View Full Version : Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα Διας
χθες βολτα , σημερα παρασκευη , ερχεται ΣΚ..
επιπεδο Ζεν 12...
Μια που πιάσαμε τις καλες τεχνες , εκτός από ποίηση προτείνετε και καμιά ταινία....
315419
"Τα κάγκελα για όλους τα ίδια είναι
το όρια του καθένα είναι διαφορετικά" (https://www.youtube.com/watch?v=9tPUMuL7sY4)
315421
Ωχου..παλι μεσανατολικο το καναμε...Ενταξει μην πειτε "μπραβο" στα παιδια γιατι ,οπως λετε, οφειλαν να το κανουν.Πειτε ομως ενα "ευχαριστω" και παμε παρακατω πια...Και για να μην παρεξηγηθω, πειτε και ενα "θα επρεπε να ντρεπεστε" σε οσους ΔΕΝ κανουν σωστα την δουλεια τους!απλα πραγματα..
Εντάξει σάλπαρε το καράβι τελείως.....
Εύχομαι όμως να μην τους χρειαστείτε σε τέτοια κατάσταση. Πραγματικά. :beer:
Billymuse
02/05/2014, 17:36
Nαι μπορεί καμια μέρα να τους χρειαστούμε και θα τους τάξουμε ενα φρέντο καπουτσίνο σαν επιβράβευση οταν έρθουν
κανα 40λεπτο μετα την κλήση τους
Αμα ειναι να αρχισεις να ευχαριστεις και τους λιμενικους ,μην ανοιξεις κι αλλο thread... Βαλτο απλως στο< σε ειδα>
:beer:
moutoulos
02/05/2014, 17:39
Ρε παιδιά πολύ κόμπλεξ και προκατάληψη βλέπω. Κρίμα, και φαίνεστε καλά παιδιά :D.
sotostzav
02/05/2014, 17:47
Δεν θα τους χρειαστουμε,ειμαστε βρωμιαρηδες και ψηφιζουμε την ασυμετρη απειλη με το ονομα συριζα.Ασε που η ασχολια της ζωης μας ειναι να κατεβαινουμε στο κεντρο και να καταστρεφουμε οτι βρουμε μπροστα μας.Εμενα προσωπικα ειναι ο αυτοσκοπος μου.Ειναι το νοημα στην αδεια μου ζωη..Οποτε δεν θα τους χρειαστω ποτε...
Λεω και εγω,Παρασκευη σημερα θα γραψει κα`να ξαναμενο καγκουρι πως να κανει busa το chally του:D και ασχολειστε με τους Διας και τους Τρειας!
SHOOTER045
02/05/2014, 19:23
Ρε παλικάρια, σε σας τους ενστόλους απευθύνομαι που θίγεστε, με κάθε καλή πίστη.
Μην προσπαθείτε άδικα.
Όπως είπε και ο Τερενς παραπανω, η ρετσίνια που κουβαλάει χρόοοοοοοονια τωρα το σηματάκι το ραφτό που φοράτε που λέει Ελ.Ας, δεν πρόκειται να ξεπλυθεί όση προσπάθεια κι αν κάνετε γράφοντας.
Όπως γράφοντας δεν βγήκε αυτή η βρώμα, έτσι αντίστοιχα δνε θα φύγει μέσα απο γραπτά.
Οι πράξεις μιλάνε δυνατοτερα απο κάθε κουβέντα, και είτε θέλετε είτε όχι οι πράξεις της γΕλ.Ας, έχουνε δώσει δικαίωμα και αφορμή για όλο το μίσος και την αντιπάθεια.
Όσο γράφετε,επειδή ακριβώς αναμασάτε και οι δυο σας τα ίδια επιχειρήματα επιπέδου δημοτικού που παίζουν παντού (ούτε σεμινάριο να σας είχανε κάνει), χάνετε και το όποιο δίκαιο προσπαθείτε να μας πείσετε οτι έχετε (δυσκολίες,επικινδυνότητα,κλπ).
Και ξαναλέω, υπάρχει και η παραίτηση.
Και να σε δω τότε, που όντας άνεργος, θα στέκεσε δίπλα "μου" αξιώνοντας καλύτερες συνθήκες και θα πρέπει να δεις κι εσύ το κοινωνικό έργο που προσφέρεται απο το πρώην πια συναδελφους σου.
Με αρέσει να κάνω επικοδομοιτικες σηζητησεις
Με άτομα που επειδή διάβασαν το μανιφέστο του Μαρξ και τον τσελεμεντέ του αναρχικού
Νομίζουν ότι ξέρουν τα παντα και θεωρούν ότι οι ένστολοι είναι ταγάρια και αγράμματοι
αστο...αν αρχισουμε για το τι εχω δει...δεν θα τελειωσουμε ποτε !
Για να φας χημικα σε πορεια μαθητικη...σημαινει οτι εκει μεσα δεν ειναι ολοι μπουμπουκια και οτι κατι καναε και προκαλεσαν την ριψη.
Εσυ μας βαζεις ολους στον κουβα...εμεις γιατι να σε διαχωρισουμε απο ολους αυτους που προκαλουν ολα αυτα?
μια πορεια μαθητων απο μονη της και απο το επιτελειο...δεν χαρακτηριζεται σαν υψηλης επικυνδυνοτητας οποτε για να γινει χρηση χημικων ...καταλαβαινεις οτι καποιοι δεν πανε με αγνες προθεσεις!
εχω βριστει με μανα 14χρονου που μπροστα μου σε σπιτι φιλικο ...ειπε οτι ο γιος της πηγε σε πορεια για να "πεταξει κανα πετρα να εκτονωθει το χρυσο της" οπως ειπε!
σου ειπα...δεν θα τελειωσουμε ποτε !
Το χημικο στη μουρη του Γλεζου ηταν επειδη χαρακτηριζεται ως υψηλης επικινδυνοτητας?
Ή μηπως ΚΑΙ εκει ο συναδελφος ηταν ΚΑΙ αυτος η εξαιρεση.....
Για στημενες συλληψεις με φυτεμενα "αποδεικτικα" θα μας πεις κατι ή ΚΑΙ αυτα γινονται μονο απο κακα παιδια και μονο σε ταινιες?
Για σεριφηδες και καουμποηδες και "ξερεις ποιος ειμαι εγω" θα μας πεις κατι ή ειναι οι "λιγοι" που χαλανε τους πολλους?
Για αυτους που κατεβαιναν απο τα λεωφορεια των ματατζηδων με λοσταρια και 5 λεπτα αργοτερα ολως τυχαιως σε μια γειτονια οι "μπαχαλακιδες" αναρχοκομμουνιστες σπαγανε τα μαγαζια των "φιλήσυχων"? Ή μηπως και τα 150 βιντεα ειναι φωτορομαντζα του συριζα?
Καντε μας την χαρη και μην ασχολειστε...... καθιστε στα εβερεστ ή γουατεβα και πιειτε τον καφε σας στην υγεια του μαλακα..... περισσοτερο φοβαμαι εσας παρα τους "ξενους" μου μας γ@μανε τις γυναικες...
o_gavros
02/05/2014, 19:31
Χτυπησες διάνα αρχηγε.ένας ακόμα πουθενάς είμαι κι εγώ.
Επιβεβαιώνεται και πάλι το μάταιο της κουβέντας.
Λίγο ρε πούστη.μου μα ανοιγατε τα μάτια και τα αφτιά σας...
taisteal
02/05/2014, 19:33
Γαυρε,αστο,παραμυθιαζονται με την παρτυ τους..
Και το παιζουνε και τιμιοι και καλοι και πουτσες μπλε..
Ρε αι σιχτιρ υπνοι..
:a04:
Πραγματικά δηλαδή το επόμενο θρέντ θα είναι συγχαρητήρια στον σουβλατζή μου γιατί υπάρχουν ακόμα τα αδέσποτα στην γειτονιά.
οχι!οχι!οχι!οχι!!:nono:
θα μπλεξουμε με τα αδεσποτα παλι...
:boxing:
:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
o_gavros
02/05/2014, 20:21
φίλε όχι.Δεν είναι για άστο η φτιάξη.
όσο κι αν μου προκαλούν διάφορα αρνητικά έως εμετικά συναισθήματα οι μπάτσοι, δε μπορώ να παραβλέψω ότι το διαίρει και βασίλευε μας διαλύει.
θα μου πεις, υπάρχει ποτέ περίπτωση να συστρατευθεί κάποιος σαν και μένα με κάποιον σα το σουτερ πχ?
Αν ελπίζουμε να αλλάξουμε ποτέ κάτι στο μπουρδελάκι μας,έτσι θα έπρεπε κι όχι να δικαιώνουμε καθημερινά τα λόγια του ποιητη που αναφερθηκαν
...να σκοτώνονται οι λαοί για τ'αφέντη το φαΐ...
Ευσεβείς πόθοι θα μου πεις...εμείς είμαστε πουθενάδες βολεμένοι (το ακούσαμε κι αυτό ρε μαλάκα!!!) που ψάχνουμε μπάχαλα
FotisFz1
02/05/2014, 20:27
Η διαφορα ειναι οτι ο shooter και ο καθε υγιως σκεπτομενος μπατσος θα σε βοηθησει ασχετως του τι πιστευεις γι αυτον
ενω εσυ απλα τους μισεις και δεν προκειται να δεις τα πραγματα αντικειμενικα οσα καλα κ αν κανουν
AristidisZ
02/05/2014, 20:35
ελα παμεεεεεεεεεε.....
:beer::beer::beer:
http://youtu.be/GEe9u_6F6KE
ρε μλκα Μιχάλη θυμήθηκα αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=ObThTNEnh8U)τώρα :bawl:
Αν ελπίζουμε να αλλάξουμε ποτέ κάτι στο μπουρδελάκι μας,έτσι θα έπρεπε κι όχι να δικαιώνουμε καθημερινά τα λόγια του ποιητη που αναφερθηκαν
...να σκοτώνονται οι λαοί για τ'αφέντη το φαΐ...
Γαυρε σορρυ κι ολας σε αυτο που αναφερεσαι?
ρε φιλε σορρυ εσυ κι οι υπολοιποι που λετε για τους τσεους!!!
βλεπεις σε αλλες χωρες να γινεται κατι διαφορετικο??
γιατι σε κατι αλλες χωρες και στις πορειες τα ιδια γινονται..
αυτο ειναι το συστημα τι διαφορετικο υπαρχει στην Ελλαδιτσα?
σε θεματα βιας της εξουσιας???
μηπως τελικα ειμαστε και πολυ καλα!!
για πηγαινε στο Αμερικα!!
να τολμησεις να κανεις τιποτα σε κανενα αστυνομικο μαλλον δεν θα προλαβεις κιχ!να κανεις...
εντελως φιλικα τα λεω παιδια..μην με παραξηγησετε...:wave2:
ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ ΡΕ ΦΙΛΕ.................
Άν γιά χίλιους λόγους τό προφίλ τών άνθρώπων αύτών κάθε μέρα
ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ
πανεύκολα καί σέ μεγάλο βαθμό,όποιαδήποτε προσπάθεια μέσα άπό
τόν ήλεκτρονικό τύπο άπό τόν οίονδήποτε, ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι
άποτυχημένη ώς πρός τό θέμα άποκατάσταση τού ίματζ....!!!!
ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΛΟΙΠΟΝ όπως είπαν πολλοί ,ούτε νά τό προβάλλεις χρειάζεται
ούτε νά τό έπαινείς καί νά τό παρουσιάζεις σάν μεγάλο έπίτευγμα....!!!!
Άλλιώς όλη τή μέρα .....ΟΛΟΙ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΑΜΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.....
γιά τό πόσο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ....!!!
Καλά έκαναν τή δουλειά τους,τίποτε παραπάνω ,τίποτε παρακάτω.
Σέ τελική άνάλυση αύτή ή όμάδα τών έργαζόμενων όχι είδικά ή Δίας, κουβαλάει τόση ρετσινιά
γιά ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ,πού καί σέ 500 κορόλλα νά άνοιγε δρόμο κάθε μέρα
γιά τά έπόμενα 50 χρόνια.........πολύ δύσκολα θά άλλαζε άποψη ή κοινή γνώμη...!!!!
Νομίζω ότι τό καλύτερο γιαυτούς θά ήταν νά τούς άφήσουμε στήν ήσυχία τους,
κι αύτοί νά προσπαθήσουν νά είναι κοντά ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,τουλάχιστον
σέ ότι άφορά τή σχέση πολίτη άστυνομικού σέ θέματα τροχαίας ,κυκλοφορίας στούς δρόμους
άστυνόμευσης γιά τό κοινό έγκλημα,ήρεμίας καί τάξης τών πολιτών.
ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ........ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΛΑΝΗ..??
άφήστε το άν άρχίσω νά γράφω θά κλείσει τό θρέντ έν ριπεί όφθαλμού....:a48::a09::rotflmao:
Συμφωνος σε ολα. Καθε γραμμη.
315425
o_gavros
02/05/2014, 20:37
Η διαφορα ειναι οτι ο shooter και ο καθε υγιως σκεπτομενος μπατσος θα σε βοηθησει ασχετως του τι πιστευεις γι αυτον
ενω εσυ απλα τους μισεις και δεν προκειται να δεις τα πραγματα αντικειμενικα οσα καλα κ αν κανουν
επέτρεψε μου να σου πω ότι επειδή δεν με ξέρεις, και έβγαλες συμπέρασμα απο δυο αράδες που διάβασες δικές μου, αυτό που μου προσάπτεις δεν θα μπορούσε να είναι πιο λάθος.
Δε θα κάτσω φυσικά να αραδιάσω "αυτά που έχω κάνει εγώ" σε ένα φόρουμ στο ίντερνετ, αλλά αν τα παντελόνια που φοράμε σημαίνουν ακόμα κάτι ο λόγος μου θα πρέπει να σου αρκεί.
Και που'σαι, δε μισώ το κάθε σούτερ σαν άνθρωπο. όταν όμως φοράει τη στολή,παύει ο άνθρωπος και γίνεται το πειθήνιο όργανο του ΔΥΝΑΣΤΗ μας (ο λόγος που οι ένστολοι είναι ένστολοι είναι ακριβώς αυτη η ομοιομορφία μέσω της οποίας έρχεται η κατάργηση του εγω.κουβεντα όχι δική μου αλλά ταγματάρχη μου στη θητεία μου στα Ελληνικά Σκατά).
και κάντε μας επιτέλους τη χάρη και μην αναφέρεστε στους γαμωμπατσους λες και μιλάτε για τις Ουρσουλίνες ή το τμήμα ναυτοπρόσκοπων γιατί και η υπομονή μας αλλά και ο πολιτισμός μας έχει κάποια όρια.
βρίζουν,κοροϊδεύουν,παγιδεύουν,βαράνε,ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, κατά το δοκούν και θα αμφισβητήσουμε το αν και γιατι ΜΓΔ;
Ε όχι ρε μάγκες πάει πολύ η κοροϊδία.
ρε μλκα Μιχάλη θυμήθηκα αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=ObThTNEnh8U)τώρα :bawl:
τι μλκς!!!
εισαι ρε φιλε!!
:bawl::bawl::bawl:
επέτρεψε μου να σου πω ότι επειδή δεν με ξέρεις, και έβγαλες συμπέρασμα απο δυο αράδες που διάβασες δικές μου, αυτό που μου προσάπτεις δεν θα μπορούσε να είναι πιο λάθος.
Δε θα κάτσω φυσικά να αραδιάσω "αυτά που έχω κάνει εγώ" σε ένα φόρουμ στο ίντερνετ, αλλά αν τα παντελόνια που φοράμε σημαίνουν ακόμα κάτι ο λόγος μου θα πρέπει να σου αρκεί.
Και που'σαι, δε μισώ το κάθε σούτερ σαν άνθρωπο. όταν όμως φοράει τη στολή,παύει ο άνθρωπος και γίνεται το πειθήνιο όργανο του ΔΥΝΑΣΤΗ μας (ο λόγος που οι ένστολοι είναι ένστολοι είναι ακριβώς αυτη η ομοιομορφία μέσω της οποίας έρχεται η κατάργηση του εγω.κουβεντα όχι δική μου αλλά ταγματάρχη μου στη θητεία μου στα Ελληνικά Σκατά).
και κάντε μας επιτέλους τη χάρη και μην αναφέρεστε στους γαμωμπατσους λες και μιλάτε για τις Ουρσουλίνες ή το τμήμα ναυτοπρόσκοπων γιατί και η υπομονή μας αλλά και ο πολιτισμός μας έχει κάποια όρια.
βρίζουν,κοροϊδεύουν,παγιδεύουν,βαράνε,ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, κατά το δοκούν και θα αμφισβητήσουμε το αν και γιατι ΜΓΔ;
γι αυτο στο εγραψα και πριν!
μαλλον το χεις λιγο μπερδεψει με την Αμερικη το θεμα εδω!!
αστο!μην το κανουμε μπαχαλο εντελως!!:wave2:
o_gavros
02/05/2014, 20:43
να τολμησεις να κανεις τιποτα σε κανενα αστυνομικο μαλλον δεν θα προλαβεις κιχ!να κανεις...
φιλος όταν μου φέρνεις για παράδειγμα αστυνομικού ρεαλισμού τις Φασισμένες Πολιτείες της Αμερικής σόρρυ αλλά δε έχω να συνεισφέρω και πολλά στην κουβέντα.
και τελος πάντων με κουρασε αυτό το η μπάλα στην εξέδρα όλη την ώρα.
Οι μπάτσοι δεν βγάλανε τη ρετσινιά επειδή ρίξανε δυο γκλοπιές παραπάνω σε μια διαδήλωση...ήμαρτον με την αφέλεια ορισμένων. με παρεξήγηση ή άνευ.
Μιχάλη, δεν ειναι ακριβως ετς τα πραγματα.
Και δεν θα πω για το αμερικα, πολυ μικρη εμπειρια εχω.
Εχω να πω για το Αλεμανια, οπου τον αστυνομικο/μπατσο/τσεο/γουρουνι/και-οτι-αλλο, τον τρεμεις.
Πραγματικα, ο αμερικανος ειναι αρνι μπροστα του.
ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ.
Οταν -παλι πρεπει- ειναι ανθρωπος, βοηθα, προστατευει, ειναι πανταχου παρων και ακολουθει ΟΛΟΥΣ τους κανονες και νομους.
Δεν εχει "συναδερφε, να δες ταυτοτητα", δεν εχει "κολλητος". Την εκανες, θα την πληρωσεις.
Και οταν κληθει να βοηθησει, θα ειναι εκει αμεσα. Οχι οποτε τον βολεψει.
Και αν οι συνθηκες δεν βοηθουν τον ελληνα λειτουργο της δικαιοσυνης, να πραξει για να αλλαξει η κατασταση.
Οχι να κλαιγεται "και μενα μανα με εκανε" η να το ζηταει απο εμας να το κανουμε γι'αυτον.
Τεσπα.
Ακολουθωντας το παραδειγμα του σερβιτορου, να τους δωσω 20 σεντς φιλοδωρημα, που εκαναν την δουλεια τους σωστα.
Γιατι σε σερβιτορο δεν ακουσα κανεναν, ποτε να λεει μπραβο.
o_gavros
02/05/2014, 20:49
γι αυτο στο εγραψα και πριν!
μαλλον το χεις λιγο μπερδεψει με την Αμερικη το θεμα εδω!!
αστο!μην το κανουμε μπαχαλο εντελως!!:wave2:
Ναι μωρέ μάλλον έχω μπερδευτεί...
κι ο Αλέξης απο λάθος πήγε το παιδί...
κι ο ζαρντινιέρας τελικά δεν πέθανε το κωλόπαιδο...
εχεις δίκιο,ας μη το κάνουμε μπάχαλο.φροντίζει η αστυνομία μια χαρά και τα κάνει πουτάνα όλα
SHOOTER045
02/05/2014, 20:50
Ωραία επιχειρήματα να χαρώ εγω
Σου είπε κανένας ότι είμαστε γατάκια και όταν βάζουμε στολή γινόμαστε κωλόπαιδα διαπλεκομενοι δολοπλοκοι και δολοφόνοι?
Όσο για τα βρισίδια και τα άλλα εμετικά τι να πω από ένα πι σι γίνεσαι μέγας και τρανος και λες ότι σου κατέβει
Όσο για τα βρισίδια και τα άλλα εμετικά τι να πω από ένα πι σι γίνεσαι μέγας και τρανος και λες ότι σου κατέβει
Εχει 2 κοψεις το μαχαιρι.
Απλα βγαλτε τα γυαλια και οι δυο.
Δεν ειναι ουτε το ενα ακρο, μα σιγουρα ουτε και το αλλο.
FotisFz1
02/05/2014, 20:55
o_gayros μου αρκει ο λογος σου
δεν χρειαζεται κατι αλλο...
δεν νομιζω να υπαρχει λογος να συνεχισουμε να μιλαμε
o_gavros
02/05/2014, 20:57
Ωραία επιχειρήματα να χαρώ εγω
Σου είπε κανένας ότι είμαστε γατάκια και όταν βάζουμε στολή γινόμαστε κωλόπαιδα διαπλεκομενοι δολοπλοκοι και δολοφόνοι?
Σε έβρισα εσένα ή τον άλλο τον χρήστη τζιεμκατι εγώ προσωπικά;
Να μου το υποδείξεις να το σβήσω και να σου ζητήσω και συγνωμη.
για την ταμπακιέρα όμως ...μούγκα στη στρούγκα.δεν πειράζει, δεν περίμενα πολλά ούτως ή άλλως.
μάλλον το παρακούρασα.
καλή συνέχεια.
Το λοιπον,αντε γεια μας και οι ...αλλοι μακρια μας.:beer::beer:
Καλο ΣΚ:wave2: