Σύνδεση

View Full Version : Αντε καλό μουντιάλ να έχουμε..

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5

el_hymador
25/06/2014, 16:16
το πρωτο παιχνιδι της κοστα ρικαΣ που ειδα,αν τρεχουν ετσι,στο 60 θα εχουμε παραδωσει πνευμα εμεις...

Έχουμε ΠιΚατσουράνη ρε δεν μασάμε! Που να τον περάσουν; Κατά τ΄άλλα οι όμορφες άμυνες όμορφα διαλύονται...

TROOPER
25/06/2014, 17:29
πρωτο ματς με κολομβια: δεν παιξαμε και τπτ αλλα ουτε και οι κολομβιανοι που απλα κανανε 3 κατεβασιες και γραψανε 3 μπαλακια.

δευτερο ματς με ιαπωνια: με τον ηλιθιο τον κατσουρανη μειναμε απο νωρις με 10 αλλα δεν με ενοχλει οτι εξ' αιτιας αυτου κατσαμε 10 ατομα και χτισαμε το τερμα αλλα το οτι δεν μπορουσαμε να αλλαξουμε 2η πασα και τα κοντρολ φευγανε 10 μετρα μπροστα. αθλια εικονα με το ελαφρυντικο του παικτης λιγοτερος

τριτο ματς με ελεφαντες: στο 25' 2 αναγκαστικες αλλαγες, τελικα 3 δοκαρια 1-1 και ενα πεναλτι στο 90+ που εδωσε τη νικη και προκριση. δικαιο με βαση την εικονα του αγωνα αφου απεναντι στην ακτη και κοντρολ ποδοσφαιρο παιξαμε και φασεις καναμε και το αξιζαμε. βεβαια εγινε ηρωας ο ξεζουμισμενος απο την φουρειρα σαμαρας που περιεφερε το σαρκιο του σαν αδικη καταρα αλλα τι να κανεις....εδω εχεις τον συνονοματο του να σε κυβερναει... τελοσπαντων

ας το δουμε ψυχραιμα. δεν εχουμε ομαδα. στηριζομαστε σε καραγκουνη, σαμαρα, κατσουρανη...δλδ παλι καλα που δεν πηρε τον ταληκριαδη και τον χατζηπαναγη!!! δεν παιζουμε ποδοσφαιρο αλλα αντιποδοσφαιρο (με εξαιρεση το χτεσινο ματς).

για το ματς της κυριακης: οι κοσταρικανοι ειναι τρεχαντηρια και τεχνητες. το αβανταζ το δικο μας ειναι οτι σε σχεση με τους λατινους εχουμε πιο ψηλα κορμια και πιο δυνατα. θεωρω οτι δεν ειναι απιθανο να γινει καμια κεντα την κυριακη. απο την αλλη θεωρω πολυ αδικο να συνεχισει μια ομαδα που παιζει αντιποδοσφαιρο στο τουρνουα που λογιζεται ως η γιορτη του ποδοσφαιρου.

βλεπουμε...

Billymuse
25/06/2014, 18:04
O Drogba παίρνει θέση για το πέναλντι στον Σαμαρά
http://www.youtube.com/watch?v=nZ_LBbwEMyQ&feature=share

Sapadak
25/06/2014, 19:32
O Drogba παίρνει θέση για το πέναλντι στον Σαμαρά
http://www.youtube.com/watch?v=nZ_LBbwEMyQ&feature=share

Και τι λεει για εμας που δε βλέπουμε τιουμπ??

nick_VFR
25/06/2014, 19:45
και στημενο λιγο ισως!!τετοιο πεναλντι δεν δινεις στο 90!απο την στιγμη που εχουν γινει
πιο εγκληματικα τακλιν πολλες φορες..και δεν εχουν δωθει ακομα και στο 90!
αλλα με εχει κουρασει κι εμενα αυτη η μοδα.. Οι Ιβοριανοί έχουν καλλυτερη ομαδα..
αλλα χαρηκα με την νικη!:)

Το δίνεις και το παραδίνεις το πέναλντι! Εκτός του ότι ήταν πραγματικό και όχι "πέτσινο", οι Ιβοριανοί σταμάτησαν ένα σωρό επιθέσεις μας με φάουλ! Έλεος λίγο!
Δεν άξιζαν την πρόκριση. Ούτε έχουν καλύτερη ομάδα (εκτός αν είδαμε άλλο παιχνίδι χθες βράδυ). Απλά έχουν μερικούς ταλαντούχους παίκτες, αλλά δεν έδειξαν να μπορούν να παίξουν ομαδικά, όπως οι Έλληνες!

Hayate
25/06/2014, 20:28
1ον http://www.gazzetta.gr/football/article/627017/moyntial-itan-penalti-ston-samara-vid για να ξεκαθαρίσουμε αν είναι πέναλτυ ή όχι (ο κανονισμός λέει ακόμα και την τούφα να του ακούμπαγε ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ,that's all folks) και μπράβο και στον διατητή αν όντως το είδε πεντακάθαρα γιατί σε κάτι κλασματα του δευτερολέπτου δεν είναι και εύκολο να πάρεις τέτοια απόφαση.Τώρα στο αγωνιστικό θέμα δεν νομίζω οτι πολλοί απο τους φιλάθλους που παρακολουθούμε την Εθνική να χαιρόμαστε που παίζει το λεγόμενο "αντιποδόσφαιρο" για εμένα δεν υπάρχει τέτοιος όρος (πιστεύω και όσοι απο εμάς έχουν ή δεν έχουν ακουμπήσει το τόπι έστω και σε μία αλάνα να καταλαβαίνουν την τεκμηριώση μου),σωστός προπονητής για εμένα είναι αυτός που με το υλικό που διαθέτει προσπαθεί να βγάλει στο γήπεδο με τους παίχτες του το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα όποιο και αν είναι αυτό.Ακόμα και την περίοδο που πήρε το Euro 2004 πολύ δυστυχώς γκαβωθήκαμε με το θέαμα που προσέφερε η εθνική μας ομάδα αλλά τι να κάνουμε ρε παιδιά αυτό μπορούν να βγάλουν στο γήπεδο τα παιδιά τι να κάνουμε,μη ζητάμε απο τον κάθε Σαμαρά να γίνει Cristiano,στο κάτω κάτω της γραφής ποιος είπε οτι η μπάλλα είναι δίκαια?στρογγυλή είναι και γυρίζει...και στο τέλος ο μπαρμπα Otto δικαιώθηκε γύρισε με ένα τρόπαιο σπίτι του και όλοι οι υπερπαιχταράδες πήγαν περίπατο.Στο χθεσινό παιχνίδι τα δικά μου στραβά είδαν μια πολύ καλα δεμένη άμυνα ενα κέντρο που δεν άφηνε μπάλα να περνάει και τους αντιπάλους να κάνουν πάρτυ και να δημιουργεί και φάσεις με σουτ(δεν είναι τυχαία τα δοκάρια είναι αποτέλεσμα πίεσης και ατομικής προσπάθειας),ακόμα και το 1ο γκόλ είναι αποτέλεσμα της πίεσης αυτής για την χαμένη μπαλιά.Το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι είναι καθαρά θέμα δυνάμεων που όσο και να προσπαθείς με 10 δεν γίνεται 90 λεπτά να σφυροκοπάς κάποια στιγμή πρεπει να κρατήσεις δυνάμεις και για άμυνα,στο 1ο παιχνίδι με την κολομβία απλά οι άνθρωποι είχαν ενα δαίμονα μπροστά που κένταγε και οι δικοί μας δικαίως ή αδίκως ήταν απο το 1ο λεπτό εκτός τόπου και χρόνου και φάγαν και ένα τυχερό γκολ μάλιστα γιατί ο μανωλάς απλά έπιασε στραβοκλωτσίδι.

Υ.Γ.1 Είμαι απο αυτούς τους γραφικούς που κράζουν τον κατσουράνη και θα συνεχίζω να τον κράζω όχι απο κόμπλεξ απλά γιατί ο άνθρωπος πρέπει να παραδεχτεί οτι γέρασε αλλά άλλος αποφασίζει δυστυχώς για την 11αδα όχι εγώ.
Υ.Γ 2 Μακάρι η Εθνική να είχε 20 ψυχωμένους με τα καλαμπαλίκια του κυρ-Γιώργη του Καραγκούνη και ας ξεφύγουμε κάποια στιγμή απο τα πρότυπα και ας αφήσουμε παιδιά όπως ο Σάμαρης να πάρουν ευκαιρίες τελικά το αξίζουν και με το παραπάνω...
Υ.Γ.3 Αν πάιξει η Εθνική όπως εχτές την Κυριακή δεν έχει να φοβηθεί καμμία Κοστα-Ρίκα και καμμία υπερ-ομάδα,το άθλημα δεν είναι προδιαγεγραμένο,οι παίχτες καθορίζουν το αποτέλεσμα(άσχετα που έχουν πέσει και κάτι ταγάρια διαιτητές)
Y.Γ. 4 Δεν έχω να χωρίσω με κανένα τίποτα έτσι;δεν λέω τίποτα σε έντονο ύφος ούτε την λέω σε κανέναν (Μη παρεξηγηθούμε κιόλας και όποιον τον ενοχλεί κάτι να μου το πεί αμεσα να διορθώσω το ποστ)

Μικe777
25/06/2014, 20:33
Μονο και μονο που εχουμε αλλο ενα παιχνιδακι να δουμε αξιζει το δεκαρικακι. :beer:
αυτο!!:beer:

Billymuse
25/06/2014, 20:57
1ον http://www.gazzetta.gr/football/article/627017/moyntial-itan-penalti-ston-samara-vid για να ξεκαθαρίσουμε αν είναι πέναλτυ ή όχι (ο κανονισμός λέει ακόμα και την τούφα να του ακούμπαγε ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ,that's all folks) και μπράβο και στον διατητή αν όντως το είδε πεντακάθαρα γιατί σε κάτι κλασματα του δευτερολέπτου δεν είναι και εύκολο να πάρεις τέτοια απόφαση.Τώρα στο αγωνιστικό θέμα δεν νομίζω οτι πολλοί απο τους φιλάθλους που παρακολουθούμε την Εθνική να χαιρόμαστε που παίζει το λεγόμενο "αντιποδόσφαιρο" για εμένα δεν υπάρχει τέτοιος όρος (πιστεύω και όσοι απο εμάς έχουν ή δεν έχουν ακουμπήσει το τόπι έστω και σε μία αλάνα να καταλαβαίνουν την τεκμηριώση μου),σωστός προπονητής για εμένα είναι αυτός που με το υλικό που διαθέτει προσπαθεί να βγάλει στο γήπεδο με τους παίχτες του το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα όποιο και αν είναι αυτό.Ακόμα και την περίοδο που πήρε το Euro 2004 πολύ δυστυχώς γκαβωθήκαμε με το θέαμα που προσέφερε η εθνική μας ομάδα αλλά τι να κάνουμε ρε παιδιά αυτό μπορούν να βγάλουν στο γήπεδο τα παιδιά τι να κάνουμε,μη ζητάμε απο τον κάθε Σαμαρά να γίνει Cristiano,στο κάτω κάτω της γραφής ποιος είπε οτι η μπάλλα είναι δίκαια?στρογγυλή είναι και γυρίζει...και στο τέλος ο μπαρμπα Otto δικαιώθηκε γύρισε με ένα τρόπαιο σπίτι του και όλοι οι υπερπαιχταράδες πήγαν περίπατο.Στο χθεσινό παιχνίδι τα δικά μου στραβά είδαν μια πολύ καλα δεμένη άμυνα ενα κέντρο που δεν άφηνε μπάλα να περνάει και τους αντιπάλους να κάνουν πάρτυ και να δημιουργεί και φάσεις με σουτ(δεν είναι τυχαία τα δοκάρια είναι αποτέλεσμα πίεσης και ατομικής προσπάθειας),ακόμα και το 1ο γκόλ είναι αποτέλεσμα της πίεσης αυτής για την χαμένη μπαλιά.Το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι είναι καθαρά θέμα δυνάμεων που όσο και να προσπαθείς με 10 δεν γίνεται 90 λεπτά να σφυροκοπάς κάποια στιγμή πρεπει να κρατήσεις δυνάμεις και για άμυνα,στο 1ο παιχνίδι με την κολομβία απλά οι άνθρωποι είχαν ενα δαίμονα μπροστά που κένταγε και οι δικοί μας δικαίως ή αδίκως ήταν απο το 1ο λεπτό εκτός τόπου και χρόνου και φάγαν και ένα τυχερό γκολ μάλιστα γιατί ο μανωλάς απλά έπιασε στραβοκλωτσίδι.

Υ.Γ.1 Είμαι απο αυτούς τους γραφικούς που κράζουν τον κατσουράνη και θα συνεχίζω να τον κράζω όχι απο κόμπλεξ απλά γιατί ο άνθρωπος πρέπει να παραδεχτεί οτι γέρασε αλλά άλλος αποφασίζει δυστυχώς για την 11αδα όχι εγώ.
Υ.Γ 2 Μακάρι η Εθνική να είχε 20 ψυχωμένους με τα καλαμπαλίκια του κυρ-Γιώργη του Καραγκούνη και ας ξεφύγουμε κάποια στιγμή απο τα πρότυπα και ας αφήσουμε παιδιά όπως ο Σάμαρης να πάρουν ευκαιρίες τελικά το αξίζουν και με το παραπάνω...
Υ.Γ.3 Αν πάιξει η Εθνική όπως εχτές την Κυριακή δεν έχει να φοβηθεί καμμία Κοστα-Ρίκα και καμμία υπερ-ομάδα,το άθλημα δεν είναι προδιαγεγραμένο,οι παίχτες καθορίζουν το αποτέλεσμα(άσχετα που έχουν πέσει και κάτι ταγάρια διαιτητές)
Y.Γ. 4 Δεν έχω να χωρίσω με κανένα τίποτα έτσι;δεν λέω τίποτα σε έντονο ύφος ούτε την λέω σε κανέναν (Μη παρεξηγηθούμε κιόλας και όποιον τον ενοχλεί κάτι να μου το πεί αμεσα να διορθώσω το ποστ)

:nono: ο κανονισμός λέει οτι είναι στη κρίση του διαίτητη αν η επαφή είναι αρκετή να ανατρέψει-αποτρέψει τον ποδοσφαιριστή και τον
βγάλει απο την φάση...

rider
25/06/2014, 21:38
:lol:

https://www.youtube.com/watch?v=nZ_LBbwEMyQ&feature=youtu.be

el_hymador
25/06/2014, 22:51
Πως δεν υπάρχει αντιποδόσφαιρο; Το κατενάτσιο που έπαιζαν οι Ιταλοί είναι χαρακτηριστικό δείγμα... θα μου πεις τρώγανε γιούχα από ένα ολόκληρο γήπεδο αλλά έχουν σηκώσει κούπες... οκ... ένα δίκιο το έχεις...

Μικe777
25/06/2014, 23:02
δεν ξερω αν ισχυει..καπου το ακουσα!!
Κατάκτηση του Κυπέλλου από την Ελλάδα έδινε πριν την πρόκριση απόδοση 501 και σήμερα δίνει 81. Τα σχόλια δικά σας...

spyrakos35
26/06/2014, 05:57
δεν ξερω αν ισχυει..καπου το ακουσα!!
Κατάκτηση του Κυπέλλου από την Ελλάδα έδινε πριν την πρόκριση απόδοση 501 και σήμερα δίνει 81. Τα σχόλια δικά σας...

τρομάξαμε και τα πρακτορεία......

χαχαχαχαχαχα

Μικe777
26/06/2014, 08:55
τρομάξαμε και τα πρακτορεία......

χαχαχαχαχαχα
:D
:lol::lol:

GFawkes
26/06/2014, 09:40
Αποκλειστικο
Ελλάδα-Ακτή 2-1
Δηλώσεις Drogba .

http://www.youtube.com/watch?v=nZ_LBbwEMyQ

o_gavros
26/06/2014, 10:22
Να βγω λίγο απο τα πανηγύρια, και να ρωτήσω αν προβλημάτισε και κανέναν άλλον το γεγονός ότι το κομμάτι "διαχείριση δυναμικού" στην εθνική είναι ανέκδοτο;
Ο Κονέ σε ούτε δέκα λεπτά παιχνιδιού έπεσε με τράβηγμα/θλάση(?), διάστημα που ακόμα δεν είχε πάρει φωτιά ο ρυθμός.
ο Καρνέζης στο 13-14' και ενώ δεν είχε ακουμπήσει μπάλα ως τότε έπεσε και τον αρχίσανε στα μασάζ σε παγκόσμια κάλυψη.

Στα δικά μου μάτια αυτό λέει ότι κάποιοι τονε παίξανε βαρέως.Δεν κατηγορώ τους παίκτες,αυτοί να παίζουν θέλουν και μπορεί να είναι πρόθυμοι να σφίξουν και τα δόντια αν χρειαστεί.
Δεν υποτίθεται όμως ότι για αυτό υπάρχει το προπονητικό και ιατρικό τημ; για να βλέπει και να εκτιμά την κατάσταση και την υγεία των αθλητών;
Δυο αναγκαστικές αλλαγές απο μυικό τραυματισμό στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, σε παιχνίδι που κρίνει πρόκριση σε νοκ αουτ μουντιαλ.
Μήπως κάποιος δεν έκανε σωστά τη δουλειά του;

stam2
26/06/2014, 10:32
Να βγω λίγο απο τα πανηγύρια, και να ρωτήσω αν προβλημάτισε και κανέναν άλλον το γεγονός ότι το κομμάτι "διαχείριση δυναμικού" στην εθνική είναι ανέκδοτο;
Ο Κονέ σε ούτε δέκα λεπτά παιχνιδιού έπεσε με τράβηγμα/θλάση(?), διάστημα που ακόμα δεν είχε πάρει φωτιά ο ρυθμός.
ο Καρνέζης στο 13-14' και ενώ δεν είχε ακουμπήσει μπάλα ως τότε έπεσε και τον αρχίσανε στα μασάζ σε παγκόσμια κάλυψη.

Στα δικά μου μάτια αυτό λέει ότι κάποιοι τονε παίξανε βαρέως.Δεν κατηγορώ τους παίκτες,αυτοί να παίζουν θέλουν και μπορεί να είναι πρόθυμοι να σφίξουν και τα δόντια αν χρειαστεί.
Δεν υποτίθεται όμως ότι για αυτό υπάρχει το προπονητικό και ιατρικό τημ; για να βλέπει και να εκτιμά την κατάσταση και την υγεία των αθλητών;
Δυο αναγκαστικές αλλαγές απο μυικό τραυματισμό στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, σε παιχνίδι που κρίνει πρόκριση σε νοκ αουτ μουντιαλ.

100% σωστός...

τα σκεφτόμουν όλα αυτά την ώρα που βλέπαμε από πάνω με την κάμερα ελικοπτεράκι το μασάζ του Καρνέζη....

el_hymador
26/06/2014, 11:09
319077

STOYBI
26/06/2014, 12:02

Πως μπορει να προειδοποιησει ενας μυικος τραυματισμος οταν δεν εχει δωσει καποιο ( εστω το απειροελαχιστο) δειγμα προυγουμενος....?

Μονο στο τομεα του ζεσταματος των αθλητων προτου τον αγωνα μπορω να πω οτι εχεις καποιο δικιο ως προς το να εχει καποιος καποιες ευθυνες....

:wave2:

pipe_smoker
26/06/2014, 12:21
319077

Κώστα, δεν έχεις 100% άδικο σε αυτό που λες.

Κάποιους τώρα τους έπιασε ο πόνος, κάποιοι όμως πονάγαν από πριν.

Προσωπικά δε βλέπω ποδόσφαιρο γενικότερα (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων). Οπότε δε βλέπω και μουντιάλ, ασχέτως αν παίζεται στη Βραζιλία ή στην Ελβετία.

Απλά να σου φέρω ένα παράδειγμα.
Όταν είχε πει o Σάμαρανκ (αν τονε λέω και καλά) "The city who will have the proud and responsibility and bla bla bla is Athens!", άλλοι ζητοκραυγάζανε και χορεύανε μπροστά την τηλεόραση και δακρύζανε από συγκίνηση που επιστρέφουν οι αγώνες στην Ελλάδα, κι άλλοι δακρύζανε με δάκρυ μαύρο γιατί ξέρανε ότι από αυτό το νταλαβέρι θα έπεφτε τόσο τσιμπούσι που θα το πληρώνανε μέχρι και τα τρισέγγονά μας.

Καλά ήτανε (ή δεν ήτανε ανάλογα από τη σκοπιά που το βλέπει κανείς), χαρήκαμε (ή όχι), είδαμε και το Ρουβά να σαβουριάζεται (αυτό ήταν θετικό από όποια πλευρά και να το δεις:lol:) και τελείωσε.
Θεωρητικά.
Γιατί στην πράξη ακόμα δεν έχει τελειώσει.

Όταν το γαϊδούρι σου είναι κουτσό και πας να το φορτώσεις περισσότερα από όσα μπορεί να σηκώσει, κάποιος θα την πληρώσει τη νύφη.
Όταν δίνεις Ολυμπιακούς αγώνες σε μια χώρα που δεν μπορεί να φτιάξει ένα νοσοκομείο και να μην κοστίσουν τα "τούβλα" πιο πολύ από όσο οι μισθοί όλων των γιατρών και των νοσοκόμων για όλα τα χρόνια που θα λειτουργεί, μάλλον κάνεις μαλακία.

Κάπως έτσι αντιλαμβάνομαι προσωπικά και το θέμα μουντιάλ σε χώρα του 3ου κόσμου (επίσημα ή ανεπίσημα).
Θα τα χώσει όλα "κάτω από το χαλί να μη τα δει η πεθερά" για όσο θα διαρκέσει η διοργάνωση και μετά και πάλι στα σκατά.

Από τη στιγμή που επιλέχθηκε για το μουντιάλ η Βραζιλία τελείωσε η ιστορία.
Κι αν το δεις ή δεν το δεις δεν αλλάζει κάτι. (και για τους ακραίους, δεν είναι καν σε συνδρομητικό κανάλι για να πεις ότι βλέποντάς το ακουμπάω φράγκα και υποστηρίζω αυτή την κατάσταση. Σε "κρατικό" είναι και τα φράγκα τα ακουμπάς θες δε θες ούτως ή άλλως, το δεις δεν το δεις.)

Αν όμως με ρωτούσαν να τους πω τη γνώμη μου, να γίνει το μουντιάλ στη Βραζιλία, Συρία, Ελλάδα (you get the picture) ή στην Ελβετία, Γαλλία, Γερμανία (you get the picture once again), θα διάλεγα κάτι από τη δεύτερη κατηγορία.
Που και τις υποδομές έχουν (και δε μιλάω μόνο για γήπεδα), και δεν υπάρχει η ανάγκη να βγουν οι μπάτσοι στους δρόμους να τους καθαρίσουν από τους άστεγους, τους ναρκωμανείς και τα αδέσποτα για να περάσουν τα πούλμαν με τις ομάδες, και δε θα υπάρχει αυτή η ανισότητα/το οξύμωρο/το παράδοξο όπως θες πες το να βγάζει μάτι.

Για να μην παρεξηγηθώ λοιπόν, ακόμα μια φορά το λέω, καλή διασκέδαση και καλά να περνάτε όσοι βλέπετε μουντιάλ.

Αλλά σε χώρες που δεν έχουνε ψωμί να φάνε και η κομπίνα, η εγκληματικότητα (δε μιλάω μόνο για βιασμούς και μαχαιρώματα στους δρόμους), η διαφθορά δίνουν και παίρνουν, καλύτερα να μη γίνονται ούτε Ολυμπιακοί αγώνες, ούτε Μουντιάλ, ούτε πίστες για Gp, ούτε ευρωβυζιά.
Δε θα τις βγάλουν από το βούρκο ούτε θα σωθούν οι πεινασμένοι.
Οι πεινασμένοι απλά θα πεινάσουν περισσότερο, και οι χορτασμένοι απλά θα φάνε κι άλλο.

Αυτά:beer:

ΥΓ. Δε θέλω να εκτροχιαστεί το θρεντ και να το τραβήξουμε.
Αν κάποιος διαφωνεί με αυτά που γράφω ας μου πει ότι λέω μαλακίες κι άμα συμφωνεί ας μην κάνει τίποτα (ή ας μου δώσει ένα βρουμ ή ας μου αγοράσει ένα μηχανάκι καλύτερα:lol:).

Billymuse
26/06/2014, 13:35
Πολυ συγκινητικό...
https://www.facebook.com/photo.php?v=828580570493458&set=vb.100000245689196&type=2&theater
για όσους δεν ξέρουν την ιστορία
https://www.youtube.com/watch?v=zO2HK31HanM

GFawkes
26/06/2014, 13:56
Πραγματι

πως με απλες κινησεις αποφασιζεις να εισαι ανθρωπος και οχι...νουμερο.!!!

Ευγε στον Γιωργο Σαμαρα

Μικe777
26/06/2014, 14:02
Πολυ συγκινητικό...
https://www.facebook.com/photo.php?v=828580570493458&set=vb.100000245689196&type=2&theater
Πολλα Μπραβο!!:beer::beer:
τελικα περα απ'ολα τα αλλα!!
αυτο ειναι το αληθινο νοημα του αθλητισμου..
Ευγε!!:)

STOYBI
26/06/2014, 14:52
Πολυ συγκινητικό...

Ε.. Τοτε οσοι εχετε φατσοβιβλιο βοηθηστε τον τι περιμενετε.....?? ;)

( http://www.crashonline.gr/%ce%ba%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b5-%cf%8c%ce%bb%ce%bf%ce%b9-like-%ce%bd%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%af%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%81%cf%8c-jay-%cf%83%cf%84/ )

o_gavros
27/06/2014, 14:55
Πως μπορει να προειδοποιησει ενας μυικος τραυματισμος οταν δεν εχει δωσει καποιο ( εστω το απειροελαχιστο) δειγμα προυγουμενος....?

Μονο στο τομεα του ζεσταματος των αθλητων προτου τον αγωνα μπορω να πω οτι εχεις καποιο δικιο ως προς το να εχει καποιος καποιες ευθυνες....

δεν είμαι γιατρός ή κάποιου είδος ειδικός για να ξέρω να σου απαντήσω εγγυημένα, αλλά για αυτό δεν υπάρχουν συγκεκριμένες εξετάσεις και τεστ που τους υποβάλλουν πριν απο καποιο τουρνουά; τόσοι εργοφυσιολογοι,φυσιοθεραπευτες,γιατροί τελος πάντων αποτελούν το ιατρικό τημ.
θελω να πω,στην προετοιμασία της Εθνικής δεν θα πέρασαν απο εργομετρικα και ότι άλλες εξετάσεις τους περνάνε, για να δούνε που παταει και που βρισκεται ο καθε παίκτης;
Υποθετω ότι η κόπωση των μυών σε σημείο σκασμού μπορεί να φανεί απο πριν.κάποιος πιο εξειδικευμένος ίσως να ξέρει ναμας πει πιο έγκυρα.

vaska
27/06/2014, 20:48
Για όλους εσάς που είστε θεατές του μουντιάλ. Το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον

https://www.youtube.com/watch?v=mNbV8pIyfiM#t=461

Μικe777
27/06/2014, 21:27
Για όλους εσάς που είστε θεατές του μουντιάλ. Το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον

https://www.youtube.com/watch?v=mNbV8pIyfiM#t=461
εχουν γελιο αυτα τα βιντεακια του world cup..:)

TROOPER
29/06/2014, 14:57
δεν είμαι γιατρός ή κάποιου είδος ειδικός για να ξέρω να σου απαντήσω εγγυημένα, αλλά για αυτό δεν υπάρχουν συγκεκριμένες εξετάσεις και τεστ που τους υποβάλλουν πριν απο καποιο τουρνουά; τόσοι εργοφυσιολογοι,φυσιοθεραπευτες,γιατροί τελος πάντων αποτελούν το ιατρικό τημ.
θελω να πω,στην προετοιμασία της Εθνικής δεν θα πέρασαν απο εργομετρικα και ότι άλλες εξετάσεις τους περνάνε, για να δούνε που παταει και που βρισκεται ο καθε παίκτης;
Υποθετω ότι η κόπωση των μυών σε σημείο σκασμού μπορεί να φανεί απο πριν.κάποιος πιο εξειδικευμένος ίσως να ξέρει ναμας πει πιο έγκυρα.

δεν ειναι τα πραματα οπως τα φανταζεσαι boy ;)

Billymuse
29/06/2014, 15:07
Ελα πάμε προβλέψεις για απόψε, δε βάζω το συναίσθημα και λεω πιο στοιχηματικά
Χ ημίχρονο και θα βάλουμε γκολ μεταξύ του 45'-55' και θα κερδίσουμε 1-0

Bob_o_mastoras
29/06/2014, 15:13
Αποκλειστηκε η Ουρουγουαη!! :a018:
Δεν με νοιαζει τιποτα αλλο πλεον!

BLiTzER
29/06/2014, 15:16
Ήλπιζα να φάει 4, με παίκτες όπως ο Suarez στο ενεργητικό της, αλλά και τα δύο ήταν αρκετά. 3 από τις πιο σιχαμένες ομάδες εκτός μουντιάλ. Τώρα περιμένουμε πότε θα αποκλειστούν Βραζιλία και Γερμανία και να δούμε Ολλανδία να το σηκώνει ^^

Bob_o_mastoras
29/06/2014, 15:20
Ελα που 'ναι σιχαμενη η Ουρου! Μαμει και δερνει!!! Και η Liverpool!!!
Που να σε δαγκωσει ο Suarez και εσενα!!!
:a17:

BLiTzER
29/06/2014, 15:23
Ωραία έπαιζε γενικά και χάρηκα πολύ με αυτό που έκανε στην Αγγλία, αλλά είμαι υπέρ του fair play και αηδιάζω όταν βλέπω τέτοια σκηνικά.

Η Κολομβία ήταν 3 φορές καλύτερη, πάντως.

Bob_o_mastoras
29/06/2014, 15:25
Αυτο ισχυει. Χαλια παιξανε χθες. Δεν το αξιζαν.

SHOOTER045
29/06/2014, 16:29
Για να κάνουμε προθέρμανση σιγά σιγά....
<η θα τους γα@@σουμε ή θα μας γα@@σουνε.....>

Tedvj23
29/06/2014, 16:43
4-2 υπερ της ελλαδας το βλεπω...:beer::bawl:

SHOOTER045
29/06/2014, 17:05
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ...

SHOOTER045
29/06/2014, 17:08

ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ....

Bob_o_mastoras
29/06/2014, 17:13
Σιγα μην ειναι over. Εγω βλεπω να ειναι μετριο ματς με λιγες ευκαιριες και αργο τεμπο, αν παιξουμε καλα, 0-0 και παραταση. Και εκει ειναι 50-50. Αν παιξουμε καλυτερα και ειμαστε και λιγο κωλοφαρδοι παιζει να βαλουμε κανα γκολακι κοντα στο 70' 80' βεβαια και να το ληξουμε εκει αν εχουμε κρατησει το μηδεν μεχρι τοτε.
Ειδωμεν

nikos_abel
29/06/2014, 17:17

Στα μπέναλντυ εννοείς φυσικά ε;

tzimidis
29/06/2014, 17:18

Εργομετρικά,ιατρικά, κλπ........
Αυτά φίλε μου γίνονται σε ομάδες όπου αποφασίζει ο προπονητἠς την ενδεκἀδα , και όχι ο κάθε κατσουράνης......

Μικe777
29/06/2014, 19:38
Σιγα μην ειναι over. Εγω βλεπω να ειναι μετριο ματς με λιγες ευκαιριες και αργο τεμπο, αν παιξουμε καλα, 0-0 και παραταση. Και εκει ειναι 50-50. Αν παιξουμε καλυτερα και ειμαστε και λιγο κωλοφαρδοι παιζει να βαλουμε κανα γκολακι κοντα στο 70' 80' βεβαια και να το ληξουμε εκει αν εχουμε κρατησει το μηδεν μεχρι τοτε.
Ειδωμεν
Ελλαδα δεν ειναι για παραταση..θα παει οπως το λες!
αν κρατησει το..0
επισης BLITZER..Με πηρες στον λαιμο σου παει το στοιχημα..:D

Bob_o_mastoras
29/06/2014, 19:52
Μαμω την κ@λο Ολλανδια μαμω!!! :a023:

Bob_o_mastoras
29/06/2014, 19:54
:a02:

Billymuse
29/06/2014, 19:58
Oύτε ο γαύρος δν παίρνει τέτοιο πέναλντι έλεος

el_hymador
29/06/2014, 20:27
Oύτε ο γαύρος δν παίρνει τέτοιο πέναλντι έλεος

Μεχικο υπστηριζα και εγω, αλλά για να λεμε του στραβου το δικιο, ο κορακας ειχε "πνιξει" ενα καραμπινατο πεναλτι στο α' ημιχρονο υπερ την ολλανδιας

el_hymador
29/06/2014, 20:29
Για το σημερινό ματς πιστεύω ότι αν δεν κερδίσουμε, θα χάσουμε.

H.A.Balafoutre
29/06/2014, 20:42

Εγώ για να είμαι ειλικρινής, δεν τους πίστεψα στην αρχή, όμως τώρα λέω, να περάσουμε την Κόστα Ρίκα, να παίξουμε με τους Ολλανδούς και να τους αποκλείσουμε ΕΜΕΙΣ...και μετά ας γίνει ότι θέλει...ας πάρουμε και το κύπελλο!!!

zannisvel
29/06/2014, 22:51
Ελα να βλέπω τα δεκαρικακια...

Billymuse
29/06/2014, 23:01
ΖζζζζΖζζΖΖζζζ

zannisvel
29/06/2014, 23:04
ΖζζζζΖζζΖΖζζζ

Απόλυτο δίκιο!!!

SHOOTER045
29/06/2014, 23:40
Ένα γκολ ρεεεεε να πάμε παράταση

SHOOTER045
29/06/2014, 23:52
Έλα ρεεεεε
Προλαβαίνουμε και Νίκη

SHOOTER045
30/06/2014, 01:03
Κριμα
Δεν πιεσαμε στην παράταση και χάσαμε στα πέναλτι
Και πάλι άξιοι όμως

Bradipous
30/06/2014, 01:05
Κριμα
Δεν πιεσαμε στην παράταση και χάσαμε στα πέναλτι
Και πάλι άξιοι όμως

Αξιοι της μοιρας τους...

Bob_o_mastoras
30/06/2014, 01:11
Aφου μου πηρε ο αρχικαραγκιοζης το παλτο το Γκεκα στα 70 του αντι να παρει Αθανασιαδη που μαμουσε το παιδι φετος (και ας επινε και κανα ξυδι παραπανω στο "λιμανι") καλα να παθουμε.

zannisvel
30/06/2014, 01:13
Κρίμα..

Μικe777
30/06/2014, 01:17
ενταξει μην αρχισουμε τις πικριες..
αξιζαμε την νικη!παιξαμε καλα..αλλα απο την στιγμη
που πηγε στα πεναλντι ηταν καθαρα θεμα τυχης και τερματοφυλακα..
αυτοι ειχαν τον καλλυτερο παικτη τους τον τερματοφυλακα τους..
ο Μητρογλου 2 φορες θα το ειχε τελειωσει το παιχνιδι..:(

George_Sp
30/06/2014, 01:26
Μη τρελαθούμε οτι αξίζαμε τη νίκη. Ας έδινε το χέρι-πέναλτυ του Τοροσίδη για το 2-0 και στις 01:00 θα είμασταν στα κρεβατάκια μας :)

Μικe777
30/06/2014, 01:30
Μη τρελαθούμε οτι αξίζαμε τη νίκη. Ας έδινε το χέρι-πέναλτυ του Τοροσίδη για το 2-0 και στις 01:00 θα είμασταν στα κρεβατάκια μας :)

με την ιδια λογικη ας μην ειχε κανει και την αποκρουση!!
στο πλασε του Σαλπι που του εβγαλε τρελη σεντρα ο χολεμπας..
στις 01:00 θα είμασταν στα κρεβατάκια μας..;)

BLiTzER
30/06/2014, 01:43
Αξίζαμε τη νίκη. Αλλά αυτά παθαίνει όποιος όχι μόνο βάζει αλλαγή τον υπέρκουλο, τον ωχ-πώς-ήρθε-η-μπάλα-πάνω-μου-πάλι, αλλά του αναθέτει και χτύπημα πέναλτι.

Ο μόνος που έκανε κάτι (παραπάνω από αρκετό, ομολογουμένως) από την αντίπαλη ομάδα ήταν ο τερματοφύλακας.

Mits-fz6
30/06/2014, 01:57
Παιδιά ο θυμός για τον Γκέκα αργά η γρήγορα θα περάσει. Και αυτό που θα μείνει στις μνήμες μας, είναι ο μεγάλος άθλος που κατάφεραν τα παιδιά φτάνοντας τόσο ψηλά την εθνική στο μουντιάλ. Προτείνω να τους συγχαρούμε μια ώρα αρχύτερα και να αφήσουμε την γκρίνια στην άκρη.

BLiTzER
30/06/2014, 02:02
Σαφώς και είναι κατόρθωμα ακόμα κι αυτό. Αλλά είναι κρίμα γιατί μπορούσαμε.

Ο Γκέκας δεν είναι κουλός επειδή έχασε το πέναλτι. Είναι κουλός επειδή είναι κουλός και ΔΕ βάζεις τέτοιον ανύπαρκτο παίκτη να χτυπήσει πέναλτι πρόκρισης.

vaska
30/06/2014, 02:47
Αξίζαμε τη νίκη. Αλλά αυτά παθαίνει όποιος όχι μόνο βάζει αλλαγή τον υπέρκουλο, τον ωχ-πώς-ήρθε-η-μπάλα-πάνω-μου-πάλι, αλλά του αναθέτει και χτύπημα πέναλτι.

Ο μόνος που έκανε κάτι (παραπάνω από αρκετό, ομολογουμένως) από την αντίπαλη ομάδα ήταν ο τερματοφύλακας.

Σαφώς και είναι κατόρθωμα ακόμα κι αυτό. Αλλά είναι κρίμα γιατί μπορούσαμε.

Ο Γκέκας δεν είναι κουλός επειδή έχασε το πέναλτι. Είναι κουλός επειδή είναι κουλός και ΔΕ βάζεις τέτοιον ανύπαρκτο παίκτη να χτυπήσει πέναλτι πρόκρισης.

Παρ' ότι δεν παρακολουθώ, το σημερινό το είδα και δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Η εντύπωση που αποκόμισα από τον συγκεκριμένο, είναι ακριβώς αυτή.

AristidisZ
30/06/2014, 07:17
ρε παιδιά τα πέναλτυ είναι ρουλέτα, έχουν χάσει παίχτες και παίχτες...
60 λεπτά παίζαν με 10, είχαμε μισή ώρα στην παράταση να το καθαρίσουμε
btw θυμηθείτε οι ποδοσφαιρόφιλοι πόσα ματς έχουνε πάει στα πέναλτυ και πόσο συχνό φαινόμενο είναι μια ομάδα να βάζει 5/5

nikos_abel
30/06/2014, 07:23

Στα μπέναλντυ εννοείς φυσικά ε;

επισης BLITZER..Με πηρες στον λαιμο σου παει το στοιχημα..:D

Ε, 5-3 ήρθε, τι άλλο να σου πούμε; :lol:

nikos_abel
30/06/2014, 07:27

ΖζζζζΖζζΖΖζζζ

Μπα, το Α' μέρος που είδα, βλεπότανε μια χαρά, δεν ήταν σαν αυτό με την Κολομβία.
Και είχα δει το Β' μέρος του Ολλανδία Μέχικο που ήταν καλό παιχνιδάκι, όπότε υπήρχε και σύγκριση.

MG-KTiNoS
30/06/2014, 07:32
starX:mas....

AristidisZ
30/06/2014, 07:32
starX:mas....

καλά, θα συμφωνήσω, δεν αποκλείστηκε και ο Ολυμπιακός... :a39:

MG-KTiNoS
30/06/2014, 08:25
Εμένα το όνειρο μου είναι να δω Έλληνα οδηγό να κερδίζει τα μοτοτζιπι με ντουκάτι...
Η μπάλα και τα συναφή stax:mas

:cool:

nikos_abel
30/06/2014, 08:29
Εμένα το όνειρο μου είναι να δω Έλληνα οδηγό να κερδίζει τα μοτοτζιπι με ντουκάτι...
Η μπάλα και τα συναφή stax:mas

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=119033 :lol:

STOYBI
30/06/2014, 09:23

Στην χθεσινη περιπτωση Καρνεζη ( οπου ο ανθρωπος ειχε σοβαρο προβλημα εκτιναξης και οποιοδηποτε απλωμα χεριων ποδιων γενικα ....)

Kαι φανηκε καθαρα στα πεναλτυ ( για την μια και μοναδικη φαση του γκολ δεν συζηταω..)

Τελικα μπορω να πω οτι ειχες απολυτο δικιο σχετικα με το προπονητικο team...!!

devil's animal
30/06/2014, 09:24

μαγκα μου ελπιζω να'σαι ο Νοσφερατου...

el_hymador
30/06/2014, 09:37
Αυτή την Κόστα Ρίκα με 10 παίκτες οφείλαμε να την κερδίσουμε, δεν σου παρουσιάζονται κάθε μέρα τέτοιες ευκαιρίες. Κράζει ο κόσμος Κατσουράνη και Γκέκα (για την φάση του πέναλτι) αλλά όταν π.χ. βγαίνεις αντεπίθεση 5 με 2 και κάνεις την χειρότερη δυνατή μ@λ@κι@ που μπορείς να κάνεις, sorry αλλά δεν πρέπει και δεν μπορείς να είσαι στους 8... δυστυχώς είχαμε όλους τους επιθετικούς σε κάκιστη κατάσταση και ντεφορμέ σε όλα τα παιχνίδια, δεν υπήρχε ένας να μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Γενικά θετική η παρουσιά μας στο Μουντιάλ, δεν αντιλέγω αλλά έτσι όπως ηρθαν τα πράγματα μπορούσαμε και κάτι καλύτερο και μένει μια γλυκόπικρη γεύση.

Είμασταν καλύτεροι συνολικά από τους λατίνους (στο συγκεκριμένο παιχνίδι) αλλά στο ποδόσφαιρό αν δεν εκμεταλλεύτεις τις ευκαιρίες, σου γυρνάει μπούμερανγκ. Το πιο έυστοχο που διάβασα κάπου είναι το ότι έχουμε "κλέψει" παιχνίδια στα οποία είμαστε εμφανώς χειρότερη από την χθεσινή Κοστά Ρίκα, ε, μας έκλεψε ένα και κάποις άλλος μια φορά.

Αν ψάχνετε ντε και καλά αποδιοπομπαίο τράγο, αφήστε Κατσουράνηδες και Γκέκα κ.τ.λ. ο πλέον κατστροφικός παίκτης ήταν ο Σαμαράς...

υ.γ.) Ψυχάρα Καραγκούνης, σας αρέσει δεν σας αρέσει, η συνεισφορά του στην εθνική ήταν τεράστια όχι μόνο στο χθεσινό παιχνίδι αλλά όλα αυτά τα χρόνια.

THEOD
30/06/2014, 09:45
Η πιο σκληρή αποτυχία είναι η παραλίγο επιτυχία... :cry:

Κρίμα γιατί άλλη τέτοια ευκαιρία να περάσουμε στους 8 αμφιβάλλω αν θα ξαναβρεθεί ποτέ. Η Κόστα-Ρίκα δεν έκανε απολύτως τπτ. Μια επίσκεψη στα όρια της περιοχής μας, μια χλιαρή στραβοκλωτσιά και 3 αγάλματα να παρακολουθούν την μπάλα να πηγαίνει στα δίχτυα μας.
Εμείς πιέσαμε, (αν και όχι με σύστημα και με τον τρόπο που έπρεπε), μόλις μείναν με 10 μας κλείσανε στην περιοχή τους :D, ισοφαρίσαμε στα 90 που και μόνο σαν ψυχολογικό σοκ κανονικά ήταν αρκετό να μας δώσει την νίκη. Δυστυχώς στην παράταση αποδειχθήκαμε άτυχοι αλλά και ανίκανοι να τελειώσουμε το παιχνίδι και να αποφύγουμε την ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι.
Αν το καλοσκεφτείτε τους κάναμε ήρωες από το πουθενά.
Τέσπα... Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τα παιδιά ότι δεν προσπάθησαν. Αυτό που μας πονάει πιο πολύ είναι ο τρόπος που αποκλειστήκαμε από ένα παιχνίδι που το είχαμε στο χέρι μας.
Δεν βαριέσαι. Πάμε για άλλα... :wave2:

GFawkes
30/06/2014, 09:47
Αυτή την Κόστα Ρίκα με 10 παίκτες οφείλαμε να την κερδίσουμε, δεν σου παρουσιάζονται κάθε μέρα τέτοιες ευκαιρίες.

υ.γ.) Ψυχάρα Καραγκούνης, σας αρέσει δεν σας αρέσει, η συνεισφορά του στην εθνική ήταν τεράστια όχι μόνο στο χθεσινό παιχνίδι αλλά όλα αυτά τα χρόνια.

+1000
και στα δυο!!!

Καρα 37 και ετρεχε 120 λεπτα παιχνιδιου....

κατι αλλοι "παιχταραδες" βεντετες μου πηγαιναν λαου-λαου απο το 1ο ημιχρονο...

p@nos
30/06/2014, 09:50
ο καραγκουνης ο δεινοσαυρος πως εβγαλε ολο το ματσ με τις καθυστερισεις το τερας?

τωρα οτι ειπε ο χυμαδορ πιο πανω...η ελλαδα ειναι μετρια στη μεση μετρια στην αμυνα και ανυπαρκτη στην επιθεση...χωρις εναν επιθετικο να μπορει να βαλει τη μπαλα στα διχτυα δε προκειται να κερδισεις ποτε...μητρογλου απογοητευση, ειανι μαλλον η κλασσικη περιπτωση πρωτος στο χωριο και τελευταιος στην πολη...ο χολεμπας με ποση καβλα επαιζε μεχρι το τελευταιο σφυριγμα ετρεχε σα σκυλι...τωρα σαμαρας απλα εδω και χρονια επρεπε να τον ειχαν να μαζευει τα μπουκαλακια απο τους παγκους...τεσπα οπως ηδη γραφτηκε...χωρις 1 2 επιθετικους της προκοπης, δεν αξιζεις να εισαι στους 8 στο μουντιαλ...

τα πεναλτι ειναι ρουλετα, δυσκολο να κατηγορησεις το γκεκα, ο καθενας μπορουσε να χασει πεναλτι, και η καθε ομαδα θα μπορουσε να κερδιζε την οποιαδηποτε στα πεναλτι, ειναι θεμα τυχης...
τουλαχιστον επαιξαν ποδοσφαιρο χτες, και φυγαν απο το μουντιαλ με αξιοπρεπεια...

el_hymador
30/06/2014, 10:33
ο καραγκουνης ο δεινοσαυρος πως εβγαλε ολο το ματσ με τις καθυστερισεις το τερας?

τωρα οτι ειπε ο χυμαδορ πιο πανω...η ελλαδα ειναι μετρια στη μεση μετρια στην αμυνα και ανυπαρκτη στην επιθεση...χωρις εναν επιθετικο να μπορει να βαλει τη μπαλα στα διχτυα δε προκειται να κερδισεις ποτε...μητρογλου απογοητευση, ειανι μαλλον η κλασσικη περιπτωση πρωτος στο χωριο και τελευταιος στην πολη...ο χολεμπας με ποση καβλα επαιζε μεχρι το τελευταιο σφυριγμα ετρεχε σα σκυλι...τωρα σαμαρας απλα εδω και χρονια επρεπε να τον ειχαν να μαζευει τα μπουκαλακια απο τους παγκους...τεσπα οπως ηδη γραφτηκε...χωρις 1 2 επιθετικους της προκοπης, δεν αξιζεις να εισαι στους 8 στο μουντιαλ...

τα πεναλτι ειναι ρουλετα, δυσκολο να κατηγορησεις το γκεκα, ο καθενας μπορουσε να χασει πεναλτι, και η καθε ομαδα θα μπορουσε να κερδιζε την οποιαδηποτε στα πεναλτι, ειναι θεμα τυχης...
τουλαχιστον επαιξαν ποδοσφαιρο χτες, και φυγαν απο το μουντιαλ με αξιοπρεπεια...

Νομίζω ότι στην άμυνα είμαστε πάρα πολύ καλοί με Παπασταθόπουλο (ειδικά αυτόν) και Μανωλά, το κέντρο μας είναι ανύπαρκτο εξαιτίας όμως και της τακτικής (LoL) του Σάντος και επιθετικά μας έκατσε στραβά γιατί όλοι ήταν χώμα. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο χειρότερος πάικτης συνολικά στην παρουσιά μας ήταν ο Σαμαράς, όχι γιατί έκανε την πέτσα του αιώνα, ούτε γιατί δεν απέδωσε σε κάποιο ματς... απλά ο άνθρωπος δεν μπορέι κάτι περισσότερο από αυτό που παίζει και δυστυχώς ο Σάντος τον είχε σε όλα τα ματς σε πολύ νευραλγικό ρόλο.

Όπως και να έχει όταν παίζεις με αριθμητική υπεροχή και βλέπεις την άμυνα κολητά στον Καρνέζη, τους μέσους μπροστά από το κέντρο και ευελπιστείς να βάλεις γκολ με γιόμες λες και παίζεις εσύ με 10, σόρυ αλλά τον πο*τσο κλαίγανε... ο μόνος που μπορούσε να κουβαλήσει μπάλα σε αυτό το χάσμα μεταξύ των γραμμών ήταν ο Κάρα και ο (μην γελάσετε) ο Κατσουράνης...

...και εκείνος ο Χριστοδουλόπουλος ρε πούστη μου... να περνάει απο πλάγια τους πάντες και να βγάζει τις χειρότερες δυνατές σέντρες... τον καρκίνο βγάλαμε!!!

Αυτά. Άντε τώρα πίσω στην επανάσταση αδέρφια. Τα λέμe στα οδοφράγματα και στο αντάρτικό πόλης μαζί με τους συντρόφους μας που παρ΄ότι κατέκριναν τη στάση μας είμαι σίγουρος ότι μας περιμένουν στα πόστα τους!
Επίσης έχω την αίσθηση ότι αυτοί που στεναχωρήθηκαν περισσότερο απ όλους για τον αποκλεισμο μας είναι αυτοί που ανήκουν στα κατώτερα λαικά στρώματα της Βραζιλίας... όσο παίζαμε όλο και κάποιος έλληνας αγωνιστής έκανε χαμό στα social media για τις κοινωνικές ανισότητες στη χώρα του καφέ και ο μικρός Ζοάο, η Ρουίτα και χιλιάδες άλλα παιδιά στις Φαβέλες χόρταιναν με likes και shares... ένα twittάρισμα την ημέρα ισοδυναμούσε με ένα σκαλοπάτι βελτίωση στο βιοτικό τους επίπεδο... κρίμα, πραγματικά κρίμα...

Takata Dome
30/06/2014, 10:36
Στη φάση που έβγαιναν 5 με 2 και κατάφεραν να κλειστούν μόνοι τους,φάνηκε πόσο ανύπαρκτη επιθετικά είναι η ομάδα. Αν είχαμε έναν άνθρωπο που να μπορεί να τελειώνει τις φάσεις εχτές,σήμερα θα ήμασταν στους 8.

Tedvj23
30/06/2014, 10:46
Εγω προσωπικα θα αντικαταστησω την λεξη μ#$@!ς με το Γκεκας αν και με προλαβαν αλλοι πρωι πρωι :bawl: ..!!!Αν ειναι δυνατον ειχαμε τοσους ακομα να βαρεσουν πεναλ(σαμαρας,καραγκουνης,κατσουρανης...) και πηγε ο γκεκας αυτη την ιστορικη στιγμη ελεοςςςςςςςςςς!!!!!!!!Κριμα ελπιζω απο εδω και περα να φτιαξουμε καλυτερη ομαδα με τον ιταλο και με αρκετες αποχωρησεις..:a3:

stam2
30/06/2014, 10:51
εγώ λέω πότε θα ξανακατσει η κέντα να περάσουμε από τέτοιες ομάδες προκριματικών και ομίλου, και να ξαναβρεθούμε στους 16...
ίσως σε 30 χρόνια...? αυτή η ομάδα που σχολιαζουμε εδω, και το αποτέλεσμά της θα μας στοιχειώνουν με την αμπαλοσύνη αλλα και την κωλοφαρδία της συν το ανεπανάληπτο αποτέλεσμα....! νιώθω σαν να είχαμε μία ευκαιρία να στείλουμε έναν άνθρωπο στο μέλλον να πάει να μας πει πως είναι, και εμείς διαλέξαμε κάποιον με λωβοτομή....!

nikos_abel
30/06/2014, 10:59
νιώθω σαν να είχαμε μία ευκαιρία να στείλουμε έναν άνθρωπο στο μέλλον να πάει να μας πει πως είναι, και εμείς διαλέξαμε κάποιον με λωβοτομή....!

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%B9_%CE%94%CF%8E%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CE%B1_%CE%A0%CE%AF%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%BF%CE%B9

:tooth:

VANDA
30/06/2014, 11:02
http://www.youtube.com/watch?v=Ms9ko1vo0Uo&feature=youtu.be

teogtp
30/06/2014, 11:09

Φανη ακους..............;
Και πολυ κωλοπαιδο αυτος ο βαντας!
:bawl:

spyrakos35
30/06/2014, 11:10
έλεος ρε παιδιά....

όπως είπε ο κώστας, γλυκόπικρη γεύση.... θα μπορούσε να μην έχει δώσει το μπέναλντι και να είχαμε ήδη φύγει....

θα μπορούσε να σφυρίξει το μπέναλντι χτες, να γίνει το 2-0 και να τελειώνει το θέμα νωρίς-νωρίς...

ένα ένα τα σκαλάκια, τα ανεβαίνουμε πάντως....

και σιγά το πρωτάθλημα που έχουμε για να έχουμε εθνική για τους 8.... τι να πουν Ιταλοί, Αγγλοι, Πορτογάλλοι...

όλα καλά, μπάλα είναι και γυρίζει, μια θα σου κάτσει, μία όχι.... το θέμα είναι, ο επόμενος προπονητής να δει τις όποιες ελλείψεις και να τις βελτιώσει...

:beer:

Tedvj23
30/06/2014, 11:15

:bawl:

H.A.Balafoutre
30/06/2014, 11:20
Δυστυχώς δεν περάσαμε...κι εγώ πιστεύω πως χάσαμε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.....ΤΕΡΑΣΤΙΑ όμως...απίστευτη ευκαιρία. Δεν την εκμεταλλευτήκαμε. Δυστυχώς.

DoctoR_k6
30/06/2014, 11:31
Εδω ολοκληρος Baggio εχει χασει πεναλτι σε τελικο κ δεν θα το εχανε ο Γκεκας?
Τα πεναλτι ειναι ρουλετα οπως ξερουμε κ παιχτης που δεν ξερει να κλωτσαει μπορει να το στειλει στο Γ κ να λεμε ουαου
κ ο σουπερ ντουπερ παικταρας να το χασει!!Ετσι απλα...
Τωρα αν θελουμε για καποιο λογο να κραξουμε οπωσδηποτε αντι ενος ευχαριστουμε για την προσπαθεια, πειτε το επειδη δεν νικησαμε στην παραταση...
Εγω παντως δινω τα συγχαρητηρια μου στην Εθνικη ασχετως αν δεν παω πολλους παικτες για χ,ψ λογους.

spyro
30/06/2014, 11:39
εγω το 2004 ντρεπόμουν για τη μπάλα που παίζαμε. μέχρι τότε δεν είχα ξαναδει άλλη ομάδα στη ζωή μου να παίζει τέτοιου είδους ποδόσφαιρο.

Τα σημερινά παιδιά δε βγάζουν μάτια αλλά εγω πια δε ντρέπομαι, ενω αντιθέτως χαίρομαι να βλέπω αγώνες όταν παίζουν.

Μικe777
30/06/2014, 12:53
εγω το 2004 ντρεπόμουν για τη μπάλα που παίζαμε. μέχρι τότε δεν είχα ξαναδει άλλη ομάδα στη ζωή μου να παίζει τέτοιου είδους ποδόσφαιρο.

Τα σημερινά παιδιά δε βγάζουν μάτια αλλά εγω πια δε ντρέπομαι, ενω αντιθέτως χαίρομαι να βλέπω αγώνες όταν παίζουν.

βασικα!!καναμε μεγαλα βηματα σε 10 χρονια..παιξαμε αξιοπρεπως..σε ολες
σχεδον τις μεγαλες..διοργανωσεις..εγω το εγραψα πολλα ποστ πριν!
παλαιοτερα..ειχαμε καλυτερους.παικτες για εμενα..αλλα συστημα..0!
πετυχημενοι και ο Ρεχαγκελ και ο Σαντος..η ομαδα εκανε τον κυκλο
της κι αυτη την φορα..την πληρωσε με το ιδιο νομισμα!!οσα γραφονται..
εκ των υστερων παντου σημερα..οφειλονται στην απογοητευση..αχαριστια..
και σαφως στην μνημη χρυσοψαρου που εχουν απανταχου οι Ελληνες..:D

gregogti
30/06/2014, 13:04
αν δεν ειχαν τον ναβας εχτες θα ειχαν τελειωσει...νωρις .αυτος ο π@@@@ης επιασε τον πατο του χτες

TROOPER
30/06/2014, 13:10
αν εμπεινε κι εκεινο το δοκαρι προχτες της χιλης στην βραζιλια και αν κραταγε το μεχικο το 1-0, θα μπορουσε να πει κανεις οτι η διοργανωση εχει στεφθει με απολυτη επιτυχια!!!

McGyver
30/06/2014, 13:16
αν εμπεινε κι εκεινο το δοκαρι κι ένα από τα τρία δοκάρια προχτες της χιλης στην βραζιλια

Fixed.

BLiTzER
30/06/2014, 13:32
H Βραζιλία αξίζει να αποκλειστεί εδώ και καιρό, αλλά το Μεξικό ούτε κατά διάνοια δεν άξιζε τη νίκη.

Bob_o_mastoras
30/06/2014, 13:49
Viva Mexico cabrones!!!

el_hymador
30/06/2014, 13:56
Σίγουρα είναι ένα μουντιάλ οπού δεν υπάρχει καμία ομάδα που να βγάζει μάτια με την απόδοση της, δεν υπάρχει φαβορί. Και σίγουρα είναι εντυπωσιακο το πως μερικές ομάδες με ιστορική πορεία στο θεσμό παρουσιάστηκαν εντελώς χώμα και απαχαιρέτησαν νωρίς τη Βραζιλία με χάλια εμφανίσεις. Σηκώνει πολύ κουβέντα το αν αυτό ήταν μια ευτυχής συγκυρία και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για εμάς, αφού κάτι "ομαδούλες" όπως Μεξικό, Βέλγιο, Κολομβία (το έκανε), Αλγερία, Ελβετία, πιστεύω ότι θα μπορούσαν να μας ξεκ*λιάσουν άνετα αν τις συναντούσαμε στο δρόμο μας... ας μην γελίομαστε μας είχε κάτσει πολύ έυκολος όμιλος και ιδρώσαμε να προκριθούμε... αλλά:

Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει και πιστεύω ότι από εδώ και μπρος οι διεθνείς διοργανώσεις θα είναι κάπως έτσι, όλα τα μουντιάλ και το Euro ρευστά χωρίς ξακάθαρο φαβορί . Εκτός του ότι η μπάλα έχει γίνει ένα παιχνίδι ανελέητης τακτικής (που δυστυχώς στραγγαλίζει το ταλέντο και το θέαμα), το γεγονός ότι κάθε χώρα έχει 2-3 τουλάχιστον διεθνείς σε απαιτητικά πρωταθλήματα άλλων χωρών εξισώνει την κατάσταση και κλείνει την ψαλίδα. Ο Παπασταθόπουλος ας πούμε είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης και οι εμφανίσεις του στην Βραζιλία τον ανάγουν σε έναν από τους καλύτερους (μη πω ο καλύτερος) κεντρικούς αμυντικούς αυτου του μουντιάλ. Αν έιχαμε και το αντίστοιχο του Παπασταθόπουλο σε επιθετικό; (

Σιγά - σιγά όλο και περισσότεροι Έλληνες θα ψήνονται σε μπουντεσλίγκες, καμπιονάτα, πρέμιερ λίγκες και πριμερες ντιβιζιόν και δεν θα είναι αιώνια ταλέντα που καταστράφηκαν παίζοντας στο δικός μας άθλιο πρωτάθλημα αποκτώντας κάκιστες νοοτροπίες... με τέτοιους πάικτες, ναι θα ξαναϋπάρξουν διακρίσεις και πορείες και πιστεύω ότι η εθνική ποδοσφαίρου δεν θα είναι ποτέ ξανά το ανέκδοτο που ήταν μέχρι το 2004.

GFawkes
30/06/2014, 14:12
Σιγά - σιγά όλο και περισσότεροι Έλληνες θα ψήνονται σε μπουντεσλίγκες, καμπιονάτα, πρέμιερ λίγκες και πριμερες ντιβιζιόν και δεν θα είναι αιώνια ταλέντα που καταστράφηκαν παίζοντας στο δικός μας άθλιο πρωτάθλημα αποκτώντας κάκιστες νοοτροπίες... με τέτοιους πάικτες, ναι θα ξαναϋπάρξουν διακρίσεις και πορείες και πιστεύω ότι η εθνική ποδοσφαίρου δεν θα είναι ποτέ ξανά το ανέκδοτο που ήταν μέχρι το 2004.

Και να ιδρωνουν παιζοντας, αντι να πινουν το φραπογαλο στο μικρολιμανο κανονιζοντας τα στημενα πρωταθληματα....
:evil:

Μπααα...δυσκολο....

Μακαρι ομως.

Billymuse
30/06/2014, 14:20
Η δουλειά του Σάντος φάνηκε απο τα πρώτα μας κιόλας, ο άνθρωπος πάντα σε όποια ομάδα και να πήγαινε έφτιαχνε πρώτα απ'ολα την άμυνα.
Η αλήθεια είναι οτι δυστηχώς ξέμεινε η Ελλάδα απο 6άρι και 10άρι και το τρανζίσιον απο τα άκρα δεν έπιασε, αν είχε διαβάσει καλύτερα το παιχνίδι
απο τα άκρα θα μιλάγαμε για άλλο σκορ αυτη τη στιγμή. Πάντως γενικά του βγάζω το καπέλο και φυσικά σχεδόν σε όλους τους παίχτες που ρισκάρανε
πιθανόν τραυματισμούς που μπορεί να τους στερήσει και απο τη βασική προετοιμασία των ομάδων τους,παρόλα αυτα πεφτανε κορμιά παρόλο τη κόπωση...
όπως είπε και ο Σπυράκος σε κάθε διοργάνωση κάνουμε και απο ένα βήμα... :beer:

el_hymador
30/06/2014, 14:23
Και να ιδρωνουν παιζοντας, αντι να πινουν το φραπογαλο στο μικρολιμανο κανονιζοντας τα στημενα πρωταθληματα....
:evil:

Μπααα...δυσκολο....

Μακαρι ομως.

Δύσκολο δεν είναι, βγάζουμε καλούς πάικτες σαν χώρα και το ποδόσφαιρο συνεχίζει να κυριαρχεί απέναντι στο μπάσκετ παρ΄όλο που το δεύτερο είναι σαφώς 10 κλάσεις πάνω από το πρώτο σε επίπεδο (αλλά είναι μπάσκετ :yuck: )... πόσοι έλληνες παίκτες με πολύ ταλέντο χαραμίστηκαν και χαντακώθηκαν στον βάλτο του ελληνικού πρωταθλήματος έχει αναλογιστεί κανείς; Και πόσα πιτσιρίκια δεν φάνηκαν ποτέ γιατί παίζανε πάγκο ενώ ο άμπαλος ανηψιός του προπονητή ή του προέδρου ήταν βασικός περιπατητής σε κάθε παιχνίδι; Σιγά - σιγά θα αλλάξει αυτή η νοοτροπία, όχι γιατι οι παράγοντες την είδαν αθλητικό ιδεώδες και έτσι αλλά γιατί πλέον και η Ελλάδα αποτελλεί μεταγραφικό στόχο των ξένων συλλόγων και δίνουν χρήμα...

notakos600
30/06/2014, 14:59
Απο μπάλα δεν κατέχω αλλά κάτι αποκόμισα κι εγώ από το ματς.
Ρε παιδιά αυτός ο Χολέβας τι θηρίο είναι; πως έπαιζε έτσι ο άνθρωπος;
Μετά και πολύ κοντά ήταν ο Μήτρογλου και Καραγκούνης ακούραστος all times classic.
Η ομάδα πάντως έγινε δυο κομμάτια με τις αλλαγές του Σάντος, ξέκοψε την άμυνα και το κέντρο με την επίθεση.
Κατά τα λοιπά είχαμε όλα τα φόντα να το πάρουμε το ματσάκι για πλάκα.
Αλλά είπαμε, οι λατινοαμερικάνοι είναι στη πείνα και όλοι οι ευρωπαίοι είναι χορτασμένοι και στα @@ τους...

Μικe777
30/06/2014, 15:21
επισης δεν ξερω τι απεγινε ο Κυριακος..Παπαδοπουλος..:confused:
φοβερο αμυντικο διδυμο..με Παπασταθοπουλο..νομιζω ηταν τραυματιας..
εντελως διαφορετικη αμυνα θα ειχαμε!!:wave2: