PDA

View Full Version : Το Τελευταιο Γραμμα

kalesin
18/10/2005, 09:57
Αγαπημένε μου σύζυγε,

Σου γράφω αυτό το γράμμα για να σου κάνω γνωστό ότι σε παρατάω και φεύγω μια και καλή. Ήμουν μια καλή σύζυγος για πολλά χρόνια αλλά τις τελευταίες εβδομάδες η ζωή ήταν χάλια.
Μου τηλεφώνησε το αφεντικό σου και μου είπε ότι παραιτήθηκες απο τη δουλειά... τι θα κάνουμε χωρίς λεφτά? Προχτές που ήρθες σπίτι δεν πρόσεξες ότι είχα πάει στο κομμωτήριο και είχα κόψει τα μαλλιά μου, δεν μου είπες ούτε μια καλή κουβέντα! Μαγείρεψα το αγαπημένο σου φαγητό κι εσύ το έφαγες μέσα σε 2 λεπτά χωρίς να σχολιάσεις τιποτα και επίσης όταν φόρεσα το σέξυ εσώρουχο μπροστά σου εσύ πήγες στην τηλεόραση μπροστά να δεις το ματς! Δεν μου λες πια ότι μ'αγαπάς... δε με αγγίζεις πια... τίποτα...
Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι ή με απατάς ή δεν με αγαπάς πια... Για αυτό και φεύγω!

Η πρώην γυναίκα σου

ΥΓ. Μην ψάξεις να με βρεις... Έφυγα με τον αδερφό σου στο εξωτερικό για να περάσω μια τέλεια ζωή!

Αγαπημένη πρώην γυναίκα μου,

Με χαροποίησε το γεγονός ότι έλαβα γράμμα σου... είναι αλήθεια ότι είμασταν παντρεμένοι για πολλά χρόνια αλλά ήσουν η χειρότερη σύζυγος! Παρακολουθούσα τόσα αθλητικά γιατί δεν μπορούσα άλλο την κακοκεφιά σου... Δεν έκανα σχόλιο στο ότι είχες κόψει τα μαλλιά σου γιατί έμοιαζες σαν άντρα... δεν ήθελα να σε στεναχωρήσω ... Μάλλον αυτό που μαγείρεψες ήταν το αγαπημένο φαγητό του αδερφού μου και όχι το δικό μου... και όταν είχες φορέσει τα σέξυ εσώρουχα πήγα κατευθύαν για ύπνο γιατί επάνω κρεμόταν ακόμα η τιμή... προσευχήθηκα να είναι σύμπτωση ότι είχα δανείσει 50 ευρώ στον αδερφό μου και τα εσώρουχα έκαναν 49,9...

Παρόλα αυτά... σε αγαπούσα και είχα πει να κάνω τα στραβά μάτια... Πηγαίνοντας για τη δουλειά ένα πρωινό, είδα ότι είχα κερδίσει στο Λοττο 1 δις και έτσι πήγα κατευθύαν, παραιτήθηκα απ'τη δουλειά και αγόρασα εισητήρια για τις Σευχέλλες για να φύγουμε τα 2 μας... Αλλά όταν γύρισα σπίτι, βρήκα το γράμμα σου ότι είχες φύγει! Όλα έχουν ένα σκοπό... Επίσης, ο δικηγόρος μου, μου είπε ότι με το γράμμα που μου άφησες, δεν πρόκειται να πάρεις δεκάρα τσακιστή! Εύχομαι να είσαι πάντα καλά!

Ο πλούσιος και ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ πρωην άντρας σου!

ΥΓ. Δεν ξέρω αν στο είπα ποτε... ο Καρλ, ο αδερφός μου, είχε γεννηθεί Κάρλα... Ελπίζω να μην είναι πρόβλημα αυτό!

devil's animal
18/10/2005, 13:23
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

θα μπορουσε να λεει σαν επικεφαλιδα : "ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ ΑΝΤΡΑ!!"

cityfly
18/10/2005, 15:29
έτσι έτσι

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

x-rider
18/10/2005, 15:33
:rotflmao: :rotflmao: :beer:

αντε και στους κινηματογραφους

:sun: :beer: :sun:

Alx 84
18/10/2005, 21:54
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλά να πάθει!!!!!!!!!:D

johnpagr
19/10/2005, 01:38
+ 1000000 apo mena ston sizigo

:D

Nikoskazer2000
19/10/2005, 03:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
:rotflmao: :rotflmao: :beer:

αντε και στους κινηματογραφους

:sun: :beer: :sun:

+1000 :beer:

pepenaxos1
19/10/2005, 08:23
Ο πλούσιος και ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ πρωην άντρας σου!

ΥΓ. Δεν ξέρω αν στο είπα ποτε... ο Καρλ, ο αδερφός μου, είχε γεννηθεί Κάρλα... Ελπίζω να μην είναι πρόβλημα αυτό! [/B][/QUOTE]

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εγραψε ο ανθρωπας!!!

rc31
19/10/2005, 08:42
:a34: :a54: :a08: :a25: :a20: