View Full Version : νεοι κανονες για αγορες μεσω ιντερνετ
makaros33
11/05/2014, 13:31
καλησπερα
πιθανών να βοηθειση κάποιους από εδώ που κάνουν αγορές μεσώ ίντερνετ τουλάχιστον για την Ελλάδα
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26525&subid=2&pubid=113271760
Billymuse
11/05/2014, 13:42
καλησπερα
πιθανών να βοηθειση κάποιους από εδώ που κάνουν αγορές μεσώ ίντερνετ τουλάχιστον για την Ελλάδα
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26525&subid=2&pubid=113271760
Σε περίπτωση που ο προμηθευτής δεν έχει ενημερώσει τον καταναλωτή για το δικαίωμα υπαναχώρησης, τότε η προθεσμία αυξάνει από τις 14 ημέρες στους 12 μήνες.
:lol:
AristidisZ
11/05/2014, 13:44
εμένα μου βρωμάει φακέλωμα των συναλλαγών πάντως...
Bradipous
11/05/2014, 13:47
+ σε κανα χρονο βλεπω να βγαζουν εναν εξτρα φορο για τις αγορες μεσω ιντερνετ, ειτε εσωτερικου ειτε εξωτερικου...
Billymuse
11/05/2014, 13:47
όχι ρε συ μη το ξαναπείς αυτο..
εδω τα ξεφτέρια μας βάλανε νόμο που να λέει οτι κάθε συναλαγή άνω των 500 ευρό πρέπει να γίνεται μέσω τραπέζης..
φαντάσου σκηνικά με εταιρίες που κάνουν καθημερινές συναλαγές που βασίζονται μόνο στη ρευστότητα..π.χ χονδρεμπόριο τσιγάρων...
:moutza:
makaros33
11/05/2014, 13:51
θυματε κάποιος πριν απο καμιά 5ετια αυτά που έλεγαν για την κάρτα των αποδείξεων ???
κάτι μου λέει οτι σίγα σίγα θα την κανουν υποχρεωτική και ιδιαίτερα μεσώ ίντερνετ μιας και αλλιώς δεν μπορούν να το ελέγξουν
o_gavros
11/05/2014, 19:42
+ σε κανα χρονο βλεπω να βγαζουν εναν εξτρα φορο για τις αγορες μεσω ιντερνετ, ειτε εσωτερικου ειτε εξωτερικου...
1)γιατί δίνεις ιδέες;;;
2)τι φόρο να βγάλουν ρε φίλε; φόρο αγορών; θα τους κυνηγήσουν πρώτα και κύρια οι του εμπορικού επιμελητηρίου.θα είναι ταφόπλακα στην αγορα μια τετοια κινηση.
Ας φτιάξουν πρώτα νομολογία που να περιορίζει τον αθέμιτο ανταγωνισμό Ιντερνετομάγαζα με έδρα ακριτική περιοχή μειωμένου φπα vs ιντερνετομάγαζα και φυσικά μαγαζιά στην υπόλοιπη Ελλάδα και μετά βλέπουμε και την βελτίωση της παροχής εγγύησης.
Αφού ρε φίλε ο καθένας νομοθετεί με γνώμονα το κέρδος των φιλαρακίων του και σαν να μην υπήρχε προηγούμενη νομοθεσία, αφού ρε φίλε σε περίοδο κρίσης ανεβάζει 4 μονάδες το ΦΠΑ για να ενισχύσει τις συναλλαγές και να τονώσει την ήδη πεθαμένη αγορά, ας περάσει τώρα και στο ηλεκ. εμπόριο όποια παπαριά σκεφτεί ο υπέροχος νους του