View Full Version : ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΧΙΛΙΑΡΙ ΕΩΣ 2000 ΕΥΡΟ?
miscelano
06/05/2014, 18:39
αφρικα με 2 χιλιαρικα βρισκεις ανετα σε καλη κατασταση...εγω πριν ενα μηνα ''σκοτωσα'' τη δικια μου με 1700 ευρα...την ειχα αγγελια βεβαια πανω απο χρονο με 2 χιλιαρικα και δεν επαιρνε τηλ κανεις...το μηχανακη ομως ηταν αριστο, με αναρτησεις καινουριες, καινουρια λαστιχα, τριβαλιτσο, με σκαμενη σελα tony bagio που ανετα φτανεις κατω με υψος 1.72 και αλλα πολλα εξτρα...οποιος ψαχνει βρισκει...μπες στο καρ εχει πολλες αφρικανες...ασε τους αλλους να νομιζουν οτι ειναι αρχαιολογιες...το μηχανακι ειναι οικονομικο (5 λιτρα στα 100 χλμ), ταξιδευει ανετα μεχρι τα 130-140 χλμ, θα σου ζητησει εκτως απο αναλωσιμα το πολυ πολυ εναν ανορθωτη και τρομπα βενζινης και παει παντου...ΠΑΝΤΟΥ ομως...εγω μετανιωσα που την εδωσα :(
315814[ATTACH=CONFIG]315814[/ATOTACH]PLAUEN αν.γερμανια μοτο κλαμπ παρτυ απο τα καλυτερα τις ζωης μου....μοτο και η περιπετια συνεχιζετε ασχετου ηλικιας
sapila racing
06/05/2014, 18:45
magi εχεις ξεφύγει τελείως!
αφρικα με 2 χιλιαρικα βρισκεις ανετα σε καλη κατασταση...εγω πριν ενα μηνα ''σκοτωσα'' τη δικια μου με 1700 ευρα...την ειχα αγγελια βεβαια πανω απο χρονο με 2 χιλιαρικα και δεν επαιρνε τηλ κανεις...το μηχανακη ομως ηταν αριστο, με αναρτησεις καινουριες, καινουρια λαστιχα, τριβαλιτσο, με σκαμενη σελα tony bagio που ανετα φτανεις κατω με υψος 1.72 και αλλα πολλα εξτρα...οποιος ψαχνει βρισκει...μπες στο καρ εχει πολλες αφρικανες...ασε τους αλλους να νομιζουν οτι ειναι αρχαιολογιες...το μηχανακι ειναι οικονομικο (5 λιτρα στα 100 χλμ), ταξιδευει ανετα μεχρι τα 130-140 χλμ, θα σου ζητησει εκτως απο αναλωσιμα το πολυ πολυ εναν ανορθωτη και τρομπα βενζινης και παει παντου...ΠΑΝΤΟΥ ομως...εγω μετανιωσα που την εδωσα :(Σε ευχαριστω φιλε θελω να σου πω οτι αν και δεν καβαλησα ποτε αφρικα οτι ειναι μες στην ψυχη μου.Πολυ ποιο αξιοπιστο απο οτι ξερω απο πολλα νεοτερα ον=οφ.Αν ειχε και περισοτερη δυναμη στην εθνικη θα ηταν το ποιο ομορφο και τελειο μηχανημα.
magi εχεις ξεφύγει τελείως!Απο παλια.Συνθημα εξω αγχος
Το τριτο απο αριστερα, τι ειναι?
Το σφυρί του θορ;
Αλλα παίζει και το σενάριο να είναι διαστολεας πρωκτου........
akis_trevor
06/05/2014, 18:59
μιλαμε για τρελα αποθημενα η τρελο τρολ!!!!
miscelano
06/05/2014, 19:20
Σε ευχαριστω φιλε θελω να σου πω οτι αν και δεν καβαλησα ποτε αφρικα οτι ειναι μες στην ψυχη μου.Πολυ ποιο αξιοπιστο απο οτι ξερω απο πολλα νεοτερα ον=οφ.Αν ειχε και περισοτερη δυναμη στην εθνικη θα ηταν το ποιο ομορφο και τελειο μηχανημα.
εγω ταξιδευα με 110-120...απ εκει και πανω αρχιζε και ρουφαγε πολυ βενζινα...μια χαρα παει παντως μεχρι τα 140...μετα αρχιζει λογω του ανεμοθωρακα να γινεται windsurf χαχαχχα
Πόσταρα κι εγώ σε αυτό το thread.
Το τριτο απο αριστερα, τι ειναι?
Τζαμάδες δεν έχεις δει ποτέ να δουλεύουν??
ρε μήπως είσαι ο Τέρενς και μας δουλεύεις όλους ψιλό γαζί ;
ποστ Νο 1297............
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=130207&page=33&p=2466159#post2466159
amyroukai
06/05/2014, 20:51
Τελικά θέλω κσι εγώ τον έμπορο... Λολ.
AristidisZ
06/05/2014, 20:59
ποστ Νο 1297............
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=130207&page=33&p=2466159#post2466159
δε το είχα δει
όπως βλέπεις, τα μεγάλα πνεύματα... :bawl:
εγω ταξιδευα με 110-120...απ εκει και πανω αρχιζε και ρουφαγε πολυ βενζινα...μια χαρα παει παντως μεχρι τα 140...μετα αρχιζει λογω του ανεμοθωρακα να γινεται windsurf χαχαχχαΑπο τπ τρανςαλπ μου ποιο ακριβο σε καυσιμο?και ποιο αργο στο ταξιδι δλδ?Αληθεια τι τελικη σου εδινε?γιατι και το τρανσαλπ πηγαινε ανετα με 140 αλλα ρουφαγε.315824
ποστ Νο 1297............
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=130207&page=33&p=2466159#post2466159ΤΑ τεστ που διαβασα στον ξενο τυπο σε δοκιμες τους το αναφερουν λογω του υψους τις μοτο κασι τις μεγαλης πλαινης βαλιτσας εχει προβληματα σταθεροτητας μετα 170-180 και αν δεν σας αρεση αυτο ανεφερουν για τις ψηλες ταχυτητες του.
315825Η γυναικα μου το βρηκε οικονομικο να γυρισουμε τα νησια φετος το καλοκαιρι με αυτο.1850 ευρω μετρητα.Αλλα ρουφαει πολυ αν αναπτυξης ταχυτες πανω απο 15 κομβους.Το χιλιαρι η 850 η 900 ον οφ λεει να το αφησουμε για σεμπτεμβρη.Διοτι σαν γερμανιδα εμαθε απο σαμαρα μερκελ βγηκαμε απο τα μνημονια και θα εχουμε αναπτυξη.Επισης ειμαι πολυ χαρουμενος για τουσ μοτοροβιους φιλους που ειναι πολλοι που ποσταραν και πηρα γνωμες που θα επιρεασουν τις αποψεις μου στην αγορα μου για μοτο.
ΤΑ τεστ που διαβασα στον ξενο τυπο σε δοκιμες τους το αναφερουν λογω του υψους τις μοτο κασι τις μεγαλης πλαινης βαλιτσας εχει προβληματα σταθεροτητας μετα 170-180 και αν δεν σας αρεση αυτο ανεφερουν για τις ψηλες ταχυτητες του.
Μη δίνεις σημασία τι γράφει ο τύπος. Και ο bulmont το ξέρει αλλά φουλάρει πιτόγυρα την τοπκέις και πάει τραίνο το μηχανάκι.
:bawl:
Μη δίνεις σημασία τι γράφει ο τύπος. Και ο bulmont το ξέρει αλλά φουλάρει πιτόγυρα την τοπκέις και πάει τραίνο το μηχανάκι.
:bawl:Θεος φυλαξη
315825Η γυναικα μου το βρηκε οικονομικο να γυρισουμε τα νησια φετος το καλοκαιρι με αυτο.1850 ευρω μετρητα.Αλλα ρουφαει πολυ αν αναπτυξης ταχυτες πανω απο 15 κομβους.Το χιλιαρι η 850 η 900 ον οφ λεει να το αφησουμε για σεμπτεμβρη.Διοτι σαν γερμανιδα εμαθε απο σαμαρα μερκελ βγηκαμε απο τα μνημονια και θα εχουμε αναπτυξη.Επισης ειμαι πολυ χαρουμενος για τουσ μοτοροβιους φιλους που ειναι πολλοι που ποσταραν και πηρα γνωμες που θα επιρεασουν τις αποψεις μου στην αγορα μου για μοτο.
Δεν μας ειπες οτι η συζυγος εχει Varadero.............
Δεν μας ειπες οτι η συζυγος εχει Varadero............. ΜΠΑ...Προτιμα και ειναι δυστυχως φαν πετροζα οτι βλεπει με χρωματα και νουμερο 26 ειναι το καλυτερο για ολα.
taisteal
07/05/2014, 01:31
Κυκλοφορουν εκει εξω..
:lol::cry::lol::cry:
Ωραία. Καλή επιλογή.
Case closed, εντελώς.