PDA

View Full Version : Κλοπή R1200 GS LC

ΤΖΩΡΤΖΗΣ
31/03/2014, 22:54
Παιδιά αναδημοσιεύω το συγκεκριμένο θέμα κλοπής από το gsmotoclub.gr
'' Σημερα το απογευμα εκλαπη η μηχανη μου απο συνταγμα ηταν GS 1200 LC AΣΠΡΗ ΓΚΡΙ αριθμοs BΧΡ 636 ''
Όποιος δει κάτι με ενημερώνει.

Kostas2B
31/03/2014, 23:02
Πο πο πίκρα αδερφέ μου...Την καινουρια κιολας!!!
Εισαι σίγουρος οτι πρόκειται για κλοπή και οχι για παράνομη στάθμευση ώστε να την πήρε γερανός;

SHOOTER045
31/03/2014, 23:05
ημαρτον ρε πστ μου
τι σκατα γινεται
μακαρι να βρεθει

ΤΖΩΡΤΖΗΣ
31/03/2014, 23:17
Το τσέκαρε στην τροχαία φίλε μου.Δεν είναι από παράνομη στάθμευση.Άστα να πάνε έχουν ξεφύγει τελείως...μέρα μεσημέρι μπροστά σε τόσο κόσμο.

makis206
31/03/2014, 23:44
Θα τρελαθούμε τελείως, πάει τελείωσε λέμε.. μέρα μεσημέρι, μέσα σε τόσο κόσμο και αστυνομία κι όμως αυτοί έδρασαν ανενόχλητοι και σήκωσαν ολόκληρο θεριό.. καμία ελπίδα να μείνουμε ήσυχοι πια..

vaska
01/04/2014, 06:31
Ήμαρτον ρε με τα καριόλια.

Μακάρι να την βρει ο φίλος και μαζί της να βρει και αυτούς που την πήραν,για να ξεκινήσουν περαιτέρω διαβουλεύσεις.

GFawkes
01/04/2014, 10:12
Πικρα...

ποτε την πηρε-ποτε την εχασε...ποτε θα την αποπληρωσει...

Χεσε μεσα!

Manalishi
01/04/2014, 10:45
Ασφάλεια κλοπής???

devil's animal
01/04/2014, 10:53
μακαρι να βρεθει...
:(

zami
01/04/2014, 14:09
Ασφάλεια κλοπής???
Δυστυχώς δεν ειχε.....

George_Sp
01/04/2014, 14:57
Δυστυχώς δεν ειχε.....

15.000 ευρώ του κουτιού χωρίς ασφάλεια κλοπής. μάλιστα. :confused:

vaska
01/04/2014, 15:48

Πολλοί από μας να μην πω οι περισσότεροι το θεωρούμε περιττό έξοδο, απλά και μόνο επειδή δεν μας έχει τύχει. Τελικά σήμερα είναι τόσο απαραίτητη όσο η ασφάλεια για αστική ευθύνη και σωματική βλάβη τουλάχιστον. Απλά το καταλαβαίνουμε όταν είναι πλέον αργά. Δυστυχώς.

bulmont
01/04/2014, 16:06

Oυτε κι΄εγώ έχω ασφάλεια κλοπής, όχι γιά οικονομικούς λόγους, αλλά γιατί
δεν κάνει ασφάλειες κλοπής η ασφαλιστική μου.......

Και λόγω ασφαλιστή, δεν υπήρχε περίπτωση να κοιτάξω κάτι άλλο........
Προτιμώ να χάσω μιά μοτοσυκλέττα, παρά να πουλήσω έναν φίλο και μάλιστα
σε πραγματική δύσκολη περίοδο γι' αυτόν...................

George_Sp
01/04/2014, 16:19

Αν και η λογική σου με βρίσκει σύμφωνο γιατί και γω για φίλους δε λογαριάζω άλλα πράγματα, εντούτοις αν ο φίλος ήταν πραγματικός φίλος θα σου λεγε από μόνος του να ασφαλίσεις τη μηχανή σε άλλη ασφάλεια που έχει και για κλοπή. Το πολύ πολύ να του βρισκες μερικούς παραπάνω κοινούς φίλους-γνωστούς για να ασφαλιστούν σε αυτόν ως εκτίμηση για την ειλικρίνειά του με αποτέλεσμα η χασούρα από τη μηχανή σου να ισοσκελιζόταν.

devil's animal
01/04/2014, 16:24

Πολλοί από μας να μην πω οι περισσότεροι το θεωρούμε περιττό έξοδο, απλά και μόνο επειδή δεν μας έχει τύχει. Τελικά σήμερα είναι τόσο απαραίτητη όσο η ασφάλεια για αστική ευθύνη και σωματική βλάβη τουλάχιστον. Απλά το καταλαβαίνουμε όταν είναι πλέον αργά. Δυστυχώς.

Αν και η λογική σου με βρίσκει σύμφωνο γιατί και γω για φίλους δε λογαριάζω άλλα πράγματα, εντούτοις αν ο φίλος ήταν πραγματικός φίλος θα σου λεγε από μόνος του να ασφαλίσεις τη μηχανή σε άλλη ασφάλεια που έχει και για κλοπή. Το πολύ πολύ να του βρισκες μερικούς παραπάνω κοινούς φίλους-γνωστούς για να ασφαλιστούν σε αυτόν ως εκτίμηση για την ειλικρίνειά του με αποτέλεσμα η χασούρα από τη μηχανή σου να ισοσκελιζόταν.

ρε αλανια, η ασφαλεια κλοπης ειναι το θεμα μας ή οτι ενας ανθρωπος εχασε το καινουργιο του μηχανακι μερα μεσημερι απο το κεντρικοτερο σημειο της Ελλαδας??

δεν νομιζω οτι ειναι το καταλληλοτερο thread να γινονται υποδειξεις για ασφαλειες κλοπης...:rolleyes:

George_Sp
01/04/2014, 16:34
δε κάνουμε υποδείξεις, αλλά κουβέντα πάνω στην απορία μας. :)

jimV
02/04/2014, 00:31
Μακαρι να βρεθει παιδια τιποτα αλλο.Εχουν ξεφυγει οι πουστηδες.Ας εχουμε ολοι μας το νου μας γτ το καινουργιο ειναι και ψιλοσπανιο πια μηχανακι.1-2 εχω δει να κυκλοφορουν και Βορεια προαστεια μονο.

Αμφίσημος
02/04/2014, 00:41
ρε αλανια, η ασφαλεια κλοπης ειναι το θεμα μας ή οτι ενας ανθρωπος εχασε το καινουργιο του μηχανακι μερα μεσημερι απο το κεντρικοτερο σημειο της Ελλαδας??

:rolleyes:

Τόσες κάμερες απο τόσα μαγαζιά λογικά θα μπορείς να βρεις και με τι / απο που έφυγαν. Πάρε τα μαγαζιά σβάρνα και ζήτησε υλικό μιας και δεν ξέρω η αστυνομία πότε / αν θα το πράξει.
Ελπίζω να το βρεις άθικτο αδερφέ!

zami
02/04/2014, 11:00
Πριν λιγο διαβασα οτι τον παιρνανε τηλεφωνο με αποκρυψη, αρκετες φορες, και οταν το σηκωσε(οχι ο ιδιος, εβαλε ´αλλον ) του αφησαν μνμ οτι ειναι απο την bmw και οτι τον θελουν για κατι.....
Λυτρα?γιατι οχι, λιγα ακουμε.....

ΤΖΩΡΤΖΗΣ
02/04/2014, 11:49
Αν με κάποιο τρόπο έχουν βρει το τηλέφωνό του πολλοί ''καλοθελητές'' θα τον πάρουν λέγοντάς του ότι έχουν τη μηχανή του για να ζητήσουν λύτρα.
Για αυτό στις αγγελίες κλοπών δεν δίνουμε ποτέ μα ποτέ τηλέφωνο!
Μακάρι η ιστορία του Κώστα να έχει αίσιο τέλος και να ξαναγυρίσει η μηχανή στα χέρια του.

John_lar
03/04/2014, 23:02
Δεν σεβονται τιποτα τα καθικια....
Στον ταφο του να την παρει.....