View Full Version : Εκδρομη έκπληξη για αυριο Μ Τριτη 15-4-2014
theofilos888
14/04/2014, 21:52
Πανω στην συζήτηση επεσε η ιδεα για μια κοντινη βολτα γυρω στο 1 τεποζιτο. Ητοι 400 χλμ. Αυριο το πρωι λοιπον 9 η ωρα ραντεβού στο περίπτερο. Αναχωρηση 9 κ 15.
theofilos888
15/04/2014, 06:34
δουλευουμε κυριος...
Οχι ολοι.... :D
Ευχάριστη έκπληξη για μένα που σας άκουσα και μετά σας είδα έξω από το μαγαζί μου σήμερα.
Χάρηκα που τα είπαμε από κοντά ρεμάλια ακα theofilos888, ggs και amyroukai. Μπήκατε μέσα κι έγινε σαματάς λέμε.
:beer::beer:
amyroukai
15/04/2014, 16:43
Έτσι. Φιλοξενία άψογη, Μπέργκερ κόλαση. Θα καουμε... Ποιόν να ενοχλησουμε τώρα δεν ξέρουμε. Τόσοι πολλοί δρόμοι, τόσοι πολλοί μοταιοι...
Μιλ μερσι και σε ζουζουΝιο, Άκη, Λουκία και μιλφ για τους καφέδες.
Έτσι. Φιλοξενία άψογη, Μπέργκερ κόλαση. Θα καουμε... Ποιόν να ενοχλησουμε τώρα δεν ξέρουμε. Τόσοι πολλοί δρόμοι, τόσοι πολλοί μοταιοι...
:kiss:
Pan (dvs)
15/04/2014, 18:18
Ευτυχως τα Γιαννενα ειναι 2,5 τεποζιτα δρομος.
akis_trevor
15/04/2014, 18:24
χαρηκα που ξαναειδα ggs μεσα σε 2 μερες ;) και γνωρισα αμυρουκαι και θεοφιλο εστω και στο 10λεπτο...να στε καλα ρε παιδες,στην επομενη να τα πουμε περισσοτερο!!!:beer:
Πείτε ρε οτι σας έταξε πορτοκάλια ο Άκης και πήγατε Πατρα.......:lol:
akis_trevor
15/04/2014, 18:44
Πείτε ρε οτι σας έταξε πορτοκάλια ο Άκης και πήγατε Πατρα.......:lol:
μπα....μακαρι να ειχα.ειναι χειμωνιατικες ολες.απο νοεμβρη παλι,θα κανονιστει πορτοκαλο συναντηση...:D
Ολα τα καλα γινονται οταν λειπω γαμω το φελεκι μου??? :cry:
:moutza:
amyroukai
15/04/2014, 20:30
Ολα τα καλα γινονται οταν λειπω γαμω το φελεκι μου??? :cry:κάτσε να δω το site το βράδυ... :)
sotostzav
15/04/2014, 21:04
Αυτα τα παιδια....Ειναι τα λεγομενα παιδια για υοθεσια!!!!!!Γιατι μετα την Πατρα ειπαν να περασουν και μια βολτα απο Λιβαδεια που βρισκομαι εγω λογω των γιορτινων ημερων.Χαρηκα που σας ειδα τρελοκομεια:beer:
taisteal
15/04/2014, 21:13
Γιαννη,Θεοφιλε,Σωτο κτλ...η προβατινα στην Φωκιδα σας περιμενει...
Καλα ρε...περάσατε από Πάτρα & δεν είπατε τπτ??
theofilos888
15/04/2014, 22:17
Γιαννη,Θεοφιλε,Σωτο κτλ...η προβατινα στην Φωκιδα σας περιμενει...
Δεν μας έπερνε ο χρόνος αλλιώς ήσουν ο επόμενος στη λίστα!!!!! :D
theofilos888
15/04/2014, 22:18
Και να φανταστείς πως κάτσαμε και 5 ολόκληρες ώρες!!!!! χαχαχαχα :D Μα να σε ανυσηχήσουμε άρρωστο άνθρωπο;;;;; :bawl:
amyroukai
15/04/2014, 22:25
Εμ... Ναι. Είπαμε οτι θα μας βρισεις αλλά είσαι προσωρινά ανήμπορος και σε λυπηθηκαμε. Απο την άλλη, γελασαμε με το γεγονός οτι απωλεσθη η πινακις ενος σιμπιχιλιαμπιγκουαν. Τυχαία. Στην είσοδο της Πάτρας. Εκεί που ήσουν. Νταξ... Α σου μπι Σό λακι, σαν το πεκταρακι, α σου μπι Σό Λάκι ναου...
Δεν ειχαμε χρόνο ρε. Η έτσι νομίζαμε. Ούτε πρόγραμμα είχαμε. Ούτε χάρτη. Η τέλεια βόλτα λέμε, πας οπου σου κατέβει και μετά αποφασιζεις τι βλακεία θα κάνεις μετά. Θα μας μισήσει η οικογένεια του μοδερέιτορ, στανταρακι, γιατί τον αργησαμε. Θέλω λιγάκι να τα χωνεψω όλα τα σημερινά. Απο τη βαρετή εο Πατρών ως το υπέροχο σούρουπο ανεβαίνοντας για Δεσφίνα με θάλασσα και δυό μηχανές στον καθρέφτη, το γέλιο στου Βασίλη, το χάσιμο στην Λεβάδεια λόγω συνωνυμίας της οδού, την περατζαδα εξω απ' του Σωτήρη, τη χαζοκουβεντα στο Σείριο... Όμορφα. Απλά. :)
amyroukai
15/04/2014, 22:30
Τώρα που το σκέφτομαι, προλαβαιναμε αν καθομασταν λιγότερο στην avia να περνουσαμε για ενα μπε απο Ιτέα πριν τον γκαϊφε... Καλά να είμαστε, το επόμενο "πρηξε όσους μοταιους μπορείς σε όσο λιγότερο χρόνο μπορείς" έχει σχεδιαστεί στο χαλαρό. Κανείς δεν είναι ασφαλής. Χο-χο-χο
theofilos888
15/04/2014, 22:31
Πάνω στην τρέλα της στιγμής πρότεινα εχθές το βράδυ στον Κρίκο να πάμε μια πρωινή βόλτα "εδώ κοντά". Μαζευτήκαμε στο περίπτερο το πρωί εγώ, ο amyroukai και ο ggs. (Μέχρι να τους δώ δεν το πολυπίστευα πως θα ερχόντουσαν!) Η ιδέα που έπεσε στο τραπέζι ήταν απλή... Πάμε να δούμε vaska και μετά αν μπορέσουμε το Σωτηράκκκκ!!!! Τα λιγότερα από 400 χλμ έγιναν αυτομάτως 550 χλμ, αλλα δεν μας πτόησε τίποτα λέμε!!!! Έτσι κάναμε την έκπληξη στην Πάτρα και μετά από 5 (και κάτι) ώρες αναχωρήσαμε για Ναύπακτο, Ιτέα, Δεσφίνα, Λειβαδιά! Δεύτερη έκπληξη εκεί, και μετά από ένα σύντομο καφέ (της ώρας μαζί με το καθόλα ευχάριστο οφθαλμόλουτρον :a03:) πήραμε το δρόμο της επιστροφής. Μετά από μερικά ευχάριστα ευτράπελα (τούρκους οδηγούς νταλίκας, φωτογραφίες στο πουθενά και συναναστροφές με εύπορους επιχειρηματίες της περιοχής καθώς και ποντικούς.... :uplate:) γυρίσαμε σώοι και αβλαβείς στην έδρα μας!!!!
Θέλω να ευχαριστήσω το Γιάννη και το Γιώργο που ήρθαν μαζί μου σε αυτήν την εξαιρετική βόλτα (την ευχαριστήθηκα όσο λίγες) καθώς και όλους τους φίλους που συναντήσαμε στην πορεία μας και μας τίμησαν με τη φιλοξενεία τους! Χάρηκα για όσους γνώρισα για πρώτη φορά και εύχομαι να τα ξαναπούμε σύντομα!!!!
theofilos888
15/04/2014, 22:49
314454
Φεγγαράδα μετα τη Λειβαδιά
314455
Στο δρόμο της επιστροφής
314456
Λίγη βενζίνη ακόμη θέλουμε κυρίαααααα.....
amyroukai
15/04/2014, 22:52
Δεν τα λες καλά. Λέγαμε να πάμε Πίσια Λουτράκι και πίσω. Η το πολύ Θήβα Λιβαδειά και πίσω. Και πάω να πάρω ενα νερό και ξαφνικά τα Πίσια έγιναν Πάτρα (τα δενξερωποσα Π) και το ενα ντεπόζιτο έγινε... Όσο βγήκε στην πορεία. Αν ερχόταν και κανεις άλλος τρελλός και έλεγε άλλη παλαβομαρα θα ηταν μια αλλη υπέροχη μέρα... :)
theofilos888
15/04/2014, 22:57
Δεν τα λες καλά. Λέγαμε να πάμε Πίσια Λουτράκι και πίσω. Η το πολύ Θήβα Λιβαδειά και πίσω. Και πάω να πάρω ενα νερό και ξαφνικά τα Πίσια έγιναν Πάτρα (τα δενξερωποσα Π) και το ενα ντεπόζιτο έγινε... Όσο βγήκε στην πορεία. Αν ερχόταν και κανεις άλλος τρελλός και έλεγε άλλη παλαβομαρα θα ηταν μια αλλη υπέροχη μέρα... :)
Εκεί γίνονται τα καλά, καλύτερα!!! Στο μπάμ!!!! :lol:
Billymuse
15/04/2014, 23:06
γιατί άραγες :a13::a11:
Καλά κι εδώ που είσαι σπάνια σε βλέπουμε. Είσαι στα μέλια ρε φίλε και δεν θέλουμε να στην χαλάσουμε :bawl:.
Όταν βαρεθείς κι εσύ όπως εμείς και σιχαθείς τη γκρίνια, θα κάνεις όπως ο Θεόφιλος και οι λοιποί, θα βουτάς την μοτό και θα χάνεσαι. (Ναταλία ακούει??)
theofilos888
15/04/2014, 23:13
Καλά κι εδώ που είσαι σπάνια σε βλέπουμε. Είσαι στα μέλια ρε φίλε και δεν θέλουμε να στην χαλάσουμε :bawl:.
Όταν βαρεθείς κι εσύ όπως εμείς και σιχαθείς τη γκρίνια, θα κάνεις όπως ο Θεόφιλος και οι λοιποί, θα βουτάς την μοτό και θα χάνεσαι. (Ναταλία ακούει??)
ΣΣΣΣΣΣςςςςςς σιγά μη μας πάρει γραμμή!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα
Αυτός ο γαμώδρομος νεκροταφείο Πατρών Κορίνθου είναι η τροχοπέδη μου εδώ και πααααρα πολύ καιρό που λέω ν' ανέβω μια να σας δω.δεσμεύομαι όμως να το κάνω στο άμεσο μέλλον.
Φιλιά σε όλους.
:beer:
Μπράβο ρε μάγκες!Αυτές είναι οι καλύτερες βόλτες,οι αυθόρμητες, πάνω στη μαλακια της στιγμής...
akis_trevor
15/04/2014, 23:35
Αυτός ο γαμώδρομος νεκροταφείο Πατρών Κορίνθου είναι η τροχοπέδη μου εδώ και πααααρα πολύ καιρό που λέω ν' ανέβω μια να σας δω.δεσμεύομαι όμως να το κάνω στο άμεσο μέλλον.
Φιλιά σε όλους.
και εχει γινει ακομα περισσοτερο μποουλινγκ με ακομα περισσοτερες κορινες και 1 λωριδα....προχτες που πηγαμε μεχρι ξυλοκαστρο καροτσακι ενα φορτηγο δεν ξερω κι εγω ποση ωρα...
ωραιοι οι παιχτες!!αντε να κανονισουμε κανα βολτακι ολοι παρεα!!!:beer:
gixxerpap
16/04/2014, 00:31
τελικά υπάρχει ακόμα ελπίδα ...:a012:
taisteal
16/04/2014, 00:34
:sun:
sotostzav
16/04/2014, 08:52
Για να βρεις καποιον να πας Κωνσταντινουπολη??:bawl:
Τίποτα....είστε απίστευτοι ρε και οι 3....Ρησπέκτ μεγάλο!
alexxxcbr
16/04/2014, 10:12
Mπραβο ρε παιδια.:beer:
Μπραβο ρε μαγκες:beer: δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο απο εσας!!!!:beer: ζηλευω ρεεεε.!!!
amyroukai
16/04/2014, 12:16
Μπραβο ρε μαγκες:beer: δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο απο εσας!!!!:beer: ζηλευω ρεεεε.!!!
Γιώργη μαζέψαμε ένα κομμάτι από ένα gsxr, ένα μπλε με ένα κόκκινο R επάνω και ένα led φλασάκι, μας περίμενε στου χαντάκ.
Με το καλό ρε αγόρι, να ξαναπάμε και να γουστάρουμε.
amyroukai
16/04/2014, 12:29
Αυτό με την Πόλη δεν το ξέχασα, απλά το έχω αλλιώς στο νου. Ελπίς υπάρχει, λεφτά να δω. Θα βγει ένα γαμιστερό ταξιδάκι και ένα ωραίο ταξιδιωτικό.
Billymuse
16/04/2014, 13:27
:a10: άψογοι οι φίλοι όπως πάντα, αν έχεις τέτοια παρέα ολες οι διαδρομές ειναι βολτάρες :beer:
άντε ρε Σώτο γύρνα απο Λειβαδιά να κάνουμε τπτις ανάλογο
gior-gos
16/04/2014, 13:34
Αυτες οι "ατακα κι επι τοπου" βολτες με προορισμο "παντού" ειναι μακραν οι καλυτερες!!
Πολυ ομορφη βολτα και με ομορφο σκοπό!
Ευχομαι να ακολουθησουν κι αλλες παρομοιες :beer:
Υ.Γ. Κριμα που δε μπορεσα λογω ελλειψης μηχανακίου. Ελπιζω στην επομενη όχληση :lol:...
"Περιφερομενος θιασος του ΜΟΤΟ" ονομα και πραγμα!
:lol:
theofilos888
16/04/2014, 13:51
"Περιφερομενος θιασος του ΜΟΤΟ" ονομα και πραγμα!
:lol:
Εσύ ετοιμάσου να κεράσεις καφέ....!!!! ;)
sotostzav
16/04/2014, 14:10
:a10: άψογοι οι φίλοι όπως πάντα, αν έχεις τέτοια παρέα ολες οι διαδρομές ειναι βολτάρες :beer:
άντε ρε Σώτο γύρνα απο Λειβαδιά να κάνουμε τπτις ανάλογο
Σου ελειψα γλυκο κλαρινακι??!!!:kiss: Υπομονη....
sotostzav
16/04/2014, 14:13
Αμουρη....θελω να ποσταρεις το σελφι της ημερας!!!!!
Δευτερα αργα το βραδυ στον Κρικο ριχνει ο Θεοφιλος την ιδεα για μια κοντινη την επομενη.
Γιαννης κι εγω δεν δουλευαμε... Αντε να παμε... Κοντα... Μεχρι τα Πισια..
Απο τον Κρικο φυγαμε αργα... γυρω στις τρεις
Εγερτηριο στις οκτω... Συναντηση στο περιπτερο με τζαμποσακουλες στα ματια...
Ομως , παρα το ξενυχτι μας και τις σακουλες , το ματι γυαλιζε.
Παμε Πατρα να δουμε βασκα και πατρινους; Παμε..
Σερι μεχρι Πατρα... Που να ειναι το μαγαζι; το βρηκαμε..
Ευχαριστω απο καρδιας Βασιλη ,Χρυσα,Διονυση,Ακη για την φιλοξενεια..
Την καταχραστηκαμε κανα πενταωρο...
Σας περιμενουμε χωρις προειδοποιηση στην Αθηνα.
Που παμε τωρα;
γυρναμε απο Φολοη;
Παμε ρε να βρουμε Σωτηρακ στη Λιβαδεια;
Παμε..
Γεφυρα,Ιτεα,Δεσφινα και η φυση να εχει φτιαξει το ιδανικο σκηνικο για μια αγνη μοτοσυκλετιστικη βολτα.
Λιβαδεια... Χαθηκαμε... Λοκαλια πιτσιρικια μας οδηγησαν στον Σωτηρ...
Καφες στο πεζοδρομιο , περαντζαδα,χαβαλες και γελια...
Σουρουπωνει... Να γυρισουμε ; δεν θελαμε να τελειωσει...
Παλια εθνικη... Βραδυ...
Ειμαι μπροστα με το κουκουναρι μου.
Καταλαβαινω οτι Γιαννης και Θεοφιλος δεν ειναι πισω..
Γυρναω..
Ειχαν σταματησει να βοηθησουν ενα τουρκο νταλικιερη...
Σταση... Βλεπαμε το φεγγαρι πανω απο το βουνο...δεν θελαμε να τελειωσει...
Απο Θηβα βγηκαμε νεα εθνικη...
Σειριος... Κουβεντα απο καρδιας σαν ιδανικος επιλογος...
Θεοφιλε , Γιαννη για εσας δεν θα πω τιποτα.. Ξερετε... :beer::beer::beer:
ΥΓ
Οσοι μενουν Λαμια,Βολο,Γιαννενα,Θεσ/νικη πο δω και περα τον νου τους:lol:
μαλακες ζηλεψα!
:beer::beer:
ναι βρε παλιομαλακα! τι νομιζες? οτι εσυ εισαι η ελπιδα επειδη ξετεντωνεις τα νευρα μου με τον τροπο που ξεκινας απο φαναρι ασταδιαλατσογλανε? :moutza:
theofilos888
16/04/2014, 18:22
Κανε προταση, που να βγαινει οικονομικα και σε ενα σκ μαξιμουμ, και ειμαστε κομπλε!!!!
Pan (dvs)
16/04/2014, 18:27
314489
http://www.travelstyle.gr/portal/gr/destination_articles.php?dest_id=1229&id=5426
amyroukai
17/04/2014, 00:18
εσύ ο αποΠάνο, την γλίτωσες στο παρατσάκ. Μην νομίζεις ότι δεν μας πέρασε η σκέΠΣη, απλά δεν έφταναν οι ώρες.
Κατ' αρχήν όταν το είπε ο Θεόφιλος λέω νταξ, άλλη μιά φιλοσοφική συζήτηση για βόλτα, το σκέφτομαι, δεν είχα τίποτα για Τρίτη έτσι και αλλιώς, λέω ΟΚ χωρίς να πιστεύω ότι θα γίνει κάτι. Μετά από λίγο περιχαρής "το πόσταρα και μέσα", κοίτα έναν μπούστη ρε... Έφυγα νωρίς (κατά τη μία) για να προλάβω λίγο Μορφέα. Εννοείται ξύπνημα τελεΦταία στιγμή και βουρ για περίΦτερο, ούτε καφέ ούτε πρωινό, αυτό και αν δεν ήταν θυσία. Και βλέπω τ'αγόρια αραχτά και αρχίζει το παιχνίδι. Που πάμε ωρέ παλικάρια; Πάμε μόνοι μας, πάμε στον Σουτηράκ', πάμε πολύ κοντά να γυρίσουμε πολύ νωρίς, πάμε πιο μακριά... Όταν, γυρνώντας με το νερό στο χέρι, μου είπαν με διαβολικό χαμόγελο και οι δύο "πάμε Βάσκα" λέω νταξ πάμε. Δεν με πίστεψαν τα καθάρματα, ξέρουν πόσο λατρεύω την εθνική οδό, ίσως για αυτό. Αλλά ο μινάρας είναι εγγύηση για γέλιο, οπότε γουάι νοτ, είχα να τον δω και καιρό. Αφού κανονίσαμε και το θέμα της ταχύτητας κίνησης στα 130 μάξιμουμ, ξεκινήσαμε. Φτάσαμε μετά βασάνων και έργων και... Κολλήσαμε. Χάθηε και η πινακίς του χόνδα στο δρόμο, μικρό το κακό.
Βάσκας και μιλφ είναι για ΠΟΛΛΑ χιτ στο youtube, η προσθήκη του ζουζουΝιο0069 έκανε τα πράγματα "χειρότερα", ο γιατρός -ακόμα δεν σε πιστεύω Βασιλάκη ότι είναι ΟΝΤΩΣ γιατρός- ατάκες κίλερ εκεί που έπρεπε, Άκης, ήρθε και η Λουκία να μαζέψει τον άντρα της που αντί να δουλεύει χαζολογάει... Μπορεί ακόμα να καθόμασταν εκεί να λέγαμε διάφορα, αλλά στερήσαμε από το Βασιλάκ' τον μεσημεριανό του ύπνο και δεν θα έφτιαχνε και την οθόνη μ' εμάς εκεί και θα έχανε το μεροκάματο. Μετά τα νηστίσιμα τοσοδούλια μπέργκερΖ προς τιμήν του σαουδάραβα Τεξανού μπουλντόγκ-μπουλμόντ που έλειπε, τα γέλια για τις δικαιολογίες για τα χυμένα λάδια του κάμεν, καταφέραμε με ζόρι να κουμπώσουμε τα μπΟφάν και να καβαλήσουμε πάλι. Η ώρα πίεζε πλέον. Που πάμε; Με συνοπτικές διαδικασίες, Ιτέα-Δεσφίνα-Δίστομο-ΣαράνταπαλικάριααπότηνΛε-απότηνΛεβαδειά. Τηλέφωνο Σουτηράκ. Που είν' το μαγαζί ωρέ; Εκείθε. Πατάω στο τΣιπιές, βγάζει ένα δρόμο, όλ γκουντ.
Και ανεβαίνει, ανεβαίνει, ανεβαίνει, φτάνει στα γκράβαρα Λεβαδείας και λέει στην επόμενη γωνία φτάσατε. Εκεί πάνω βέβαια όχι μαγαζί, τίποτα δεν έχει. Ντάξει, είχε κάτι γριές που βγήκαν να δουν τι μαλάκες έσκασαν στη γειτονιά και τι φοράνε γιατί τα δικά μας παιδιά δεν φορούν κουβά στον κεφάλι παλικάριμ', ολόκληρη Τροπολιτσά πατήσαμε, τον Μολώχ θα σκιαχτούμε αμ πως. Και σκάνε δυό καγκουράκια με το όλ τάιμ κλάσικ παπί καραφτιαγμένο. Εννοείται πως οι γριές δεν ήξεραν την οδόΣ που είναι ένα ολόκληρο στενό πιο πάνω από εκεί που μένουν, δεν ταξιδεύουν τόσο μακριά. Τα καγκουράκια ήξεραν να μας πάνε στο σωστό μέρος όμως, περίπου. Και μας πήγαν κιόλας, ευγενέστατοι πιτσιρικάδες, χωρίς πλάκα. Και με λίγο γύρω γύρω βρήκαμε το γαλανομάτικο αγόρι και το χόνδα του. Μετά τον απαρίτητο καφέ και την χαλάρωση των οφθαλμών ημών που χάζευαν κοιλάδες και λόφους της τοπικής μιλφοπανίδας, ξεκινήσαμε για πίσω.
Ανατολή κατακόκκινου τεράστιου φεγγαριού άλλο να το λέω άλλο να το βλέπεις σε αφώτιστο επαρχιακό πάνω από το βουνό να ξεπροβάλλει. Ευτυχώς που πηγαίναμε αργά και το χάζευα πολλή ώρα. Τόση που άργησα να κατάλαβω ότι λείπει το φωτάκι του χόνδα στον καθρέφτη. Και κόβω. Και πάω με 40 πλέον και ο Θεόφιλος πουθενά. Και πετάγεται ένας αλλόφρονας μουστακαλής από κάτι χορτάρια, λέω την κάτσαμε τη βάρκα, μας φάγανε οι βλάχοι λάχανο. Ευτυχώς, ήταν απλά ένας νταλικέρης με βλάβη, αγγλικά γρι ελληνικά γρι, κοιτάω την νταλίκα, Τούκος. Ευκαιρία και να κάνω καλή πράξη και να ανησυχήσω σταματημένος για το που είναι ο άλλος με το χόνδα, να δώσω ένα δυό λεπτά πριν γυρίσω πίσω να τον ψάξω.
Στάση στον αγχωμένο Τούρκο που με άψογη νοηματική εξηγεί ότι "με χάλασε ο πίσω άξονας στη ρυμούλκα καρντάσι", μου δίνει να μιλήσω σε μιά οδική (ελληνική) που δεν ήξερε να τον κατευθύνει σε συνεργείο αλλά και να ήξερε εγώ τι άκρη θα έβγαζα με τον φίλο και γείτονα. Έρχεται ο χονδόφιλος που είχε σταματήσει να βγάλει φωτό το φεγγάρι το ερυθρό, γυρνάει και ο Γιώργης που δεν μας έβλεπε πίσω του και τρόμαξε. Ο τούρκος μας λέει διάφορα ακατάληπτα, μετά τον παίρνει τηλέφωνο και ένας άλλος και μιλάνε, χαιρετάει, καβαλάει τη νταλίκα, δολοφονική αναστροφή ΧΑΛΑΡΟΤΑΤΑ, τρέχω να μαζέψω τη μηχανή μην την κάνει ανταλλακτικά και φεύγει. Παρατηρώ κιόλας ότι τα φώτα του τενερέ δείχνουν πολύ κάτω. Οπότε τι άλλο θα κάναμε τρεις μαντράχαλοι στην ερημιά, να πιάσουμε να τα σηκώσουμε. ΕΦκολάκι, αλλά έλα που με το που κάθησε επάνω ο μοδερέιτορ έκατσε και το μηχανάκι και έψαχνε για μπεκάτσες... Φεύγουμε γιατί σταματάνε οι ντόπιοι και ρωτάνε διάφορα, ευτυχώς "πόσο πάει ένα στα γρήγορα ρε ψηλέ" δεν ρώτησε κανείς αλλά τα σημάδια δεν ήταν καλά.
amyroukai
17/04/2014, 00:19
Ξανά στάση Σείριο για ένα τσιγάρο, δεύτερο τσιγάρο, τρίτο τσιγάρο γιατί βιαζόμαστε να γυρίσουμε και ακόμα μιά ωραία κουβεντούλα η οποία μου γεννά ένα ερώτημα για τα οφ τόπικ κάποια στιγμή... Κατεβάζουμε και τα φώτα του τενερέ σε σωστό ύΠΣος, έχει δέσμη επιτέλους στο οδόστρωμα με καλούτσικο εύρος. Όλα καλά, εκτός από τον αυτόματο πωλητή της ΕΚΟ που έφαγε μιά απόδειξη, αλήτες ρουφιάνοι βενζινάδες.
Το αστείο λοιπόν στην όλη υπόθεση είναι ότι με την ταχύτητα που παγαίναμε, δεν κάψαμε πολλά, λαμπάκι στα 320 χιλιόμετρα, 17.5 λίτρα, επιστροφή από Πάτρα άνετα και ανεφοδίαστα και έμειναν λίγα ρέστα μιναροβενζίνη για σήμερα το πρωί. Και να θυμηθώ να πλύνω το φίλτρο αέρα και τα μπουζί είναι μέσα... δεν θυμάμαι από πότε, κανονικά καίει λιγότερα. Τελικά εμένα τα παραπάνω χιλιόμετρα μέσης ωριαίας δεν μου έλειψαν, ο Γιώργης πιθανολογώ ότι δεν πιέστηκε με το μονοκύλινδρο ούτε ο Θεόφιλος με το γυμνό. Ταμάμ. Και σε άλλα και σε άλλους και με άλλους, ελπίζω... :beer:
Σουτηράκ' το σέλφι το πρωί, τώρα νυστάζω.
taisteal
17/04/2014, 00:22
Αυπνιες ε;;
:D
amyroukai
17/04/2014, 00:30
Ψάχνω κάτι αηδίες ενός μηχανολόγου με μονωτικά και είπα να ξεκουράσω το μυαλό λίγο ρε. Θυμήθηκα την προβατίνα που -για δεύτερη φορά- μας γλίτωσε. Η τρίτη θα είναι η φαρμακερή...
taisteal
17/04/2014, 00:35
Για προβατινα θα πρεπει να ειδοποιησετε φυσικα ε;;
Οχι την προηγουμενη νυχτα :lol:
;)
amyroukai
17/04/2014, 00:38
Δύσκολο να ξαναγίνει τέτοιο ξαφνικό σε "κανονική" εποχή. Τώρα έκατσε λόγω μεγαλοβδομάδας.
taisteal
17/04/2014, 00:41
Τοτε διημερακι καποια στιγμη.
theofilos888
17/04/2014, 07:50
Για να μη νομίζετε πως το ξέχασα, ιδού μερικές ακόμη φωτό του "δράματος"...
314518
ΤΟ μιναρομπεργκερ...
314519
Πολυ "ωραίος" ο δρόμος Σουτηράκκκκ....
314521
Να σηκώσω;;;
theofilos888
17/04/2014, 07:52
314522
Μέσα στην τρελή χαρά....
314523
Ανοίγει το μάτι.... και η ψυχή!!!
314524
Εξαιρετικά αφιερωμένη στον ggs!!!
theofilos888
17/04/2014, 07:55
314525
Η καλή πράξη της μερ.... νύχτας!!!
314527
Το απαραίτητο σελφι.... :lol:
314528
Το φεγγάρι στο σείριο, που δε μας άφηνε να φύγουμε!!!
.......... ο γιατρός -ακόμα δεν σε πιστεύω Βασιλάκη ότι είναι ΟΝΤΩΣ γιατρός- ατάκες κίλερ εκεί που έπρεπε..........
Και πυρηνικός (γιατρός) μάλιστα κι ερευνητής με 3 βραβεύσεις από παγκόσμιες ιατρικές οργανώσεις για την έρευνά του για τον καρκίνο των μαλακών μορίων. Πρώην μοτοσυκλετιστής (ΧΤ 500 ασημί - ντεπόζιτο σταγόνα) με πολλά χλμ στο ενεργητικό του, αντάρτης γιατρός ενεργό μέλος της Ε.Ι.Ν.Α. http://www.eina.gr/, μόνιμο μέλος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου αρμόδιο για θέματα Γιατρών, αλλά και της Ε.Ι.Ν.Α.Π. με πορείες ξύλο και χημικά κλπ κλπ κλπ.
Αυτός λοιπόν είναι ο φίλος μου ο Άνθρωπος και Γιατρός ο Κώστας. (αν πάρει χαμπάρι τι έχω γράψει για πάρτη του θα με μπινελικώσει πολύ άσχημα, είναι πολύ λοου προφάιλ - ευτυχώς δεν γράφει στο μοτο)
amyroukai
17/04/2014, 10:00
314535
Οι τρεις καμπαλέρος
314536
Το γλύψιμο στην εξουσία... :P
amyroukai
17/04/2014, 10:13
Ωφου με τα συνημμέναααααααααα το ξαναβάζω σωστά.
314542
Δρόμο πήρε, δρόμο άφησε, πείνασε και είπε να φάει κάτι το παιδί.
314543
Ένα ατέλειωτο μπιφτέκι.
amyroukai
17/04/2014, 10:40
314547
Πόσο χαρούμενος γίνεται κάποιος με μιά τόση δα βολτίτσα.
314548
Νόμιζα ότι εγώ βγήκα χάλια, αλλά το βραβείο το παίρνει ο νάνος εεεεεεε ο θεόφιλος δηλαδή εννοώ. Νομίζω ότι χειρότερη φωτογραφία δεν έχεις βγει ποτέ.
Χαχαχαχαχα Νταξ έχεις τέχνη...πως τον κατάφερες και τον μετέτρεψες σε Χόμπιτ 2 μέτρα άνθρωπο με το φακό σου.Kοίτα χαμόγελο κρέστ ο Σουτηράαααααακ'ς....
amyroukai
17/04/2014, 12:18
Μπιφτέκι Πάτρας, μεγαλώνει γερά παιδιά.
theofilos888
17/04/2014, 12:25
Το λιγότερο η χειρότερη φωτο έβερ.....!!!!!! :bawl: :moutza:
Χαχαχαχαχα Νταξ έχεις τέχνη...πως τον κατάφερες και τον μετέτρεψες σε Χόμπιτ 2 μέτρα άνθρωπο με το φακό σου.Kοίτα χαμόγελο κρέστ ο Σουτηράαααααακ'ς....
314550
:tooth::D
314547
Πόσο χαρούμενος γίνεται κάποιος με μιά τόση δα βολτίτσα.
314548
Νόμιζα ότι εγώ βγήκα χάλια, αλλά το βραβείο το παίρνει ο νάνος εεεεεεε ο θεόφιλος δηλαδή εννοώ. Νομίζω ότι χειρότερη φωτογραφία δεν έχεις βγει ποτέ.
Μαλάκα μου, Θεόφιλος ο πτυσσόμενος. :moutza: Στα μούτρα σου φωτογράφε. Εκεί στον Άσσο Κορινθίας κατοικοεδρεύει ένα καλό παλικάρι που σκαμπάζει 5-10 πράγματα από φωτογραφία κι από μέλια. Πάνε να σου δείξει και μην ανησυχείς, μάθεις δε μάθεις, μελάκι θα φας
amyroukai
17/04/2014, 13:19
Ε δεν μου τα λες αυτά έγκαιρα, τρεχουμε που τρεχουμε για τα πιστοποιητικά και στον Άσσο, να τον ενοχλησουμε και δαυτον. Μετά θα λέμε παμε βόλτα και θα κλείνει όλο το μοτο.γρ τα κινητά, κάτσε να δεις.
Pan (dvs)
17/04/2014, 18:26
εσύ ο αποΠάνο, την γλίτωσες στο παρατσάκ. Μην νομίζεις ότι δεν μας πέρασε η σκέΠΣη, απλά δεν έφταναν οι ώρες.
:a25::a25::a25:
Billymuse
17/04/2014, 22:57
:a25::a25::a25:
Θα μας πας και στον Νούσια για μπακλαβά φίλε Πάνο αμα έρθουμε?
Pan (dvs)
18/04/2014, 07:14
Θα μας πας και στον Νούσια για μπακλαβά φίλε Πάνο αμα έρθουμε?
Mονο μπακλαβα ρε?
Billymuse
18/04/2014, 08:41
Mονο μπακλαβα ρε?
Έχεις δικίο θα πάρουμε ολο το σετ με τις μπουκίτσες και φυσικά μια κρέπα μετα στο happy hipo(υπάρχει ακόμα άραγες?)
Pan (dvs)
18/04/2014, 10:40
Έχεις δικίο θα πάρουμε ολο το σετ με τις μπουκίτσες και φυσικά μια κρέπα μετα στο happy hipo(υπάρχει ακόμα άραγες?)
Υπαρχει.:D