PDA

View Full Version : Ο κινέζος, ο κορεάτης κλπ καταπληκτικά εργαλεία

hidefnick
05/04/2014, 21:39
Πήγαμε στη σκουτεροέκθεση και είδαμε μηχανές και σκουτέρια. Και μέσα σε όλα αυτά είδαμε και τα μικρά μηχανάκια που προσφέρουν οι κινέζοι και οι κορεάτες.

Ρε σεις, ´οταν συμβουλεύεται κάποιον να πάρει SΚΥ πχ, τα έχετε δει απο κοντά και τα έχετε δουλέψει? Ειχε και το cafe-racer είχε και ένα van-van 250 που πολύ θα μου άρεσε, και ειδικά σε αυτή την τιμή, εαν και εφόσον. Αλλά μιλάμε για ποιότητα..... Βαψίματα, μέταλα, κολήσεις, καλωδιώσεις..... Οπου έχει πλαστικά, βλέπε σκούτερ και ψευτοστρητ, τα καλύπτουν μια χαρά. Οπου εχει γυμνό, άστα να πάνε.

Βλέπεις μετα και το 125αρι χόντα msx και σου φαίνεται πολυ λογικό το κόστος του.

Ωραιο και το sr, αλλά πολλά τα φράγκα, και τα μπλιγκλίκια του ψεκασμού κάτι μου κάνουν. Μπας και απλως γερνάω???

Bradipous
05/04/2014, 23:43
Οι Κορεατες παντως εχουν αναπτυχθει θεαματικα κανοντας τεραστια αλματα οχι μονο στις μοτο αλλα γενικοτερα στην βιομηχανια παντως ειδους αντικειμενων και μπραβο τους.

Οσον αφορα τις μοτο και ειδικα στα σκουτερ ειναι πλεον απο τους κορυφαιους κοντραροντας στα ισια (αν οχι ξεπερνωντας) πολλες μεγαλες μαρκες.
Αντιθετως οι κινεζοι δεν εχουν δειξει δειγματα βελτιωσης και επιμενουν στο χαμηλης ποιοτητας και φθηνο προϊον. (ή τουλαχιστον ετσι βλεπω εγω)

makis206
05/04/2014, 23:53
...κι αν υπολογίσεις και το ότι οι -και καλά- "Ιάπωνες" πάνε κάθε φέτος και χειρότερα.. τα βλέπω εγώ τα θρεντς του μέλλοντος..:

-"Honda SH-450 VS Yamaha X-Max 475 ακούω γνώμες"

- Μαλάκας είσαι ρε φίλε; Πάρε ένα Ziou-Zitsou 400 να βρεις την υγειά σου...:lol:

el_hymador
06/04/2014, 09:27
Καμία σχέση η Κορέα με την Κίνα...

notakos600
06/04/2014, 11:04
Καμία σχέση η Κορέα με την Κίνα...

Ορθότατον.
'Οταν οι Κορεάτες ξεκίνησαν να παράγουν οι Κινέζοι έκαναν ακόμη παρελάσεις υπό το άγρυπνο μάτι του Μάο...

alex14
06/04/2014, 11:15
Και ποια ειναι τα Κορεατικα ειπαμε ?

motomaniac
06/04/2014, 12:12
Οι Κορεατες παντως εχουν αναπτυχθει θεαματικα κανοντας τεραστια αλματα οχι μονο στις μοτο αλλα γενικοτερα στην βιομηχανια παντως ειδους αντικειμενων και μπραβο τους.

Οσον αφορα τις μοτο και ειδικα στα σκουτερ ειναι πλεον απο τους κορυφαιους κοντραροντας στα ισια (αν οχι ξεπερνωντας) πολλες μεγαλες μαρκες.
Αντιθετως οι κινεζοι δεν εχουν δειξει δειγματα βελτιωσης και επιμενουν στο χαμηλης ποιοτητας και φθηνο προϊον. (ή τουλαχιστον ετσι βλεπω εγω)

το να φερνουν οι ελληνες αντιπροσωποι την τελευταια ποιοτητα κινεζου το σκεφτηκαμε? αυτοι ειναι ενα δις.. κι ολοι με μηχανακια.. δνε γινεται να χαλαν και τα δικα τους ετσι..

gior-gos
06/04/2014, 12:28
Και ποια ειναι τα Κορεατικα ειπαμε ?

Τα πιο γνωστα και εμπορικα στην Ελλαδα ειναι τα kymco και sym (σκουτερακια).

alex14
06/04/2014, 12:41
Τα πιο γνωστα και εμπορικα στην Ελλαδα ειναι τα kymco και sym (σκουτερακια).

Το περιμενα γιαυτο και εκανα και την ερωτηση.
Kymco και Sym ειναι Taiwan

Αν δεν κανω λαθος τα μονα Κορεατικα ειναι τα Daelim

gior-gos
06/04/2014, 13:01
Το περιμενα γιαυτο και εκανα και την ερωτηση.
Kymco και Sym ειναι Taiwan

Αν δεν κανω λαθος τα μονα Κορεατικα ειναι τα Daelim

Εχεις απολυτο δικιο. Δε το ηξερα :look:

Τα Daelim οντως ειναι Κορεατικα και απο ενα προχειρο ψαξιμο που εκανα στο google πρεπει να ειναι και τα μοναδικα.

:beer:

Bradipous
06/04/2014, 13:07
το να φερνουν οι ελληνες αντιπροσωποι την τελευταια ποιοτητα κινεζου το σκεφτηκαμε? αυτοι ειναι ενα δις.. κι ολοι με μηχανακια.. δνε γινεται να χαλαν και τα δικα τους ετσι..

σιγουρα υπαρχουν και ακριβοτερα και πιο ποιοτικα απο αυτα που μας φερνουν εδω αλλα και παλι δε νομιζω πως πλησιαζουν τα επωνυμα.

Για τα συμ το ξερα οτι ειναι ταιβαν, τα κυμκο νομισα πως ειναι κορεα, ενιγουει.

gourouni
06/04/2014, 13:11

Έτσι...εγω πήρα Κινέζα γουρουνα 150cc σε 2 χρόνια έγραψε 50000χμ και δεν έκανε κιχ το μοτερακι της και τα ηλεκτρικά της...βέβαια το ίδιο μοντέλο το εβρισκα και με λιγότερα λεφτά...
Μόνο ελατωμα?οδική συμπεριφορά...κατι που σε κορεατικο θα ήταν σε καλύτερη μοίρα αλλα και σε σχεδόν δίπλα λεφτά...

motomaniac
06/04/2014, 20:26
κορεατικο ειναι και το hyosung

cosgili
06/04/2014, 22:24
κορεατικο ειναι και το hyosung

Μεγάλη επιτυχία...:rolleyes:

Κανένα από τα κορεάτικα που εισάγονται εδώ δεν είναι άξιο λόγου.

Dbnn
06/04/2014, 22:56
Το μόνο καλό των κινέζων είναι οι πιστές αντιγραφές.

Παίρνεις κάτι κινέζικο. Βάζεις πάνω ιαπωνικά ανταλλακτικά και ηρέμησε το κεφάλι σου. :beer: