View Full Version : Αναζήτηση επίσημης αντιπροσωπείας
Γεια χαρά σε όλους.
Καινούριος στο χώρο, ελπίζω μέσα στις επόμενες ημέρες να αποκτήσω μια Tiger 800 του 2011 που έχω βρει.
Για να ολοκληρωθεί όμως η διαδικασία, θέλω να την πάω να την ελέγξει και κάποιος που γνωρίζει το μηχανάκι γιατί όπως και να το κάνουμε, οι επαγγελματίες είναι επαγγελματίες. Στο site της triumph βλέπω ότι σαν επίσημοι αντιπρόσωποι είναι 2 όλοι κι όλοι στην Αθήνα.
Προτείνετε να την πάω να την ελέγξει ένας από τους 2 ή να την πάω σε έναν από όσους αναφέρονται στο post που έχει γίνει pin παραπάνω όπου αναφέρονται παραπάνω από 2;
Αναμένω απάντηση σας και σας ευχαριστώ πολύ!
SHOOTER045
20/05/2014, 16:32
Έχει και εξουσιοδοτημένα σέρβις και πολύ καλά μαστορια
Πες μας από που είσαι?
Καλώς όρισες
Έχει και εξουσιοδοτημένα σέρβις και πολύ καλά μαστορια
Πες μας από που είσαι?
Καλώς όρισες
Καλώς σας βρήκα!!
Μένω στο Χαλάνδρι. Ιδανικά θα ήθελα κάποιον εξουσιοδοτημένο για 2 λόγους:
1. Ένα για να είμαι 100% ότι θα δει το μηχανάκι και ότι θα είναι ΟΚ.
2. Για να είμαι εντάξει και από τυχόν νέες χαρτογραφήσεις κτλ και για να μην μειωθεί η αξία μεταπώλησης.
Τι προτείνετε;
xaotikos
20/05/2014, 17:49
Πηγαινε στον Σακη
Δε ξέρω ρε παιδιά τι να σας πω. Ντάξει μπορεί να λέω και καμία χαζομάρα που κ που :)
Σάκης = Αυτός που είναι στο πολύγωνο σωστά;
xaotikos
20/05/2014, 21:52
Yep
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια!!
Πήγα στο Σάκη, το είδα το μηχανάκι, μου είπε ότι είναι μια χαρά και το πήρα!!! :)
καλοριζικη , καλοταξιδη , και περιμενουμε φωτογραφιες
Καλούς δρόμους. :beer:
Ωραίο nick. Pb και avg?
Ευχαριστώ πολύ! Θα ανεβάσω φώτος σύντομα!
Θέλει προσοχή γιατί η αλήθεια είναι ότι έχει γκάζια, αλλά τουλάχιστον είναι σταθερή.
daz: thx! Δεν κατάλαβα τα pb/avg όμως :)
theofilos888
26/05/2014, 12:33
Καλοταξιδη και να τη χαιρεσαι!
Ευχαριστώ πολύ!
Τώρα ψάχνω ένα κράνος (καλό με bluetooth κατά προτίμηση για να μην υπάρχει άγχος όταν με ψάχνουν οι δικοί μου) και ένα μπουφάν!
Αν υπάρχουν απόψεις επί του θέματος, τις δέχομαι ευχαρίστως! Μήπως πρέπει να αλλάξω και τον τίτλο του ποστ;
316959
να και μια γρήγορη φώτο!
SHOOTER045
26/05/2014, 13:03
Καλορίζικη και καλοβολτη φιλαράκι
Κοίτα εδώ μέσα για μπουφάν κράνος κλπ
Το motofashion.έκανε προσφορές
Μπουφάν κοίτα για διπλή χρήση
Δηλαδή να έχει αφαιρουμενη επένδυση και αεραγωγους ώστε να μπορείς να το φοράς και καλοκαίρι
Κοίτα και κανένα μποτάκια ή μπότα καλοκαιρινή διατρητη
Επίσης αν δεν έχεις θέμα κοίτα εδώ μέσα στις αγγελίες για μεταχειρα
gior-gos
26/05/2014, 13:50
Κούκλα το μηχανάκι!
Να το χαρείς. :beer::beer:
Pan (dvs)
26/05/2014, 14:12
Καλοταξιδη,οσο για τα παρελκομενα,μην ανοιγεις αλλο Θεμα.Υπαρχει στο φορουμ αρκετο υλικο,ψαξε και οτι δεν βρεις, ρωτας.
taisteal
26/05/2014, 14:35
Ευχαριστώ πολύ!
Τώρα ψάχνω ένα κράνος (καλό με bluetooth κατά προτίμηση για να μην υπάρχει άγχος όταν με ψάχνουν οι δικοί μου) και ένα μπουφάν!
Αν υπάρχουν απόψεις επί του θέματος, τις δέχομαι ευχαρίστως! Μήπως πρέπει να αλλάξω και τον τίτλο του ποστ;
316959
να και μια γρήγορη φώτο!
Καλα,εγω παιρνω την μηχανη και κοβω περα για να μην με βρισκουν,εσυ θες και bluetooth για να σε βρισκουν??? :lol:
Καλοταξιδη να ειναι και καλους δρομους
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!
Ναι θα ψάξω να βρω από εδώ μέσα αρχικά και εν συνεχεία θα ψάξω και αλλού.
Μπότες, παντελόνι είναι θεωρείτε απαραίτητα για ταξίδι ή με μπουφάν και κράνος είμαι καλά;
θα μου πεις τώρα, με παντελόνι και μπότα είσαι σίγουρα καλύτερα, αλλά είναι τόσο "υποχρεωτικά" όπως το κράνος ας πούμε;
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!
Ναι θα ψάξω να βρω από εδώ μέσα αρχικά και εν συνεχεία θα ψάξω και αλλού.
Μπότες, παντελόνι είναι θεωρείτε απαραίτητα για ταξίδι ή με μπουφάν και κράνος είμαι καλά;
θα μου πεις τώρα, με παντελόνι και μπότα είσαι σίγουρα καλύτερα, αλλά είναι τόσο "υποχρεωτικά" όπως το κράνος ας πούμε;
Το πόδι εχει πολυ μεγαλές πιθανότητες να εγκλωβιστεί κάτω απο τη πεσμένη μηχανή.
Δε ξέρω τι εννοείς ταξίδι, αλλα ακόμα και για τη πολη να κοιτάξεις να φοράς μπότα
SHOOTER045
26/05/2014, 17:37
Υποχρεωτικά με την στενή έννοια του όρου δεν είναι το παντελόνι και οι μπότες δεν θα σε<γραψουν>δηλαδη,αλλα καλό είναι να έχεις για σένα και ΜΌΝΟ
Σχετικά με τα κράνη. Αγοράζετε από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Φαντάζομαι ότι στο εξωτερικό είναι πιο φτηνά (φαντάζομαι).
Οπότε, αν πάω και δοκιμάσω ένα κράνος και ξέρω ότι μου κάνει, που προτείνετε να ψάξω για να το πάρω απ'έξω;
Επίσης, μια ερώτηση που έχω μεγάλη απορία. Τα κράνη που ανοίγουν και δεν είναι μόνο full face, είναι ασφαλή ή είναι "και καλά" ασφαλή όταν είναι κλειστά;
Για παράδειγμα: Έχω βρει 2 κράνη (που βέβαια δεν γνωρίζω αν είναι καλά αλλά μου αρέσουν και είναι πιστεύω σε λογική τιμή) και δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω full face ή αυτά που ανοίγουν κιόλας.
Σας παραθέτω τα λινκ:
Σημείωση: Σε καμία περίπτωση δεν κάνω διαφήμιση σε κανένα site. Αν απαγορεύεται να παραθέτουμε λινκς από μαγαζιά ζητώ προκαταβολικά συγνώμη.
http://www.moto-accessories.gr/products/full_face/full_face_kranos_nolan_n86_stealth_39
http://www.moto-accessories.gr/products/full_face/kranos_polumorpiko_nolan_n43_air_special_white
Αυτό που ανοίγει λέει έχει περάσει τεστ σαν full face. Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο τεστ που πρέπει να περάσουν; Εννοώ υπάρχει συγκεκριμένος κωδικός; Επίσης, με το άνοιξε-κλείσε δεν θα χαλάσει;
Σας έπρηξα! Ευχαριστώ!
Black Diamond
28/05/2014, 14:09
κράνος απ'εξω και full face. Οι διαφορές είναι συνήθως μεγάλες. Αν οχι καλύτερα να ενισχύσουμε την εσωτερική αγορά. 20-30€ διαφορά δεν είναι τρομερό + οτι δεν έχουν όλοι δωρεάν μεταφορικά.
Ναι ε; Απ'έξω δλδ από που;
Αυτό το NOLAN το full face που έβαλα στο προηγούμενο ποστ μου είναι καλό, μέτριο ή κακό;
Επαναφέρω λίγο το θέμα στο θέμα service.
Ο Σάκης χρεώνει το μεγάλο service (στα 20000 που είμαι τώρα) 220 ευρώ και το μικρό (κάθε 5000) 90 ευρώ.
Είναι καλές αυτές οι τιμές; Τι λέτε;
harris_x
09/07/2014, 14:10
καλά είναι