View Full Version : Stromi re-reloaded Πρωτομαγιά 2014
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
akis_trevor
03/05/2014, 15:51
315516
315517
315518
theofilos888
03/05/2014, 15:51
315519
315520
315521
theofilos888
03/05/2014, 15:52
315522
315523
315524
theofilos888
03/05/2014, 15:53
315525
315526
315527
theofilos888
03/05/2014, 15:54
315529
315530
315531
αυτάααααααααα
akis_trevor
03/05/2014, 15:56
315528
αυτο το τοπιο βλεπαμε κανωντας την παρακαμψη απο γραβια για το καταφυγιο...τιγκα στο πρασινο....
315532
315533
Και συνεχίζουμε........
315541
315543
315545
o_gavros
03/05/2014, 16:43
Το κακό με τις βόλτες είναι πως είναι εθιστικες...
βλεπω στο κοντερ του bulmont κατι νουμερα.... 36, 46, 55, 51, 37.....
και μετα απορειτε ρε σεις γιατι σας τσαγιωνω με το δυομισυ?? ου να μου χαθειτε ρε! κουλαδια!!
:bawl: :bawl: :bawl:
amyroukai
03/05/2014, 17:09
Εεεεε πειρατηηηηη η βαλίτσα μπαταρεεεεε
Και δύο φώτο από τα ''περίεργα'' στο Λιδωρίκι.......:
Η πρώτη είναι δύσκολο να ερμηνευτεί. Εκεί που πάς πορεία μέσα στο χωριό,
έχει ένα απαγορευτικό και ένα σήμα κατεύθυνσης προς τα δεξιά, αλλά να πάς πού;;;;;;;
315593
Και η δεύτερη ένα απαράδεκτο κατ' εμέ κτίριο στο κέκτρο
της πλατείας του χωριού. Θα 'θελα να ξέρω τον μηχανικό ή
αρχιτέκτονα που το κατασκεύασε..........................
315594
Α, Μικέ εδώ πάω με 4 χλμ/ώρα......χαχαχαχαχαχα
[QUOTE=bulmont;2465142]315612
δλδ τωρα εδώ ξηγιεσαι προσπεραση με ........
....... 47???
γιατι δε πηγατε με τα ποδια ρε σεις?? πιο γρηγορα θα κανατε και θα γραφατε και περισσοτερα χιλιόμετρα... :p :bawl::bawl:
Μπας και μετράει μίλια;
Όχι, όχι χλμ είναι.........................
Μου 'χε σπάσει τ΄αρχ@δια ο ggs, και του τά 'χωσα........:rotflmao::rotflmao:
καλα αυτος δικαιολογημένα πηγαινε αργα, για να μη χυθεί το λαδι απ'το τηγανι....
o_gavros
03/05/2014, 20:03
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Μας γ@μησες τρελε
Καλα ρε μλκες,δεν σας περασε απο το μυαλο οτι το κοντερ του ΚΤΜ μπορει να ειναι ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ:lol:
...με λιγοτερα παγεναμε...:bawl:
Καλα ρε μλκες,δεν σας περασε απο το μυαλο οτι το κοντερ του ΚΤΜ μπορει να ειναι ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ:lol:
...με λιγοτερα παγεναμε...:bawl: εγω νομιζα ότι τα ΚΤΜ χαλανε ολοκληρα, και όχι κομματι-κομματι ρε συ! που να φανταστω.....
ολες οι φωτο εχουν δυο καφετια σημαδια :rolleyes:
καλα περασατε βλεπω. παντα τετοια :beer::beer:
ολες οι φωτο εχουν δυο καφετια σημαδια
Είναι από το κάλυμα της κάμερας.......
Με είχανε βάλει στόχο τα περιστέρια έτσι
όπως σερνόμαστε..............................
freewind
03/05/2014, 20:28
μπραβο ρε βαγγελη εκανες καλη δουλεια !!!
amyroukai
03/05/2014, 20:46
Οι φωτό είναι απο το κομμάτι που ηταν μπροστά ο ταιστιλ με το αειθαλές μονοκυλινδρο που πανω απο 80 δεν βλέπει ουτε στην εθνική; εξηγείται το κοντέρ...
taisteal
03/05/2014, 20:51
Γιατι φιλος με κακολογεις???
Ειμεθα αργοι,τι να κανουμε..
Αν και στη κατηφορα γυρνωντας ειδα 120 χλμ κοντερ..
Στιγμιαια ομως...
:smokin:
Ακόμα κι' η σκιά μου είναι πιο γρήγορη από 'μένα................
315626
freewind
03/05/2014, 21:07
Γιατι φιλος με κακολογεις???
Ειμεθα αργοι,τι να κανουμε..
Αν και στη κατηφορα γυρνωντας ειδα 120 χλμ κοντερ..
Στιγμιαια ομως...
:smokin: εσυ μιλαμε το τερματισες πως δεν βγηκε εξω το πιστονι να σε κοπανισει :P (μην μασας και εγω με τοσα παω)
Οι φωτό είναι απο το κομμάτι που ηταν μπροστά ο ταιστιλ με το αειθαλές μονοκυλινδρο που πανω απο 80 δεν βλέπει ουτε στην εθνική; εξηγείται το κοντέρ...
τι? παλι με το σκουτερ ηρθε?? :lol:
taisteal
03/05/2014, 22:29
τι? παλι με το σκουτερ ηρθε?? :lol:
Δεν ειναι σκουτερ,ειναι βεσπα φιλος ;)
Με το μπεμπε ημουν
akis_trevor
03/05/2014, 22:33
ρε σε αυτα τα κομματια με τοσα πας...αλλιως πηγαινε κορινθο αθηνα....ειχε πραγματικα απιστευτα τοπια...
βαγγελη....:beer: και παλι!!
Pardalotzatziki
04/05/2014, 02:00
Ωραια φαση! Μπραβο boys & girls.
Περαστικα Soulrain!!
ρε σε αυτα τα κομματια με τοσα πας...αλλιως πηγαινε κορινθο αθηνα....ειχε πραγματικα απιστευτα τοπια...
βαγγελη....:beer: και παλι!! τι λε ρε μαγκα?? εχεις καβαλησει ποτε 250αρι να δεις τι κανει στα βουνα?? για ρωτα και τσ' αλλ'ς να σ' πουν...
:lol: :lol: :lol:
akis_trevor
04/05/2014, 11:19
τι λε ρε μαγκα?? εχεις καβαλησει ποτε 250αρι να δεις τι κανει στα βουνα?? για ρωτα και τσ' αλλ'ς να σ' πουν...
:lol: :lol: :lol:
δεν υπαρχει λογος να πας παραπανω σε τετοιες διαδρομες.απολαμβανεις,ανοιγει το ματι και το μυαλο..αυτο εννοω... ειτε εχεις 200 ειτε 1200 cc
δεν υπαρχει λογος να πας παραπανω σε τετοιες διαδρομες.απολαμβανεις,ανοιγει το ματι και το μυαλο..αυτο εννοω... ειτε εχεις 200 ειτε 1200 cc
ωπα φιλε, τα εχεις μπερδεψει λιγο.... εκει πανω ανοιγει η ορεξη!
το ματι ανοιγει στην παραλια...
μ'αρεσει που απαντας στα σοβαρα παντως.... χαχαχα
:rotflmao: :rotflmao:
amyroukai
04/05/2014, 12:21
Δεν έχω ξαναπεράσει τόσο αργά ποτέ. Αυτή τη φορά είδα και τη φύση. Άλλοτε ήταν γκάζι φρένα στροφή -α ενα ποταμι- όρθιος γκάζι...
akis_trevor
04/05/2014, 12:42
ωπα φιλε, τα εχεις μπερδεψει λιγο.... εκει πανω ανοιγει η ορεξη!
το ματι ανοιγει στην παραλια...
μ'αρεσει που απαντας στα σοβαρα παντως.... χαχαχα
:rotflmao: :rotflmao:
i know πως το λες:) απλα κι εγω παλιοτερα περναγα πιο γρηγορα απο τετοια κομματια,γιατι πηγαινα μονο για να παω.τραβαγα μονο ενα κλικ στο μυαλο οτι ειδα αυτο εκεινο κι εκεινο και τελος.τωρα απολαμβανω περισσοτερο τετοια κομματια.
παντως στον γυρισμο με τον νιο και τον freewind ειχαμε ωραιο ρυθμο...ευγε νιονιο!!!:)
o_gavros
04/05/2014, 16:18
ποιος ο λόγος να πηγαίναμε γρήγορα σε εκείνο το υπέροχο κομμάτι που δεν ήξερες που να πρωτοκοιτάξεις το πανέμορφο σκηνικό;
και ειδικά όταν ξέρεις ότι ακολουθεί η διαδρομή Ιτέα-Δεσφίνα;;;
freewind
04/05/2014, 16:37
i know πως το λες:) απλα κι εγω παλιοτερα περναγα πιο γρηγορα απο τετοια κομματια,γιατι πηγαινα μονο για να παω.τραβαγα μονο ενα κλικ στο μυαλο οτι ειδα αυτο εκεινο κι εκεινο και τελος.τωρα απολαμβανω περισσοτερο τετοια κομματια.
παντως στον γυρισμο με τον νιο και τον freewind ειχαμε ωραιο ρυθμο...ευγε νιονιο!!!:) γιαυτο μας περασες σα σταματιμενους όταν ειδες ανοιχτο δρομο ε? :p :p :p
Θέλω κι άλλο.... ποτε θα ξαναπάμε :a30:
Πότε θα ξαναπάμε :a30:
Πότε θα ξαναπάμε :panic:
Βόλτα!!!!!!:a54:
akis_trevor
04/05/2014, 17:14
γιαυτο μας περασες σα σταματιμενους όταν ειδες ανοιχτο δρομο ε? :p :p :p
ε κοιτα στο μηχανακι μου(κι εμενα) μαρεσουν αυτα τα κομματια.και στο πηγαινε ειχαμε ωραιο ρυθμο για να μην μου παρεξηγηθει ο βαγγελακης απλα στο γυρνα ηταν πιο κλειστο το κομματι.ετοιμασου για σερβις εσυ,πρεπει να το εστρωσες ε;
freewind
04/05/2014, 17:21
ε κοιτα στο μηχανακι μου(κι εμενα) μαρεσουν αυτα τα κομματια.και στο πηγαινε ειχαμε ωραιο ρυθμο για να μην μου παρεξηγηθει ο βαγγελακης απλα στο γυρνα ηταν πιο κλειστο το κομματι.ετοιμασου για σερβις εσυ,πρεπει να το εστρωσες ε; παλι σερβις του κανε όταν το πηρα ξαναμανα τα ιδια? ναι την εστρωσα...
akis_trevor
04/05/2014, 17:26
αλλαγη στο λαδακι θελει τωρα...αντε καλα,ακαπνα χλμ!!!:beer:
freewind
04/05/2014, 17:31
αλλαγη στο λαδακι θελει τωρα...αντε καλα,ακαπνα χλμ!!!:beer: α ναι για λαδια ναι μου ειπε να το παω οκ. παντως να σου πω την αληθεια ακη ετσι όπως μας περασες στο γυρνα σκεφτικα από μεσα μου ότι σε πριξαμε που πηγαίναμε αργα και περασες.
akis_trevor
04/05/2014, 17:34
α ναι για λαδια ναι μου ειπε να το παω οκ. παντως να σου πω την αληθεια ακη ετσι όπως μας περασες στο γυρνα σκεφτικα από μεσα μου ότι σε πριξαμε που πηγαίναμε αργα και περασες.
οχι ρε συ...ισα ισα...στα κλειστα κομματια που γυρισαμε οπως την αλλη φορα απο την λιμνη μεχρι το ευπαλιο βολευει περισσοτερο τα δικα σας μηχανακια αποτι το δικο μου.οταν ανοιξε λιγο,ειπα να μπω σε 1-2 στροφες,ετσι για το καλο :) μια χαρα ολα!!!;)
freewind
04/05/2014, 17:36
οχι ρε συ...ισα ισα...στα κλειστα κομματια που γυρισαμε οπως την αλλη φορα απο την λιμνη μεχρι το ευπαλιο βολευει περισσοτερο τα δικα σας μηχανακια αποτι το δικο μου.οταν ανοιξε λιγο,ειπα να μπω σε 1-2 στροφες,ετσι για το καλο :) μια χαρα ολα!!!;):beer:
theofilos888
04/05/2014, 18:07
Ποιές μέρες σε βολεύουν; χιχιχιχιχιχιχι
Pan (dvs)
04/05/2014, 18:18
παντως στον γυρισμο με τον νιο και τον freewind ειχαμε ωραιο ρυθμο...ευγε νιονιο!!!:)
Eτσι ακριβως ειναι.
Περασατε καλα βλεπω.:beer:
akis_trevor
04/05/2014, 18:22
Eτσι ακριβως ειναι.
Περασατε καλα βλεπω.:beer:
;)
ελπιζω στην επομενη να βολευτουμε με καποιο μερος και οι μεν και οι δεν και να κατηφορισετε κι εσεις λιγο να τα πουμε :)
Βασικά βολεύουν οι μέρες που κάνει λεφτά και δεν κάνει δουλειά!!!.Όπως και τους περισσότερους φαντάζομαι!!!:beer:
Τα υπόλοιπα κανονίζονται....;)
Ακόμα κι' η σκιά μου είναι πιο γρήγορη από 'μένα................
315626
Αφιερωμένο ρε Μπούστη Βαγγέλη, για πάρτη σου
https://www.youtube.com/watch?v=7BUccjIGGKY&feature=youtu.be
gior-gos
04/05/2014, 18:58
Ψηνεστε να κανονισουμε καμια Πελοποννησο Σαββατο 17 ή Κυριακη 18/5;
(Αν και Κυριακη ειναι οι δημοτικες εκλογες και δεν ξερω αν λεει).
Βυτινα - Λιμποβισι ή Λεωνιδιο - Κοσμά - Ταίναρο ή Λεωνιδιο - Κοσμά σκέτο ή ... :a13:
Pan (dvs)
04/05/2014, 19:08
;)
ελπιζω στην επομενη να βολευτουμε με καποιο μερος και οι μεν και οι δεν και να κατηφορισετε κι εσεις λιγο να τα πουμε :)
Ετοιμαζω "γυρο Λευκαδας".
Ετοιμαζω "γυρο Λευκαδας".
ο γυρος λευκαδας είναι ωραια διαδρομή αλλα το ανατολικο κοματι που περναει μεσα από τα πιο πολυσύχναστα χωρια δεν θα το φχαριστηθεις λογο κινησης!
αν θες να απολαυσεις διαδρομή, πας από ανατολικα παραλιακα μεχρο βασιλικη, από εκει συβρο (μεσω μαραντοχωριου) και μετα αγιο ηλια, εγκλουβη καρυα και παλι λευκαδα..
γενικα αν θες να απολαυσεις λευκαδα, πρεπει να πας στα ενδοτερα του νησιου και όχι παραλιακα..
Pan (dvs)
04/05/2014, 20:08
ο γυρος λευκαδας είναι ωραια διαδρομή αλλα το ανατολικο κοματι που περναει μεσα από τα πιο πολυσύχναστα χωρια δεν θα το φχαριστηθεις λογο κινησης!
αν θες να απολαυσεις διαδρομή, πας από ανατολικα παραλιακα μεχρο βασιλικη, από εκει συβρο (μεσω μαραντοχωριου) και μετα αγιο ηλια, εγκλουβη καρυα και παλι λευκαδα..
γενικα αν θες να απολαυσεις λευκαδα, πρεπει να πας στα ενδοτερα του νησιου και όχι παραλιακα..
Aς εχω καλη παρεα και θα βρεθει η καταλληλη διαδρομη.Εξαλλου δεν σκοπευω να παω τον Αυγουστο που θα γινεται κολαση.
akis_trevor
04/05/2014, 20:43
την λευκαδα την γυρισα με το s2 το καλοκαιρι του 10.τοτε δεν μαρεσε και πολυ λογο μεγαλης κινησης.τετοια εποχη δεν ξερω τι παιζει.
@gior-gos:αυτον τον μηνα αν κανω καμια βολτα θα ειναι κατι εδω κοντα σχετικα και αυτο με ζορι.εχουμε και την ετησια να πλησιαζει και δεν θελω να την χασω....αν κανονιστει κατι και μπορω,ευχαριστως..
freewind
04/05/2014, 21:12
Βασικά βολεύουν οι μέρες που κάνει λεφτά και δεν κάνει δουλειά!!!.Όπως και τους περισσότερους φαντάζομαι!!!:beer:
Τα υπόλοιπα κανονίζονται....;) γιαυτο χαραλαροσε γιατι εχουμε και την ετησια. να μαζεψουμε κανα ευροπουλο :smokin: :smokin: :smokin:
;)
Κατι "μαγειρευεται".............
Πληροφοριες σε λιγες μερες................:D
akis_trevor
04/05/2014, 21:22
Κατι "μαγειρευεται".............
Πληροφοριες σε λιγες μερες................:D
σ'ωραιος!!!μακαρι....αναμενω...:beer:
:beer::beer::beer::beer:
:p
Μη δεις εσυ για Λευκαδα... αμεσως μεσα!!:lol:
Μπραβο παιδια...παντα τετοια!;)
akis_trevor
01/03/2016, 21:20
χαζευω καμια φορα (περα απτα ταξιδιωτικα) και διαφορες βολτες παλιες,συνηθως αυτες που δεν ειχα παει..
τουτη δω η πουτ@ν@ ομως μου χει μεινει.... ΒΟΛΤΑΡΑ!!!!!βαγγελης ελλαδα,η πατρα δυναμικη με νιονιο κλπ,απο αθηνα πολυς κοσμος.
γενικα το πρωτο μισο του 14' ειχε βολτες πολλες,οπως κι εκεινες τις ξαφνικες του θεοφιλου πχ.....
αντε ρε παιδες να ξαναμαζωχτουμε....:wave2:
amyroukai
01/03/2016, 21:22
Είπαμε, ένα Ρερεσάκι θα γίνει εντός του Μαρτιού καλώς εχόντων των πραγμάτων. Το 14 μας τη γλίτωσε αλλά δεν έχει έλεος φέτος.
Τον Διονυσάκη μην τον κλαις (κλαίει μόνος του στη γωνιά του με το Dr Scholl αγκαλιά)
akis_trevor
01/03/2016, 21:29
Είπαμε, ένα Ρερεσάκι θα γίνει εντός του Μαρτιού καλώς εχόντων των πραγμάτων. Το 14 μας τη γλίτωσε αλλά δεν έχει έλεος φέτος.
Τον Διονυσάκη μην τον κλαις (κλαίει μόνος του στη γωνιά του με το Dr Scholl αγκαλιά)
η συγκεκριμενη ρε φιλε μου χει κατσει πολυ ομορφα και την αναπολω καμια φορα...δεν ξερω γιατι...ισως ηταν απτις πρωτες μου παρεα με τοσους αθηναιους;η πρωτη μου στα εκει μερη;τι να πω;
τον διονυσακη τον αναπολω,παρεα με αλλα παλικαρια που εχω καιρο να βολταρω μαζι τους.... ;)