View Full Version : Eπιλογη αλυσιδας...
...για τον Ελεφαντα σκεφτομαι ,τι να βαλω???
JT 530 xring-->60E
RK oring-->75E
AFAM xring-->90E
RK xring-->90E
EK xring-->93E
Για να ακουσω:cool:
taisteal
28/03/2014, 12:33
Γραναζια δεν θα αλλαξεις λεβεντη μου??
Εγω θα επαιρνα την AFAM.
Γραναζια δεν θα αλλαξεις λεβεντη μου??
Εγω θα επαιρνα την AFAM.
Τα γραναζια αγοραστηκαν...Παμ'παρακατ:smokin:
AFAM εχω και τωρα, δεν εχω διαβασει κ τα καλυτερα κ παρολο που κ ο τεως κ ο παρων κατοχος την προσεχε/χει εχει σκουρια εξωτερικα και το 80% των orings την εχουν κοπανησει:confused:
Eγω σκεφτομαι ή για JT ή για RK oring... Η δευτερη σαν εταιρια λεει τπτ, δε τη γνωριζω αν και μαλλον ιαπωνικη ειναι...
μιας και το μηχανάκι είναι κόσμημα εγώ θα έβαζα
313016
μια fa ca d'oro με βήμα 530 και θα ήμουν οκ.
AFAM Λιβεντάκο'μ
AFAM Λιβεντάκο'μ
Με προβληματισε λιγο η κατασταση της τωρινης afam... Οχι οτι απαραιτητα φταιει η αλυσιδα βεβαια...
taisteal
28/03/2014, 12:42
Πασο.
Για να εχει σκουρια ειναι στεγνη,πολλες αλυσιδες που ειχα οταν στεγνωναν εδειχναν σημαδια σκουριας,αλλα με την λιπανση ολα καλα.
Για τα ο-ring δεν ξερω τι συντηρηση η ποσα χλμ ειχε κανει η αλυσιδα.
Η afam εχει καλες κριτικες απ'οσο ξερω
RK φορουσα στο dakar,και εγινε σωβρακο σε χρονο dt,μαλλον απο την πολλη δυναμη του μοτερ..:lol:
Για τα ο-ring δεν ξερω τι συντηρηση η ποσα χλμ ειχε κανει η αλυσιδα.
Ουτε γω, αλλα ο τεως ηταν σχολαστικοτατος οποτε δεν την ειχε αφημενη στην μοιρα της σιγουρα! Το μηχανακι εχει 49000km και τα γραναζια τα τωρινα εχουν σχεδον μηδενικη φθορα!
Τεσπα, για JT/ RK εχει κανεις εμπειρια? Εχω αμιδρη εντυπωση οτι RK εχω στο ντουκο...
afam ριξε και μια ματια στις tsubaki...
taisteal
28/03/2014, 12:47
D.I.D δεν παιζει???
Σωστος ο Mc Talas,αν και ειναι ακριβες..
D.I.D δεν παιζει???
Ξεφευγει τραγικα στην τιμη! Κ γουσταρω να ειμαι αντισυμβατικος:p
taisteal
28/03/2014, 12:51
Τοτε βαλε την AFAM αφου εισαι τσιιιιιφουτηηηης
:lol:
Allst@rf
28/03/2014, 16:44
Afam .-
Στο 400 που κανει σκληρα χωματινα χιλιόμετρα, σε συνδυασμο με γραναζι stealth, δε θελει τεντωμα σχεδον ποτέ...
Εχω παθει πλακα με την αντοχη της.
:wave2:
Μια JT που ειχα βαλει σε 11000 ειχε γινει σωβρακο
Η did χρυση τωρα εχει 6000 και δεν την εχω τεντωσει απο τη μερα που την εβαλα
Το μονο ελαφρυντικο που εχει η JT ειναι οτι δεν ειχα βαλει καινουργια γραναζια πανω αλλα δεν ειχαν και πολλα χλμ
sapila racing
28/03/2014, 16:55
Οτι πληρώνεις παίρνεις.
Είναι θέμα που έχει συζητηθεί πολλάκις.
Μην κολλάτε στην μάρκα σώνει και καλά. Η AFAM οπως και η DID και η RK κλπ εχουν διάφορα μοντέλα με διάφορες τιμές.
Δεν μπορεί να λες πχ η AFAM δεν αξίζει γιατί απλά δεν ισχύει, υπάρχει AFAM Xring 530 με 100 αλλά και με 200 Ευρω, διαλέγεις και παίρνεις.
SHOOTER045
28/03/2014, 17:00
ομοιως
στο super tenere ειχα βαλει jt
και της τιναξε τα ο ριγκ
σε χρονο ντε τε
τηλεφωνο τον εμπορο
<και οχι δεν γινεται και δεν μπορει>
πηγα απο εκει με την αλυσιδα παραμασχαλα
την ειδε
αποφανθηκε αστοχια
και πληρωσα ΜΟΝΟ την διαφορα και εβαλα did
ακομα αυτην φοραει ο νυν
theofilos888
28/03/2014, 17:49
Εχω βαλει rk στο 1000. Εξαιρετικη αλυσιδα, μετα απο 2 χρόνια την εχω τεντωσει μια φορα εχει κανει περιπου 50000 χλμ ΑΛΛΑ οπως ειπε και ο αρης την πληρωσα ακριβα! Ειναι 530 η καλη (δεν θυμαμαι τον κωδικο) και εκανε 190 ευρω! Χρυση με γραναζια supersprox!
ΑFAM-ατζηδες σας βλεπω ολους...
Δεν εχω κατι με την μαρκα, απλα ειπα μηπως δοκιμαζα και κατι αλλο, μιας κ δε μιλαμε για κανενα τερας ιπποδυναμης που στρεσαρει την αλυσιδα και μιλαμε και για 530 που σε σχεση με τις μικροτερες υποτιθεται δε μασαει... Οκ, AFAM τοτες...