View Full Version : Daytona Nova 110. Ποιά η γνώμη σας ?
Για σας αδέρφια μηχανόβιοι :)
Πείρα κούτα ένα Daytona Nova 110, ξέρω δεν είναι η καλήτερη λύση για 1000 ευρώ απλά ήθελα κάτι καινούργιο
γιατί δεν έχω μηχανολογικές γνώσεις για να έπερνα μεταχειρισμένο.
Ποιά η γνώμη σας ?
317541
Bradipous
03/06/2014, 11:06
Γεια σου και εσενα και καλωσηρθες.
Η γνωμη μας σχετικα με τι;
Γεια σου και εσενα και καλωσηρθες.
Η γνωμη μας σχετικα με τι;
Η γνώμη σας σχετικά με το συγκεκριμένο μηχανάκι .
Η γνώμη σας σχετικά με το συγκεκριμένο μηχανάκι .
Αν δεν είναι καλή δηλαδή, θα το πάς πίσω?
Αν δεν είναι καλή δηλαδή, θα το πάς πίσω?
Αναστροφή πώλησης λέγεται, δεν το έχεις ακούσει???
"H δήλωση του αγοραστή για αναστροφή της πώλησης (λόγω πραγματικού ελαττώματος ή έλλειψης συμφωνημένης ιδιότητας του πράγματος) δεν υποβάλλεται σε τύπο και από την περιέλευσή της στον πωλητή, επιφέρει την υποχρέωση του αγοραστή για απόδοση του πράγματος και του πωλητή για επιστροφή του τιμήματος με τόκο (AK 547). Aν ο πωλητής αποδεχθεί τη δήλωση, υπάρχει συμβατική αναστροφή της πώλησης, ενώ αν δεν την αποδεχθεί, ο αγοραστής μπορεί να εγείρει αγωγή για να αναγνωριστεί ότι συνέτρεχε νόμιμος λόγος για την άσκηση δήλωσης αναστροφής και να υποχρεωθεί ο πωλητής να αποδώσει το τίμημα (A 733/01)."
Ο λόγος: δεν πήρε καλές κριτικές στο moto.gr, τ' αδέρφια μου οι μηχανόβιοι εκεί, μου είπαν είναι μάπα το καρπούζι.
;)
με γεια καλοριζικο και καλοταξιδο:beer:
εσυ το εχεις......... ρωτας εμας που δεν το εχουμε;
χρησιμοποιησε το και σε κανα εξαμηνο που θα εχεις αποψη πες τη και σε μας
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!!!!
Τώρα, ένα απλό παπί είναι, μια χαρά κάνει την δουλειά του. Αν το πήρες για κοντριλίκια και κανιβαλισμούς δεν σου κάνει!
Γνώμες ζητάμε πρίν αγοράσουμε βέβαια.... ;)
Με γεια σου...
δες εδω μια παρουσιαση.
http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/67803.asp
Χαχα μη καυλαντίζεται το θέμα ρε,
δεν είπα ότι θα το επιστρέψω, έτσι θέμα να γίνεται..
Το παπί εμένα προσωπικά και από το στρώσιμο που γίνεται εδώ και μια εβδομάδα βλέπω πολύ καλή συμπεριφορά
~Dbnn όσο για κοντριλίκια και κανιβαλισμούς που ανάφερες ,
αυτά έχω στο μυαλό μου αλλά με μεγαλήτερο κυβισμό , δεν περίμενα ένα παπί να του βγάλω τη ψυχη :p
PetranGR
03/06/2014, 17:42
Χαχα μη καυλαντίζεται το θέμα ρε,
δεν είπα ότι θα το επιστρέψω, έτσι θέμα να γίνεται..
Το παπί εμένα προσωπικά και από το στρώσιμο που γίνεται εδώ και μια εβδομάδα βλέπω πολύ καλή συμπεριφορά
~Dbnn όσο για κοντριλίκια και κανιβαλισμούς που ανάφερες ,
αυτά έχω στο μυαλό μου αλλά με μεγαλήτερο κυβισμό , δεν περίμενα ένα παπί να του βγάλω τη ψυχη :p
η φωτογραφία σου είναι πολλά υποσχόμενη.
η φωτογραφία σου είναι πολλά υποσχόμενη.
πάντως σίγουρα η δικιά σου η φωτογραφία ειναι περισσότερο υποσχόμενη
πάντως σίγουρα η δικιά σου η φωτογραφία ειναι περισσότερο υποσχόμενη
Του προφίλ του, ή το avatar; Εγώ πάντως προτιμώ τη φωτογραφία του προφίλ!
SHOOTER045
03/06/2014, 19:54
Του προφίλ του, ή το avatar; Εγώ πάντως προτιμώ τη φωτογραφία του προφίλ!
Δεν είσαι ο μόνος...
Το πηρα το 2006 και το κρατησα μεχρι το 2012.
Στις 14900 χλμ κουρεψε 2α χωρις να κανω καγκουριλικια.ισως να φταιγε κατι ταρζανιες με τα λαδια που εκανα(δε το αφησα ποτε χωρις λαδια,απλα εβαζα ολο το λιτρο μεσα ενω ηθελε 800μμλ κτλ)
εβαλα το 125αρι μοτερ της daytona καινουργιο και το κρατησα μεχρι τις 35000 χλμ αν θυμαμαι καλα.
Αυτο που ξερω να πω ειναι οτι το μαμα 97αρι μοτερ ηταν καλυτερο απο το 120αρι που εβαλα μετα.
καλυτερες επιδοσεις και πιο οικονομικο.
τωρα οσο αφορα το παπι ε τα κλασσικα,τριζουν τα πλαστικα κτλ κτλ.θεματα με το μοτερ δεν ειχα.φθηνα ανταλλακτικα ο γκοργκολης και καλος αντιπροσωπος.
τιμιο παπι για τα λεφτα του.
Α να συμπληρωσω οτι τα φρενα του ειχαν καποια θεματακια,ειδικα το πισω σε μενα.
Α να συμπληρωσω οτι τα φρενα του ειχαν καποια θεματακια,ειδικα το πισω σε μενα.
α δηλαδη τα εχει τα προβληματακια του ..
νταξει ειναι καθαρα μηχανακι για να κανεις τη δουλιτσα σου..
κιεγω πολυ αργοτερα οταν βγαλει τα λεφτα του θα το δωσω και θα παρω κανα crypton η κανενα καλο honda
motoexelixis
03/06/2014, 22:40
τιμιο μηχανακι ασπαστο ,αλλα θα προτιμουσα το kawasaki
α δηλαδη τα εχει τα προβληματακια του ..
νταξει ειναι καθαρα μηχανακι για να κανεις τη δουλιτσα σου..
κιεγω πολυ αργοτερα οταν βγαλει τα λεφτα του θα το δωσω και θα παρω κανα crypton η κανενα καλο honda
Το μπροστινο στη βροχη ηταν σα να μην υπαρχει.μαλλον τα τακακια εφταιγαν βεβαια αλλα και παλι.
το πισω σε μενα ετριζε παρα πολυ και καποιες φορες κολλαγε πατημενο.ειχα αλλαξει υγρα κτλ κτλ και δεν εβγαλα ακρη.εφτιαξε μονο του
geo99rge
09/08/2014, 22:15
εχω με τα 97 κυβικα, ασπαστο μηχανακι το ειχε ο κουμπαρος μου το πηρα με 50.000 χλμ, το πηγα μεχρι 70.000 και το δωσα στο πεθερο και το τρακαρε, εχει 73.000 δεν εχει ζητηση τιποτα, σε λιγο καιρο θα το φτιαξω για τη γυναικα, δεν ζηταει τιποτα εκτος απτα αναλωσιμα του και συνεχιζει.....
machadventure
17/09/2014, 09:41
Γεια σας,
έχω το Mody r 115 πάνω από 10 χρόνια & έχω κάνει 90000 χλμ. Πρόκειται στην ουσία για το ίδιο μηχανάκι με τη διαφορά ότι τι δικό μου φοράει το μοτέρ του Modenas 115. Τα συμπεράσματά μου είναι ανάμικτα. Από τη μία τα περιφερειακά του είναι για κλάματα. Τα πλαστικά έχουν σπάσει από τις λακούβες (ναι χωρίς πτώση), τα αμορτισέρ ξέρασαν στον 1 μισι χρόνο, έχει κόψει μία εξάτμηση στα 3 χρόνια (την άλλη που έβαλα την κολλάω συνεχώς στα σκισίματα που εμφανίζει αλλά δεν έχει κοπεί ακόμα), χάλασε το βαρελάκι του φλας, ο κεντρικός διακόπτης παρέδωσε το πνεύμα στην τριετία, το υλικό της σέλας σκίστηκε (από τη χρήση όχι από ξυράφι) στην τετραετία. Λόγω του σπασίματος των πλαστικών φωτάει αλλού για αλλού, ενώ τα τακάκια τρώγονται ανομοιόμορφα.
Από την άλλη, δεν με έχει αφήσει ποτέ, οι ντίζα του γκαζιού δεν κόβεται ( του κοντέρ έχει σπάσει μια φορά), οι τροχοί & τα ρουλεμάν τους δουλεύουν άψογα (είμαι & βαρύς) τα όργανα δουλεύουν μια χαρά & δεν έχουν θολώσει (η βελόνα του κοντέρ έχει σπάσει μόνο στη μέση) και έχει ολόισιο πλαίσιο μετά από ΤΟΣΕΣ λακούβες όλα αυτά τα χρόνια. Ο κινητήρας είναι ΔΙΑΜΑΝΤΙ αλλά είναι εκτός θέματος εδώ.