View Full Version : Ακτινολόγησης, Τα άπαντα...
Ψάχνοντας για κάποια πρόταση μάστορα που να ασχολείται με ακτινολογήσεις βρήκα τα παρακάτω:
Παναγιώτης Καψής210 6465341
ΛΑΣΚΑΡΕΩΣ 45
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=27604&page=2
Μάκης
Δ/νση Λεπενιώτου 28 Αθήνα (Μοναστηράκι)
Τηλ. 2103225905
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=94890&highlight=%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7
Παρασκευάς και Μοτορόδα (απλή αναφορά)
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=87080&highlight=%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7
All Terrain. Πάτρα. Μπροστά από το στάδιο της Παναχαικής.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=136784&highlight=%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7
Επειδή κάποιες είναι πολύ παλιές πληροφορίες, και ίσως να μην είναι έγκυρες, ή να έχουν αλλάξει τα πράγματα, όποιος θέλει να συμπληρώσει κάτι, ή να προτείνει, είναι ευπρόσδεκτος....
o Παναγιώτης Καψής210 6465341
ΛΑΣΚΑΡΕΩΣ 45
einai polla xronia magazi kai kanei kalh doyleia...
H μοτοροδα εχει κλεισει και αλλο που το ανοιξε το λεει....ροδαμοτο...δεν ξερω αν κανει ακτινολογισεις...
lykourgi
15/04/2014, 13:22
Επίσης κάνει και ο Περιστεράς, στη Μιχαλακοπούλου (ένας συγκεκριμένος τεχνίτης του).
Επίσης κάνει και ο Περιστεράς, στη Μιχαλακοπούλου (ένας συγκεκριμένος τεχνίτης του).
αν παρακαλέσεις πααααααρα πολύ, και αν έχει χρόνο, και αν είναι ο ερμής στον ζυγό του.....
πράγμα που όταν πληρώνω σιχαίνομαι να κάνω...
Ο έτσι του Περιστερά, πήρε για πισω ζαντα transalp ενα 90αρι...
lykourgi
15/04/2014, 13:49
Α, μάλιστα. Δεν το γνώριζα.
Πάντως οι ίδιος μου το είπε, δηλαδή διαφήμιζε τη δουλειά του, κάποια φορά που άλλαζα λάστιχα.
Δεν έκανα ακτινολόγηση εκεί.
Α, μάλιστα. Δεν το γνώριζα.
Πάντως οι ίδιος μου το είπε, δηλαδή διαφήμιζε τη δουλειά του, κάποια φορά που άλλαζα λάστιχα.
Δεν έκανα ακτινολόγηση εκεί.
δεν είσαι ο μόνος...
αλλά τόσα λεφτά, και όοοοοταν βρει χρόνο, και φόρος αβαβα, δε λεει...
Ασπρη ποδια φοραγε ο .....Γιακουμπ.....;;;
90€.... η επισκεψη....
lykourgi
15/04/2014, 19:38
δεν είσαι ο μόνος...
αλλά τόσα λεφτά, και όοοοοταν βρει χρόνο, και φόρος αβαβα, δε λεει...
Συμφωνώ.
Πάντως ο Καψής στη Λασκάρεως είχε κάνει καλή δουλειά σε δύο ζάντες από παπιά που μου είχε πλέξει. Μιλάμε βέβαια για πολλά χρόνια πριν. Όταν είχε ανοίξει το μαγαζί.
monomoto.gr κανει ακτινολογηση.......
guzzistas
15/04/2014, 21:51
Εμείς στην επαρχία είμαστε πιο τυχεροί μαλλον... εδώ στο Λουτράκι πλήρωσα 40 ευρώ για πέρασμα ακτίνων κ ακτινολογηση σε δύο στεφάνια...
Ένα update..
Γνωρίζετε κανένα άλλο μαγαζί πού κάνει ακτινολογησεις στην Αθήνα;
Έχω ακούσει για τον Κουζη στην Γαλατσίου. Έχει πάει κανείς;
2-3 φορές έχω κάνει στο tyreshop με νορμάλ τιμές
2-3 φορές έχω κάνει στο tyreshop με νορμάλ τιμές
Μέρσι! Και με βολεύει!
Έμεινες ευχαριστημένος από την δουλειά;
Στις τουμπλες του θηρίου ή στις απλές έκανες;
Νορμάλ τιμές;
George_M.
04/06/2017, 21:58
κ στο ΜΟΝΟΜΟΤΟ στην Αχαρνων,κανουν,μαλιστα ο μαστορης ειναι παλια καραβανα τον χωρο,εργαζοταν χρονια στην Μοτοροδα...
ειχα κανει στο ΤΑ πριν 2 χρονια,30 ευρω μου πηρε.
προσεκτικη εργαια χωρις βιασυνες κ φθορες,γενικα δλδ ολο το μαγαζι εχει σειρα σοβαρη.
stefanos
04/06/2017, 23:02
Ένα update..
Γνωρίζετε κανένα άλλο μαγαζί πού κάνει ακτινολογησεις στην Αθήνα;
Έχω ακούσει για τον Κουζη στην Γαλατσίου. Έχει πάει κανείς;
Εκεί έκανα την τελευταία στο XR.
Από τότε δεν ξαναχρειάστηκε, πολύ καλός.
Στον προηγούμενο πήγαινα τουλάχιστον κάθε χρόνο.
Μέρσι! Και με βολεύει!
Έμεινες ευχαριστημένος από την δουλειά;
Στις τουμπλες του θηρίου ή στις απλές έκανες;
Νορμάλ τιμές;
Στους τροχούς των ΚΤΜ είχα κάνει. Ειδικά την 1 φορά στο 990 στη πίσω είχαν σπάσει 1-2 ακτίνες μέσα μέσα στο σημείο που χώνονται στο κέντρο, δεν φαινόταν με το μάτι και είχε γίνει χάλι η ρόδα. Πάνω απο 160 κουνούσε σαν εργαζόμενη κορασίς εν οδό ταχείας κυκλοφορίας.. Επίσης μου είχε ισιώσει 2 φορές και το μπροστινό στεφάνι που ήταν απο βούτηρο και δεν τα πήγαινε καλά σε τετ-α-τετ συναντήσεις με μεγάλες φυτευτές :D
Στη σκούνα δεν θέλω να το σκέφτομαι γιατί είναι μόνο ένας νομιζω που ασχολείται και η τιμή είναι αστρονομική..