Σύνδεση

View Full Version : Τσιγάρο με...250-270 χλμ./ώρα!!!

Multijohn
16/10/2005, 16:31
Δεν θα μπορούσα να ποστάρω πουθενά αλλού,πέραν των ανέκδοτων το παρακάτω περιστατικό που μου δηιγήθηκε φίλος πρίν απο λίγο,για κάποιον γνωστό του...μυθομανή!!!
Εχουμε και λέμε:

''Ήμουν συνεπιβάτης με ένα φιλαράκι με ένα KAWASAKI(idi μην σκαλώνεις,είπαμε είναι μυθομανής το άτομο!) 1300(!) και ταξιδεύαμε για Κατερίνη με καμμιά 250-270 χλμ.(!!).

Οπως πηγαίναμε,ξαφνικά μου ήρθε να κάνω ένα τσιγάρο(με 270 χλμ./ώρα που δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο απο το πώς να κρατηθείς στο μηχανάκι!!!!!) αλλά το πρόβλημά μου ήταν πως θα το ανάψω(!!!).Αφού πέρασε κανά τέταρτο(που με 270 απο Θεσ/νική,θα είχε ήδη φτάσει στη Κατερίνη σε ένα τέταρτο!) και είχα βαρεθεί(!!!!) μην μπορώντας να κάνω κάτι,σε μια στροφή που είχαμε πλαγιάσει πάρα πολύ,άνοιξα την ζελατίνα μου και άναψα ένα τσιγάρο....''

εισαστε έτοιμοι?????!!!!!!!

ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΙΘΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΓΙΑΣΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πως το βλέπετε το...ενδεχόμενο???!!!!!!

zoropatra
16/10/2005, 17:41
ΑΠΛΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!

adam_tsouk
16/10/2005, 18:45
Ναι ρε κανονικά!

Εγώ έχω ακούσει και με σκουλαρίκι που βγάζει μεγαλύτερη σπίθα!

Αλήθεια! αλήθεια!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε τι μ@λ@κες!!

Μ'άρέσει που τα γράφετε κιόλας!

:rotflmao:

ronin1
16/10/2005, 19:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
ΑΠΛΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

sonic22
16/10/2005, 21:37
dikio exei o filos...

kai egw mia fora pou ithela na ftiajw kafe den mou anave to petrogaz kai anagastika kai evgala to ilektriko mati apo tis valitzes...
aa kai reuma travija apo tin ilektriniki... en kinisi fisika...

akaposto
16/10/2005, 22:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
dikio exei o filos...
kai egw mia fora pou ithela na ftiajw kafe den mou anave to petrogaz kai anagastika kai evgala to ilektriko mati apo tis valitzes...
aa kai reuma travija apo tin ilektriniki... en kinisi fisika...

sorry re sonic,τώρα είναι κόλπο αυτό?
σιγά το κόλπο δηλαδή,εγώ μια μέρα που έξυνα μέταλλα με 300+,με το super-duper νιτρομένο παπί μου,αυτό με τα 60φεύγα άλογα, έβαλα φωτιά στην Πεντέλη!!!!
:uplate: :uplate: :uplate:

αντε chears:beer: :beer: :smokin:

LuckyStrike
16/10/2005, 22:30
Τρελαίνομαι να ακούω ιστορίες από μυθομανείς!
Το θέμα είναι ότι δεν πρέπει να τους αποπαίρνεις αλλά να ακούς με προσοχή αυτά που λένε και με τρόπο να τους ενθαρύνεις να πούνε και άλλες ιστορίες!
Φίλε estranged ομολογώ πως η ιστορία σου είναι η καλύτερη που έχω ακούσει...και μέχρι τώρα κορόιδευα εναν τύπο που έλεγε ότι άναψε τσιγάρο με τη σπίθα από ξεχασμένο σταντ.
Να φανταστώ ότι κάπνιζε και στριφτα και το έστριψε πάνω στη μηχανή?:lol: :lol:

sonic22
16/10/2005, 23:11
e kala pou na sou pw egw mia alli fora pou ithela na ftiajw frape...

kai tha mou peis kala frapes ginete efkola...

nai alla egw ithela na einai fredo kai itan avgoustos stin saxara...

telika meta ta 3max arxise na pianei pago to potiri kai egine arketa kalos...

auto to post exei prooptikes na ginei korifaio...

:beer: :beer: :beer:

nimbus
16/10/2005, 23:42

Nikoskazer2000
17/10/2005, 00:47
Το αλλο με τον Τοτό το ξέρεις;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

akaposto
17/10/2005, 10:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
e kala pou na sou pw egw mia alli fora pou ithela na ftiajw frape...
kai tha mou peis kala frapes ginete efkola...
nai alla egw ithela na einai fredo kai itan avgoustos stin saxara...
telika meta ta 3max arxise na pianei pago to potiri kai egine arketa kalos...
auto to post exei prooptikes na ginei korifaio...
:beer: :beer: :beer:

λοιπόν επιδή μου την λες άσχημα τώρα,
θα ρίξω το απόλυτο όπλο:

μια φορά, πετούσε απο πάνω μου,πολύ χαμηλά όμως,ένας τυπάς με το F-16, και συνέχεια με κόζαρε,σκέφτομαι μέσα μου,
τον πού@@η κόντρα θέλει???
του κάνω νόημα με τα φώτα και μόλις βγήκαμε στην ευθεία,μετά την κακιά σκάλα,κατεβάζω 2 ταχύτητες και αρχίζω να δίνω.Ανοιγω που λέτε εγώ,ανοίγει και αυτός,δινω εγώ δίνει και αυτός,
με τα πολλά στην 5η του έχω ρίξει 2 καρότσες,μια απο Saab και μια απο Scania....
Πιο κάτω σε ένα πάρκιγκ που ανοίγει ο δρόμος, σταματάει ο τύπος με το F-16,κατεβαίνει με την ουρά στα σκέλια,
αφού ήπιε το τσαγάκι του,και τι με ρωτάει το άτομο????

Εεεεε,την απάντηση δεν την ξέρω αυτή την στιγμή γιατί έτσι όπως έβγαζα το κράνος μετά την κόντρα....
χτύπησα στο κομοδίνο !!!!:rotflmao:

:smokin: :smokin: :smokin:

idi
17/10/2005, 10:47
εγω δε βλεπω τιποτα περιεργο σε αυτα που λεει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

makis206
17/10/2005, 10:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
άνοιξα την ζελατίνα μου και άναψα ένα τσιγάρο....

ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΙΘΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΓΙΑΣΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑΙ, ΚΙ ΑΠ'ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΛΑΓΙΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΜΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΘΗΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΤΑ 335ΚΜ !!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

bartlal
17/10/2005, 12:46
παντως, το μονο σιγουρο ειναι το ανεκδοτο αυτο ειναι recycle control PASSED!

devil's animal
17/10/2005, 13:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από LuckyStrike
Τρελαίνομαι να ακούω ιστορίες από μυθομανείς!
Το θέμα είναι ότι δεν πρέπει να τους αποπαίρνεις αλλά να ακούς με προσοχή αυτά που λένε και με τρόπο να τους ενθαρύνεις να πούνε και άλλες ιστορίες!
Φίλε estranged ομολογώ πως η ιστορία σου είναι η καλύτερη που έχω ακούσει...και μέχρι τώρα κορόιδευα εναν τύπο που έλεγε ότι άναψε τσιγάρο με τη σπίθα από ξεχασμένο σταντ.
Να φανταστώ ότι κάπνιζε και στριφτα και το έστριψε πάνω στη μηχανή?:lol: :lol:

+1

εχω και εγω γνωστο τρελο μυθομανη και τον ενθαρυνω...!!

πολυ γελιο λεμε.......(μετα με τους αλλους εννοειται)!!!

:lol: :lol: :lol:

devil's animal
17/10/2005, 13:52
Δεν θα μπορούσα να ποστάρω πουθενά αλλού,πέραν των ανέκδοτων το παρακάτω περιστατικό που μου δηιγήθηκε φίλος πρίν απο λίγο,για κάποιον γνωστό του...μυθομανή!!!
Εχουμε και λέμε:

''Ήμουν συνεπιβάτης με ένα φιλαράκι με ένα KAWASAKI(idi μην σκαλώνεις,είπαμε είναι μυθομανής το άτομο!) 1300(!) και ταξιδεύαμε για Κατερίνη με καμμιά 250-270 χλμ.(!!).

Οπως πηγαίναμε,ξαφνικά μου ήρθε να κάνω ένα τσιγάρο(με 270 χλμ./ώρα που δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο απο το πώς να κρατηθείς στο μηχανάκι!!!!!) αλλά το πρόβλημά μου ήταν πως θα το ανάψω(!!!).Αφού πέρασε κανά τέταρτο(που με 270 απο Θεσ/νική,θα είχε ήδη φτάσει στη Κατερίνη σε ένα τέταρτο!) και είχα βαρεθεί(!!!!) μην μπορώντας να κάνω κάτι,σε μια στροφή που είχαμε πλαγιάσει πάρα πολύ,άνοιξα την ζελατίνα μου και άναψα ένα τσιγάρο....''

εισαστε έτοιμοι?????!!!!!!!

Πως το βλέπετε το...ενδεχόμενο???!!!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ.........

ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙΣ 2 ΝΙΤΡΟΜΠΟΥΚΑΛΕΣ!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sonic22
17/10/2005, 17:56

kala re toses wres to kakologame adika to palikari :mad: :mad:

apla o filos estra den mas ta ipe ola...

apla to palikari forage to kranos sto... podi (:look: ) kai otan egerne apo ekini tin meria estw kai loigo evriske katw...

apla pragmata... :wacko:

twra vevea pws ginete ena kranos na vgazei spithes einai mia alli ipothesi...
mipos forage kranos kai stoli ippoti (metaliki)?? kratage kai akondio???

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bawl:

26401

ktm640lc4
18/10/2005, 09:13
Μια φορα ειχα παει με τον πατερα μου για κυνηγι στην αφρικη με το ελικοπτερο. Μετα απο ωρα πεινασαμε και λεω να φερω κατι να φαμε.

Ουπς ομως ειχαμε ξεχασει να παρουμε τροφιμα μαζι.

Επειδη ειμαι ομως αλουπης, τι κανω?

Βγαζω απο το καθισμα την σουστα και την βγαζω εξω απο το παραθυρο του ελικοπτερου, εκεινη την ωρα πετουσαν διπλα 2 γυπες.

Νταααααααν παρτα, καρφωνονται και οι 2 πανω στην σουστα και επειδη πηγαιναμε με καμια 500 χιλιομετρα την ωρα ψηθηκαν κιολας και φαγαμε μεχρι σκασμου.

ΜΕτα γυρισαμε αθηνα γιατι ειχε big mother και ηθελα να το δω.

:lol:

cityfly
18/10/2005, 09:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Μια φορα ειχα παει με τον πατερα μου για κυνηγι στην αφρικη με το ελικοπτερο. Μετα απο ωρα πεινασαμε και λεω να φερω κατι να φαμε.

Ουπς ομως ειχαμε ξεχασει να παρουμε τροφιμα μαζι.

Επειδη ειμαι ομως αλουπης, τι κανω?

Βγαζω απο το καθισμα την σουστα και την βγαζω εξω απο το παραθυρο του ελικοπτερου, εκεινη την ωρα πετουσαν διπλα 2 γυπες.

Νταααααααν παρτα, καρφωνονται και οι 2 πανω στην σουστα και επειδη πηγαιναμε με καμια 500 χιλιομετρα την ωρα ψηθηκαν κιολας και φαγαμε μεχρι σκασμου.

ΜΕτα γυρισαμε αθηνα γιατι ειχε big mother και ηθελα να το δω.

:lol:

δε μου λες πόση ώρα τους άφησες έξω;

ρωτάω γιατί εγώ τις προάλες, (βέβαια ήταν με το τζετ) άλλα τεσπα φάινεται τους άφησα λιγάκι παραπάνω και μου κάηκαν

:rotflmao: :rotflmao:

sonic22
18/10/2005, 11:57
egw ijera oti o afrikanikos gipas trogete mono vrastos giati allios to kreas tou ginete skliro..

i nosos twn poulerikwn xtipaei kai tous gipes??:look: :look: :look:

XTakias
18/10/2005, 18:19
έχω ακούσει ένα που πιστεύω πως ο τύπος παίρνει πτυχίο στο ψέμα και αφήνει τους δικούς σας ψεύτες μετεξεταστέους.

το στόρυ έχει ως εξής:
"Είμαι με την μηχανή και πάω βόλτα οπότε λέω δεν ανοίγω να δω πως πάει;; Ε αφού περνάω τα 250 και ανεβάζω ακόμα μου πετάγεται ένα ταξί στην μέση του δρόμου.
Με βλέπει ο ταρίφας τον βλέπω και εγώ οπότε ευτυχώς που ήταν ξύπνιος ο μάγκας γιατί κατεβαίνει από το ταξί μου ανοίγει γρήγορα και τις δύο πόρτες.
Εγώ πηδάω πάνω από το ταξί και η μηχανή πέρασε μέσα από το αμάξι και μετά την ξανακαβάλησα και συνέχισα την βόλτα μου".

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Αν αυτός ο άνθρωπος δεν αξίζει πτυχίο στο ψέμα τότε ποιός αξίζει;;;Αλλά είναι ο τρόπος που τα λένε. Το νιώθουν ρε γαμώτο και έχει χαβαλέ.

Alx 84
18/10/2005, 21:28
μα γιατί καλέ το παιδί!! μια χαρά τα έλεγε. Να υποθέσω ότι είχε πάει και τανάγρα και επειδή δεν είχε φωτιά να ανάψει το τσιγαράκι του, πήγε πίσω απο την τουρμπίνα του F-16 την ώρα που έβαζει afterburner και το άναψε...

Nikoskazer2000
19/10/2005, 03:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTakias
έχω ακούσει ένα που πιστεύω πως ο τύπος παίρνει πτυχίο στο ψέμα και αφήνει τους δικούς σας ψεύτες μετεξεταστέους.

το στόρυ έχει ως εξής:
"Είμαι με την μηχανή και πάω βόλτα οπότε λέω δεν ανοίγω να δω πως πάει;; Ε αφού περνάω τα 250 και ανεβάζω ακόμα μου πετάγεται ένα ταξί στην μέση του δρόμου.
Με βλέπει ο ταρίφας τον βλέπω και εγώ οπότε ευτυχώς που ήταν ξύπνιος ο μάγκας γιατί κατεβαίνει από το ταξί μου ανοίγει γρήγορα και τις δύο πόρτες.
Εγώ πηδάω πάνω από το ταξί και η μηχανή πέρασε μέσα από το αμάξι και μετά την ξανακαβάλησα και συνέχισα την βόλτα μου".

Αν αυτός ο άνθρωπος δεν αξίζει πτυχίο στο ψέμα τότε ποιός αξίζει;;;Αλλά είναι ο τρόπος που τα λένε. Το νιώθουν ρε γαμώτο και έχει χαβαλέ.

Ρε συ ούτε στις ταινίες του James Bond δε γίνονται αυτά τα stunts :eek:

Καλά ο τύπος θα είναι αστέρι αυτόφωτο :rotflmao:

Το θέμα είναι πως να μη γελάσεις μπροστά τους οταν τους ακούς αλλα να το παίξεις εκστασιασμένος & σοβαρός απο τα ηρωικά τους κατορθώματα...:confused: :bigcry: :rotflmao:

Alx 84
19/10/2005, 13:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTakias

το στόρυ έχει ως εξής:

ΘΕΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ!!!!!!!!! χαχαχαχαχα!!! ολα τα φράγκα!! Με 250 ο ταριφας και το ταξακι του θα είχαν γίνει μια μαζα σιδερα(κομμένα στα 2) πρίν προλάβει να φτερνιστεί, όχι να κατέβει κι όλας. εκτος βέβαια εάν ο ταρίφας είχε radar εδάφους εδάφους με προσθήκη gsm, amr, trp, ptz, www, Cd-player, και ραδιοκασετόφωνο για μεγαλύτερη εμβέλεια, οπότε, αλλάζουν τα πράγματα.