View Full Version : Τα ηλεκτρικά τρελάθηκαν...
LuckyStrike
08/04/2014, 22:03
Χθες πηγαίνοντας μια χαρά με την αφρικάνα μου, ξαφνικα παθαίνει black out και σβήνουν όλα, κινητήρας φώτα, λαμπάκια τα πάντα. Στη συνέχεια γυρίζοντας το κλειδί 2-3 φορές πήρε κανονικά. Μετά από 5' πάλι το ίδιο, σβήσιμο και πάλι στο άσχετο επαναφορά. Δεν είναι θέμα μπαταρίας, είναι μόνο 3 μηνών και επίσης όταν έπαιρνε μπροστά δεν δυσκολευόταν η μίζα.
Το παραπάνω σκηνικό μέχρι να το πάω στο συνεργείο έγινε 5-6 φορές μέχρι που στο τέλος δεν ξαναπήρε.
Έχετε ιδέα τι μπορεί να είναι? Πείτε μου ότι είναι απλά μια ασφάλεια και δνε πάω για ανορθωτές ηλεκτρονικές κτλ...:cry:
LuckyStrike
08/04/2014, 22:08
Να προσθέσω ότι δεν ήταν ξαφνικό. Μου το έιχε ξανακάνει πριν καμιά εβδομάδα, να σβήσει και να ξαναπάρει αμέσως. Επίσης σε κάποιες περιπτώσεις ανοίγοντας το κλειδί, μου μηδένιζε το trip master.
SHOOTER045
08/04/2014, 22:43
κλειδαρια
φυσα κλειδαριας
kill switch
ανοιγμα καθαρισμα
ισως και διακοπτης σταντ
αλλα μπορει απλα να ειναι χαλαρος καποιος πολος της μπαταριας-αφου δεν εχεις καθολου ενδειξεις
- Ξεκινα με τα απλα πραγματα κ τσεκαρε τους πολους της μπαταριας
αν εχουν ξεσφιξει τα καλωδια της μπαταριας
ή αν καποιο καλωδιο ειναι ετοιμο να κοπει σε καποιο πολο.
yianyian
09/04/2014, 00:56
Τέτοιες διακοπές στο άσχετο μου έκανε και η δική μου λίγο πριν με αφήσει από μπαταρία. Τσέκαρε πόλους και φορτίο..
redfantomas
09/04/2014, 06:35
και το τιμονι μηπως εχει τσακωσει καπου την καλωδιοση.( τσεκαρε αν αλλαζει η συμπεριφορα γυρνωντας το τιμονι ( παθων)
nicksior
09/04/2014, 06:42
κλειδαρια
φυσα κλειδαριας
kill switch
ανοιγμα καθαρισμα
ισως και διακοπτης σταντ
αλλα μπορει απλα να ειναι χαλαρος καποιος πολος της μπαταριας-αφου δεν εχεις καθολου ενδειξεις
Στη παλιά μου μηχανή μου είχε συμβεί δυο φορές.
Την πρώτη απο πόλο μπαταρίας χαλαρό .
Την δεύτερη απο κλειδαριά.
Stergios69
09/04/2014, 07:30
Ψηφίζω και 'γω πόλο μπαταρίας, είναι συχνή ''βλάβη'' στα άφρικα.
Βγάλτους από την μπαταρία, κάνε ένα καλό καθάρισμα και ξαναβίδωσε.
ισως η φυσα του κεντρικου διακοπτη
nicksior
09/04/2014, 08:32
Τα βαριά μπρελοκ χαλάνε τις κλειδαριές.
SHOOTER045
09/04/2014, 08:34
Τα βαριά μπρελοκ χαλάνε τις κλειδαριές.
Ορθον
Το εχω παθει και σε μοτο και σε αυτο
Μετα εβαλα μυαλο
Ορθον
Το εχω παθει και σε μοτο και σε αυτο
Μετα εβαλα μυαλο
Εισαι σιγουρος γι'αυτο;:D
George_Sp
09/04/2014, 09:18
Το οτι η μπαταρία είναι 3 μηνών επίσης μη το αποκλείεις σαν ενδεχόμενο να είναι dead. Υπάρχουν περιπτώσεις που ένα προιόν μπορεί να έρθει ελαττωματικό εξαρχής ή να τα φτύσει πολύ σύντομα.
SHOOTER045
09/04/2014, 09:20
Εισαι σιγουρος γι'αυτο;:D
εσυ κρυβε λογια
μη μας παρουν ολοι χαμπαρι.......:p:p:p
LuckyStrike
09/04/2014, 14:05
Τελικά ήταν ασφάλεια που δεν έκανε καλή επαφή στην ασφαλειοθήκη και γλιτώσαμε τα χειρότερα σενάρια.
Ευχαριστώ μάγκες για τις απαντήσεις, και μην ξεχνάτε..."Οι Africa δεν χαλάνε"
nicksior
09/04/2014, 16:51
Τελικά ήταν ασφάλεια που δεν έκανε καλή επαφή στην ασφαλειοθήκη και γλιτώσαμε τα χειρότερα σενάρια.
Ευχαριστώ μάγκες για τις απαντήσεις, και μην ξεχνάτε..."Οι Africa δεν χαλάνε"
Μισό φίλε..
Εγραψες...
"Χθες πηγαίνοντας μια χαρά με την αφρικάνα μου, ξαφνικα παθαίνει black out και σβήνουν όλα, κινητήρας φώτα, λαμπάκια τα πάντα. Στη συνέχεια γυρίζοντας το κλειδί 2-3 φορές πήρε....."
Δηλ. ΜΙΑ ασφάλεια για όλα αυτά ??
LuckyStrike
09/04/2014, 22:04
Μισό φίλε..
Εγραψες...
"Χθες πηγαίνοντας μια χαρά με την αφρικάνα μου, ξαφνικα παθαίνει black out και σβήνουν όλα, κινητήρας φώτα, λαμπάκια τα πάντα. Στη συνέχεια γυρίζοντας το κλειδί 2-3 φορές πήρε....."
Δηλ. ΜΙΑ ασφάλεια για όλα αυτά ??
Έχεις δίκιο φίλε, να σου πω την αλήθεια όταν την πήρα δεν ήταν ο μάστορας εκεί, απλα΄στο τηλέφωνο που μιλήσαμε μου είπε κάτι για την ασφαλειοθήκη και μάλιστα με ρώτησε αν μου είχε πέσει ή αν είχα πέσει σε μεγάλη λακούβα. Ήταν free επισκευή οπότε φαντάζομαι δεν θα ήταν κάτι ιδιαίτερο.
Θα μάθω αύριο λεπτομέρειες.