PDA

View Full Version : 27 ΜΑΙΟΥ 1963.....Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.... ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ

irinia
27/05/2014, 12:52
Σκεπτόμενος αύτή τή μέρα άναλογίζομαι πόσο χαμηλά άκόμα μπορεί νά πάει αύτός ό λαός,
βλέποντας τά άποτελέσματα τών έκλογών.
Καί δέ ντρέπομαι νά δικαιολογήσω τά νέα παιδιά πού γύρισαν τόν κώλο
σέ όλους αύτούς τούς μισθοφόρους.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ...........ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...!!!
Ζούμε νέα ήθη,νέες έποχές άκολουθώντας τούς φίλους μας τούς Ίταλούς
πού ήταν πάντα 50 χρόνια μπροστά μας άπό τήν έποχή τού Γκαριμπάλντι μέχρι
τήν Τσιτσιολίνα καί τό σήμερα όπου τούς άντιγράφουμε καθυστερημένα καί ξεθωριασμένα.
ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ......πού έδωσε τή ζωή του γιά μιά καλύτερη Έλλάδα.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΙΣΩΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
Γιατί μικροί κι άνώνυμοι έφυγαν πολλοί άπό τότε.......!!!!

Babis@
27/05/2014, 12:55
...και καπηλεύονται το όνομά του μήτηρ και υιός και άγιο πνεύμα..

MAIK72
27/05/2014, 13:10
Αφού τους διακαιολογείς μην περιμένεις να μάθουν για τον Λαμπράκη .Τι είναι δημοκρατία και πως την εξασκείς .
ΜΙλάω για αυτούς που απέχουν συνειδητά .Καμία διακαιολογία

Pan (dvs)
27/05/2014, 13:53
Αφού τους διακαιολογείς μην περιμένεις να μάθουν για τον Λαμπράκη .Τι είναι δημοκρατία και πως την εξασκείς .
ΜΙλάω για αυτούς που απέχουν συνειδητά .Καμία διακαιολογία

Θα μου επιτρεψεις να υπερασπιστω αυτους που απεχουνε συνειδητα ,μιας και ειμαι ενας απο αυτους.
Οπως εγω σεβομαι τις δικαιολογιες αυτων που ψηφιζουν η ριχνουνε λευκο,ετσι περιμενω και αυτοι να σεβαστουνε τις δικες μας δικαιολογιες (αποψεις,θα ελεγα καλυτερα).

Φυσικα δεν ειναι αυτο το θεμα που ξεκινησε ο Τερενς,οποτε ας μην το επεκτεινουμε.:)

MAIK72
27/05/2014, 14:08
Θα μου επιτρεψεις να υπερασπιστω αυτους που απεχουνε συνειδητα ,μιας και ειμαι ενας απο αυτους.
Οπως εγω σεβομαι τις δικαιολογιες αυτων που ψηφιζουν η ριχνουνε λευκο,ετσι περιμενω και αυτοι να σεβαστουνε τις δικες μας δικαιολογιες (αποψεις,θα ελεγα καλυτερα).

Φυσικα δεν ειναι αυτο το θεμα που ξεκινησε ο Τερενς,οποτε ας μην το επεκτεινουμε.:)

Τότε να συμπληρώσω στους ανύπακτους πολιτικούς και τους ανύπαρκτους, αδιάφορους πολίτες με 40 % αποχή.Θα σε στεναχωρήσω. Μόνο του πάει.
Απολάυστε την δημοκρατία που έχουμε

Pan (dvs)
27/05/2014, 14:13
Τότε να συμπληρώσω στους ανύπακτους πολιτικούς και τους ανύπαρκτους, αδιάφορους πολίτες με 40 % αποχή.Θα σε στεναχωρήσω. Μόνο του πάει.
Απολάυστε την δημοκρατία που έχουμε

Οχι φιλε μου,δεν παει ετσι,εσυ το πας ετσι.Δεν ειναι αδιαφορος οποιος δεν ψηφιζει πολιτικα.Πολλες φορες ειναι πολυ πιο πολιτικοποιημενος απο αλλους,που ψηφιζουνε χωρις να ξερουνε ποιον και για ποιο λογο.
Εγω σεβομαι τους λογους για τους οποιους ψηφιζεις και δεν σε κατηγορω.Ελπιζω να σεβαστεις και εσυ τους δικους μας λογους.:beer:

irinia
27/05/2014, 16:13
ΦΙΛΕ ΜΑΙΚ...........

Άν καί τό κυρίως θέμα άλλού πήγαινε δέν έχω κανένα πρόβλημα νά κουβεντιάσω τά πάντα γύρω άπό αύτό.
Έγώ ήμουν ένας άπό αύτούς πού ΣΥΡΘΗΚΑΝ νά ψηφίσουν στήν κυριολεξία.
Όταν φίλε βλέπεις πού έχει καταντήσει ή ΠΟΛΙΤΙΚΗ άπλά κάνεις έμετό τήν ώρα πού ρίχνεις ψήφο καί νοιώθεις
ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ,διότι όσο καί νά σού λείπει ή φαιά ούσία άντιλαμβάνεσαι πώς δέν είσαι
ό ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ πού μάς παραμύθιαζαν πρίν 30-40 χρόνια...!!!
Όποιος έχει ΣΠΟΝΣΟΡΑ σήμερα ΚΕΡΔΙΖΕΙ...!!
Όλα πουλιούνται καί όλα άγοράζονται,ρίξε μιά ματιά στά άποτελέσματα καί θά καταλάβεις.
Δέν ξέρω πόσο χρονών είσαι ,έγώ παιδί έζησα τήν τρομοκρατία τού παρακράτους 7-8 χρονών
όταν σκότωσαν τό ΛΑΜΠΡΑΚΗ.
Γιά μένα είναι ένας ΗΡΩΑΣ καί οί ήρωες σχεδόν όλοι έρχονται άπό τήν ΑΡΙΣΤΕΡΗ μεριά...!!!
Δέ θά άναπαράγω τό ποιός λένε ότι ότι τόν ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ μέσα στό ταξί...!!!!
Ή ίστορία όμως έδειξε πώς άλλο Κ.Κ. καί άλλο ΕΛΛΑΔΑ....!!!!
Μέ πιάνεις..?? ή νά σέ παραπέμψω σέ μανιφέστα κ.λ.π....
Όπως πάντα κάποιοι μπέρδευαν τό κόμμα μέ τήν ΕΛΛΑΔΑ...!!
Δέ νομίζω ότι ΚΑΝΕΝΑΣ από τό 6% τού σήμερα πού πηγαίνει μέχρι τό 5 καί όταν πάει νά πιάσει 7
τούς πιάνει άλλεργία καί πανικός.......ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟΝ ΗΡΩΑ
τών παιδικών μου χρόνων καί νά τιμώ τή μνήμη του κάνοντας μιά άναφορά.
Μιλάς μέ άνθρωπο πού τούκοψε ή Φρειδερίκη τό δώρο μέ τό βιβλιάριο
καταθέσεων όταν κέρδισε στήν έκθεση γιά τήν άποταμίευση καί πήρε μόνο τό τενεκεδάκι τού Ταμιευτηρίου....1965-66.

ΚΑΙ ΠΗΓΑ.............ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑ..........ΚΑΙ ΕΝΟΙΩΣΑ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑ...!!!

MAIK72
27/05/2014, 16:46
ΦΙΛΕ ΜΑΙΚ...........

Άν καί τό κυρίως θέμα άλλού πήγαινε δέν έχω κανένα πρόβλημα νά κουβεντιάσω τά πάντα γύρω άπό αύτό.
Έγώ ήμουν ένας άπό αύτούς πού ΣΥΡΘΗΚΑΝ νά ψηφίσουν στήν κυριολεξία.
Όταν φίλε βλέπεις πού έχει καταντήσει ή ΠΟΛΙΤΙΚΗ άπλά κάνεις έμετό τήν ώρα πού ρίχνεις ψήφο καί νοιώθεις
ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ,διότι όσο καί νά σού λείπει ή φαιά ούσία άντιλαμβάνεσαι πώς δέν είσαι
ό ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ πού μάς παραμύθιαζαν πρίν 30-40 χρόνια...!!!
Όποιος έχει ΣΠΟΝΣΟΡΑ σήμερα ΚΕΡΔΙΖΕΙ...!!
Όλα πουλιούνται καί όλα άγοράζονται,ρίξε μιά ματιά στά άποτελέσματα καί θά καταλάβεις.
Δέν ξέρω πόσο χρονών είσαι ,έγώ παιδί έζησα τήν τρομοκρατία τού παρακράτους 7-8 χρονών
όταν σκότωσαν τό ΛΑΜΠΡΑΚΗ.
Γιά μένα είναι ένας ΗΡΩΑΣ καί οί ήρωες σχεδόν όλοι έρχονται άπό τήν ΑΡΙΣΤΕΡΗ μεριά...!!!
Δέ θά άναπαράγω τό ποιός λένε ότι ότι τόν ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ μέσα στό ταξί...!!!!
Ή ίστορία όμως έδειξε πώς άλλο Κ.Κ. καί άλλο ΕΛΛΑΔΑ....!!!!
Μέ πιάνεις..?? ή νά σέ παραπέμψω σέ μανιφέστα κ.λ.π....
Όπως πάντα κάποιοι μπέρδευαν τό κόμμα μέ τήν ΕΛΛΑΔΑ...!!
Δέ νομίζω ότι ΚΑΝΕΝΑΣ από τό 6% τού σήμερα πού πηγαίνει μέχρι τό 5 καί όταν πάει νά πιάσει 7
τούς πιάνει άλλεργία καί πανικός.......ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟΝ ΗΡΩΑ
τών παιδικών μου χρόνων καί νά τιμώ τή μνήμη του κάνοντας μιά άναφορά.
Μιλάς μέ άνθρωπο πού τούκοψε ή Φρειδερίκη τό δώρο μέ τό βιβλιάριο
καταθέσεων όταν κέρδισε στήν έκθεση γιά τήν άποταμίευση καί πήρε μόνο τό τενεκεδάκι τού Ταμιευτηρίου....1965-66.

ΚΑΙ ΠΗΓΑ.............ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑ..........ΚΑΙ ΕΝΟΙΩΣΑ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑ...!!!

Με διαγραφή σχολίων βάλε και τον Ριζοσπάστη όλοκληρο.Ετσι ξέρω και εγώ να απαντάω.Το χουν πάρει μονόπατα μερικοι

daculas
27/05/2014, 16:48
Συμφωνώ για τον Λαμπράκη, υπήρξε και ο Παναγούλης αργότερα που τα έδωσε όλα για τη δημοκρατία

irinia
27/05/2014, 17:04
Με διαγραφή σχολίων βάλε και τον Ριζοσπάστη όλοκληρο.Ετσι ξέρω και εγώ να απαντάω.Το χουν πάρει μονόπατα μερικοι

ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΑΝΩ ΡΕ ΦΙΛΕ...............

Ξαναρίχτα.....σόρρυ δηλαδή.

taisteal
27/05/2014, 17:06
Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια;;;

:look:

irinia
27/05/2014, 18:34
ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΣΥ............

Μαρτυριάρηηηηηηηη.....

panavour
27/05/2014, 19:22
Δυστυχως για μενα η ευτυχως για καποιους αλλους δεν εχουμε ΑΡΙΣΤΟ-κρατια ,αλλα ΔΗΜΟ-κρατια.
Αυτο πρακτικα σημαινει οτι επικρατει η πλειοψηφια.Γι αυτο αν θελεις (στο μετρον του δυνατου βεβαιως) να μην αποφασιζουν αλλοι για σενα,σηκω την κωλαρα σου απο τον καναπε,ασε τις φτηνες δικαιολογιες,και πηγαινε για να ψηφισεις.
Μετα δεν θαχεις καμμια δικαιολογια για παραπονα.
Και μην ξεχνας ποτε,αυτο που ειπε ο Αριστοτελης.
Η πολιτικη ειναι η τεχνη του εφικτου

MAIK72
27/05/2014, 19:32
Δυστυχως για μενα η ευτυχως για καποιους αλλους δεν εχουμε ΑΡΙΣΤΟ-κρατια ,αλλα ΔΗΜΟ-κρατια.
Αυτο πρακτικα σημαινει οτι επικρατει η πλειοψηφια.Γι αυτο αν θελεις (στο μετρον του δυνατου βεβαιως) να μην αποφασιζουν αλλοι για σενα,σηκω την κωλαρα σου απο τον καναπε,ασε τις φτηνες δικαιολογιες,και πηγαινε για να ψηφισεις.
Μετα δεν θαχεις καμμια δικαιολογια για παραπονα.
Και μην ξεχνας ποτε,αυτο που ειπε ο Αριστοτελης.
Η πολιτικη ειναι η τεχνη του εφικτου

+1

Αντε να σας δω παλικάρια.Το ίδιο ακριβώς είπα και μου το σβήσατε

H.A.Balafoutre
27/05/2014, 21:42
Ο θάνατός (edit: ακριβέστερα Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ) του είναι η επιτομή της διαχρονικής υποκρισίας της κοινωνίας μας.

MG-KTiNoS
27/05/2014, 22:08
Ο θάνατός του είναι η επιτομή της διαχρονικής υποκρισίας της κοινωνίας μας.

Όχι ρε Θείο...
Ο θάνατος ήταν ακόμα ένα βήμα για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε.
Κι αν νομίζεται ότι θα πάμε πάρα πέρα έτσι εύκολα έχει άλλα κόλπα με 10%
Ο δρόμος ήταν και παραμένει ανηφόρα από τις κακές με βότσαλο που σου φεύγει κάτω απ τα πόδια

H.A.Balafoutre
28/05/2014, 08:43
Όχι ρε Θείο...
Ο θάνατος ήταν ακόμα ένα βήμα για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε.
Κι αν νομίζεται ότι θα πάμε πάρα πέρα έτσι εύκολα έχει άλλα κόλπα με 10%
Ο δρόμος ήταν και παραμένει ανηφόρα από τις κακές με βότσαλο που σου φεύγει κάτω απ τα πόδια

Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά...Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του, είναι η επιτομή της διαχρονική υποκρισίας της κοινωνίας μας. Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του...