View Full Version : 33η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ
Pan (dvs)
30/05/2014, 13:28
Κατι που λιγο πολυ οι περισσοτεροι το γνωριζουμε.
Η περιοχη προσφερεται για ομορφες βολτες σε βουνο και θαλασσα.Ο καιρος θα ειναι σχετικα καλος ,αλλα το αδιαβροχο απαραιτητο.
Η 33η πανελλήνια συγκέντρωση μοτοσικλετιστών θα πραγματοποιηθεί απο την πέμπτη 5 Ιουνίου έως δευτέρα 9 Ιουνίου στο δρέπανο της Ηγουμενίτσας.
317271
Για περισσοτερα στο http://www.bikerspirit.net/main/?p=29505
SHOOTER045
30/05/2014, 13:35
Αν και τελευταία εκπολιτιζεται η μάζωξη
Εγώ την έχω κόψει πολλά χρόνια πριν
Pan (dvs)
30/05/2014, 13:47
Αν και τελευταία εκπολιτιζεται η μάζωξη
Εγώ την έχω κόψει πολλά χρόνια πριν
Και εγω,αλλα υπαρχει κοσμος που κατι της βρισκει.
Pardalotzatziki
30/05/2014, 13:47
αλλα το αδιαβροχο απαραιτητο.
Και αντικουνουπικο, τουλαχιστον πεντολιτρο...
Pan (dvs)
30/05/2014, 13:52
Και αντικουνουπικο, τουλαχιστον πεντολιτρο...
Ναι ,
αλλα και πολυ προσοχη στη θαλασσα.Ακουγεται οτι εκει υπαρχουνε πολλες δρακαινες (το γνωστο ψαρι με το δηλητηριωδες πτερυγιο).
taisteal
30/05/2014, 14:49
Ναι ,
αλλα και πολυ προσοχη στη θαλασσα.Ακουγεται οτι εκει υπαρχουνε πολλες δρακαινες (το γνωστο ψαρι με το δηλητηριωδες πτερυγιο).
Ποιες δρακαινες,οταν σκασουν οι ταλιμπαν θα παει 60 μιλια μακρια ο,τι ζωντανο υπαρχει....
:lol:
SHOOTER045
30/05/2014, 15:00
Ναι ,
Τζάμπα σούπα δηλαδή.....
τρεισήμισι χρόνια ήμουν εκεί, μπάνια πολλά, δράκαινα ποτέ..
Ήμουν όλες τις ημέρες στην συγκέντρωση harley τότε και ήταν φανταστικά..
Μαλλιάδες, σουροπαίχτες, γκομενάκια, συναυλίες, βαβούρα, μαυρίλα και οι Zoo να παίζουν τη μέταλ έκδοση της καραγκούνας..
Ωραία φάση το σκηνικό
SHOOTER045
31/05/2014, 08:07
Άρα δεν έχει δρακαινες
Μόνο δράκους...
Pan (dvs)
31/05/2014, 08:12
Τα τελευταια χρονια ακουγεται οτι υπαρχουνε και απο τα δυο.:D
Φυσικα οποιος παει αυτο θα ειναι το τελευταιο που θα σκεφτει.
Shaolin Monk
03/06/2014, 22:28
Ωραια και πολιτισμένα ηταν πέρυσι, ωραια θα ειναι και φετος. Μεθαυριο, αν ολα πανε καλα θα ειμαι εκει.... :beer:
Αρκει να μην βγει καποιο απαγορευτικο για τον απόπλου των πλοίων απο Κρητη με τετοιο αερα που εχει σήμερα... :a018::a018::a018::a018:
Pan (dvs)
05/06/2014, 14:32
Σημερα ημουν Ηγουμενιτσα ,για δουλεια,και μολις επεστρεψα.
Ηδη αρχισαν να κατεβαινουνε οι πρωτες μηχανες.Οσοι βρεθουνε εκει ελπιζω να περασουνε καλα.Υπαρχουνε πολυ ομορφα μερη στη γυρω περιοχη για εκδρομες.:beer:
Pan (dvs)
10/06/2014, 07:49
Και παλι χθες που πηγαινα για Παργα,γινοτανε Ο χαμος απο μηχανες ,στο ανεβασμα της Εγνατιας.
Αυτο που παρατηρησα ητανε οτι υπηρχανε παρα πολλοι ταξιδιαρηδες και οι ρυθμοι ολων ητανε παρα πολυ λογικοι.Αν επικρατησε και μεσα στην συγκεντρωση το αναλογο κλιμα,σιγουρα κατι αλλαζει.
Για πειτε εντυπωσεις,ανεβαστε και καμμια φωτο...
Pardalotzatziki
10/06/2014, 11:51
Και παλι χθες που πηγαινα για Παργα,γινοτανε Ο χαμος απο μηχανες ,στο ανεβασμα της Εγνατιας.
Αυτο που παρατηρησα ητανε οτι υπηρχανε παρα πολλοι ταξιδιαρηδες και οι ρυθμοι ολων ητανε παρα πολυ λογικοι.Αν επικρατησε και μεσα στην συγκεντρωση το αναλογο κλιμα,σιγουρα κατι αλλαζει.
Για πειτε εντυπωσεις,ανεβαστε και καμμια φωτο...
Εισαι διπλα και δεν πηγες ουτε για βολτα;
Έμαθα απο ντόπιο (κάτοχο μηχανής 1000cc - μην τον περασετε για παρθένα) για πολύ φασαρία, πολλά μηχανάκια, πολλά μπερνάουτ κοντρες κλπ (στην εγνατία), κάτι όργανα της τάξεως σφυριζαν αδιάφορα αφού μάλλον είχαν εντολή να μην εμπλακουν (αφου ειχαν μαζέψει κάτι ψιλές νωρίτερα)....
Δεν νομίζω ν' άλλαξε κάτι.
Αυτό για τα μπερνάουτ μου το σφύριξαν κι εμένα, λαστιχάς της περιοχής μου είπαν δεν προλάβαινε να στέλνει λάστιχα. Με δικό του φορτηγό με κούριερ κλπ. Το καλό είναι ότι ξεστοκάρισε ο άνθρωπος.
Pan (dvs)
10/06/2014, 13:51
Εισαι διπλα και δεν πηγες ουτε για βολτα;
Οχι φυσικα.Ειμαι καθετα αντιθετος με τον τροπο που γινεται.Αν αλλαξουνε τα πραγματα θα ειμαι ο πρωτος που θα παει.
Έμαθα απο ντόπιο (κάτοχο μηχανής 1000cc - μην τον περασετε για παρθένα) για πολύ φασαρία, πολλά μηχανάκια, πολλά μπερνάουτ κοντρες κλπ (στην εγνατία), κάτι όργανα της τάξεως σφυριζαν αδιάφορα αφού μάλλον είχαν εντολή να μην εμπλακουν (αφου ειχαν μαζέψει κάτι ψιλές νωρίτερα)....
Δεν νομίζω ν' άλλαξε κάτι.
Εκτος του χωρου γινοτανε ο κακος χαμος,ειδικα στην Εγνατια.Πολλα οργανα τραβουσανε και φωτογραφιες (να μην πω οτι συμμετειχανε,γιατι τοτε θα αναγκαστω να το αποδειξω).
Δεν ξερω ομως ,αν μεσα στον χωρο τα πραγματα ητανε καλυτερα σε σχεση με παλαιοτερα.Κακα τα ψεματα,ειναι μια κατασταση που δυσκολα ελεγχεται ,ειδικα αν δεν το θελεις.
Αυτό για τα μπερνάουτ μου το σφύριξαν κι εμένα, λαστιχάς της περιοχής μου είπαν δεν προλάβαινε να στέλνει λάστιχα. Με δικό του φορτηγό με κούριερ κλπ. Το καλό είναι ότι ξεστοκάρισε ο άνθρωπος.
Ειναι σιγουρα ο μεγαλος κερδισμενους.Ακομη και σημερα το χαμογελο του φτανει μεχρι τα αυτια.:D
spyrakos35
10/06/2014, 15:37
Δεν προκειται να αλλαξει ποτε...
Φαινεται και απο εδω μεσα....
Allst@rf
10/06/2014, 15:39
Δλδ το burnout ειναι του Σατανα;
Δλδ το burnout ειναι του Σατανα;
Μέσα σε μαγαζί εγώ λέω ότι είναι μ@λακία.
motoexelixis
10/06/2014, 18:48
τα burnout και οι κοντρες δε γινοτανε μονο στην εγνατια ,αλλα ακριβως και εξω απο το καμπινγκ,οπως και τα παντηλικια, και οι κοντρες ακριβως διπλα απο τους πεζους θεατες,αν αυτο σας λεει κατι
spyrakos35
10/06/2014, 20:23
στου κουφού την πόρτα, πάρε την πόρτα και φύγε.....
:beer:
sotostzav
10/06/2014, 20:27
τα burnout και οι κοντρες δε γινοτανε μονο στην εγνατια ,αλλα ακριβως και εξω απο το καμπινγκ,οπως και τα παντηλικια, και οι κοντρες ακριβως διπλα απο τους πεζους θεατες,αν αυτο σας λεει κατι
Κιπ καγκουριλινγκ :a08::a08:
35.500 μέλη το φόρουμ...
θέμα για την πανελλήνια: 1μιση σελίδα και αυτη χωρίς συμμετοχες φωτο κλπ...
... i rest my case....
Pan (dvs)
10/06/2014, 20:55
35.500 μέλη το φόρουμ...
... i rest my case....
Αυτο κατι λεει.
Allst@rf
10/06/2014, 21:27
σε τετοια φαση, ειναι μεγαλη μαλακια...
35.500 μέλη το φόρουμ...
... i rest my case....
αυτο με ευχαριστει. δειχνη την απηχηση :beer:
MG-KTiNoS
10/06/2014, 23:14
Μια φορά πήγα νομίζω το 93 αν θυμάμαι καλά....
Μόλις είχα επιστρέψει από Ιταλία και νόμιζα ότι είχε κάποια σχέση με τα Ιταλικά μίτινγκ.
Έφυγα την ίδια μέρα που πήγα αφού εισέπραξα και αρκετές ειρωνείες για το μηχανάκι μου.
Δεν ξαναπήγα ποτέ.
Κάθε χρόνο από τότε ακούω τα ίδια και τα ίδια.
Βασικά όμως ξέρετε κάτι?
Δεν μ ενδιαφέρει πια. Δεν πιστεύω ότι επειδή κάποιος έχει μηχανάκι θα κάνουμε και παρέα.
Η ζωή όμως είναι σαν το εστιατόριο, παραγγέλνεις ότι γουστάρεις και μετά σου φέρνουν το λογαριασμό
πυξιδας990
11/06/2014, 12:12
αναλογα το μερος και παντως οχι στο camping που γινεται,αν ξαναπαω.τελευταια φορα το 2008
Pardalotzatziki
11/06/2014, 16:02
Αυτο κατι λεει.
Στο φορουμ...εδω και χρονια...
Έφυγα την ίδια μέρα που πήγα αφού εισέπραξα και αρκετές ειρωνείες για το μηχανάκι μου.
Πες μας τι καβαλουσες... :D
tzeronymo
15/06/2014, 21:42
Mενετε σε ολα τα κακα, και οχι σε αυτους που περνανε καλα καθε χρονο ακολουθωντας το προγραμμα της ΜΟΤΟΕ , τις εκδρομες τις, και γνωριζοντας την αγνωστη Ελλαδα
ΚΡΙΜΑ ...................
akis_trevor
15/06/2014, 22:58
δεν εχω ασχοληθει με την συγκεκριμενη εκδηλωση,οπως και με καμια αλλη.
οπως ειπε καποιος απειρα μελη εδω μεσα(βεβαια δεν σημαινει οτι ολοι ειναι και ενεργοι)αλλα παρα πολλοι πανε βολτες.ποσοι ηταν σημερα στο μαυρολιθαρι,στην ετησια του φορουμ αυτου και οχι καποιας αλλης διοργανωσης;
Pardalotzatziki
16/06/2014, 00:55
Mενετε σε ολα τα κακα, και οχι σε αυτους που περνανε καλα καθε χρονο ακολουθωντας το προγραμμα της ΜΟΤΟΕ , τις εκδρομες τις, και γνωριζοντας την αγνωστη Ελλαδα
Και συ γραφεις μια φορα το χρονο στο φορουμ για να μας λες ποσο καλα ειναι; Για να αλλαξουμε γνωμη; Δε νομιζω...
Δυστυχως εχουν γινει πολλα τα κακα...ή εχουν παραμεινει πολλα κακα. Και φυσικα εχει αλλαξει χαρακτηρα πια. Οι περισσοτεροι που τη γνωρισαμε λιγο παλιοτερα δεν βλεπουμε τα ιδια πραγματα.
Πριν 10+ χρονια απο Ιανουαριο εψαχνα να βρω ποτε ειναι του Αγ. Πνευματος και κανονιζα αδεια.
Τωρα ουτε καν θυμαμαι οτι υπαρχει ΠΣΜ.
Ισως ειναι πια μια Παν. συγκεντρωση streetαδων, νομιζω το ξαναεγραψα περυσι αυτο :D
Και δεν εχω καμια ορεξη να βλεπω ΜΟΝΟ γκαζια...χαθηκε ο ρομαντισμος της φασης...
Pan (dvs)
16/06/2014, 08:12
Δεν ειναι ετσι ακριβως φιλε μου.Η ΜΟΤΟΕ σιγουρα κανει προσπαθειες για το καλυτερο αλλα δεν της βγαινει.Οσοι δεν παμε εχουμε ξενερωσει απο διαφορα.
Με τους περισσοτερους απο τους τακτικους επισκεπτες που εχω μιλησει,δεν πανε για να γνωρισουνε τις ομορφιες της αγνωστης Ελλαδας,αλλα για να μυρισουνε καμμενα λαστιχα.Φυσιολογικο αυτο για καποιους,οχι ομως για το συνολο των μοτοσυκλετιστων.
Αν εσυ περασες καλα μπραβο σου,μην νομιζεις ομως οτι αυτοι που δεν πηγανε το κανανε απο "κακια".
Εαν καποια στιγμη γινει οπως γινεται και στα υπολοιπα μερη του κοσμου,εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα παει.
Εγώ πήγα στη συνάντηση την Κυριακή μαζί με την οικογενεια μου με αυτοκίνητο διότι το R1 δεν μας χωρά όλους :). Είδα πολύ κόσμο και πολλά αρνητικά.... Δυστηχώς...
Μιλάω για τους ντόπιους ανεγκέφαλους, να πηγαίνουν 10-15 μηχανάκια με 80 χωρίς κράνος στη εθνική μπουλούκι ο ένας δίπλα στον άλλον χωρίς να δίνουν σημασία στο δρόμο, τι ειναι πίσω τους, αν θέλει να περάσει κτλ...
Μιλάω για αυτόυς που σπάσανε τα μηχανάκια από τα burnout χωρίς λόγο.... - είδα τουλάχιστον 2-3 μηχανάκια να έχουν χύσει λάδια πάντου -
και πολλές άλλες καγκουριές κτλ κτλ...
Αλλά είδα και πολλά ωραία πράγματα, είδα κόσμο πολιτισμένο,ταξιδιώτες κύριοι με τα όλα τους, ξενοδοχεία και καφέ γεμάτα από κόσμο και γενικά μια ωραία εικόνα με εξαίρεση τα παραπάνω..
Και μερικές φωτογραφίες για να πάρετε μια ιδέα..
318887
318888
318889