Takata Dome
17/05/2014, 13:05
Το βάζω εδώ που θα έχω περισσότερες απαντήσεις, αν οι διαχειριστές έχουν αντίθετη άποψη ας το μετακινήσουν.
Λοιπόν, έχω σταμπάρει τις 2 μηχανές που θα δείτε στις φωτογραφίες εδώ και αρκετό καιρό. Η ιδιοκτήτρια έχει βρεθεί,και σκοπεύω σύντομα να της κάνω μια επίσκεψη μήπως την πείσω να τις σώσω,γιατί πάνε για σκράπ μου φαίνεται αλλιώς. Για να είμαι προετοιμασμένος όμως,θέλω τη γνώμη των πιο ειδικών επί του θέματος. Δείτε τις φωτογραφίες, και πείτε μου πόσα θα δίνατε για την κάθε μία δεδομένης της κατάστασης που βλέπετε,της ενδεχόμενης σπανιότητας κτλ. Αξίζει να ασχοληθώ,ή θα μπλέξω άσχημα και καλύτερα να τις αφήσω;
Ξεκινώ με το Kawasaki
Έχει διάφορες φθορές,αλλά είναι ολόκληρο
316270
Φοράει Michelin M48,πρέπει να έχει να κινηθεί πολλάαα χρόνια
316271
Τις έχω ξαναδημοσιεύσει αυτές,αλλά τις βάζω και εδώ
Συνεχίζεται...
Λοιπόν, έχω σταμπάρει τις 2 μηχανές που θα δείτε στις φωτογραφίες εδώ και αρκετό καιρό. Η ιδιοκτήτρια έχει βρεθεί,και σκοπεύω σύντομα να της κάνω μια επίσκεψη μήπως την πείσω να τις σώσω,γιατί πάνε για σκράπ μου φαίνεται αλλιώς. Για να είμαι προετοιμασμένος όμως,θέλω τη γνώμη των πιο ειδικών επί του θέματος. Δείτε τις φωτογραφίες, και πείτε μου πόσα θα δίνατε για την κάθε μία δεδομένης της κατάστασης που βλέπετε,της ενδεχόμενης σπανιότητας κτλ. Αξίζει να ασχοληθώ,ή θα μπλέξω άσχημα και καλύτερα να τις αφήσω;
Ξεκινώ με το Kawasaki
Έχει διάφορες φθορές,αλλά είναι ολόκληρο
316270
Φοράει Michelin M48,πρέπει να έχει να κινηθεί πολλάαα χρόνια
316271
Τις έχω ξαναδημοσιεύσει αυτές,αλλά τις βάζω και εδώ
Συνεχίζεται...