PDA

View Full Version : Τι πρόγραμμα κατανάλωσης;

PetranGR
25/04/2014, 22:06
Καλησπέρα,

Ερώτηση ,προς όλους . Κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορα προγραμματάκια τα οποία σημείωνεις χλμ. πόσα λίτρα έβαλες κτλ. και σου βγάζουν καταναλώσεις μέση κατανάλωση , μετρητές χρημάτων κτλ. στα κινητά Android,μπορεί κάποιος ο οποίος να έχει χρησιμοποιήσει και να έχει "ικανοποιηθεί" απο το αποτέλεσμα να μου πεί τι πρόγραμμα μπορώ να βάλω στο κινητό μου να ρίχνω κανένα βλέφαρο παραπάνω στην κατανάλωση κτλ. ;

Ευχαριστώ πολύ :)

bruno
25/04/2014, 22:15
Control My Car,εχει και για τα σερβις του κάθε οχήματος που βαζεις,είναι και Ελληνικο.

PetranGR
25/04/2014, 22:17
Control My Car,εχει και για τα σερβις του κάθε οχήματος που βαζεις,είναι και Ελληνικο.

Προς στιγμή το μόνο που είδα ήταν το Fuel & Costs αλλά δεν με αρέσει το Interface του. Οπότε θα δοκιμάσω αυτό που λες.Έχει να μπορείς να κρατάς και αρχείο σε excel ή κάποιου είδους .log για τοποθέτηση στον υπολογιστή;

bruno
25/04/2014, 23:37
Ναι κανει φορματ κοντρολ αλτ ντιλιτ:D α μπραβο!

AristidisZ
26/04/2014, 07:39
http://www.spritmonitor.de/

μου το είχε πει ο McGyver, εμένα με έχει βολέψει αρκετά

PetranGR
26/04/2014, 10:40
Ναι κανει φορματ κοντρολ αλτ ντιλιτ:D α μπραβο!

χαχαχα, το σκεφτόμουν μήπως;;; λέω κάνει και κανένα καθαρό φορματάκι..

http://www.spritmonitor.de/

μου το είχε πει ο McGyver, εμένα με έχει βολέψει αρκετά

οκ ,το εγκατέστησα και αυτό.Θα δοκιμάσω ποιο απο τα 2 με βολεύει περισσότερο :)

o_gavros
26/04/2014, 12:00
εχω αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kajda.fuelio&hl=el κι οσο το χρησιμοποιούσα μου φάνηκε άπαιχτο.
Απλά μετα απο καποιους μηνες κουράστηκα να κάνω εγγραφές δυο ή τρεις φορές τη μέρα (οποτε γεμιζα βενζίνη δηλαδη) και το αφησα.
τωρα βλεπω οτι εχουν προσθέσει κι αλλα επιπλεον σπεκς.
Πολυ καλό!

KostasV2
26/04/2014, 12:21
Καλησπέρα,

Ερώτηση ,προς όλους . Κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορα προγραμματάκια τα οποία σημείωνεις χλμ. πόσα λίτρα έβαλες κτλ. και σου βγάζουν καταναλώσεις μέση κατανάλωση , μετρητές χρημάτων κτλ. στα κινητά Android,μπορεί κάποιος ο οποίος να έχει χρησιμοποιήσει και να έχει "ικανοποιηθεί" απο το αποτέλεσμα να μου πεί τι πρόγραμμα μπορώ να βάλω στο κινητό μου να ρίχνω κανένα βλέφαρο παραπάνω στην κατανάλωση κτλ. ;

Ευχαριστώ πολύ :)

Έχεις 600SS και σε νοιάζει η κατανάλωση; :confused:

Bradipous
26/04/2014, 12:28
Εγω εχω το aCar (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zonewalker.acar&hl=el), μου πηρε λιγο χρονο να το συνηθισω αλλα ειναι πολυ καλο. Μπορεις να καταγραψεις ολα τα εξοδα της μηχανης και σου βγαζει στατιστικα στοιχεια για τα συνολικα εξοδα του οχηματος, για τα εξοδα ανα ημερα, ανα χιλιομετρο, μεση αποσταση ανα ημερα και πολλα ακομη. Επισης μπορεις να εχεις καταχωρημενα περισσοτερα απο 1 οχηματα συγχρονως.

PetranGR
26/04/2014, 13:40
εχω αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kajda.fuelio&hl=el κι οσο το χρησιμοποιούσα μου φάνηκε άπαιχτο.
Απλά μετα απο καποιους μηνες κουράστηκα να κάνω εγγραφές δυο ή τρεις φορές τη μέρα (οποτε γεμιζα βενζίνη δηλαδη) και το αφησα.
τωρα βλεπω οτι εχουν προσθέσει κι αλλα επιπλεον σπεκς.
Πολυ καλό!

οκ θα δοκιμαστεί και αυτό.

Έχεις 600SS και σε νοιάζει η κατανάλωση; :confused:

Χωρίς να θέλω να σε αποπάρω εσένα,απλά το έχω ξανα διαβάσει σε αρκετά θέματα με άλλους ανθρώπους που είχαν αυτό το θέμα.Δηλαδή κακό είναι να βλέπω πόσο καίω; Δεν με ενδιαφέρει πόσο δίνω σε χρήματα,με ενδιαφέρει το κάψιμο κτλ. γιατί κρατάω αρχείο.Δεν νομίζω να βλάπτει αύτο κανέναν.

Εγω εχω το aCar (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zonewalker.acar&hl=el), μου πηρε λιγο χρονο να το συνηθισω αλλα ειναι πολυ καλο. Μπορεις να καταγραψεις ολα τα εξοδα της μηχανης και σου βγαζει στατιστικα στοιχεια για τα συνολικα εξοδα του οχηματος, για τα εξοδα ανα ημερα, ανα χιλιομετρο, μεση αποσταση ανα ημερα και πολλα ακομη. Επισης μπορεις να εχεις καταχωρημενα περισσοτερα απο 1 οχηματα συγχρονως.

τέλεια,άρα μπορώ να βάλω και το αμάξι...

bros400pgm
26/04/2014, 13:52
To προβλημα με δαυτα ειναι οτι πρεπει καθε τοσο να γεμιζεις το ρεζερβουαρ για να δειχνει σωστες ενδειξεις. Διαφορετικα για τα μερικα γεμισματα δεν γραφει καταναλωση (λογικο ειναι αυτο, απλα στο λεω :D)

Χωρίς να θέλω να σε αποπάρω εσένα,απλά το έχω ξανα διαβάσει σε αρκετά θέματα με άλλους ανθρώπους που είχαν αυτό το θέμα.Δηλαδή κακό είναι να βλέπω πόσο καίω; Δεν με ενδιαφέρει πόσο δίνω σε χρήματα,με ενδιαφέρει το κάψιμο κτλ. γιατί κρατάω αρχείο.Δεν νομίζω να βλάπτει αύτο κανέναν.

Eνταξει και συ. Παντα θα υπαρχει καποιος εδω μεσα που θα πεταχτει να πει την εξυπναδα του. Για αυτον ειναι σωστο στο δικο του μυαλο, για σενα ειναι βλακεια αλλα δεν αλλαζει κατι. Αστο να πεσει κατω:smokin:

KostasV2
26/04/2014, 14:45

Ναι ρε συ, προφανώς και είναι δικαίωμα σου. Απλά μου κάνει εντύπωση. Μου έρχεται στο μυαλό η σκηνή να πηγαίνεις τέρμα γκάζι, αλλαγές στις 14 με το μοτέρ να λυσσάει κλπ., και ταυτόχρονα να σκέφτεσαι "το προηγούμενο τεπόζιτο μου πήγε 7,7 λίτρα τα 100, αυτό θα το ρίξω στα 7,5;" Λίγο περίεργο, δε συμφωνείς;

Φιλικά πάντα! :D

bruno
26/04/2014, 15:30
Αυτό που εγραψα εγω εχει μερικο γεμισμα στο μενου.Δεν είναι κακο να δεις ακομα και ss που δουλευει πιο οικονομικα.

PetranGR
26/04/2014, 15:46
To προβλημα με δαυτα ειναι οτι πρεπει καθε τοσο να γεμιζεις το ρεζερβουαρ για να δειχνει σωστες ενδειξεις. Διαφορετικα για τα μερικα γεμισματα δεν γραφει καταναλωση (λογικο ειναι αυτο, απλα στο λεω :D)

Eνταξει και συ. Παντα θα υπαρχει καποιος εδω μεσα που θα πεταχτει να πει την εξυπναδα του. Για αυτον ειναι σωστο στο δικο του μυαλο, για σενα ειναι βλακεια αλλα δεν αλλαζει κατι. Αστο να πεσει κατω:smokin:

Ναι,πάντα φούλ γέμισμα κάνω ποτέ σχεδόν μερικό,άντε 1 φορά στις 20 φορές να κάνω μερικό γέμισμα γιατί θα βαριέμαι να βγάλω χρήματα.

Όσο για το άλλο μαζί σου και εγώ.

Ναι ρε συ, προφανώς και είναι δικαίωμα σου. Απλά μου κάνει εντύπωση. Μου έρχεται στο μυαλό η σκηνή να πηγαίνεις τέρμα γκάζι, αλλαγές στις 14 με το μοτέρ να λυσσάει κλπ., και ταυτόχρονα να σκέφτεσαι "το προηγούμενο τεπόζιτο μου πήγε 7,7 λίτρα τα 100, αυτό θα το ρίξω στα 7,5;" Λίγο περίεργο, δε συμφωνείς;
Φιλικά πάντα! :D

Εντύπωση στο δικό σου το μυαλό ,όχι στο δικό μου.Το οτι έχεις εσύ αυτό στο δικό σου μυαλό δεν πρέπει να ισχύει και σε εμένα.Οπότε το κρατάς για εσένα,εφόσων εγώ έκανα μια ερώτηση περί προγράμματος στο κινητό. Όπως και το οτι θέλω να κάνω κάποιες αναλύσεις για το 1ο στάδιο βελτίωσης και πολλά ακόμα ,που δεν υπάρχει λόγος να δώσω εξηγήσεις.

Αυτό που εγραψα εγω εχει μερικο γεμισμα στο μενου.Δεν είναι κακο να δεις ακομα και ss που δουλευει πιο οικονομικα.

άντε τα αγόριμ :D Ξέρω που δουλεύει πιο οικονομικά και θα σε άρεσει αυτό που θα πώ.... σβηστό ,που δεν δουλεύει είναι τέρμα οικονομικό. χαχα!

όσο για το άλλο που λες ναι ,και για συγκρίσεις που θέλω να κάνω σε σχέση κάποιες άλλες παραμέτρους.

bruno
26/04/2014, 15:55
Χαχα!το εκανε φιλος αυτό,προς το τελος του μηνα παει πιο οικονομικα,1-2 του μηνος,:vroum: τσιτα τα γκαζια..

PetranGR
26/04/2014, 15:56
Χαχα!το εκανε φιλος αυτό,προς το τελος του μηνα παει πιο οικονομικα,1-2 του μηνος,:vroum: τσιτα τα γκαζια..

χαχα, είναι μια λύση και αυτό!

SHOOTER045
26/04/2014, 16:02
Βάλε ένα πανί και ένα κατάρτι και καντο ιστιοφόρο εκεί να δεις οικονομια...
Και όταν φυσάει βαρδάρης θα πιάνεις τελικές

PetranGR
26/04/2014, 16:13

πιστεύω οτι το έχεις κάνει όταν ήσουν στα λυμέρια μου ,αλλά όταν έρθω σε σένα ξανά θα το κάνουμε στην ευθεία να δώ πόσο πιάνεις με τα μαλλί σου... αλλά χωρίς απειλές (τσαντάκι!!!!)

bruno
26/04/2014, 16:16
Το εχεις δει καπου αυτό;το εχεις κανει και το ξερεις;

SHOOTER045
26/04/2014, 16:51
για να το λεω κατι ξερω
με αλεξιπτωτο μαλιστα
πετρο θα στο πω απο κοντα δεν κανει στον αερα

PetranGR
26/04/2014, 17:04
Το εχεις δει καπου αυτό;το εχεις κανει και το ξερεις;

για να το λεω κατι ξερω
με αλεξιπτωτο μαλιστα
πετρο θα στο πω απο κοντα δεν κανει στον αερα

πιστευώ οτι το είδατε όλοι πως μου φαίρετε... με απειλεί οτι θα μου τα πεί απο κοντά!!!!!!!