View Full Version : 1st Motorcycle Restoring & Customizing Greece Meeting in the Jailbreak Run
Pardalotzatziki
10/05/2014, 02:52
Σε περιπτωση που δεν το ειδατε...
Δεν αναφερθηκε αν δεν κανω λαθος...
https://www.facebook.com/events/744309378924532/?ref=29&ref_notif_type=event_mall_reply&source=1
amyroukai
10/05/2014, 08:46
Σας έχει κάψει ολους ο Λάζαρος λέμε...
Pardalotzatziki
10/05/2014, 09:28
Αν ειναι καποιος που μας εχει καψει, ειναι ο Σπυρος... :D
SHOOTER045
11/05/2014, 11:23
Ρε παιδιά δεν έχω face πως θα γίνει να το δω ?
Το είχα προτείνει κάποτε βλέποντας τους χρυσοχερηδες εδώ μέσα και τα θαύματα τους
Pardalotzatziki
11/05/2014, 11:47
Ρε παιδιά δεν έχω face πως θα γίνει να το δω ?
Το είχα προτείνει κάποτε βλέποντας τους χρυσοχερηδες εδώ μέσα και τα θαύματα τους
Απο ενα φιλο σου.... :hmm:
Cοpy-paste οτι γραφουν στην εκδηλωση. Η εκδηλωση ειναι το Jailbreak run και το custom meeting το ξεκινησε/προτεινε ο Αλεξακης.
11, 12 και 13 Ιουλιου στη λίμνη Πλαστήρα.
Jailbreak Run is a 3 day celebration of bike individualism - a getaway from the mainstream bike world.
Starts with bike runs from all over Greece, it includes rides around the lake, good food in the local shops, amazing views overlooking the lake and as soon as the sun sets the bands will keep the people rocking until the early morning.
Entrance to the Live event is Free. and there is an old school bazaar on site and other cool things to see and do.
• 3 αξέχαστες ημέρες σε μία από τις ομορφότερες τοποθεσίες της χώρας.
• Aγαπημένες μπάντες του Rock'n'roll
• Συνάντηση και εκδηλώσεις με επίκεντρο την κλασική μοτοσυκλέτα. • Ολοήμερα πάρτυ στην ακρολιμνια και πάρα πολλές δραστηριότητες για κάθε γούστο...
• Δωρεάν συμμετοχή
• Vintage & retro bazaar
sapila racing
11/05/2014, 15:23
Aκούγεται ενδιαφέρον εκ πρώτης, αλλά οποιος δεν εχει facebook δεν βλέπει τίποτα.
Κρίμα.
Pardalotzatziki
11/05/2014, 15:41
Aκούγεται ενδιαφέρον εκ πρώτης, αλλά οποιος δεν εχει facebook δεν βλέπει τίποτα.
Κρίμα.
Μπορεις να δεις μερικες φωτο απο το μερος στο θρεντ για το περσινο
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=135304&highlight=Jailbreak+run
Pardalotzatziki
30/05/2014, 01:30
Jailbreak Run 2014
11 Ιουλίου - 13 Ιουλίου
Βοτανικος κηπος Νεοχωριου-Λιμνη Πλαστηρα
https://www.facebook.com/events/706487319410050/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular
BlackAdder
30/05/2014, 11:15
Φτιάξτε ρε παιδιά ένα προφίλ στο facebook με ψευδώνυμο και με ένα αντιστοιχο email μόνο για αυτό το σκοπό.
Όπως σε ένα forum.
Το facebook έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ καλό εργαλείο ενημέρωσης για διάφορα πράγματα, και αν το χρησιμοποιήσεις σωστά δεν υπάρχει θέμα με προσωπικά δεδομένα κ.λπ.
Pardalotzatziki
30/05/2014, 11:43
Φτιάξτε ρε παιδιά ένα προφίλ στο facebook με ψευδώνυμο και με ένα αντιστοιχο email μόνο για αυτό το σκοπό.
Όπως σε ένα forum.
Το facebook έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ καλό εργαλείο ενημέρωσης για διάφορα πράγματα, και αν το χρησιμοποιήσεις σωστά δεν υπάρχει θέμα με προσωπικά δεδομένα κ.λπ.
Συμφωνω....πολλα ανακοινωνοναται πια στο fb που μπορει να μην τα δεις αλλου.
Προσωπικα δεν βαζω το ονομα μου, αλλα nickname και φιλους εχω του πραγματικους μου φιλους, οχι 5000 ατομα ντε και καλα.
Πατας ενα Like στη σελιδα μιας λεσχης π.χ. και μαθαινεις τι γινεται...και φτανει..
sapila racing
30/05/2014, 11:52
Εγω παντως facebook δεν φτιαχνω. :wave2:
Pardalotzatziki
04/06/2014, 10:07
Δυστυχως οι κοντοφθαλμοι επιχ/τιες της περιοχης εκαναν πισω. Κριμα το τρεξιμο που ριξανε τα παιδια που το διοργανωνουν.
Ισως γινει το Jailbreak run σε πιο απλη μορφη. Αλλα ακομα δεν εχει ειπωθει κατι σιγουρο.
Κριμα....
αρα σωστα κατι πηρε το αυτι μου....
Face δεν εχω....γερος ανθρωπος τι να το κανω....
Pardalotzatziki
04/06/2014, 10:44
Μερικοι ανθρωποι δεν σκεφτονται λιγο παραπερα...
Μακαρι να γινει εστω και για μια διανυκτερευση, αλλα το βλεπω για ακυρο..
edit: Εσεις οι γεροι ολο δεν βλεπετε και δεν ακουτε αλλα ολα τα ξερετε :lol::lol::lol:
Ο παλαιος....
ειναι αλλαιος......!!!
:D
Ας ενημερώσει κάποιος και από τούτο το διαδικτυακό τόπο τι θα γίνει τελικά για μας που δεν έχουμε (και δεν σκοπεύουμε να αποκτήσουμε) FB...:lol:
Όχι τίποτα άλλο, αλλά υπάχει μεγάλη πιθανότητα να είμαι στα πάτρια εδάφη εκείνο τον καιρό και θα 'ναι κρίμα να μην περάσω μια βόλτα...:sun:
amyroukai
04/06/2014, 19:40
To event δεν θα γίνει. Μιά ΜΚΟ που ήταν από πίσω, απέσυρε την υποστήριξη της από το όλο και τελικώς αναγκάστηκαν οι διοργανωτές να το ακυρώσουν. Λεπτομέρειες δεν ξέρω παραπάνω για την ώρα.
Pardalotzatziki
04/06/2014, 19:46
Μιλησα με καποιον, δεν μπορει να γινει οπως οργανωθηκε.
Ισως βρεθει μια λυση σε πιο μικρη κλιμακα οπως εγραψα αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρο.
Για ακυρωση το κοβω...
Pan (dvs)
04/06/2014, 19:50
Jailbreak Run 2014
2 Ιουνίου στις 3:40 μ.μ. · Athens
Βρισκομαστε στην δυσαρεστη θεση
να σας ανακοινωσουμε οτι η Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία
"Λίμνη Πλαστήρα, η Λίμνη των τεσσάρων εποχών"(www.limniplastira.gr)
Αποφασισε να αποχωρησει απο τη διοργανωση του φεστιβαλ
αναγκαζοντας μας να ακυρωσουμε το Jailbreak Run 2014.
Παρακαλουνται οσοι εχουν κανει κρατησεις να απαιτησουν τα χρηματα
τους πισω.
Κρίμα...
Να είστε καλά παίδες, ευχαριστώ για την ενημέρωση...:beer: