View Full Version : Ρε παλιοΘεσσαλονικιοί...!!
Multijohn
18/10/2005, 23:38
Εντάξει!Τωρα που ψαρώσατε,τι λέτε να πάρουμε τις...μπουγάτσες με αναβάτη και να κάνουμε καμμιά φραπεδάρα(εσπρεσάρα,καπουτσινάρα κ.τ.λ.!)?Λέω για Πέμπτη ή Παρασκευή απογευματάκι.Αντε να δώ και DODOC EDESSA και όλα τα τσακάλια που δεν γνώρισα ακόμα!
Zan_Prizol
19/10/2005, 00:41
Χεχεχε...
Εγώ μέσα είμαι...αλλά για Παρασκευή γιατί την Πέμπτη παίζει δουλίτσα...:wave2:
Dodok edessa
19/10/2005, 07:40
ελα καρντασάκο και εγω μέσα ειμαι ......Οχι όμως Σάββατο γιατι θα είμαι κουμπάρος .Παντρευω ενα ζευγάρι.:D εκτος αν θελετε να ερθετε στο γλέντι ολοι καλεσμενοι απο τον κουμπάρο.:lol: :lol: :wave2:
angels_gr
19/10/2005, 08:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
ελα καρντασάκο και εγω μέσα ειμαι ......Οχι όμως Σάββατο γιατι θα είμαι κουμπάρος .Παντρευω ενα ζευγάρι.:D εκτος αν θελετε να ερθετε στο γλέντι ολοι καλεσμενοι απο τον κουμπάρο.:lol: :lol: :wave2:
Ρε κουμπάρε, το Σάββατο και εγώ γίνομαι κουμπάρος!!! Βρε λες να είμαστε στον ίδιο γάμο και να μην το ξέρουμε!!!
:lol: :wave2:
angels_gr
19/10/2005, 08:46
Απλά πείτε ώρα, μέρα και σημείο συνάντησης.
:beer:
Dodok edessa
19/10/2005, 10:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
Ρε κουμπάρε, το Σάββατο και εγώ γίνομαι κουμπάρος!!! Βρε λες να είμαστε στον ίδιο γάμο και να μην το ξέρουμε!!!
:lol: :wave2:
:lol: :lol: :rotflmao: :lol: ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ :lol: :lol: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
......Οχι όμως Σάββατο γιατι θα είμαι κουμπάρος .Παντρευω ενα ζευγάρι.
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
"Θου φυλακή τω στόματί μου Κύριε..."
nemethon
19/10/2005, 13:10
Επειδη κανένας δεν προτείνει τίποτα εγω θα πρότεινα να πηγαιναμε για καφε μεχρι την Περαία, και βολτούλα και καφεδάκι, 2 σε 1.
Λοιπόν παρασκευή 21/10 ραντεβου 18:00 (ή οτι άλλη ώρα θέλει ο λαός, εγω προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με την ώρα) μπροστά στο Τερζή απο την μεριά του καρφουρ.
ΥΓ1: angels ειδοποίησε τους fazeraδες.
ΥΓ2: dukeandthecity μην τυχον και δεν έρθεις, θέλω να ΣΕ πώ
Multijohn
20/10/2005, 00:56
Εγώ λέω κατά τις 17:00hours για να προλάβω λίγο φώς ήλιου και εσείς να προλάβεται να...με δείτε!!!(πω πω σαν να ακούω ήδη την εξάτμιση του Κώστα Κ5!Ελπίζω να μην σε εξαγρίωσα Κωστάκι:a22: :a22: :a22: :a22: :D :D :a23: :a23: :a23: )Φυσικά για Περαία μέσα!
Πειραζει να ερθω με το τουτου (εκτος απροοπτου)?γιατι μηχανη ακομα γιοκ:mad: κιαν περιμενω να μου ερθει δε θα πιω ποτε καφε.Θα βαλω και ενα φαρο επανω σαν να ειμαι η υποστηριξη σας.:ninja:
angels_gr
20/10/2005, 09:06
Παίδες εγώ σχολάω στις 5, άρα με βολεύει να έρθω στις 6. Και πιστεύω πως και άλλοι σχολάνε στις 5.
angels_gr
20/10/2005, 09:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από sallako
Πειραζει να ερθω με το τουτου (εκτος απροοπτου)?γιατι μηχανη ακομα γιοκ:mad: κιαν περιμενω να μου ερθει δε θα πιω ποτε καφε.Θα βαλω και ενα φαρο επανω σαν να ειμαι η υποστηριξη σας.:ninja:
Έλα με ότι θέλεις. Και αν θέλεις αφήνεις το τουτου στα Carefeur και πηγαίνουμε μαζί.
angels_gr
20/10/2005, 09:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από nemethon
Επειδη κανένας δεν προτείνει τίποτα εγω θα πρότεινα να πηγαιναμε για καφε μεχρι την Περαία, και βολτούλα και καφεδάκι, 2 σε 1.
Λοιπόν παρασκευή 21/10 ραντεβου 18:00 (ή οτι άλλη ώρα θέλει ο λαός, εγω προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με την ώρα) μπροστά στο Τερζή απο την μεριά του καρφουρ.
ΥΓ1: angels ειδοποίησε τους fazeraδες.
ΥΓ2: dukeandthecity μην τυχον και δεν έρθεις, θέλω να ΣΕ πώ
nemethon, όταν λες μπροστά στον Τερζή εννοείς μέσα στο parking που είχαμε συναντηθεί και την προηγούμενη φορα??? Τους άλλους εννοείτε πως θα τους ενημερώσω.
nemethon
20/10/2005, 09:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
nemethon, όταν λες μπροστά στον Τερζή εννοείς μέσα στο parking που είχαμε συναντηθεί και την προηγούμενη φορα??? Τους άλλους εννοείτε πως θα τους ενημερώσω.
ναι εκεί :wave2: :wave2:
dukeandthecity
20/10/2005, 09:42
Παρτε και σκουπακια phillips για να ρουφήξετε την σκόνη μου.
Dodok edessa
20/10/2005, 10:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
εχε χάρι που η ιταλιδα μου εχει πληγωμένο ελατηριο:D :winka:
εγω ειμαι μαλλον στην απέξω.ακομα το τσικλετάκι μου δεν ειναι ετοιμο:(
Dodok edessa
20/10/2005, 10:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
"Θου φυλακή τω στόματί μου Κύριε..."
σου ειπα !!!χωρισε στον επομενο γάμο να ειμαι εγω ο κουμπαρος σου :lol: :lol: :rotflmao: και παρανυφακη ο crs:bigcry: :bawl: :lol:
αρε κουφαλα μου ελειψες ..ελα για κανα καφεδακι με τα παιδια :wave2:
Zan_Prizol
20/10/2005, 10:45
Ας το κάνουμε 5 και μέχρι να μαζευτούμε 5.30 οπότε βολεύει και τον angels...
Ντοντοκ κανόνισε να μην έρθεις πάλι και να λες μασάλια...
Θα σε ΞΕΣΚΙΣΩ σαν μπριζόλα...(σε τρόμαξα ε;;ε;;;:lol: :lol: :lol: )
Dodok edessa
20/10/2005, 11:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zan_Prizol
Ας το κάνουμε 5 και μέχρι να μαζευτούμε 5.30 οπότε βολεύει και τον angels...
Ντοντοκ κανόνισε να μην έρθεις πάλι και να λες μασάλια...
Θα σε ΞΕΣΚΙΣΩ σαν μπριζόλα...(σε τρόμαξα ε;;ε;;;:lol: :lol: :lol: )
γεια σου ρε ζαννν!!!
θελω να ερθω αλλα με αυτοκινητο δεν λεει ρε γαμωτο :(
ουτε με το ΚΧ λεει ουτε με το husaberg λεει..:nono: οπότε παλι απο φωτο θα σας βλέπω.
παλι όλες οι πιατέλες δικές σου :lol: :wave2:
Θεωρητικά ξεμπερδεύω 6 την Παρασκευή και θα δω αν αντέχω στο καπάκι να με ζαλίζουν οι εξατμίσεις σας! (ο Αθόρυβος)
Εσείς την Κυριακή δεν την έχετε ακουστά?
Τί σας θύμησα τώρα ε?Ναι λέω για εκείνη τη μέρα που δουλεύουν μόνο τα φανάρια και τα ρολόγια(μπορεί και ο Zan!).
Εκείνη τη μέρα που βρίσκεσαι ακόμα και το πρωί που είναι ψηλά ο ήλιος...:sun:
Κάτι σας θύμησα ε?:D Α και for the record ψηφίζω Μηχανιώνα!
Υ.Γ. Σε περίπτωση που δεν σας έπεισα θα προσπαθήσω να έρθω παρέα με τον angels.Θα περάσει να με πάρει από τη δουλειά και θα με περιμένει και λίγο στο γραφείο μου.Δεν τον έχω ρωτήσει βέβαια αλλά πότε δεν ξέρεις..!
:wave2:
Barchman
20/10/2005, 12:49
Ε, λοιπόν, εγώ ΔΕΝ θα έρθω...:(
Αντιπροτείνω, όμως, να έρθετε εσείς το βράδυ (της Παρασκευής, πάντα) στο ξυλουργείο του Μύλου. Εκεί, θα παρουσιάσουν οι "Ίντιοτεκ" το δίσκο τους...
Άντε, βρε ρεμάλια, ελάτε...
Υ.Γ. Δεν ξέρετε τους "Ίντιοτεκ"; Μα...για αυτό θα έρθετε...για να τους γνωρίσετε...:)
Dodok edessa
20/10/2005, 13:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Barchman
Υ.Γ. Δεν ξέρετε τους "Ίντιοτεκ"; Μα...για αυτό θα έρθετε...για να τους γνωρίσετε...:)
:hypnotize :uplate: Μη με πείς ….:uplate: :hypnotize
Κρατά μου θέση …..αυτοί δεν είναι που τραγουδάνε το ΝΥΧΤΑ ΞΕΛΟΓΙΑΣΤΡΑ
:lol: :bawl: :lol:
26599
Dodok edessa
20/10/2005, 13:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Barchman
:hypnotize :uplate: Μη με πείς ….:uplate: :hypnotize
Κρατά μου θέση …..αυτοί δεν είναι που τραγουδάνε το ΝΥΧΤΑ ΞΕΛΟΓΙΑΣΤΡΑ:lol: :bawl: :lol:
26600
Zan_Prizol
20/10/2005, 16:10
Οπότε βγάζω ανακοίνωση...
Χεμ...χεμ...
Ακούσατε,ακούσατε...
Την Παρασκευή 21/10 και ώρα 18:00,για να μπορέσουνε όλοι,μάζωξη στο πάρκινκ στα Καρφούρ πίσω από τον Τερζή...και βλέπουμε...
Τα λέμε αύριο παίδες...job time!!!
:wave2: :wave2: :wave2:
siokatas
20/10/2005, 22:02
:wave2:
ρε παιδες αληθεια γιατι βγαζετε εξω την κυριακη?:confused: δεν σκεφτεσται και εμας που δουλευουμε μεχρι αργα(δεν θελω να γινω γραφικος αλλα εχει εναν μηνα που και με την βουλα πηρα το μεριδιο απο ενα μαγαζι και με το χρεος τωρα εχει παρει φωτια ο κ.λ.ς ..μου):sad:
:sad
εκτος αυτης της κυριακης γιατι θα ειμαι αριδαια....
Multijohn
21/10/2005, 00:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
''Do ya feel lucky...punk?!!!":lol: :lol: :lol:
Σου υπόσχομαι να μάθεις απ'έξω την πινακίδα μου (η οποία με το ζόρι φαίνεται!:lol: :lol: )
Λοιπόν Παρασκευή 18:00 θα τα πούμε εκεί!
Barchman ψηνόμουν να έρθω αλλά δουλεύω το βράδυ!
angels_gr
21/10/2005, 08:53
Οκ, στις 18:15 θα έρθουμε εκεί μαζί με τον City. Δεν θα σας στήσουμε πολύ!!! Που θα πάμε μετά σκεφτήκατε??? Πως θα σας φαινότανε να πηγαίναμε προς Μηχανιώνα??? Και για πιο μετά σκέφτεστε την πρόταση του Barchman για Μύλο??? Καλή φάση ακούγεται. Να πάμε να πιούμε και κανένα ποτηράκι να ζεσταθούμε κιόλας!!!
:sun:
Που είναι ο :sun: ?
Ο Ε Ο ?
15 λεπτά πριν τη συνάντηση και 15 λεπτά αφού παραγγείλαμε έβρεχε!
Τώρα ποιος είναι ο γκαντέμης...εγώ πάντως ονόματα δε λέω!
Ωραία παρεούλα! Καλά τα είπαμε,τα ήπιαμε(τα καφεδάκια) και καλή συνέχεια στα παιδιά που πάνε να πιουν μια μπυρίτσα με τον Barchman! Άντε γεια μας και σύντομα να ξαναβρεθούμε! :beer:
Να ευχαριστήσω και επισήμως τον angels που πέρασε να πάμε παρέα.
Και τα ντοκουμέντα!
Μπορεί να κέρδισα εγώ τη σερβιτόρα αλλά είχε και ο Nemethon τα τυχερά του..
26671
και μία "αντιπροσωπευτική" ;)
26672