View Full Version : Αξίζουν? (kevlar jeans)
κάτι τέτοιο ας πούμε?
http://www.ebay.co.uk/itm/Mens-motorbike-motorcycle-Denim-Trousers-jeans-with-protective-lining-/131075378414?pt=UK_Motorcycle_Trousers&var=&hash=item1e84b38cee
akis_trevor
31/05/2014, 12:16
το ειχα κοιταξει καποια εποχη να παρω ενα.ειχα βρει τα παντα απο τιμες.απο 40-50 ευρω μεχρι 150+.
προφανως για μεσα στην πολη,απτο να φορας ενα απλο τζιν ειναι σιγουρα καλυτερο.απο εκει και περα δεν ξερω κατα ποσο θα βολευει,οποτε καλο θα ηταν να το δοκιμασεις πρωτα.
700_Thespieis
08/08/2014, 21:42
Μου ηρθε το τευχος απο ADAC. Ποσταρω το θεμα σε φωτο, το κειμενο ειναι στα γερμανικα, αλλα νομιζω το πινακακι ειναι αρκετο.
Καλη τυχη321418321419
peterTHErider
09/08/2014, 16:35
Επειδη δεν βλεπουμε ολο το αρθρο αλλα βλεπουμε τις εικονες με τις αντιστοιχες φθορες μηπως θα μπορουσες να μας δωσεις καποιες πληροφοριες οπως με τι ταχυτητα εγινε η δοκιμη και αν τελικα τα θεωρουν καλα σαν προστατευτικο εξοπλισμο τα συγκεκριμενα τζιν?
Και ημουν σε φαση αγορας κατι τετοιου...
chr1s_86
10/08/2014, 12:58
κάτι τέτοιο ας πούμε?
http://www.ebay.co.uk/itm/Mens-motorbike-motorcycle-Denim-Trousers-jeans-with-protective-lining-/131075378414?pt=UK_Motorcycle_Trousers&var=&hash=item1e84b38cee
Ωραίο φαίνεται...
Έχει βρει κανείς κανένα αντίστοιχο στην Ελλάδα να γλυτώσουμε και το 20άρικο μεταφορικά;
700_Thespieis
10/08/2014, 14:18
Επειδη δεν βλεπουμε ολο το αρθρο αλλα βλεπουμε τις εικονες με τις αντιστοιχες φθορες μηπως θα μπορουσες να μας δωσεις καποιες πληροφοριες οπως με τι ταχυτητα εγινε η δοκιμη και αν τελικα τα θεωρουν καλα σαν προστατευτικο εξοπλισμο τα συγκεκριμενα τζιν?
Και ημουν σε φαση αγορας κατι τετοιου...
Aυτο ειναι ολο το αρθρο φιλε μου. Σε ο,τι χρησιμευσει.
:wave2:
Συγνωμη ρε μαγκες το πασατεμπο τζινς μονο εγω το ειδα?
Εχει και σε στραγάλια?
Εγώ εχω παρει ενα σε παραλλαγή για τις καλοκαιρινές βόλτες και τις μακρινές παραλίες και μπορώ να πω οτι ειναι μια χαρά. Και στις πολλές ζεστές το βάζω και σε κανενα ταξίδι. Κομπλέ με προστασιες αν θυμάμαι καλα είχε βγει γύρο στα 80€ απο eBay. Για χειμώνα για μεσα στην πόλη μια χαρά ειναι αντί να κυκλοφορείς με τις κορντουρες σαν τον ΖΗΤΑ μεσα στον κοσμο
spyrakos35
11/08/2014, 10:43
Εγώ εχω παρει ενα σε παραλλαγή για τις καλοκαιρινές βόλτες και τις μακρινές παραλίες και μπορώ να πω οτι ειναι μια χαρά. Και στις πολλές ζεστές το βάζω και σε κανενα ταξίδι. Κομπλέ με προστασιες αν θυμάμαι καλα είχε βγει γύρο στα 80€ απο eBay. Για χειμώνα για μεσα στην πόλη μια χαρά ειναι αντί να κυκλοφορείς με τις κορντουρες σαν τον ΖΗΤΑ μεσα στον κοσμο
Ενω σαν τον κυνηγο ειναι καλυτερα εεεεε;
Ενω σαν τον κυνηγο ειναι καλυτερα εεεεε;
Ναι ρε μαστορα!
Κλασης ανωτερο.
Βγαζεις μια "ματσιλα"ρε παιδι μου!
Ενω με την κορντουρα βγαζεις "μπατσιλα"
:tooth:
Οχι ρε όργια η παραλλαγή για μεσα στην πόλη!!!! Κατι σε τζινακι εννοουσα σε σχέση με τις κορντουρες. ..
Αν και να σου πω με την παραλλαγή και ενα μαύρο μπλουζάκι δεν θα τολμήσει να σε κλείσει κανεις και για κανενα λόγο... Χαχαχα.
EL GATO NEGRO
11/08/2014, 18:51
εγω εχω παρει τετοιο τζιν η μαρκα ειναι Draggin jeans γιατι αμα θελω να βγω για κανα ποτο δεν μου αρεσει η κορντουρα...100€ το πηρα και μια φορα σε πεσιμο που συρθηκα με εβγαλε ασπρο προσωπο...εχει προστατευτηκα σε γονατα και γοφους και δεν ξεχωριζει εξωτερικα απο ενα κανονικο τζιν...οταν το φορας νιωθεις λιγο το φουσκωμα απο τα προστατευτικα αλλα χωρις να σε ενοχλουν.