View Full Version : Η ταπα του ντεποζιτου δεν κλείνει όπως θα επρεπε.
Viper2013
14/05/2014, 13:44
Καταρχήν καλησπέρα σας
Εχω ενα srx4 και η ταπα της βενζίνης δεν κλείνει σωςτα με αποτέλεσμα να μυρίζω βενζίνη και να παίρνει νερά. Άλλαξα την ταπα με ημιτασιον και είχα το ίδιο πρόβλημα. Ξαναλλαξα την ταπα με μια original απο tdm αλλα πάλι τα ιδια. Το μεγάλο μου πρόβλημα ειναι οτι εξατμίζεται η βενζίνη και θελω να το σταματήσω αυτο.
Η ερώτηση μου ειναι:
Ξέρει κάποιος τι γινεται σε αυτές τις περιπτώσεις; (Αλλαγή, επισκευή, μοντα, πολυεστερικά etc)
Οποία προταςη δεκτη.
Ευχαριστώ. :)
devil's animal
14/05/2014, 13:58
εχεις σκεφτει οτι το προβλημα μπορει να μην ειναι της ταπας, αλλα του ντεποζιτου...??
δεν ξερω πως αλλα αν εχει πετσικαρει η τρυπα, ειναι λογικο να συμβαινει αυτο που περιγραφεις...
για κανε ενα τσεκ και πες μας...
:wave2:
sapila racing
14/05/2014, 14:00
Καταρχήν καλησπέρα σας
Εχω ενα srx4 και η ταπα της βενζίνης δεν κλείνει σωςτα με αποτέλεσμα να μυρίζω βενζίνη και να παίρνει νερά. Άλλαξα την ταπα με ημιτασιον και είχα το ίδιο πρόβλημα. Ξαναλλαξα την ταπα με μια original απο tdm αλλα πάλι τα ιδια. Το μεγάλο μου πρόβλημα ειναι οτι εξατμίζεται η βενζίνη και θελω να το σταματήσω αυτο.
Η ερώτηση μου ειναι:
Ξέρει κάποιος τι γινεται σε αυτές τις περιπτώσεις; (Αλλαγή, επισκευή, μοντα, πολυεστερικά etc)
Οποία προταςη δεκτη.
Ευχαριστώ. :)
Θα έλεγα να αλλάξεις την λαστιχένια φλάντζα.
Παντως να ξέρεις οτι η βενζίνη εξατμίζεται σιγα σιγα αφού το τεπόζιτο αναπνέει ετσι κι αλλιώς.
Viper2013
15/05/2014, 09:30
Τα εχω σκεφτεί αυτα που λέτε και τείνω να πιστεύω οτι εχει πετσικαρει η τρύπα του ντεποζιτου. Εχω παει σε 3 'μάστορες' και κανεις δεν μπορούσε να κανει κατι.
Έχετε κάποιον μάστορα να προτείνετε στην Αττική;
Επίσης, εκτός απο eBay, που μπορω αν βρω λαστιχένια φάλτσα;
Ευχαριστώ
:-)
Viper2013
15/05/2014, 20:23
Βαζω και δυο φωτογραφιες
http://i.imgur.com/b8etRaw.jpg
http://i.imgur.com/U4kKr5H.jpg
SHOOTER045
15/05/2014, 20:52
Όταν αλλαξες τάπα δεν είχες θέμα έτσι?
Μήπως με τον καιρό και την χρήση το δοντάκι δεν κλείνει καλα?δηλαδη όταν κλείνεις την τάπα <παίζει >?
Viper2013
19/05/2014, 20:52
Και οταν αλλαξα την ταπα παλι δεν εκλεινε καλα.
Ερωτηση
Μπορει να φτιαχτει ή θελει καινουργιο ντεποζιτο;
Thanks
κανε μια απαλη απαλειψη με γρασσο (ομοιομορφη κ εκει π παταει....)κ κλεισε την ταπα-θα πρε4πει να βλεπεις γυρω γυρω την ιδια ποσοτητα υπολειματος γρασσου...-
αν δεν φταιει το πατημα τεποζιτου-ταπας..!
πολλες φορες οι βενζιναδες ..ακουμπανε πανω στην μανικα...κ στηριζονται ...μεχρι να γεμισουν ...!ισως καποια στιγμη να πετσικαρει το ρεζερβουαρ....!
κανε μια απαλη απαλειψη με γρασσο (ομοιομορφη κ εκει π παταει....)κ κλεισε την ταπα-θα πρε4πει να βλεπεις γυρω γυρω την ιδια ποσοτητα υπολειματος γρασσου...-
:eyepop::eyepop:
ego_o_idios
30/05/2014, 18:12
kala re den vlepete elinikes tenies?
ti ekane o rizos sto saravalaki taxi tou?
loukoumaki siriano ke ise etimos...:lol::lol:
:eyepop::eyepop:
ειναι ψηλα γραμματα αδελφε αυτα-δεν μαθαινονται στα ιντερνετ....!