα στέλναμε ένα λογαριασμό στη Red Bull που θα της έβγαινε απ΄το σβέρκο.[/B]
...................:
:lol::lol::lol:
μια απορία,
Μία μονο;
Μια ενδιαφέρουσα όντως απορία...
και αν γινόταν κατολίσθηση λόγω αντήχησης,
Παίζει να κάνει λιγοτερο θόρυβο το αεροπλανο από την εξάτμισή μου...
ή αν τσακιζόταν μέσα,
Μιλάμε για ανθρώπους με χιλιαδες ώρες πτήσης που αντέχουν 10g (μεχρι προπερσυ 12g) να πετάξουν ένα αεροπλανάκι κάτω απο μια γέφυρα;
Aν έπεφτε από αστοχία στον κινητήρα, δες παρακάτω.
ποιος θα πλήρωνε τον καθαρισμό της διώρυγας...?
Απάντησε ο byron.
Αν είσαι ξενέρωτος ρωτάς; :bawl:
Μία μονο;
Μια ενδιαφέρουσα όντως απορία...
Παίζει να κάνει λιγοτερο θόρυβο το αεροπλανο από την εξάτμισή μου...
Μιλάμε για ανθρώπους με χιλιαδες ώρες πτήσης που αντέχουν 10g (μεχρι προπερσυ 12g) να πετάξουν ένα αεροπλανάκι κάτω απο μια γέφυρα;
Aν έπεφτε από αστοχία στον κινητήρα, δες παρακάτω.
Απάντησε ο byron.
Αν είσαι ξενέρωτος ρωτάς; :bawl:
313028
antsoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :evil:
Cpt. Haddock
28/03/2014, 17:42
313028
Πες την αληθεια. Εσυ εστειλες επιστολη στην τροχαια της Πατρας ωστε ο Μαρκ Γουέμπερ να μην ξεπεράσει το όριο ταχυτητας στη γεφυρα Ριου-Αντιρίου :lol:
chester24
29/03/2014, 16:53
Πολυ τον παω τον παιχταρα!!!!!
Αμα τον δεις στον δρομο μονο για πιλοτος δεν σου κανει.. Λες αυτος παει καφενειο για ουζα... :cry:
Καλα ρε σεις ηρεμηστε.. Αμα κ αμα κ αμα.... Το περασε ο ανθρωπας και τελειωσε. :beer::beer:
Η μοναδικη μακακια ηταν οτι εγινε ανεπισημα.. Αλλα μαλλον για αυτο το εκαναν ετσι, γιατι σιγουρα καποιος θα μπλεκοταν στην μεση και δεν θα τους αφηναν.
Πες την αληθεια. Εσυ εστειλες επιστολη στην τροχαια της Πατρας ωστε ο Μαρκ Γουέμπερ να μην ξεπεράσει το όριο ταχυτητας στη γεφυρα Ριου-Αντιρίου :lol:
:p :p
notakos600
31/03/2014, 09:19
Ο μπάρμπας του γ@μάει τη μάνα, ζει στο όριο και χίλια μπράβο.
Οι δικοί μας οι μπαρμπάδες παίζουν πρέφα στα καφενεία και γκρινιάζουν που δεν διορίστηκε ακόμη στο δημόσιο το παιδί τους.
Αυτό κρατάω και τα υπέροχα χρώματα της θάλασσας.
Μπράβο Βύρωνα. :beer:
antsoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :evil:
Άσε και εγώ μετά το έμαθα, τώρα περιμένω αυτόγραφο από φίλο που έκανε το handling του αεροσκάφους του στα Μέγαρα
Το ξέρετε ότι πριν κάποια χρόνια ήταν να γίνει air-race πάνω από τον Αττικό ουρανό και κόλησε το πράγμα στις άδειες. Και οι άνθρωποι πήγαν στην Κωνσταντινούπολη και τους έκαναν και μετάνοιες οι Τούρκοι
chester24
31/03/2014, 15:31
Το ξέρετε ότι πριν κάποια χρόνια ήταν να γίνει air-race πάνω από τον Αττικό ουρανό και κόλησε το πράγμα στις άδειες. Και οι άνθρωποι πήγαν στην Κωνσταντινούπολη και τους έκαναν και μετάνοιες οι Τούρκοι
Ετσι ειναι... Μεχρι να λυσουμε το θεμα με τα γ*&^%$ γραφειοκρατικα (σε οποιαδηποτε τετοια ειδους διοργανωση), σηκωνονται και πανε αλλου.. Λογικο.. Και μετα τα βλεπεις ολα αυτα με το μακαρονι.. Ασταδιαλα!!:a29: