Σύνδεση

View Full Version : Διαρροές στην Ετήσια motoβόλτα του '14 και οι συνέπειες αυτών

Σελίδες : 1 [2]

spyrakos35
23/06/2014, 14:02
Έχω κάνει πάμπολλους φίλους από το ντεμοντέ σλόγκαν και οι αξίες υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα μέσα στους ανθρώπους που τις διαφυλάττουν. .
318941

:a07:

vaska
23/06/2014, 14:05
318941

εεε ναι ρε αγάπη, πες τους.

:blush::kiss:

Pan (dvs)
23/06/2014, 14:16
318941

εεε ναι ρε αγάπη, πες τους.

:blush::kiss:

Παρακαλω τους υπευθυνους του φορουμ, να τα προωθησουνε στα αισθηματικα.

teogtp
23/06/2014, 14:47
318941

Και μετά είμαι εγώ ο ανώμαλος. ..........:p

spyrakos35
23/06/2014, 15:01
Και μετά είμαι εγώ ο ανώμαλος. ..........:p

Τι, δεν πας με γυναικες πια; :lol:

vaska
23/06/2014, 16:19
Τι, δεν πας με γυναικες πια; :lol:

Άλλαξε ρε παπάρα το αβαταρ σου, κάθε που το βλέπω θυμάμαι τον γάμο μου και σκιάζομαι

cosgili
23/06/2014, 16:29
318941

Μαλάκες....

με τρομάζετε...:bawl:

vaska
23/06/2014, 17:34
Μαλάκες....

με τρομάζετε...:bawl:

Αν είσαι παντρεμένος και τρομάζεις με μας, κάτι λάθος έχεις, αν πάλι είσαι ανύπαντρος, μόλις παντρευτείς να δεις τρομάρα που θα πάρεις.

:wave2:

amyroukai
23/06/2014, 17:49
Δεν κανω κανενα λαθος.Ξαναδιαβασε αυτα που γραφω,δεν καταλαβα που διαφωνουμε.
Στο ότι δεν προσαρμόζονται όλοι με τον αταίριαστο, επειδή έλαχε να βρίσκεται σε ένα γκρουπ.

AristidisZ
23/06/2014, 18:20
αχου τα μωρέεεεεεεεεεεεεε

ρε έπρεπε να είχα έρθει εγώ στην ετήσια

(χτες θα γυρνάγαμε)

theofilos888
23/06/2014, 18:28
αχου τα μωρέεεεεεεεεεεεεε

ρε έπρεπε να είχα έρθει εγώ στην ετήσια

(χτες θα γυρνάγαμε)

Στη μετακομιση ησουν πιο γρηγορος ή ακομα κουβαλατε; :D

Pan (dvs)
23/06/2014, 18:48
Στο ότι δεν προσαρμόζονται όλοι με τον αταίριαστο, επειδή έλαχε να βρίσκεται σε ένα γκρουπ.

Αν ο αταιριαστος βρεθηκε εκει υπερεκτιμωντας τις δυναμεις του και οχι επειδη ειναι ο κλασσικος ηλιθιος εμεις οι βουνισιοι δεν τον παραταμε.
Η ολο το γκρουπ θα ριξει λιγο το ρυθμο του η αν ειναι πολυ αργος θα μπει πισω με καποιον αλλο για να ταξιδεψουνε ολοι με ασφαλεια.

Εαν το κανει επιτηδες και κατ'εξακολουθηση αλλαζουνε τα πραγματα.Γι'αυτο υπααρχει ο αρχηγος.

irinia
23/06/2014, 19:34
Έχω κάνει πάμπολλους φίλους από το ντεμοντέ σλόγκαν και οι αξίες υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα μέσα στους ανθρώπους που τις διαφυλάττουν. Τώρα για τα υπόλοιπα .... να 'χαμε να λέγαμε περί ταβερνιάρη, περί μαγκιάς κλπ.

ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ............ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ

Μακάρι νά ύπήρχαν οί άξίες άλλά πίστεψε με μιά καί μεγάλωσα πολλές φουρνιές παιδιών
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ......!!!
Περί ταβερνιέ άπλά θά πώ ότι τέτοιου είδους προσπάθειες όμαδικές καί έπαναλαμβάνω
μέ έτερόκλητους άνθρώπους διαφορετικής κουλτούρας πού τούς ένώνει άπλά
ΕΝΑ ΜΟΤΟΡΙ,έχουν συνήθως άντίστοιχη κατάληξη.
Τό ότι δώσατε τό παραπάνω τάλληρο μιά καί έπρεπε όπως είπατε διότι έτσι είχατε συμφωνήσει
σάς έδινε τό δικαίωμα νά ζητήσετε καί τό παραπάνω στήν έξυπηρέτηση.
Δέν συμφωνώ μέ τά περί σταριού κ.λ.π...αύτά είναι αύτονόητα όπως έγραψα παραπάνω.
Έγραψα περί ταβερνιέ μέ μιά σκωπτική διάθεση έντελώς διότι άν μή τί άλλο τό θεωρώ άστείο
τό γεγονός καί προσωπικά δέν θά χαλιόμουν μέ τίποτε καί 20 νά έδινα,άπλά θά κολλούσα
τόν ταβερνιέ γιά καμμιά δεύτερη μπριζόλα,άν δέ ήμουν αύτός πού ύποψιάζομαι ότι είσαι
άπό τίς φωτό πού είδα.......σέ έπιασε κορόιδο τελικά...!!!
Έλπίζω νά μή μού θυμώσεις,καί έγώ θρεμένος είμαι........

Bowleno
24/06/2014, 08:28
Άλλαξε ρε παπάρα το αβαταρ σου, κάθε που το βλέπω θυμάμαι τον γάμο μου και σκιάζομαι

:bawl::bawl: Σε ΝΙΩΘΩ απόλυτα! :beer:

vaska
24/06/2014, 08:58
ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ............ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ

Έλπίζω νά μή μού θυμώσεις,καί έγώ θρεμένος είμαι........

Όχι ρε δεν σου θύμωσα, vaska αγαπάει Terens

:a9:

amyroukai
24/06/2014, 09:46
Αν ο αταιριαστος βρεθηκε εκει υπερεκτιμωντας τις δυναμεις του και οχι επειδη ειναι ο κλασσικος ηλιθιος εμεις οι βουνισιοι δεν τον παραταμε.
Η ολο το γκρουπ θα ριξει λιγο το ρυθμο του η αν ειναι πολυ αργος θα μπει πισω με καποιον αλλο για να ταξιδεψουνε ολοι με ασφαλεια.

Εαν το κανει επιτηδες και κατ'εξακολουθηση αλλαζουνε τα πραγματα.Γι'αυτο υπααρχει ο αρχηγος.

Πάνο ωραία έκθεση, λάθος θέμα. Δεν συζητάμε τι γίνεται στα πλαίσια ΜΙΑΣ παρέας με ΕΝΑ γκρουπ. Αν το κατάλαβες αυτό και συνεχίζεις να γράφεις ότι γράφεις, δεν έχω να πω τίποτα άλλο επί του θέματος.

Τα "κατάλάθοςεπίτηδες" εμβόλιμα είναι μιά άλλη κουβέντα, θα περιοριστώ στο γέλιο με τα χάλια τους. :lol:

@Αρίστο δεν το γλέπω ρε συ. Μάλλον θα έτρωγες μιά σαγιονάρα ΝΑ και θα τρεπόσουν σε άτακτη φυγή στο κοντινό χωριό μέχρι να περάσουν τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

Pan (dvs)
24/06/2014, 13:11
Mε τις εκθεσεις ποτε δεν τα πηγαινα καλα.

AristidisZ
24/06/2014, 13:33
Στη μετακομιση ησουν πιο γρηγορος ή ακομα κουβαλατε; :D
Υπολόγισε πόσο καιρό έχω να εμφανιστω και θα καταλάβεις :bawl:

amyroukai
24/06/2014, 13:53
στο βιλαμπάχο ακόμα κουβαλάνε...