View Full Version : Νεα κατηγορία??
sernodas2
15/04/2014, 11:44
λεω εγω τωρα,......
δεν ανοίγετε μια κατηγορία ΠΑΠΑΚΙΑ??
εκει να μπαινουν οι αποριες τα τεχνικα κ οτι αλλη καγκουρια..... ωστε να ξεδιπλωσουν το ταλεντο του οι πιτσιρικαδες κ οχι μονο... να γλιτώσουν κ το κράξιμο ,η τουλάχιστον να μαζευτη το κράξιμο σε μια κατηγορία
αλλωστε... οι περισοτεροι απο παπακια ξεκινήσαμε
(αντε κ εχω κ γω το παπι ακομα κ εχω απορεις....κ σκιαζομε να της βαλω στα τεχνικα:lol:)
Βάλτην ρεεεεεεεε!
(πολύ αφήσαμε ήσυχο τον παλιΟγερο τελευταίως......) :D
Όπως επίσης και ένα υποφόρουμ για Piaggio, Vespa και λοιπά ιταλικά διαμάντια!! :smokin:
ξεκιναω πρωτος.........
εχω ενα παπακι 63,5mm κεφαλη ρουλεμανατη 7ο σταδιο με ρευματα και 32αρι fcr και επειδη σηκωνει σουζα με τριτη θελω να το ξανακανω 50αρι
ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ;;;;;;;:cool::cool:
AristidisZ
15/04/2014, 19:45
ξεκιναω πρωτος.........
εχω ενα παπακι 63,5mm κεφαλη ρουλεμανατη 7ο σταδιο με ρευματα και 32αρι fcr και επειδη σηκωνει σουζα με τριτη θελω να το ξανακανω 50αρι
να μη σβηστεί η αερογραφία :bawl:
sernodas2
15/04/2014, 20:06
ξεκιναω πρωτος.........
:bawl:
τεταρτη εχει?
ξεκιναω πρωτος.........
Την γλωσσοφαγιά! :lol:
motomaniac
17/04/2014, 01:40
xaxaxaxaaxaa
Χαίρομαι που χαίρεστε που χαίρονται...:D
ΝικολαςΚ
22/10/2014, 16:13
Αν και είμαι νέος εδω και με το συμπάθειο δηλ αλλά θέλω να προτείνω και γώ την δημιουργία μιας κατηγορίας ''καλωσόρισμα νέων μελών''ας πούμε η κάτι τέτοιο!!Δεν γνώριζω αν υπηρχε η θα υπάρξει κάτι τέτοιο απλά μια ιδέα ήταν!!.....:D:beer:
ολα τα 16αχρονα εδω μαζευτηκαν; με εξαιρεση τον κυριο γερο :rolleyes:
Αν και είμαι νέος εδω και με το συμπάθειο δηλ αλλά θέλω να προτείνω και γώ την δημιουργία μιας κατηγορίας ''καλωσόρισμα νέων μελών''ας πούμε η κάτι τέτοιο!!Δεν γνώριζω αν υπηρχε η θα υπάρξει κάτι τέτοιο απλά μια ιδέα ήταν!!.....:D:beer:
Υπήρχε αλλά αντικαταστάθηκε με το καψόνι. :lol:
Αν αντέξεις τις πρώτες μέρες...