View Full Version : Κράνος μέχρι 100ε (κάτοχος πάπιας)
Καλησπερα παιδια. Πιστευω οτι ηρθε η ωρα να παρω και εγω ενα κρανος, γιατι ειναι απαραιτητο. Το λοιπον, το budget μου ειναι μικρο(διαθετω <=100ε). Το ξερω, θα μου πειτε οτι δεν αξιζει κρανος σε αυτα τα λεφτα, αλλα δυστυχως, δεν μπορω να βαλω παραπανω χρημματα. Κοιταζωντας μερικα παλαιοτερα post, ειδα οτι σε αυτα τα λεφτα προτεινεται HJC,MT,κτλπ.. (Πολυ καλη κριτικη τα ΜΤ http://sharp.direct.gov.uk/testhelmetlist?sharp-make=460&sharp-model=&sharp-type=All&sharp-rating=1&sharp-price-from=0&sharp-price-to=9999&discontinued=1 ). Μιας και μενω Πειραια, πηγα στην Stelpet, που βρισκεται στην Πειραιως που εχει αρκετη ποικιλια και καλη τιμη. Τι προτεινεται;
Y.Γ. Διαπιστωσα και κατι κρανη μαρκας Shiro, ειναι γνωστη; Ρωταω, γιατι μου εκατσε αρκετα καλα στο κεφαλι, και μου αρεσε η ποιοτητα του εσωτερικου του. Ευχαριστω παιδια
KotsosDR
31/05/2014, 00:20
Kοίτα και τα LS2 , καλά κρανάκια για τα χρηματά τους.
Lioulios
31/05/2014, 01:20
Aν φοράς small , κοίτα την υπογραφή μου
pipe_smoker
31/05/2014, 01:39
Σε αυτα τα χρηματα που διαθετεις το μοναδικο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι να πας μια βολτα απο το motofashion. Κλικ εδω. (http://motofashion.gr/stock-out/stock-out-helmets)
Το μαγαζι ξεστοκαρει κι εχει στο 50αρικο κρανη των 250 και βαλε ευρω.
Το μπαζαρ κανονικα εληγε στις 23 του μηνα αλλα απ'οτι βλεπω στο site συμεχιζουν να υπαρχουν οι προσφορες.
Δεν ξερω τι μπορει να εχει μεινει απο νουμερα κλπ αλλα αφου το μπατζετ σου ειναι τοσο περιορισμενο, νομιζω η καλυτερη λυση ειναι να ψαχτεις σε κατι τετοιο. Προσφορα, ξεστοκαρισμα κλπ.
Αλλιως με 100 ευρω σε γενικες γραμμες καρυδοτσουφλο παιρνεις
ΥΓ. Ακομα το μετανιωνω που δεν κουνησα τον κωλο μου οταν ηταν νωρις να παω να παρω ενα δευτερο κρανακι:a018:
George_Sp
31/05/2014, 07:18
^^ ότι είπε ο από πάνω. τρέχεις να πάρεις καλό κράνος στο 1/4 της τιμής τους!
devil's animal
31/05/2014, 07:34
Σε αυτα τα χρηματα που διαθετεις το μοναδικο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι να πας μια βολτα απο το motofashion. Κλικ εδω. (http://motofashion.gr/stock-out/stock-out-helmets)
Το μαγαζι ξεστοκαρει κι εχει στο 50αρικο κρανη των 250 και βαλε ευρω.
Το μπαζαρ κανονικα εληγε στις 23 του μηνα αλλα απ'οτι βλεπω στο site συμεχιζουν να υπαρχουν οι προσφορες.
Δεν ξερω τι μπορει να εχει μεινει απο νουμερα κλπ αλλα αφου το μπατζετ σου ειναι τοσο περιορισμενο, νομιζω η καλυτερη λυση ειναι να ψαχτεις σε κατι τετοιο. Προσφορα, ξεστοκαρισμα κλπ.
Αλλιως με 100 ευρω σε γενικες γραμμες καρυδοτσουφλο παιρνεις
ΥΓ. Ακομα το μετανιωνω που δεν κουνησα τον κωλο μου οταν ηταν νωρις να παω να παρω ενα δευτερο κρανακι:a018:
αυτο...
και αν δεν βρεις ψαξου εδω μεσα και στο car.gr για μεταχειρισμενα επωνυμα κρανακια σε καλη κατασταση...
ειναι προτιμοτερο να παρεις ενα μεταχειρισμενο, καλοσυντηρημενο κρανος αξιας >300€, 2-3-4 χρονων με 100€ απο το να παρεις ενα καινουργιο αξιας 100€..
SHOOTER045
31/05/2014, 08:20
Κοίτα εδώ μέσα από κανένα μέλος που θα είναι επώνυμό αλλά μεταχειρο αν δεν έχεις πρόβλημα
Στο motofashion είναι καλή περίπτωση αλλά βιάσου
paramedic
31/05/2014, 10:06
Εντάξει παιδιά δεν είναι και κορυφαία τα KBC που φέρνει το motofashion. Είχα παλιά ένα που είχα πάρει για 2ο απο εκεί σε άλλο bazaar και είχε αρκετά θεματάκια. Βάρος, αέρας, ποιότητα βαφής, αεραγωγοί όλα κάτω του μετρίου.
andreas 400
31/05/2014, 14:00
επεσε ακριδα απο τις πρωτες μερες παιδια δεν υπαρχει σχεδον τπτ ασχετα τι λεει το σαητ
KotsosDR
31/05/2014, 15:00
Δηλαδη ρε παιδια στο Dakar οι περισσοτεροι τρεχανε με καρυδοτσουφλα? Και αντε να πεις πληρωθηκανε αδρα για να τρεξουνε φορωντας τα , κανενας δεν εβαλε την ασφαλεια του πανω απο το χρημα ?
panavour
31/05/2014, 15:12
Αυτα που φορανε αυτοι που τρεχουν δεν ειναι της σειρας παραγωγης.Ειναι ειδικα φταγμενα για τον καθε αναβατη ξεχωριστα και κανουν οσο κανει ενα παπι τουλαχιστον.Γενικα στα κρανη εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων-προσφορες,ξεστοκαρισμα κλπ-οτι πληρωνεις παιρνεις.Εγω παντως που ειμαι χοντροκεφαλος και φοραω μονο 3xl επειδη μονο σε VEMAR βρισκω το πληρωνω 85 ευρω απο 130 λογω του οτι μονο εγω τα ψωνιζω σ αυτο το μεγεθος.Η επομενη τιμη που βρισκω ειναι σε SHOEI στα 550 EURO.Τις προδιαγραφες ασφαλειας τις εχει,Τωρα τι θα γινει αμα πεσω και κοπανηθει 4-5 φορες συνεχεια δεν ξερω.
PetranGR
31/05/2014, 17:54
θα συμφωνήσω με τα παιδιά αν μπείς στο car.gr έχει πάρα πολλά κράνη μεταχειρισμένα κτλ.
Το μεσημέρι είδα ίδιο με το δικό μου TC-5 XR1100 με 200€ (συζητίσημα) μπήκα πριν λίγο και μάλλον το είχε πουλήσει ήδη.
Οπότε κράνη βρίσκεις άνετα...
KotsosDR
31/05/2014, 20:11
Αυτα που φορανε αυτοι που τρεχουν δεν ειναι της σειρας παραγωγης.Ειναι ειδικα φταγμενα για τον καθε αναβατη ξεχωριστα και κανουν οσο κανει ενα παπι τουλαχιστον.Γενικα στα κρανη εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων-προσφορες,ξεστοκαρισμα κλπ-οτι πληρωνεις παιρνεις.Εγω παντως που ειμαι χοντροκεφαλος και φοραω μονο 3xl επειδη μονο σε VEMAR βρισκω το πληρωνω 85 ευρω απο 130 λογω του οτι μονο εγω τα ψωνιζω σ αυτο το μεγεθος.Η επομενη τιμη που βρισκω ειναι σε SHOEI στα 550 EURO.Τις προδιαγραφες ασφαλειας τις εχει,Τωρα τι θα γινει αμα πεσω και κοπανηθει 4-5 φορες συνεχεια δεν ξερω.
Και ομως , κανεις λαθος , κρανη της γραμμης παραγωγης ειναι ...
317336
Ευχαριστω για τις προτασεις παιδια!
Lioulios
01/06/2014, 15:43
Τα αγωνιστικά κράνη , είναι αγωνιστικά και ιδιαίτερα και ενίοτε βγαίνουν στην αγοά και οι ρέπλικες αυτών .... Το απο πάνω είναι καθαρα χορηγία και διαφήμηση για να πουληθεί και κανα κομάτι