View Full Version : ο πλέον κατασταλαγμένος Περιπλανώμενος Θίασος του moto.gr Σήμερα 07/04/14...
harris_x
07/04/2014, 08:42
... στον Κρίκο, Γενναίου Κολοκοτρώνη 49, Αθήνα.
Χάρτης... (https://www.google.com/maps/dir//Γενναίου+Κολοκοτρώνη+49,+Αθήνα,+Ελλάδα/@37.9652268,23.7130433,17z/data=!4m9!4m8!1m0!1m5!1m1!1s0x14a1bcfd5dead98b:0x9ac9ec99a1d645dd!2m2!1d23.7151891!2d37.9652226!3e0)
Αν οι συνθήκες εξελιχθούν καταλλήλως, θα εμφανιστώ κι εγώ... :D
:beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer:
313662
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
George_Sp
07/04/2014, 08:44
Αν οι συνθήκες δεν εξελιχθούν να τις εξελίξουμε με το ζόρι :D :beer:
harris_x
07/04/2014, 08:47
Αν οι συνθήκες δεν εξελιχθούν να τις εξελίξουμε με το ζόρι :D :beer:κάτι θα γίνει πιστεύω ;)
George_Sp
07/04/2014, 08:53
έτσι όπως έβαλες τις πατερίτσες ένα πράγμα μου ρθε στο μυαλό.
https://www.youtube.com/watch?v=Hzaw888pR6s
harris_x
07/04/2014, 09:15
έτσι όπως έβαλες τις πατερίτσες ένα πράγμα μου ρθε στο μυαλό.
https://www.youtube.com/watch?v=Hzaw888pR6s
:bawl::bawl::bawl:
theofilos888
07/04/2014, 09:37
Είμαστε κατασταλαγμένος θίασος; Άρα δεν είμαστε θίασος!!!! Θέατρο έχουμε καταντήσει!!! :bawl:
Είμαστε κατασταλαγμένος θίασος; Άρα δεν είμαστε θίασος!!!! Θέατρο έχουμε καταντήσει!!! :bawl:
Με κάλυψες πλήρως.....Σο λετ ιτ μπι χαρούλη...και όποιος δεν κάθεται φρόνιμα τον περιμένει πατερίτσα κατακέφαλα...:beer:
theofilos888
07/04/2014, 10:02
Να φέρουμε και το τζαννή να το κάνουμε pateritsa night;;;;; :bawl: :bawl: :bawl:
harris_x
07/04/2014, 10:12
Με κάλυψες πλήρως.....Σο λετ ιτ μπι χαρούλη...και όποιος δεν κάθεται φρόνιμα τον περιμένει πατερίτσα κατακέφαλα...:beer:
Να φέρουμε και το τζαννή να το κάνουμε pateritsa night;;;;; :bawl: :bawl: :bawl:
:lol:
μαλλον περιπλανωμενος δεν ειμαστε πλεον.
θιασος παραμενουμε :winka:
see ya there στην καλη περιπτωση μετα τις 9.30 στην κακη μετα τις 10.30 και αν γαμηθει το συμπαν καθολου. :wave2:
sotostzav
07/04/2014, 10:41
Σας ζουλευω ρε κουλοπαιδα......Καλα να περασετε...:beer:
Αντε … αντε …
Ούτε πατερίτσες , ούτε βροχές μπορούν να ανακόψουν το πολιτιστικό γεγονός της Δευτέρας…:lol:
Να ξέρετε ότι , ο ΘΙΑΣΟΣ έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές από κοινό και κριτικούς (true)…. ;)
theofilos888
07/04/2014, 11:05
Αντε … αντε …
Ούτε πατερίτσες , ούτε βροχές μπορούν να ανακόψουν το πολιτιστικό γεγονός της Δευτέρας…:lol:
Να ξέρετε ότι , ο ΘΙΑΣΟΣ έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές από κοινό και κριτικούς (true)…. ;)
Και εγώ που νόμιζα από κρΗτικούς λόγω ντάκων, ρακών κτλ κτλ :D
Και εγώ που νόμιζα από κρΗτικούς λόγω ντάκων, ρακών κτλ κτλ :D
:lol::lol:
313691
amyroukai
07/04/2014, 15:30
Ε αμα δεν πνιγεσαι... Να πιούμε μιά ακόμη.
Δεν ηξερα οτι έχουμε κριτική επιτροπή και βαθμολογία. Ουτε κρητική επιτροπή. Βρε που μπλεκουμε, μια μπύρα πας να πιεις, εκεί να σε δώσουν στο σταρ σιστεμ.
theofilos888
07/04/2014, 15:32
Ε αμα δεν πνιγεσαι... Να πιούμε μιά ακόμη.
Δεν ηξερα οτι έχουμε κριτική επιτροπή και βαθμολογία. Ουτε κρητική επιτροπή. Βρε που μπλεκουμε, μια μπύρα πας να πιεις, εκεί να σε δώσουν στο σταρ σιστεμ.
Αυριο το πρωι εξωφυλλο στην espresso..... χαχαχα
amyroukai
07/04/2014, 15:42
Να βγω με φόντο το λατρεμένο πράσινο λαμπατερ τότε
Billymuse
07/04/2014, 18:26
E με βλέπω και μένα κατα εκει :heartpound:
theofilos888
07/04/2014, 18:45
E με βλέπω και μένα κατα εκει :heartpound:
Μην ακουσεις για φωτο και εξωφυλλο, πρωτη εσυ.......
harris_x
07/04/2014, 19:10
τι ώρα είπαμε;;; :a25:
theofilos888
07/04/2014, 19:22
21 30 κ λιγο θα ειμαστε εκει.
George_Sp
07/04/2014, 20:21
απουσία. μόλις γύρισα από δουλειά και σέρνομαιιιιιιιιι :uplate:
γαμώτ γαμώτ γαμώτ και 1000 ακόμα γαμώτ!
harris_x
08/04/2014, 01:04
Μια χαρά ήταν άντε και την επόμενη Δευτέρα περισσότεροι (ακούνε οι απόντες; ).
:beer::beer::beer::beer::beer:
θενκς φορ δε κομπανι αγορια και κοριτσια !!! :sun::sun::sun:
amyroukai
08/04/2014, 08:39
Τελικά, οι κριτικοί και οι κρητικοί δεν ήρθαν; ούτε ενα πινακακι με βαθμολογίες, ουτε ενα χειροκρότημα... "Τσαμπα" τόση ρακή...
harris_x
08/04/2014, 08:46
Τελικά, οι κριτικοί και οι κρητικοί δεν ήρθαν; ούτε ενα πινακακι με βαθμολογίες, ουτε ενα χειροκρότημα... "Τσαμπα" τόση ρακή...
σημασία έχει πως δεν πνιγήκατε :lol:
Άλλη μια κορυφαία Δευτέρα πέρασε....να 'στε καλά πάλι καινούργιο στομάχι φτιάξαμε...
George_Sp
08/04/2014, 08:48
καλημέρα στο θίασο. ζουλεύω που δεν ήρθα :moutza:
harris_x
08/04/2014, 08:49
καλημέρα στο θίασο. ζουλεύω που δεν ήρθα :moutza:
CU Μ. Δευτέρα.... ;)
CU Μ. Δευτέρα.... ;)
Θα φορέσουμε και ράσσα και θα κάνουμε Λειτουργία Μεγάλης Δευτερας...τα μούσια τα διαθέτουμε,τον ψαλμό τώρα θα φανεί :lol:
George_Sp
08/04/2014, 08:55
τον αγιασμό ξέρω ποιος θα τον φέρει από τώρα :lol:
pipe_smoker
08/04/2014, 08:56
θενκς φορ δε κομπανι...
Σου την κρατησαμε καλα?
Αααυτο εχει σημασία:smokin:
:bawl:
Ομορφα ηταν χθες.
Μαζευτηκαμε ολοι οι χτυπημενοι (αλλοι στο σωμα, αλλοι στον εγκεφαλο, αλλοι και στα δυο) και περασαμε καλα.
Να το ψαξουμε το θεμα μπας και παιζει καμια επιδοτηση απο ΕΕ να τη βγαζουμε στο τσαμπα ρε μαλακες:look:
harris_x
08/04/2014, 09:04
Θα φορέσουμε και ράσσα και θα κάνουμε Λειτουργία Μεγάλης Δευτερας...τα μούσια τα διαθέτουμε,τον ψαλμό τώρα θα φανεί :lol:
:lol::lol::lol::lol:
Σου την κρατησαμε καλα?
Αααυτο εχει σημασία:smokin:
:bawl:
Ομορφα ηταν χθες.
Μαζευτηκαμε ολοι οι χτυπημενοι (αλλοι στο σωμα, αλλοι στον εγκεφαλο, αλλοι και στα δυο) και περασαμε καλα.
Να το ψαξουμε το θεμα μπας και παιζει καμια επιδοτηση απο ΕΕ να τη βγαζουμε στο τσαμπα ρε μαλακες:look:έχουμε κανέναν επι των επιδοτήσεων, προγραμμάτων ΕΣΠΑ κλπ;
Εγώ χαρούλη μόνο απο Β-ΕΣΠΑ ξέρω....χαχαχαχα
harris_x
08/04/2014, 09:06
Εγώ χαρούλη μόνο απο Β-ΕΣΠΑ ξέρω....χαχαχαχα
εντάξει μωρέ... σβήνουμε το "B" και είμαστε κομπλέ :lol:
sotostzav
08/04/2014, 11:54
Τόσες εξέχουσες προσωπικότητες ψες και γω να λείπω...:cry:
ΕΕΕΕ μα πρέπει να πουλήσεις ρουχαλάκ' σουτηρααααααααααααακ'......:beer:
ΕΕΕΕ μα πρέπει να πουλήσεις ρουχαλάκ' σουτηρααααααααααααακ'......:beer:
το παρατσούκλι "φορμάκιας" δεν το ξέρει κανένας?
gixxerpap
08/04/2014, 14:47
@ggs: ρε βίντεο σου λέωωωω!!!
α ρε Σωτηράκ' να 'ξερες τι βραδιά έχασες...
Δεν ξέρω τι γίνεται με του υπόλοιπους αλκοολικούς που μας έχουν βγάλει τ' όνομα, εγώ έφυγα νη(Μ)φάλιος, μια χαρά την έβγαλα με green cola που είναι και ελληνικιά, έχει και τη σημαιούλα της κομπλέ, γουλιά και περηφάνια σΟ λέω!
amyroukai
08/04/2014, 15:24
μια χαρά την έβγαλα με green cola που είναι και ελληνικιά, έχει και τη σημαιούλα της κομπλέ, γουλιά και περηφάνια σΟ λέω!
Αυτό με το greek pride να το προσέξετε. Είναι και μέρα τιμής στον Διονύσιο και τον ύμνο του, το έχει και ο γκούγκλ ντούντλ. Προυσ'χή. (ταραρατατα-Μπαλούρδος).
Για βόοοοοοολτ μον κομμανταααααααααατ....:beer:
theofilos888
08/04/2014, 16:00
Την αλλη βδομαδα θα παμε νυχτερινη αρκαδια και πισω; παπ σε σενα στηριζομαστε. Εγω παντως κλειδια εχω μαζι......
Την αλλη βδομαδα θα παμε νυχτερινη αρκαδια και πισω; παπ σε σενα στηριζομαστε. Εγω παντως κλειδια εχω μαζι......
Ωχ ωχ αγρίεψε ο τεό....Νυχτερινή αρκΟΥδία μη πάμε μονάχα και μας φάνε οι αρκούδες γιατί με τον Παπ μας βλέπω να καταλήγουμε σε κανα καταφύγιο....χαχαχαχα
theofilos888
08/04/2014, 16:04
Ωχ ωχ αγρίεψε ο τεό....Νυχτερινή αρκΟΥδία μη πάμε μονάχα και μας φάνε οι αρκούδες γιατί με τον Παπ μας βλέπω να καταλήγουμε σε κανα καταφύγιο....χαχαχαχα
Καταφυγιο με ψωμι στα καρβουνα, και κοψιδια..... και πατατοσαλατα και τυρι ντοπιο..... χαλιεσαι;
Kαθόλου μα καθόλου το μόνο που με χαλάει είναι οτι 9:30 θα πρέπει να είμαι στο γραφείο.... :p
theofilos888
08/04/2014, 16:09
Kαθόλου μα καθόλου το μόνο που με χαλάει είναι οτι 9:30 θα πρέπει να είμαι στο γραφείο.... :p
Δικο σου προβλημα, το οποιο λυνεται με χαρτι γιατρου.....
sotostzav
08/04/2014, 16:50
Ηταν που δεν θα ξαναπροτεινε τιποτα ο πολυταξιδεμενος:moutza::bawl: Αν υποψιαστω πως κανετε καμια ΤΡελα χωρις εμενα,θα μαχαιρωθω,σας το λεω.....
theofilos888
08/04/2014, 16:52
Ηταν που δεν θα ξαναπροτεινε τιποτα ο πολυταξιδεμενος:moutza::bawl: Αν υποψιαστω πως κανετε καμια ΤΡελα χωρις εμενα,θα μαχαιρωθω,σας το λεω.....
Κατα τα αλλα που να τρεχουμε τωρα και αφηστε τις λαμακιες βραδιατικο!!!! Σιγανοπαπαδια!!!!
amyroukai
08/04/2014, 17:14
Ελληνική λεπίδα να διαλέξεις μόνο, όχι τίποτα κινεζιές, έτσι; :bawl:
Και πες με (και εσύ) κακό άνθρωπΑ αλλά αν είναι να γίνει κανένα τέτοιο παλαβό βολτάκι προτείνω να ανακοινωθεί μόνο στους θιασώτες.
Ψυχοβροχή 9.30 προλαβαίνεις να είσαι γραφείο. Χορτάτος τρέλα, ψωμί χωριάτικο, τυράκι και μελάκι ντόπιο.
sotostzav
08/04/2014, 17:40
Και πες με (και εσύ) κακό άνθρωπΑ αλλά αν είναι να γίνει κανένα τέτοιο παλαβό βολτάκι προτείνω να ανακοινωθεί μόνο στους θιασώτες.
Ψυχοβροχή 9.30 προλαβαίνεις να είσαι γραφείο. Χορτάτος τρέλα, ψωμί χωριάτικο, τυράκι και μελάκι ντόπιο.
Δεν αντιλέγω αλμυρουλη ως προς τους θιασώτες..Απλα ζητώ την υπομονή σας ώστε να επιστρέψω απο τα πάτρια εδάφη:look:
gixxerpap
08/04/2014, 17:43
εγώ δεν πρότεινα τίποτα να ξέρεις ... κάνω οικονομίες μέχρι να γυρίσεις.
theofilos888
08/04/2014, 17:52
Εγω προτεινω και επειδή είμαστε λιιιιιγο επιρρεπεις σε "καταστασεις", ειναι και μεγαλη βδομαδα, συγκλινουν και τα αστρα.... Σουτηρακ προλαβαινεις αυθημερον ξερεις. Αποφαση ειναι. Παπ ψηστο...
Billymuse
08/04/2014, 18:41
Δεν αντιλέγω αλμυρουλη ως προς τους θιασώτες..Απλα ζητώ την υπομονή σας ώστε να επιστρέψω απο τα πάτρια εδάφη:look:
Kανόνισε να γυρίσεις και απο τα ψητά που θα έχεις φάει να μη χωράς στις κορντούρες :nono:
amyroukai
08/04/2014, 18:47
Kανόνισε να γυρίσεις και απο τα ψητά που θα έχεις φάει να μη χωράς στις κορντούρες :nono:
λες και εμείς που νηστεύουμε πάμε πίσω...
AristidisZ
08/04/2014, 18:56
είχε και πιπάκια το πρόγραμμα εεεεε ;
Billymuse
08/04/2014, 19:11
Εσύ μας παραμύθιασες το Σάββατο οτι θα ερχόσουν αλλά μας την έκανες πάλι :a36:
Περιμενετε και μενα ρε...(που θα παει, θα βγαλω τον γυψο...):bigcry:
AristidisZ
08/04/2014, 19:13
Εσύ μας παραμύθιασες το Σάββατο οτι θα ερχόσουν αλλά μας την έκανες πάλι :a36:
για να την έκανα υπήρχε λόγος γαμπρέ :hug:
Billymuse
08/04/2014, 19:16
για να την έκανα υπήρχε λόγος γαμπρέ :hug:
Νομίζω οτι αυτός ήταν ο λόγος :pantofla: αλλά χαλάλι σου σε λίγο καιρό θα την παντρευτείς :lol:
AristidisZ
08/04/2014, 19:22
Νομίζω οτι αυτός ήταν ο λόγος :pantofla: αλλά χαλάλι σου σε λίγο καιρό θα την παντρευτείς :lol:
τις Δευτέρες δεν έχει ποτέ παντόφλα :bawl:
Ααααα)Κάτι τέτοια λες και δημιουργώ ήδη εικόνες....γλέντι τρικούβερτο όχι μαλακίες,μη σου πω δεν χρειάζεται καν να παμε στον κρίκο,κατευθειαν 9:30 ραντεβού στο περίπτερο και βουρ για Βυτίν'...Βου)Πρέπει να βρούμε και μηχανή στον Παπά-Τρούπερ δεν γίνεται να κάνουμε μισοδουλειές Γου)Σουτηράαααααααακ όπως το πάμε το πράμα απο σχεδιασμό στη θεωρία (ως τώρα)μέχρι το καλοκαίρι θα χουμε γράψει 10.0000 χλμ οπότε τι αγχώνεσαιιιιι χαχαχαχα
amyroukai
08/04/2014, 19:51
πάααααααααλι λάδια το Μάιο δηλαδή;
pipe_smoker
08/04/2014, 19:51
Εκει ηταν κι ο πιπακιας.
Apologies που δεν ενημερωσα αλλα παιζοταν στις πιθανοτητες μεχρι την τελευταια στιγμη.
Billymuse
08/04/2014, 19:53
Εκει ηταν κι ο πιπακιας.
Apologies που δεν ενημερωσα αλλα παιζοταν στις πιθανοτητες μεχρι την τελευταια στιγμη.
Nαι και να ενημέρωνες ο Αριστίδης θα ερχόταν θα τον άφηνε η άλλη σίγουρα :look:
Nαι και να ενημέρωνες ο Αριστίδης θα ερχόταν θα τον άφηνε η άλλη σίγουρα :look:
To ξέρουμε οτι τον ποθείς αλλα μη ζουλεύεις τόσο....καρφώνεσαι παιδί μου χαχαχαχαχα :D
Billymuse
08/04/2014, 19:58
To ξέρουμε οτι τον ποθείς αλλα μη ζουλεύεις τόσο....καρφώνεσαι παιδί μου χαχαχαχαχα :D
Eμμμ πήγε στη νεα δουλειά και μας λείπει το παλικάρακι μάς :rolleyes:
https://www.youtube.com/watch?v=FRZzUh9hcTo
sotostzav
08/04/2014, 23:52
Ειναι που σου λειπω και δεν μπορεις μακρυα μου:kiss:
amyroukai
08/04/2014, 23:58
Ειναι που σου λειπω και δεν μπορεις μακρυα μου:kiss:ούτε να πιεί Σουτηράκ΄με γκρικ κόλα την έβγαλε.
sotostzav
09/04/2014, 00:02
ούτε να πιεί Σουτηράκ΄με γκρικ κόλα την έβγαλε.
Ενα δραμα ζει..Το ξερω...Γι'αυτο το πασΚα θα τον συνδεσω με την κανουλα του βαρελιου για να ξεδωσει....
amyroukai
09/04/2014, 00:34
με την κανουλα του βενζινά, είπες;
o_gavros
13/04/2014, 11:37
το σκηνικό με την "παράσταση" με τα παραμύθια με συνοδεία αφρικανικής άρπας,όπου δεν επιτρεπεται να μιλάς δυνατά, το έχει πετύχει κανας άλλος;
(πλην Τρουπερ που ηταν εκει)
και μήπως διατηρεί καμιά σελίδα σε κάνα Μέσο το κατάστημα, που να ενημερώνει για ανάλογες βραδιές "τέχνης", να έχουμε το νου μας;
amyroukai
13/04/2014, 11:54
https://www.facebook.com/kafeneiokrikos.gr
Δεν ξέρω αν έχει και τίποτα άλλο.
Καλά πηγατε σε τέτοια βραδιά και δεν ειπατε τίποτα; νΤρουπή.
o_gavros
13/04/2014, 12:21
δεν το ήξερα Γιάννο, ετυχε και βρεθηκα εκεί γιατι έσκασε φίλος απο επαρχία και στο ξαφνικά εκεί που τρώμε πίνουμε φωναζουμε γελάμε, σκάει μια πειραγμένη -αποτυχημένη ηθοποιός πιθανολογώ- και μας λέει ότι σήμερα έχει τέχνη το πρόγραμμα κι αρχίζει να κάνει ιντερακτιβ απαγγελία παραμυθιού συνοδεία άρπας (ή κάτι που έμοιαζε με αρπα αλά Τρου Ντετεκτιβ καρκοσα κι ιστορίες). Αλλο να στο λένε κι άλλο να το ζεις :lol:
όταν ήρθε μια άλλη πειραγμένη και μου έκανε παρατηρηση (ναι μαλακα μου αν έχεις το θεό σου,παρατήρηση όπως το ακους) απλά λακίσαμε.
Ο υπαρκτός σουρεαλισμός υπάρχει σου λέω και ζει ανάμεσα μας
amyroukai
13/04/2014, 13:24
Δεν σεβεσαι τας τέχνας, αμουσε. Μηχανοβιοι τσαντακηδες αλήτες αξουριστοι.
............
Καλά πηγατε σε τέτοια βραδιά και δεν ειπατε τίποτα; νΤρουπή.
κατα λαθος βρεθηκα εκει.
το ιβεντ κρατησε καμια ωριτσα. εγω με την παρεα μου πηγαμε πισω στο σαλονακι και αραξαμε. ;)
George_Sp
13/04/2014, 16:41
κατα λαθος βρεθηκα εκει.
το ιβεντ κρατησε καμια ωριτσα. εγω με την παρεα μου πηγαμε πισω στο σαλονακι και αραξαμε. ;)
το σαλονάκι χωράει με το ζόρι 3 άτομα. Εσύ που είσαι γεματούλης θα χώρεσες μόνο με μία ακόμα παρουσία. ΝΑΤΑ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ :lol:
amyroukai
13/04/2014, 18:32
κατα λαθος βρεθηκα εκει.
Κατ' αρχήν πλάκα κάνω. Να βάζω πολλά ιμοτικον να φαίνεται καλύτερα;
Δεύτερον είπαμε να είμαστε ψαγμενοι κλπ αλλά μουσικά αφρικανικά παραμύθια νομίζω θα ήταν υπερβολή. Ήταν καμμία ενδιαφέρουσα ιστορία η την έλεγε σε σουαχίλι και δεν καταλαβατε γρι;
o_gavros
13/04/2014, 22:40
Δεν σεβεσαι τας τέχνας, αμουσε. Μηχανοβιοι τσαντακηδες αλήτες αξουριστοι.
τζαμπα το τοσο ξύλο απο την κουβερνάντα.
ούτε πιάνο έμαθα,ούτε να εκτιμώ την τέχνη
Κατ' αρχήν πλάκα κάνω. Να βάζω πολλά ιμοτικον να φαίνεται καλύτερα;
Δεύτερον είπαμε να είμαστε ψαγμενοι κλπ αλλά μουσικά αφρικανικά παραμύθια νομίζω θα ήταν υπερβολή. Ήταν καμμία ενδιαφέρουσα ιστορία η την έλεγε σε σουαχίλι και δεν καταλαβατε γρι;
οχι βρε το καταλαβα απλα απαντησα για να καταλαβεις οτι ηταν μια αυθορμητη προσωπικη στιγμη :beer:
δευτερον ηταν και υπερβολη και σπαζοκλαμπανια αν ησουν σε αλλη φαση. και τοσο εγω οσο και ο γιαννης απο πανω ειμασταν σε αλλη φαση. ο γιαννης με την παρεα του εφυγε, εγω με την δικια μου απλα πηγαμε μεσα για να μην ενοχλουμε και να μη μας ενοχλουν ;)
theofilos888
14/04/2014, 07:19
Πόσο χαίρομαι που μεγαλώσαμε όλοι με γαλλικά και πιάνο....... Κύριοι με όλη τη σημασία της λέξεως!!!! Ο πολιτισμός και το ήθος μας δεν περιγράφεται!!!! χαχαχαχαχαχαχα Να μας δώ σήμερα το βράδυ πόσο θα ξεσηκώσουμε το μαγαζί!!!! Να βάλουμε το βασίλη να μας απαγγείλλει ποιήματα;;;;;;; χαχαχαχα
pipe_smoker
14/04/2014, 07:48
Να βάλουμε το βασίλη να μας απαγγείλλει ποιήματα;;;;;;; χαχαχαχα
Αμε (http://m.youtube.com/watch?v=1vcNRragGM4)!
theofilos888
14/04/2014, 07:55
Αμε (http://m.youtube.com/watch?v=1vcNRragGM4)!
Θα φέρεις το μοτοσακό σου να το βλεφαριάσουμε ή θα βαριέσαι πάλι;
pipe_smoker
14/04/2014, 09:26
Θα φέρεις το μοτοσακό σου να το βλεφαριάσουμε ή θα βαριέσαι πάλι;
Άμαν ερθω με το μοτοσακο θα ερθω.
Ελπιζω να προλαβω/μπορεσω/κλπ κλπ κλπ
AristidisZ
14/04/2014, 09:46
Εγώ πάντως λέω να σας τιμήσω με την παρουσία μου
Εγώ πάντως λέω να σας τιμήσω με την παρουσία μου
Μη μας απειλείς εμάαααας.ααααντε τώρα!!! :D Στο γνωστό το μέρος λοιπόν...εγώ λέω να δώσουμε κανα Ευαγγέλιο στον βασιλάκη να κάνει το Γαϊτάνο ή τον Χρήστο Σαντικάϊ......να μας ψάλλει τα τροπάρια της Μεγάλης Εβδομάδος.Επίσης στα τραπέζια θα σερβιριστεί αυστηρά Θεία Κοινωνία και αντίδωρο!!!!!
sotostzav
14/04/2014, 10:07
Λαμπάδες μην ξεχάσετε...
amyroukai
14/04/2014, 10:20
Σουτηρακ πρόωρο σε βλέπω... Θα το φτιάξει κάποιος το Φρεντ γιατί απο κινητό δεν διευκολύνει;
Σουτηρακ πρόωρο σε βλέπω... Θα το φτιάξει κάποιος το Φρεντ γιατί απο κινητό δεν διευκολύνει;
done.