View Full Version : Προορισμός Μέτσοβο...
Λοιπόν, μιας και η πρόβλεψη για τον καιρό το σαββατοκύριακο που μας έρχεται (12-13/04/14) είναι ότι πρέπει για μοτοβόλτα, λέμε μ'ενα φίλο να ξεκινήσουμε απο Θεσ/νίκη με τελικό προορισμό το Μέτσοβο. Η πρώτη σκέψη είναι να πάμε μεχρι Γρεβενά απο Εγνατία Οδο και μετα προς Μηλιά για Μέτσοβο.
Ακούω προτάσεις απο εναλλακτικές διαδρομές και μέρη που αξίζει να περάσουμε!
Υπ, οψιν οτι θα είμαστε εγώ με το GSX-R και ο κολλητός με το Βmw r1200 GS (κομπίνα όπως το βάφτισε κάποιος εδω μέσα!:lol:) οπότε χώμα δεν πατάμε!
α! επειδή θα μέινουμε Μέτσοβο για βράδυ προτάσεις ξενοδοχείων για διαμονή θα ήταν επισης χρήσιμες!
και τελος αν ειναι κανείς σας προς τα κεί το σ/κ κανονίζουμε και καφεδάκι!
:beer:
ammoulianiotis
09/04/2014, 18:04
Θα σας προτεινα να μην παρετε την Εγνατια μεχρι την Μηλια...
Φτανοντας Βεροια μπαινετε μεσα και θα πατε μεσω Καστανιας!
Ειναι ωραια ορεινη διαδρομη (περναει και απο την Παναγια Σουμελα) αλλα επειδη εχω καιρο να περασω δεν ξερω ακριβως πως ειναι η κατασταση του δρομου.
Στην Μηλια μπορειτε να πατε στο μουσειο φυσικης ιστοριας (αν σας ενδιαφερουν τετοια πραγματα) αλλα πρωτα τσεκαρετε στο ιντερνετ αν ειναι ανοιχτο, ωρες κτλ.
Καλα να περασετε!
SHOOTER045
09/04/2014, 19:00
Τιμο κουμπινα ειπαμε
Κουμπινα=η αλωνιστικη μηχανη για σιταρι κλπ
Οποιον δρομο και να παρετε καλα να περασετε
Φορτωσε την κουμπινα εεεε το bmw ηθελα να πω και εσυ μετα ξες........
Pan (dvs)
09/04/2014, 19:51
Τα λεμε αυριο.Τρεχω τωρα.
Τα λεμε αυριο.Τρεχω τωρα.
απο σένα ειδικά περίμενα προτάσεις! αναμένω! :a014:
Τιμο κουμπινα ειπαμε
Κουμπινα=η αλωνιστικη μηχανη για σιταρι κλπ
Οποιον δρομο και να παρετε καλα να περασετε
Φορτωσε την κουμπινα εεεε το bmw ηθελα να πω και εσυ μετα ξες........
μου φυγε το "υ"... ξέρω τι είναι, μαλιστα κάπου πρέπει να έχω και μια φώτο δικιά μου πιτσιρικάς πάνω σε μια Jonh Deere στα χωράφια της εξωτικής Αλεξάνδρειας Ημαθίας... βέβαια μετά ξεκίνησε να τις βγάζει και η BMW :lol:
SHOOTER045
09/04/2014, 22:32
Αστο διαλο παλαβε με ξεντεριασες....
Pan (dvs)
10/04/2014, 11:55
Προταση
Φευγεται απο Θεσσαλονικη 7 (λεω εγω).Φτανεται Μετσοβο κατα τις 9.Βρισκομαστε για καφεδακι στη γυρω περιοχη,κατα προτιμηση στο Ανηλιο η Μετσοβο.Μπαινεται για Χαλικι και κανεται την διαδρομη Χαλικι -Πραμαντα-Γιαννενα.Αν δεν την εχετε παει αξιζει τον κοπο,κλειστη διαδρομη αλλα πανεμορφη.Αναλογα τον χρονο μπορει να ακολουθησουμε και εμεις.
Καφεδακι Καλαρυτες και διανυκτερευση κατα προτιμηση Γιαννενα και λογω κοστους.Αν ντε και καλα θελετε διανυκτερευση εκτος ,θα προτεινα Ανηλιο,ποιο ησυχα και ποιο οικονομικα.Εκει δεν εχω κατι να συστησω για διαμονη.
http://goo.gl/maps/b8Ukz
Στην επιστροφη πας απο εκει που ειχες σκοπο να ερθεις η εναλλακτικα πας απο Κονιτσα http://goo.gl/maps/GqOOp και αυτη εξισου καλη διαδρομη.
Οτι αποφασισεται και οτι χρειαστειται στη διαθεση σας.
Thanks! για εκκίνηση 7 λίγο δύσκολο το βλέπω... όπως το σκεφτόμαστε λέμε για αναχώρηση κατα τις 8:30 με 9:00 με στάση γρεβενά για ενα γρήγορο εσπρεσάκι και χάραξη διαδρομής. Η ιδέα είναι να κάνουμε απο κει και μετά την βόλτα σε ήσυχες απο κίνηση στροφοδιαδρομές πρίν φτάσουμε Μέτσοβο. Καφεδάκι στο "Karma" που το έχουν κάτι φίλοι, μάσα όπου μας προτείνουν, ευρεση ξενοδοχείου μέσα στο Μέτσοβο για ξεκούραση και πιθανότατα πάλι "Karma" για μπυρες, ρακόμελα και τα σχετικά μέχρι τελικής πτώσεως! Ήρθαμε και πέρσυ και πρόπερσυ αλλά χωρις πρόγραμμα διαδρομής, στριβαμε όπου μας φαινοταν ωραιο το τοπιο! Γι αυτο έλεγα φέτος να μας πει κάποιος απο κείνα τα μέρη για ωραίες διαδρομές. Όπως και να χει, θα σου στείλω σε π/μ κινητό και ότι ωρα σας βγάλει ο δρόμος προς τα κει θα χαρώ πολύ να τα πουμε!
ευχαριστώ και πάλι για την πρόταση, θα πέσει στο τραπέζι στον αυριανό καφέ! :beer:
SHOOTER045
10/04/2014, 20:13
σε ζηλευω στο ειπα
Pan (dvs)
10/04/2014, 20:17
Τι ωρα υπολογιζεις ,αν υπολογιζεις,να εισαστε Μετσοβο?
κοιτα να γίνεις καλά και στην επόμενη εκδρομούλα κάνουμε μια στάση Έδεσσα σε φορτώνουμε στην "κουμπίνα" και έρχεσαι μαζί! :beer:
Τι ωρα υπολογιζεις ,αν υπολογιζεις,να εισαστε Μετσοβο?
καπου μεταξύ 12 και 1 ανάλογα με την διαδρομη που θα κάνουμε... θα ενημερώσω αυριο για ώρα εκκίνησης!
Pan (dvs)
10/04/2014, 20:25
καπου μεταξύ 12 και 1 ανάλογα με την διαδρομη που θα κάνουμε... θα ενημερώσω αυριο για ώρα εκκίνησης!
Κατα τι 12 ελπιζω να τα πουμε στο Καρμα.
Pan (dvs)
11/04/2014, 18:07
Εριξε χιονακι.
Μην μπειτε σε δρομους που δεν εχουνε ορατοτητα,μπορει να χρειαστει να γυρισετε πισω.Πολυ προσοχη και στους ανηλιους δρομους.
Πιθανοτατα δεν θα εχει προβλημα ο δρομος αλλα σιγουρα θα εχει αρκετο κρυο.
akis_trevor
11/04/2014, 19:05
Εριξε χιονακι.
Μην μπειτε σε δρομους που δεν εχουνε ορατοτητα,μπορει να χρειαστει να γυρισετε πισω.Πολυ προσοχη και στους ανηλιους δρομους.
Πιθανοτατα δεν θα εχει προβλημα ο δρομος αλλα σιγουρα θα εχει αρκετο κρυο.
:beer:
Προέκυψε κάτι στον κολλητό που θα ξεκινούσαμε παρέα αυριο. Θα ξέρω αργά σήμερα για το αν θα ερθουμε αυριο. Και έφαγα 2 ώρες μετα τη δουλειά να γυαλίσω, κερώσω τη μηχανή να γρασάρω αλυσίδα, να ετοιμάσω πραγματα και να βλέπω δρομολόγια. Ελπίζω να μου πεί το οκ και να μην μείνω με τη χαρα... όπως και να έχει θα ενημερώσω
Pan (dvs)
11/04/2014, 21:31
Oπως και να χει,εμεις θα ανεβουμε.Στειλε μηνυμα στο κινητο.
δυστυχώς αναβάλλεται η εκδρομούλα...
Pan (dvs)
12/04/2014, 08:23
314159
Εμεις θα παμε.:D
SHOOTER045
12/04/2014, 09:37
τιμο
ενα παλλικαρι απο τα μερη σου(σαλονικα)που εχει καταγωγη απο εδω θα ερθει αυριο για καφεδακι
μετα θα ανηφορισουν Εδεσσα κοζανη κλπ κλπ
αν ψηνεσαι για βολτα και δεν θες να παει τσαμπα το κερωμα κανε ντου
Petrangr
SHOOTER045
12/04/2014, 09:40
οριστε και η διαδρομη του
http://tinypic.com/view.php?pic=6716hd&s=8
τωρα τα ειδα αυτα!
τελικα την έκανα την εκδρομούλα μου (ποστ #770 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=118213&page=52)) αλλα αυθημερον...
SHOOTER045
14/04/2014, 16:31
Το ειδα φιλε μου