View Full Version : 24/25 Μαιου BBQ στην υπαιθρο.........
gior-gos
22/05/2014, 19:25
Ασε με γαμω το βυζι της πεστροφας,τα εφτυσε η αντλια νερου και παω για καινουργια μια βδομαδα πριν....
:a023::a023::a023:
Καλά που έγινε τώρα και όχι 1 ή ακομα χειρότερα 2 βδομάδες μετα...
μη ξενερώνεις Γιώργη :beer:
amyroukai
22/05/2014, 19:27
Α, τα γράφουν οι σοφοί του φόρουμ για τις μπεμβε, δεν τους ακούτε, ίσα ίσα τους κοροϊδεύετε...
taisteal
22/05/2014, 19:29
Α, τα γράφουν οι σοφοί του φόρουμ για τις μπεμβε, δεν τους ακούτε, ίσα ίσα τους κοροϊδεύετε...
Ηταν η ωρα της για αλλαγη
Γιαννη.
Βρε Μπίλαρε εγω δν είπα να το αναβάλλετε,αλλά μερικοί που θα θέλαμε να έρθουμε δεν μας βγαίνει στη παρούσα φάση
Όχι μωρέ δεν σε κατηγορήσαμε, απλά εγώ είμαι πιεσμένος πολύ έως πάρα πολύ και αρπάζω την όποια ευκαιρία. Σίγουρα θα μας δοθεί στο μέλλον η ευκαιρία να τα πούμε βολτάροντας. Μην έχεις ενοχές.
:wave2:
amyroukai
22/05/2014, 19:31
Η σοβαρή απάντηση θα ηταν: το ξέρω, γνωστή ευαισθησία του εν λογω μοτέρ.
Αλλά φυσικά, τι άλλο θα ελεγες. Και τα κατεμ όταν ερθει η ωρα του κάτω κυλίνδρου του συμπλέκτη τον αλλάζουν. :lol:
Θα πραγματοποιηθει η συναντηση αργοτερα,οταν γυρισει με το καλο ο Γιωργης.
taisteal
22/05/2014, 19:36
Η σοβαρή απάντηση θα ηταν: το ξέρω, γνωστή ευαισθησία του εν λογω μοτέρ.
Αλλά φυσικά, τι άλλο θα ελεγες. Και τα κατεμ όταν ερθει η ωρα του κάτω κυλίνδρου του συμπλέκτη τον αλλάζουν. :lol:
Η σοβαρη απαντηση λοιπον ειναι οτι ειναι η γνωστη ευαισθησια του μοτερ.
Γι'αυτο και ειπα οτι ηταν η ωρα της,γιατι γνωριζω το ποσο αντεχει μεχρι να τα φτυσει.
Δεν εχω κολλημα με την bmw,κραζω πρωτος απ'ολους..;)
Παίδες τον έχω γκαντεμιάσει άσχημα από την ζήλια μου, σε κάθε αναφορά του στη βόλτα του λέω για πηνία ηλεκτρονικές κλπ σε σημείο που ακόμα και η κόρνα να του χαλάσει να νιώθω ενοχές. :evil:
Κρίμα ρε Γιώργη, μήπως να το ξανάβλεπες να κάνεις ένα ευχέλαιο καλού κακού???
:rotflmao:
taisteal
22/05/2014, 19:38
Παίδες τον έχω γκαντεμιάσει άσχημα από την ζήλια μου, σε κάθε αναφορά του στη βόλτα του λέω για πηνία ηλεκτρονικές κλπ σε σημείο που ακόμα και η κόρνα να του χαλάσει να νιώθω ενοχές. :evil:
Κρίμα ρε Γιώργη, μήπως να το ξανάβλεπες να κάνεις ένα ευχέλαιο καλού κακού???
:rotflmao:
:priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest:
akis_trevor
22/05/2014, 19:45
οντως τζωρτζ,καλυτερα τωρα,αφου ηταν να βγει....:(
amyroukai
22/05/2014, 20:01
Και που να παει βόλτα με τον άλλο τυχερό μιναρα...
George_Sp
22/05/2014, 23:53
αφού δεν έκατσε το συγκεκριμένο bbq, μήπως να μαζεύουμε λεφτά για την ετήσια στο παραδίπλα θέμα; :D
Pardalotzatziki
22/05/2014, 23:58
αφού δεν έκατσε το συγκεκριμένο bbq, μήπως να μαζεύουμε λεφτά για την ετήσια στο παραδίπλα θέμα; :D
Ακυρο, ακυρο....αν εχει βυζι πεστροφας στη σχαρα δεν πρεπει να το χασει κανεις :lol: :lol: :lol:
taisteal
23/05/2014, 01:06
Θα πραγματοποιηθει η συναντηση αργοτερα,οταν γυρισει με το καλο ο Γιωργης.
Αυτο.
Δεν ακυρωθηκε,πηρε μια παραταση.
:D