View Full Version : v strom 2004
foniko marouli
14/04/2014, 22:13
Γεια σας παιδια καλησπερα.απο κερκυρα ειμαι θα ηθελα να ρωτισω αν αξιζει να παρω μια v strom του 2004 με 57000χλμ.με τα λεφτα που διαθετω δεν μπορω να παρω του 8-9 με abs.απλα αξιζει να χαλασω λεφτα για μια μηχανη 10 χρονων?απο οτι ειδα δεν εχει πολλες διαφορεσ με τα αλλα μοντελα του 5 και του 6.
Γεια σου φιλε,
Εξαρτάται απο την κατασταση που βρίσκεται το μοτορι. Γιατι μπορεί να είναι τελειο ή χρεπι.
Μπορείς να δεις και σε μοντελο του 2008...
xristos x
14/04/2014, 23:24
Φίλε μου τα χιλιόμετρα της δεν είναι πολλά, τσεκάρεις βιβλιαράκι σέρβις να δεις αν είναι συντηρημενη σωστά, την πας και σε ένα μάστορα να σου πει το οκ. Εκτός από τα abs μετά του 07 είναι το ίδιο μέχρι το 2010. Αν δεν σε νοιάζει να έχει abs η δεν μπορείς να διαθέσεις παραπάνω προχώρησε το.
Αν πιάνουν τα χέρια σου και γουστάρεις να το φτιάχνεις μόνος σου, πάρτο. Αν όχι σίγουρα θα χρειάζεται μάζεμα σε κάποια σημεία. Έχω το ίδιο με 80000 χλμ. Μη δώσεις πάνω από 3000 €.
Mια χαρα ειναι το μηχανακι....θα στα κανει ολα με λιγα λεφτα....
αν ειναι περιποιημενο...χτυπα το δεν εχει προβληματα σοβαρα το μοντελο.
foniko marouli
15/04/2014, 11:04
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις.με δόσεις μου βγαίνει 3600 και από εχτρα έχει χούφτες καρινα μπαγκαζιερα και bagster.
foniko marouli
15/04/2014, 17:50
emfanisiaka allazei katholou me ta alla montela i einai i idia?
Νομίζω μόνο το χρώμα του πλαισίου αλλάζει. Στα επόμενα μοντέλα είναι μαύρο.
alexzafeir
15/04/2014, 20:58
Νομίζω μόνο το χρώμα του πλαισίου αλλάζει. Στα επόμενα μοντέλα είναι μαύρο.
Έτσι είναι ...
Το έχω 3 χρόνια (μοντ 2004) το πήρα με 60.000χλμ απροβλημάτιστο οικονομικό σχετικά (για δικύλινδρο) και έχει αντεπεξέλθει με αξιοπρέπεια σε οτι του έχω ''ζητήσει΄'' να κάνει
Έχω αλλάξει 11 μηχανάκια και είναι το πρώτο που δεν σκέφτομαι να αλλάξω σύντομα. Αν βοηθάει το πήρα 3100 με μπαγαζιέρα συναγερμό καγκελα ζελατίνα το 2011...
Lioulios
15/04/2014, 23:34
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις.με δόσεις μου βγαίνει 3600 και από εχτρα έχει χούφτες καρινα μπαγκαζιερα και bagster.
Strom 04άρι με 57οοο χλμ και 3600 ευρω ...Μην το κάνεις !!!
Τα 04αρια πουλάνε στο 2.5 χίλιαρο και με τα χρήματα που λες παίρνεις πολύ καλύτερο ( περισσότερα έξτρα -λιγότερα χλμ κτλ κτλ )
catmaster
15/04/2014, 23:41
ακριβό . προτίμησε να πληρώσεις μετρητά για παζάρι σε καλύτερη τιμή και θα βρεις πολλά μηχανάκια γύρω στα 2500-3000 ευρώ
γενικά το τσεκάρεις σε καλό μάστορα και ειδικά την αντλία βενζίνης που χάλαγε σε αρκετά
:wave2:
Strom 04άρι με 57οοο χλμ και 3600 ευρω ...Μην το κάνεις !!!
Τα 04αρια πουλάνε στο 2.5 χίλιαρο και με τα χρήματα που λες παίρνεις πολύ καλύτερο ( περισσότερα έξτρα -λιγότερα χλμ κτλ κτλ )
Αυτό ακριβώς. Πριν 1 χρόνο γνωστός μου πούλησε Κ8 με 40000 χλμ 4000 € και θα πας να δώσεις 3600 € για να πάρεις Κ4 από μάντρα;
emfanisiaka allazei katholou me ta alla montela i einai i idia?
ασημι ο σκελετος στα μον.04 μαυρος απο εκει και υστερα.2μπουζο στα 08 και μετα.Με 3600 αν εχεις υπομονη σιγουρα θα βρεις νεοτερο μοντελο.Απο 07 και μετα υπηρξε ενα θεμα με τις αντλιες αλλα ειναι θεμα που λυνεις με πολυ μικρο κοστος με αντλια απο αυτοκινητο.
με αντλια απο αυτοκινητο.
:nono: σε μας 2008 μοντελο δεν γινοταν αυτο τουτεστιν 480€ καινουργια... (πιο παλια αλλαζες το ιμπελερ και ολα κομπλε)
:nono: σε μας 2008 μοντελο δεν γινοταν αυτο τουτεστιν 480€ καινουργια... (πιο παλια αλλαζες το ιμπελερ και ολα κομπλε)
οσο ζεις μαθαινεις.Δεν το ηξερα αυτο.Επισκευη γινεται φανταζομαι.;)
Lioulios
28/04/2014, 01:06
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4880835/
Suzuki DL 650 V-STROM '07 ΑΒS με € 3.700
ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟ ΖΗΤΗΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ CAR...???
Άπό 3000 έως 3300 άν προσφέρεις μετρητά
άνάλογα μέ τή διάθεση τού πωλητή ,τίς άνάγκες του κ.λ.π.
τό παραπάνω μηχανάκι ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ...!!!!!
Κανείς δέν πουλάει όσο ζητάει ,έκτός άπό λίγες
καί έξαιρετικές περιπτώσεις πού όντως είναι δυνατές...!!
ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟ ΖΗΤΗΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ CAR...???
Άπό 3000 έως 3300 άν προσφέρεις μετρητά
άνάλογα μέ τή διάθεση τού πωλητή ,τίς άνάγκες του κ.λ.π.
τό παραπάνω μηχανάκι ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ...!!!!!
Κανείς δέν πουλάει όσο ζητάει ,έκτός άπό λίγες
καί έξαιρετικές περιπτώσεις πού όντως είναι δυνατές...!!
Μέτρησέ με στις εξαιρετικές...Δύο μηχανάκια (κλαψ) τον τελευταίο μήνα.
Το κακό είναι ότι βλέπω να σπρώχνω κι άλλα...
ENTAΞΕΙ...........ΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ
Έπειδή έχεις θέμα τότε ναί σέ καταλαβαίνω.......