View Full Version : Η πλέον αντισιμητική χώρα στην Ευρώπη η Ελλάδα...
Αν εξισώνουμε το παπαρίζειν των "ιπεριφανων ελυνον" στo διαδίκτυο με τις ταμπέλες του αντισημιτισμού και του ρατσισμού που κοστάρονται επισήμως και με τη βούλα από τρίτους γ@μησε τα πολυχρόνη...
Ο φασισμός χτυπάει κόκκινα σε όλη την ευρώπη, περιέργως πως όμως, μόνο εμείς είμαστε χαρακτηρισμένοι ως ναζί, οι υπόλοιποι είναι απλά "κοινωνικό φαινόμενο το οποίο θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ψύχραιμα και αποτελεσματικά"...
Ρε πστμ πρεπει να εισαι απο τις λιγες φωνες λογικης εδω μεσα.....
Γιατι παντα οι ξενοι πρεπει να ειναι οι "καλύτεροι"
Υπογραμμίστε και αντιμετωπίστε τα άσχημα, διχως να προσβάλετε την χωρα που γεννηθήκατε....ετσι κανουν ολοι-οχι τουμπανο σε ολη την υφήλιο “ τι μ@λ@κες ειμαστε”!!!
Αν εξισώνουμε το παπαρίζειν των "ιπεριφανων ελυνον" στo διαδίκτυο με τις ταμπέλες του αντισημιτισμού και του ρατσισμού που κοστάρονται επισήμως και με τη βούλα από τρίτους γ@μησε τα πολυχρόνη...
Ο φασισμός χτυπάει κόκκινα σε όλη την ευρώπη, περιέργως πως όμως, μόνο εμείς είμαστε χαρακτηρισμένοι ως ναζί, οι υπόλοιποι είναι απλά "κοινωνικό φαινόμενο το οποίο θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ψύχραιμα και αποτελεσματικά"...
Υπογραμμίστε και αντιμετωπίστε τα άσχημα, διχως να προσβάλετε την χωρα που γεννηθήκατε....ετσι κανουν ολοι-οχι τουμπανο σε ολη την υφήλιο “ τι μ@λ@κες ειμαστε”!!!
+1 και στους δύο....
γιατι?
γιατι εχουμε τρελαθει στην υπογραμμιση. και δεν ειναι θεμα χωρας. θεμα ανθρωπων ειναι. ποιος τις χεζει τις κωλοχωρες!
Joyrider
23/06/2014, 11:01
Ανακεφαλαιώνοντας:
-Δεν έχει σημασία αν είσαι ναζί, αρκεί να λένε και τους άλλους και όχι μόνο εσένα.
-Δεν έχει σημασία αν είσαι φασιστόμουτρο αρκεί να μην το κάνουμε βούκινο παραέξω.
Οκ το'χω :lol:
el_hymador
23/06/2014, 12:46
Tο 'χετε πάρει εντελώς χάλια μερικοί και δεν θα παρακάρετε...
Πρώτα απ΄όλα την συγκεκριμένη έρευνα την έτρεξαν ισραηλινοί για να αλιεύσουν "αντισημιτισμό". Αν κάναμε το ίδιο θα αλιεύαμε τόνους "αντιγραικισμού" για να τον χρησιμοποιήσουμε κατά πως μας βολεύει. Εκτός και αν πιστεύετε ότι ο βαυαρός τακτικος αναγνώστης της Bild θα εκφραζόταν με τα καλύτερα λόγια για την χώρα και για εμάς. Χωρίς πρόσημο "δυστυχώς ή ευτυχώς", δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε κάτι τέτοιο για πολλούς και διάφορους λόγους... πρώτα απ΄όλα δεν έχουμε περάσει γραμμή "αντιγραικισμού" στο βαθμό ππου έχουν περάσει γραμμή αντισημιτισμού οι ισραηλίτες. Και στην τελική ακόμα και οι πιο "μου φταίνε οι άλλοι" συντοπίτες μας, γνωρίζουν ότι φέρουμε όλοι μας μερίδιο ευθύνης για τα χάλια μας, άσχετα αν στρουθοκαμηλίζουν.
Ωστόσο έχουν μεγάλη διαφορά τα στερεοτυπικά που έχουν ανακύψει τα τελευταία χρόνια για εμάς, "είσαστε τεμπέληδες", "φάγατε τα λεφτά", "ξύνετε τα παπάρια σας όλη μέρα" με τα απέιρως πιο επικίνδυνα "είσαστε ρατσιστές", "θέλετε να σκοτώσετε τους εβραίους", "είστε ναζιστές".
Αν δεν αντιλαμβάνεστε τις διαφορές μεταξύ αυτών των δύο, οκ πάσο, να μιλήσουμε για μουντιάλ καλύτερα...
Tο 'χετε πάρει εντελώς χάλια μερικοί και δεν θα παρακάρετε...
Πρώτα απ΄όλα την συγκεκριμένη έρευνα την έτρεξαν ισραηλινοί για να αλιεύσουν "αντισημιτισμό". Αν κάναμε το ίδιο θα αλιεύαμε τόνους "αντιγραικισμού" για να τον χρησιμοποιήσουμε κατά πως μας βολεύει. Εκτός και αν πιστεύετε ότι ο βαυαρός τακτικος αναγνώστης της Bild θα εκφραζόταν με τα καλύτερα λόγια για την χώρα και για εμάς. Χωρίς πρόσημο "δυστυχώς ή ευτυχώς", δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε κάτι τέτοιο για πολλούς και διάφορους λόγους... πρώτα απ΄όλα δεν έχουμε περάσει γραμμή "αντιγραικισμού" στο βαθμό ππου έχουν περάσει γραμμή αντισημιτισμού οι ισραηλίτες. Και στην τελική ακόμα και οι πιο "μου φταίνε οι άλλοι" συντοπίτες μας, γνωρίζουν ότι φέρουμε όλοι μας μερίδιο ευθύνης για τα χάλια μας, άσχετα αν στρουθοκαμηλίζουν.
Ωστόσο έχουν μεγάλη διαφορά τα στερεοτυπικά που έχουν ανακύψει τα τελευταία χρόνια για εμάς, "είσαστε τεμπέληδες", "φάγατε τα λεφτά", "ξύνετε τα παπάρια σας όλη μέρα" με τα απέιρως πιο επικίνδυνα "είσαστε ρατσιστές", "θέλετε να σκοτώσετε τους εβραίους", "είστε ναζιστές".
Αν δεν αντιλαμβάνεστε τις διαφορές μεταξύ αυτών των δύο, οκ πάσο, να μιλήσουμε για μουντιάλ καλύτερα...
βρε το οτι η ερευνα ειναι στοχευμενη (αληθεια ποια ερευνα ακριβως δεν ειναι?) το ξερουμε. και ο καθενας μπορει να φανταστει και που αποσκοπει. αλλα ειναι μαλλον χαζο το να εθελοτυφλουμε στο οτι στο συνολο της ελληνικης επικρατειας και ρατσιστες ειμαστε (αποδεδειγμενα πλεον) και ναζιστες ειμαστε (επισης αποδεδειγμενα πλεον) και τους εβραιους δεν γουσταρουμε (οχι επειδη ειναι αιδιοφασκια και συμπεριφερονται οπως συμπεριφερονται στους παλαιστινιους) απλα επειδη γουσταρουμε την φραση ''γαμω το αστρο του δαβιδ'' ειναι μαλλον αυτα που ισχυουν σε σχεση με τα ειστε τεμπεληδες, ξυνετε τα παπαρια σας ολη μερα και φαγατε τα λ7.
;)
el_hymador
23/06/2014, 13:29
βρε το οτι η ερευνα ειναι στοχευμενη (αληθεια ποια ερευνα ακριβως δεν ειναι?) το ξερουμε. και ο καθενας μπορει να φανταστει και που αποσκοπει. αλλα ειναι μαλλον χαζο το να εθελοτυφλουμε στο οτι στο συνολο της ελληνικης επικρατειας και ρατσιστες ειμαστε (αποδεδειγμενα πλεον) και ναζιστες ειμαστε (επισης αποδεδειγμενα πλεον) και τους εβραιους δεν γουσταρουμε (οχι επειδη ειναι αιδιοφασκια και συμπεριφερονται οπως συμπεριφερονται στους παλαιστινιους) απλα επειδη γουσταρουμε την φραση ''γαμω το αστρο του δαβιδ'' ειναι μαλλον αυτα που ισχυουν σε σχεση με τα ειστε τεμπεληδες, ξυνετε τα παπαρια σας ολη μερα και φαγατε τα λ7.
;)
Διαφωνώ Γιώργο. Ρατσιστές δεν είμαστε. Αν περιστατικά τύπου Μανωλάδας κτλ (που δεν αντιλέγω ότι έχουν συμβεί) είναι αρκετά για να χαρακτηρίσουν συλλήβδην ένα λάο, sorry, αλλά δεν πάει έτσι. Υπάρχουν απείρως πιο ανατριχιαστικά συμβάντα σε "πολιτισμένες" και προοδευτικές χώρες οι οποίες και πολύ μικρότερο αριθμό μεταναστών έχουν και τον αριθμό αυτό τον δέχτηκαν σταδιακά με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών των ανθρώπων να απορροφηθεί και να ενταχθεί στις κοινωνίες αυτές. Σε καμία περίπτωση δεν το βάζω σε επίπεδα διαγωνισμού "ποιος είναι ο πιο μαλάκας", ούτε φυσικά και οι καφρίλες των άλλων διακιολογούν και δίνουν συχωροχάρτι στις καφρίλες που έχουν γίνει εδώ. Τρόμπες υπάρχουν παντού και δυστυχώς αυτα τα φαινόμενα θα συμβαίνουν πάντα απο μερικούς - μερικούς.
Τα ποσοστά της ΧΑ από την άλλη δεν αντικατοπτρίζουν κανέναν ρατσισμό και φασισμό, απλά ηλιθιότητα. Δεν το έχω δει να συμβαίνει και μάλλον δεν το έχεις δει και εσύ. Δεν υπάρχει καμία άλλη χώρα αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη (και παίζει και στον κόσμο) που να έχει δεχθεί τέτοιο κύμα (λαθρο)μετανάστευσης σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα... αν όσοι ψήφισαν ΧΑ συφωνούσαν πλήρως με το "καταστατικό" της οργάνωσης τότε θα είχαμε νύχτες κρυστάλλων και μαζικά πογκρόμ σε εβδομαδιαία βάση. Αλλά δεν έχουμε. Μεμονομένα περιστατικά από ομάδες ορκ ναι αλλά όπως έγραψα και πιο πάνω αυτά δεν αρκούν για να χαρακτηρίσουν 10 μύρια κόσμου ρατσιστές. Αν το πάμε έτσι το σύνολο της Ευρώπης και της υφηλίου είναι ρατσιστές.
Δεν μου αρέσει σε καμία περίπτωση αυτό, δεν επικροτώ, ούτε και το αρχειοθετώ σε "δε γαμιέται βρε αδερφέ συμβαίνουν αυτά" τομέα. Απλά προσπαθώ να το δω ψύχραιμα και στην πραγματική του διάσταση, χωρίς τσιρίδες και μονολιθικά συμπεράσματα οποιασδήποτε απόχρωσης.
Διαφωνώ Γιώργο. Ρατσιστές δεν είμαστε. Αν περιστατικά τύπου Μανωλάδας κτλ (που δεν αντιλέγω ότι έχουν συμβεί) είναι αρκετά για να χαρακτηρίσουν συλλήβδην ένα λάο, sorry, αλλά δεν πάει έτσι. Υπάρχουν απείρως πιο ανατριχιαστικά συμβάντα σε "πολιτισμένες" και προοδευτικές χώρες οι οποίες και πολύ μικρότερο αριθμό μεταναστών έχουν και τον αριθμό αυτό τον δέχτηκαν σταδιακά με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών των ανθρώπων να απορροφηθεί και να ενταχθεί στις κοινωνίες αυτές. Σε καμία περίπτωση δεν το βάζω σε επίπεδα διαγωνισμού "ποιος είναι ο πιο μαλάκας", ούτε φυσικά και οι καφρίλες των άλλων διακιολογούν και δίνουν συχωροχάρτι στις καφρίλες που έχουν γίνει εδώ. Τρόμπες υπάρχουν παντού και δυστυχώς αυτα τα φαινόμενα θα συμβαίνουν πάντα απο μερικούς - μερικούς.
Τα ποσοστά της ΧΑ από την άλλη δεν αντικατοπτρίζουν κανέναν ρατσισμό και φασισμό, απλά ηλιθιότητα. Δεν το έχω δει να συμβαίνει και μάλλον δεν το έχεις δει και εσύ. Δεν υπάρχει καμία άλλη χώρα αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη (και παίζει και στον κόσμο) που να έχει δεχθεί τέτοιο κύμα (λαθρο)μετανάστευσης σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα... αν όσοι ψήφισαν ΧΑ συφωνούσαν πλήρως με το "καταστατικό" της οργάνωσης τότε θα είχαμε νύχτες κρυστάλλων και μαζικά πογκρόμ σε εβδομαδιαία βάση. Αλλά δεν έχουμε. Μεμονομένα περιστατικά από ομάδες ορκ ναι αλλά όπως έγραψα και πιο πάνω αυτά δεν αρκούν για να χαρακτηρίσουν 10 μύρια κόσμου ρατσιστές. Αν το πάμε έτσι το σύνολο της Ευρώπης και της υφηλίου είναι ρατσιστές.
Δεν μου αρέσει σε καμία περίπτωση αυτό, δεν επικροτώ, ούτε και το αρχειοθετώ σε "δε γαμιέται βρε αδερφέ συμβαίνουν αυτά" τομέα. Απλά προσπαθώ να το δω ψύχραιμα και στην πραγματική του διάσταση, χωρίς τσιρίδες και μονολιθικά συμπεράσματα οποιασδήποτε απόχρωσης.
κατσε κωστη μου να τα δω ενα-ενα.
διαφωνεις. καλα κανεις και δικαιωμα σου. αλλα...
μιλας για περιστατικα τυπου μανωλαδας τα οποια δεν ειναι αρκετα να χαρακτηρισουνε εναν λαο. για να δουμε τι ειναι αρκετο να χαρακτηρισει εναν λαο? μηπως (λεω εγω τωρα) κατι βραδιες με κυνηγητα σε ομονοια εναντιων αλβανων που πανυγηριζουν νικη της ομαδας τους? μηπως 4ημερα πογκρομ στην ακτινα αγ. παντελεημονα μεχρι ομονοια? μηπως πεσιματα σε καταληψεις/κοινωνικους χωρους? μηπως τα σωματα ασφαλειας με την ιδεολογια που τους διακατεχει και τις συμπεριφορες τους (και τα κολλητιλικια τους με τους ταγμενους φασιστες)? μηπως τα ''μεμονωμενα περιστατικα'' του λουκμαν και του φυσσα? μηπως η επομενη μερα στο τοπο του φονικου του φυσσα? μηπως ο αλυσοδεμενος εργατης στη σαλαμινα? μηπως τα ντου με χειροβομβιδες στα στεκια μεταναστων? μηπως η ιδεα ''εδω ειναι ελλαδα ρε μουνια''? η μηπως τελικα η ανοχη του κοσμου που βλεπει 5 φουσκωτους να κοπανανε εναν πακιστανο και απλα κοιτανε?
δεν θα μπω με τπτ στην λογικη του να κυνηγαω την μπαλα στην κερκιδα με επιχειρηματα του τυπου κοιτα στην αμερικη τα 3Κ στην νορβηγια τον μπρειβικ και την συγκυβερνηση με τους φασιστες, στην αυστρια την ανοδο των φασιστων, στην γαλλια τις καφριλες του εθνικου μετωπου και στις χωρες της πρων ΕΣΣΔ τον ρυθμο που κατεβαινουν τα σφυροδρεπανα και ανεβαινουν οι σβαστικες. ΝΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ αλλα εγω βλεπω το εδω. και εδω φιλε κωστα φεραμε τους αλβανους γιατι νοιωθαμε οτι ειμαστε αφεντικα και ετσι συμπεριφερομασταν, η λεξη φιλλιπινεζα ειχε γινει πολυ πριν απο την ελευση των αλβανων συνωννυμο της δουλας και ''ο μαυρος, ο σκυλος, ο αραπης ο ταμταμταμ'' τραγουδι στα χειλη (τα πανω) ενος ολοκληρου λαου και ο γυφτος που θα μας επαιρνε αν δεν τρωγαμε το φαι μας η φοβερα για τα μικρα παιδια.
τωρα οσο πιστευουμε οτι απο ηλιθιοτητα ενα 10-12% του κοσμου ψηφιζει αυτους http://news247.gr/eidiseis/politiki/fwtografies_ntokoymenta_nazi_apo_kounia_mixaloliakos_-_pappas_apodidoyn_foro_timhs_se_xitler_-_moysolini.2859528.html τοσο αυτοι θα ανεβαινουνε. και δεν ειμαστε και πολυ μακρια απο τις κρυσταλικες νυχτες. τωρα αν αυτες θα ειναι γιατι ''δουλεια στον ελληνα εργατη'' (τωρα ομως με 15 ευρω μεροκαματο και πουτσα/μπαλα και τραμπαλα) η για το γηπεδο του τιγρη λιγο με απασχολει.
και οπως ειχε πει και μια αφισουλα...
318940
el_hymador
23/06/2014, 14:25
Να τα πάρω και εγώ ένα - ένα... μου λες για κυνηγητά σε Αγ. Παντελεήμονα απο ποιούς; Από την κυρά Ευτέρπη, τον Μήτσο τον φούρναρη και την Αγλαία την μεταποιήσεις ενδυμάτων ή από μερικούς οργανωμένους βλαμμένους; Μου λες για πεσίματα σε εναλλάκτικούς χώρους απο ποιους πάλι; Και πως χαρακτηρίζονται τα πεσίματα "απαντήσεις" των "άλλων"; Γιατί εγώ τα βάζω στην κατηγορία ιδεολογικού (my ass) χουλιγκανισμού ένθεν και ένθεν. Φύσσας στοχευμένος από εγκληματική οργάνωση όπως και πολλοί από την απέναντι πάντα στοχευμένοι από άλλες εγκληματικές οργανώσεις. Και να μην ξεχνάμε ότι πριν κάτι δεκαετίες, το "α ρε ΧΑ που σας χρειάζεται" του σήμερα ήταν "α ρε 17Ν που σας χρειάζεται"... τότε μάλλον όλοι είμασταν εν δυνάμει τρομοκράτες...
Το "είστε / είμαστε όλοι ρατσιστές" βάση αυτού και αυτού και αυτού, είναι ακριβώς το ίδιο με το "οι αλλοδαποί και οι μετανάστες είναι όλοι εγκληματίες και κουβαλάνε αρρώστιες" βάση αυτού και αυτού και αυτού. Μόνο κραυγές και τσιρίδες ακούω, φτάνει πιά.
Joyrider
23/06/2014, 14:27
Α ρε τρούπερ :beer:
~
Χυμαδόρ αλήθεια την φράση "η καταγωγή ή η εθνικότητα κάποιου είναι λόγος για να ντρέπεται" την θεωρείς ρατσιστική ή όχι;
el_hymador
23/06/2014, 14:28
Α ρε τρούπερ :beer:
~
Χυμαδόρ αλήθεια την φράση "η καταγωγή ή η εθνικότητα κάποιου είναι λόγος για να ντρέπεται" την θεωρείς ρατσιστική ή όχι;
Όχι, προσωπικά υπάρχουν πολύ λόγοι για να ντρέπομαι που είμαι έλληνας.
Να τα πάρω και εγώ ένα - ένα... μου λες για κυνηγητά σε Αγ. Παντελεήμονα απο ποιούς; Από την κυρά Ευτέρπη, τον Μήτσο τον φούρναρη και την Αγλαία την μεταποιήσεις ενδυμάτων ή από μερικούς οργανωμένους βλαμμένους; Μου λες για πεσίματα σε εναλλάκτικούς χώρους απο ποιους πάλι; Και πως χαρακτηρίζονται τα πεσίματα "απαντήσεις" των "άλλων"; Γιατί εγώ τα βάζω στην κατηγορία ιδεολογικού (my ass) χουλιγκανισμού ένθεν και ένθεν. Φύσσας στοχευμένος από εγκληματική οργάνωση όπως και πολλοί από την απέναντι πάντα στοχευμένοι από άλλες εγκληματικές οργανώσεις. Και να μην ξεχνάμε ότι πριν κάτι δεκαετίες, το "α ρε ΧΑ που σας χρειάζεται" του σήμερα ήταν "α ρε 17Ν που σας χρειάζεται"... τότε μάλλον όλοι είμασταν εν δυνάμει τρομοκράτες...
Το "είστε / είμαστε όλοι ρατσιστές" βάση αυτού και αυτού και αυτού, είναι ακριβώς το ίδιο με το "οι αλλοδαποί και οι μετανάστες είναι όλοι εγκληματίες και κουβαλάνε αρρώστιες" βάση αυτού και αυτού και αυτού. Μόνο κραυγές και τσιρίδες ακούω, φτάνει πιά.
κατα τη γνωμη μου κανεις ενα λαθος και αυτο λεγεται εξισωση. εξισωνεις καταστασεις και καταληγεις στην θεωρια των 2 ακρων.
να θυμασαι λοιπον οτι το ακρο ηταν, ειναι και θα ειναι ενα. και εδω και παντου (και μεσα μας ακομη) και ειναι αιχμηρο, κοφτερο και γυρναει σαν μπουμερανγκ.
αν πιστευεις οτι η σκορδελη δεν ηταν αυτο που εσυ ονομαζεις ''κυρα ευτερπη'', η ουρανια κατι διαφορετικο απο την εχουσα ''εταιρια μεταποιησης ενδυματων'' και ο ''μητσος ο φουρναρης'' κατι αλλο απο τον φουρναρη που αλυσοδεσε και βασανισε στη σαλαμινα τον μαυρουκο εργατη του απλα μου δινεις μια εντυπωση οτι φανταζεσαι τους φασιστες σαν αποτυχημενο πειραμα αποτυπωμενο σε καμβα του γκιγκερ.
δεν ειναι τπτ διαφορετικο απο σενα και μενα κωστα. ανθρωποι ειναι και σε πολλες περιπτωσεις καθημερινοι. μην φανταζεσαι πληθη μενωμενων ουρακοταγκων με πρησμενα μουσκουλα απαραιτητα. ναι αυτοι υπαρχουν αλλα δεν ειναι οι μονοι. οι περισσοτεροι (και μιλαω για αυτους που ''μπαινουν στη φωτια'') δεν ειναι οπως μοιαζει να τους φανταζεσαι.
για μενα λοιπον δεν υπαρχουνε κραυγες και τσιριδες. υπαρχει μια κατασταση που προφανως δεν φτιαχτηκε τωρα αλλα τωρα εμφανιστηκε η εστω τωρα την ειδανε περισσοτερα ματια. και προφανως οχι μονο εδω (μην τα ξαναλεμε). αλλα εδω η εκφανση της ειναι λιγο πιο τρομακτικη απο οπουδηποτε αλλου. τουλαχιστον στην παρουσα φαση.
αυτα και τελος απο μενα. :wave2:
Joyrider
23/06/2014, 14:42
Όχι, προσωπικά υπάρχουν πολύ λόγοι για να ντρέπομαι που είμαι έλληνας.
Οκ γιατί είναι δική σου φράση και για μένα είναι ρατσιστική και έρχεται σε αντίθεση με το τσουβάλιασμα και τις ταμπέλες που δεν σ'αρέσουν.
Προσπαθώ να καταλάβω τι εννοείς ρατσισμό και φασισμό, γι'αυτο ρώτησα.
Γιατί (για μένα πάλι) η κυρα αγλαία και ο κυρ μήτσος φασιστική νοοτροπία έδειχναν όταν έλεγαν "άντε να μπει η χα στη βουλή να ρίξει καμια μπούφλα" παρόλο που δεν βγαίναν στο κυνήγι μεταναστών.
el_hymador
23/06/2014, 15:05
Οκ γιατί είναι δική σου φράση και για μένα είναι ρατσιστική και έρχεται σε αντίθεση με το τσουβάλιασμα και τις ταμπέλες που δεν σ'αρέσουν.
Προσπαθώ να καταλάβω τι εννοείς ρατσισμό και φασισμό, γι'αυτο ρώτησα.
Γιατί (για μένα πάλι) η κυρα αγλαία και ο κυρ μήτσος φασιστική νοοτροπία έδειχναν όταν έλεγαν "άντε να μπει η χα στη βουλή να ρίξει καμια μπούφλα" παρόλο που δεν βγαίναν στο κυνήγι μεταναστών.
Πρώτα απ όλα χαίρομαι που παρακολουθείς τις αναρτήσεις μου και μετά επιλέγεις και αναρτάς αποσπασματικά φράσεις... το αν νομίζεις ότι είναι ρατσιστικό ή όχι επέτρεψε μου να με αφήνει παγερά αδιάφορο (για να μην πω τίποτα χειρότερο). Αν θες βάλε και στην υπογραφή σου "el_hymador: ο ραστσιστής του forum".
Ο TROOPER πιο πάνω έκανε λόγο για την θεωρία των δύο άκρων η οποία δεν είναι θεωρία, είναι εφηρμοσμένη πραγματικότητα και δυστυχώς τείνει να επικρατήσει σε οποιαδήποτε έκφανση του βίου μας. Τα "φασίστας" - "ρατσιστής" - "αναρχοάπλυτος" - "διεθνιστής" - "μνημονιακός" και δεν ξέρω και εγω τι άλλο δίνουν και παίρνουν και κοτσάρονται στην πλάτη του καθενός, με την ευκολία που κολλάγαμε το "κλώτσα με" στους συμμαθητές μας, στα διαλείμματα του δημοτικού σχολείου. Είναι καλύτερα να μην μιλάς, γιατί αν μιλάς με κάποιους πρέπει να είσαι... φταίω και εγώ βέβαια... είναι δυνατόν να πας στο γήπεδο και να λες "ας κερδίσει ο καλύτερος;", δεν παίζει, κάποιου πρέπει να γ@μιέται η μάνα ή να τρώει πο*τσα, αλλιώς άστο καλύτερα, δες το απο την τηλεόραση.
Τσιρίδες και κραυγές λοιπόν. Με συγχωρείς αλλά δεν αντέχω άλλο θόρυβο, τις κορώνες σου δεν θέλω να τις ακούσω, τράβα να τσιρίξεις και να κραυγάσεις κάπου άλλου, από φιλοθεάμον κοινό άλλο τίποτα.
+1000
Oλο το ζουμι
και οποιος καταλαβε, καταλαβε...
:beer:
+1 και πάλι στους δύο από πάνου...
κάτι από το "εμείς κι εμείς" ή οι "εμείς" και οι "απέναντι".....
αλήθεια... μπόχουμ δέρνουμε....?
Joyrider
23/06/2014, 15:20
Πρώτα απ όλα χαίρομαι που παρακολουθείς τις αναρτήσεις μου και μετά επιλέγεις και αναρτάς αποσπασματικά φράσεις... το αν νομίζεις ότι είναι ρατσιστικό ή όχι επέτρεψε μου να με αφήνει παγερά αδιάφορο (για να μην πω τίποτα χειρότερο). Αν θες βάλε και στην υπογραφή σου "el_hymador: ο ραστσιστής του forum".
Ο TROOPER πιο πάνω έκανε λόγο για την θεωρία των δύο άκρων η οποία δεν είναι θεωρία, είναι εφηρμοσμένη πραγματικότητα και δυστυχώς τείνει να επικρατήσει σε οποιαδήποτε έκφανση του βίου μας. Τα "φασίστας" - "ρατσιστής" - "αναρχοάπλυτος" - "διεθνιστής" - "μνημονιακός" και δεν ξέρω και εγω τι άλλο δίνουν και παίρνουν και κοτσάρονται στην πλάτη του καθενός, με την ευκολία που κολλάγαμε το "κλώτσα με" στους συμμαθητές μας, στα διαλείμματα του δημοτικού σχολείου. Είναι καλύτερα να μην μιλάς, γιατί αν μιλάς με κάποιους πρέπει να είσαι... φταίω και εγώ βέβαια... είναι δυνατόν να πας στο γήπεδο και να λες "ας κερδίσει ο καλύτερος;", δεν παίζει, κάποιου πρέπει να γ@μιέται η μάνα ή να τρώει πο*τσα, αλλιώς άστο καλύτερα, δες το απο την τηλεόραση.
Τσιρίδες και κραυγές λοιπόν. Με συγχωρείς αλλά δεν αντέχω άλλο θόρυβο, τις κορώνες σου δεν θέλω να τις ακούσω, τράβα να τσιρίξεις και να κραυγάσεις κάπου άλλου, από φιλοθεάμον κοινό άλλο τίποτα.
Ότι νάναι :lol:
Πρώτον δεν είναι αποσπασματικό, είναι ολόκληρο γιατί δεν έιχε κάτι άλλο το ποστ απότι ξέρω.
Δεύτερον εσύ δεν με διαβάζεις γιατί ρατσιστική είπα την φράση, εσένα δεν σε ξέρω. Και επειδή δεν σε ξέρω ρώτησα γιατί είδα αντίφαση. Όπως και παρακάτω είπα την νοοτροπία όχι την αγλαία..
Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό μπορείς να βλέπεις συνομωσίες, τσιρίδες και ότι άλλο θες.
el_hymador
23/06/2014, 15:42
Ότι νάναι :lol:
Πρώτον δεν είναι αποσπασματικό, είναι ολόκληρο γιατί δεν έιχε κάτι άλλο το ποστ απότι ξέρω.
Δεύτερον εσύ δεν με διαβάζεις γιατί ρατσιστική είπα την φράση, εσένα δεν σε ξέρω. Και επειδή δεν σε ξέρω ρώτησα γιατί είδα αντίφαση. Όπως και παρακάτω είπα την νοοτροπία όχι την αγλαία..
Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό μπορείς να βλέπεις συνομωσίες, τσιρίδες και ότι άλλο θες.
A ναι; Έτσι σκέτο ήταν; 'Ανοιξα ένα θέμα με τίτλο ""η καταγωγή ή η εθνικότητα κάποιου είναι λόγος για να ντρέπεται" σε ποια κατηγορία ακριβώς; Στο "ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftremarket" ; Επειδή λοιπόν είναι ρατσιστική η φράση και προφανώς όχι αυτός που την συνέταξε (γαμώ τους συλλογισμούς μιλάμε), η φράση τιμωρείτε με φυλάκιση 2ετών και χρηματικό πρόστιμο 15.000 ευρώ βάση του νέου αντισρατσιστικού νόμου.
Για να συνεχίσω το σκεπτικό σου, αν βρίσκεις την φράση ρατσιστική, προφανώς είσαι υπερήφανος για την καταγωγή σου σωστά; Υπερήφανος Έλληνας λοιπόν (μισό... τσιρίδα - κραυγή Mode On) άρα ΧΑτης... σαν το ανέκδοτο με το ενυδρείο...
Το λοιπόν στη Μύκονο είναι τίγκα στους ανεμόμυλους, θα βρεις πολλούς να κυνηγησεις... αν και ξέρεις με αυτούς τους συλλογισμούς η επίσκεψη στην Μύκονο μπορεί να βγάλει άλλα συμπεράσματα... άστο, πήγαινε Ιο...
Joyrider
23/06/2014, 15:51
Χαχαχχα, οκ επιβεβαιώνεις και το παγερά αδιάφορος τώρα.
Συνεχίστε :bawl:
el_hymador
23/06/2014, 15:54
Χαχαχχα, οκ επιβεβαιώνεις και το παγερά αδιάφορος τώρα.
Συνεχίστε :bawl:
Άντε λοιπον παλικάρι μου... το έκανες το έργο σου και σήμερα, το κουβαδάκι σου και αλλού εκει που σε παίρνει;) :wave2:
Joyrider
23/06/2014, 16:05
Σύνδρομο καταδίωξης. :lol:
Φορ δε ρέκορντ ούτε για ντροπή ούτε για περηφάνια είναι ;)
Και κυρίως δεν είναι για τσουβάλιασμα. :wave2:
Γιατί τόσος φόβος.. ναι είναι πολλοί, έχουν δύναμη και μπορούν να βγάλουν συμπεράσματα όπως τους βολεύει με ένα γελοίο ερωτηματολόγιο.. 'πιστεύετε ότι οι εβραίοι μιλάνε ακόμα για το ολοκαύτωμα;', είδα καλά; :lol: Καλά λέει ένας στα σχόλια, αν απαντούσαν -όσοι απάντησαν- ειλικρινά σε αυτές τις βλακείες, θα βγαίνανε αντισημίτες και οι ίδιοι οι εβραίοι.
Μας είπαν ρατσιστές με τη βούλα, και επίσημα και δεν ξέρω τι άλλο.. και μια τύπα μας πέταξε κι ένα φακ γιου (ευχαριστούμε btw).. Και τώρα τι; θα μας καταπιεί το Ισραήλ; Ή μας βγήκε το όνομα στη γύρα και θα πέσουν όλοι να μας φάνε.. Έχουν πέσει ούτως ή άλλως. Για μένα είναι αλλού το πρόβλημα, αλλά τα 'χουμε κάνει τόσο σκ@τά που παρέλυσαν τα μυαλά και απομείναμε να περιμένουμε πώς θα μας χαρακτηρίσει ο ένας και ο άλλος για να δούμε το μέλλον μας στη γυάλινη σφαίρα.
el_hymador
23/06/2014, 16:11
Σύνδρομο καταδίωξης. :lol:
Φορ δε ρέκορντ ούτε για ντροπή ούτε για περηφάνια είναι ;)
Και κυρίως δεν είναι για τσουβάλιασμα. :wave2:
Σύνδρομο καταδίωξης; Sorry αλλά δεν ψάχνω εγώ σε threads μήνες πίσω για να βρω λέξεις και φράσεις... άλλοι το κάνουν... :rolleyes:
υ.γ. εσύ δεν είπες να συνεχίσουμε μόνοι μας;
υ.γ.2 για να σε βοηθήσω κάπου το 2012 είχα γράψει γ@μημένοι κ*λογερμανοί φασισταριά... μην σου ξεφύγει ρε το νου σου! :lol:
el_hymador
23/06/2014, 16:16
Γιατί τόσος φόβος.. ναι είναι πολλοί, έχουν δύναμη και μπορούν να βγάλουν συμπεράσματα όπως τους βολεύει με ένα γελοίο ερωτηματολόγιο.. 'πιστεύετε ότι οι εβραίοι μιλάνε ακόμα για το ολοκαύτωμα;', είδα καλά; :lol: Καλά λέει ένας στα σχόλια, αν απαντούσαν -όσοι απάντησαν- ειλικρινά σε αυτές τις βλακείες, θα βγαίνανε αντισημίτες και οι ίδιοι οι εβραίοι.
Μας είπαν ρατσιστές με τη βούλα, και επίσημα και δεν ξέρω τι άλλο.. και μια τύπα μας πέταξε κι ένα φακ γιου (ευχαριστούμε btw).. Και τώρα τι; θα μας καταπιεί το Ισραήλ; Ή μας βγήκε το όνομα στη γύρα και θα πέσουν όλοι να μας φάνε.. Έχουν πέσει ούτως ή άλλως. Για μένα είναι αλλού το πρόβλημα, αλλά τα 'χουμε κάνει τόσο σκ@τά που παρέλυσαν τα μυαλά και απομείναμε να περιμένουμε πώς θα μας χαρακτηρίσει ο ένας και ο άλλος για να δούμε το μέλλον μας στη γυάλινη σφαίρα.
Τυχαία νομίζεις ότι έχει βγει η παροιμία καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα;
............
Ο TROOPER πιο πάνω έκανε λόγο για την θεωρία των δύο άκρων η οποία δεν είναι θεωρία, είναι εφηρμοσμένη πραγματικότητα και δυστυχώς τείνει να επικρατήσει σε οποιαδήποτε έκφανση του βίου μας........
μια τελευταια επισημανση (και αυτη μονο και μονο γιατι με ανεφερες ενω προσπαθω να απεμπλακω απο την συζητηση, σε παρακαλω ασε με απ' εξω αυτη τη φορα) και απλα σκεψου το λιγακι ρε κωστα...(δες το απλα σαν τροφη για σκεψη και οχι σαν τα λεγομενα καποιου που ΝΟΜΙΖΕΙ οτι εχει ολη τη σοφια του κοσμου!), νομιζω οτι μπερδευεις την θεωρια των 2 ακρων με την θεωρια δρασης-αντιδρασης :wave2:
pipe_smoker
24/06/2014, 13:10
νομιζω οτι μπερδευεις την θεωρια των 2 ακρων με την θεωρια δρασης-αντιδρασης :wave2:
+τα ρέστα μου.
(Δεν αναφέρομαι στο Χυμαδόρη φυσικά, ούτε μπαίνω σφήνα στο "διάλογο".)
Αλλά το ότι πολλοί έχουν μπλέξει τα μπούτια τους και μπερδεύουν/βαφτίζουν την αντίδραση ως έτερο άκρο (άρα εξίσου κακό, φτου, έξ'αποδώ και μακριά) είναι γεγονός.
Και το ότι έχουν οδηγηθεί εκεί από κάποιους που έχουν τεράστιο όφελος από αυτή την αντίληψη είναι γεγονότερο.
el_hymador
24/06/2014, 15:20
μια τελευταια επισημανση (και αυτη μονο και μονο γιατι με ανεφερες ενω προσπαθω να απεμπλακω απο την συζητηση, σε παρακαλω ασε με απ' εξω αυτη τη φορα) και απλα σκεψου το λιγακι ρε κωστα...(δες το απλα σαν τροφη για σκεψη και οχι σαν τα λεγομενα καποιου που ΝΟΜΙΖΕΙ οτι εχει ολη τη σοφια του κοσμου!), νομιζω οτι μπερδευεις την θεωρια των 2 ακρων με την θεωρια δρασης-αντιδρασης :wave2:
Μπα... βαρέθηκα, έτσι και αλλιώς σε τέτοιου είδους συζητήσεις θα το πάρεις το πρόσημο, οπότε ειλικρινά στα παπάρια μου (όχι για σένα και τα γραφόμενα σου) ας "συζητάνε" όσοι αρέσκονται σε λασπομαχίες... :wave2:
MG-KTiNoS
24/06/2014, 18:04
ας "συζητάνε" όσοι αρέσκονται σε λασπομαχίες... :wave2:
πλάτς πλουτς...
318991
Joyrider
25/06/2014, 09:00
Που είναι η λάσπη ρε άνθρωπε του μελιού;
Σε συκοφάντησα?
Σου απέδωσα λόγια που δεν έχεις πει;
Σου άλλαξα τις λέξεις για να δώσω διαφορετικό νόημα επίτηδες;
Απομόνωσα λέξεις για να μην φαίνεται όλο το σκεπτικό; Αυτούσια ήταν η φράση και αποτελούσε όλο το ποστ από μόνη της.
Μια ερώτηση σου έκανα που προφανώς σε πείραξε οπότε το αφήνουμε.
Και σε αυτό το θρεντ βέβαια το "αι γαμήσου" της πρωην βρετανίδας βουλευτή έγινε "μιλάνε και οι βρετανοί για ρατσισμό". Μια το είπε, το σύνολο το καρπώθηκε. Εκτός αν άγγλοι=ρατσιστές εξ ορισμού και εγώ δεν το ξέρω, οπότε οκ.
Δε γενικεύω...είναι 2-5-10-20-50-100 πόσοι είναι...οι άλλοι Ισραηλινοί είναι καλά παιδιά.
http://nonews-news.blogspot.gr/2014/07/blog-post_688.html
MG-KTiNoS
18/07/2014, 07:31
Δε γενικεύω...είναι 2-5-10-20-50-100 πόσοι είναι...οι άλλοι Ισραηλινοί είναι καλά παιδιά.
http://nonews-news.blogspot.gr/2014/07/blog-post_688.html
Ούτε εγώ γενικεύω πόσοι είναι αυτοί της χαμάς 2-5-10-20-50-100 οι άλλοι είναι καλά παιδιά...
320248
Τα πράγματα δεν ήταν ποτέ ΤΟΣΟ απλά Χλίτε....
Μακάρι να ταν.
el_hymador
18/07/2014, 10:37
Ούτε εγώ γενικεύω πόσοι είναι αυτοί της χαμάς 2-5-10-20-50-100 οι άλλοι είναι καλά παιδιά...
320248
Μακάρι να ταν.
όντως δεν είναι... αν πηγάιναμε εμείς ας πούμε στη Μασσαλία και κατσικωνόμασταν εκεί με πρόφαση ότι ο Πρωτέας την ίδρυσε και ότι κάποτε ζούσαν έλληνες εκεί θα ήταν πιο απλό... και αν περιορίζαμε και τους σημερινούς Μασσαλιώτες σε έναν ασφυκτικά μικρό χώρο και όποτε μας έλαχε να τους ξαμολάγαμε μια επίθεση με την πολύ καλά λαδωμένη στρατιωτική μηχανή μας θα ηταν και δίκαιο... αν όχι δίκαιο, δίκαιη αντίδραση που θα μας πετάγαν πέτρες... και αυτοσχέδιες ρουκέτες... :rolleyes:
MG-KTiNoS
18/07/2014, 12:40
όντως δεν είναι... αν πηγάιναμε εμείς ας πούμε στη Μασσαλία και κατσικωνόμασταν εκεί με πρόφαση ότι ο Πρωτέας την ίδρυσε και ότι κάποτε ζούσαν έλληνες εκεί θα ήταν πιο απλό... και αν περιορίζαμε και τους σημερινούς Μασσαλιώτες σε έναν ασφυκτικά μικρό χώρο και όποτε μας έλαχε να τους ξαμολάγαμε μια επίθεση με την πολύ καλά λαδωμένη στρατιωτική μηχανή μας θα ηταν και δίκαιο... αν όχι δίκαιο, δίκαιη αντίδραση που θα μας πετάγαν πέτρες... και αυτοσχέδιες ρουκέτες... :rolleyes:
Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά Χιμαδούρη μου....
Μακάρι να ταν.
tsompanis
18/07/2014, 15:17
Καλα....ο ισραηλινος στρατος πεταει ρουκετες και οι εβραιοι πολιτες καθονται βλεπουν και τρωνε ποπ κορν και χειροκροτουνε την ωρα που απο την αλλη πλευρα σκοτωνονται παιδακια?
αισχος.καρι@ληδες!
MG-KTiNoS
18/07/2014, 17:17
320295
10000 λέει στη Ν Υόρκη είπαν ΟΧΙ στον πόλεμο
320296
el_hymador
18/07/2014, 17:34
320248
Μακάρι να ταν.
Aνακατάληψη εδάφους (και αν είναι "ανακατάληψη", επέτρεψε μου να το θεωρώ εισβολή - αποικισμό βρετανικού τύπου) και εγκαθίδρυση κράτους γίνεται μόνο με πόλεμο. Και στον πόλεμο συνήθως υπάρχουν επιτιθέμενοι και αμυνόμενοι...
MG-KTiNoS
18/07/2014, 17:59
Aνακατάληψη εδάφους (και αν είναι "ανακατάληψη", επέτρεψε μου να το θεωρώ εισβολή - αποικισμό βρετανικού τύπου) και εγκαθίδρυση κράτους γίνεται μόνο με πόλεμο. Και στον πόλεμο συνήθως υπάρχουν επιτιθέμενοι και αμυνόμενοι...
Το χέσιμο είναι σαν τη Χιονοστιβάδα, όσο πιο κάτω πάει τόσο χειρότερο γίνεται
ΚΤιΝοΣ
Όταν λοιπόν εσύ έχεις ένα πληθυσμό Εβραίων που τους γαμάς τη μάνα εδώ και κάτι αιώνες επειδή σταύρωσαν το Χριστό...
Είναι λογικό ότι αυτοί οι άνθρωποι να ζητήσουν την ανεξαρτησία τους.
Να θελήσουν δηλαδή να φτιάξουν κράτος.
Το κράτος αυτό λοιπόν είναι φυσιολογικό -για αυτούς- να γίνει στη γη των πατέρων τους
Εκεί που είναι ο ναός του Σολόμωντα κλπ κλπ
Όταν λοιπόν οι Χριστιανοί της Ευρώπης έχουν φροντίσει να αποκτηνώσουν τους ανθρώπους
αυτούς με τα καμώματα τους (και ξαναλέω μιλάμε για αιώνες) είναι λογικό ότι θα φερθούν ΕΤΣΙ
Δεν είναι και τυχαίο ότι έγιναν και πρωταθλητές στο παιχνίδι του καπιταλισμού αφού επί χιλιάδες χρόνια μάζευαν λεφτά για να πληρώνουν για τη ζωή τους.
Η ίδια ακριβώς διαδικασία γέννησε και τη Χαμάς από την άλλη.
Με λίγα λόγια η λύση σήμερα είναι τρομερά δύσκολη και μόνο άνθρωποι μετριοπαθείς δημοκράτες και αντιρατσιστές μπορούν να τη βρουν.
Τα άλλα ΟΛΑ είναι κουβέντες του αέρα.
Αντί επιλόγου.
Αν δεν πειστούν οι Εβραίοι να εγκαταλείψουν τα σχέδια τους από μόνοι τους
-βλέπε αυτούς πάνω-
γιατί αυτά που κάνουν ούτε σωστά είναι, ούτε ηθικά αλλά και ούτε καν προς το συμφέρων τους δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να υποχωρήσουν.
Ειδικά εμείς εδώ που τους βρίζουμε και πιο πολύ αύριο θα τους κάνουμε τσιμπουκάκια
για το φυσικό αέριο και τη Κύπρο.
Για να ξέρουμε και τι λέμε.
υγ
και η ΕΣΣΔ τους είχε πει να κάνουν κράτος στα εδάφη της και δεν δέχτηκαν
και η λύση της Αυστραλίας είσε προταθεί.
el_hymador
18/07/2014, 18:34
Το χέσιμο είναι σαν τη Χιονοστιβάδα, όσο πιο κάτω πάει τόσο χειρότερο γίνεται
ΚΤιΝοΣ
Όταν λοιπόν εσύ έχεις ένα πληθυσμό Εβραίων που τους γαμάς τη μάνα εδώ και κάτι αιώνες επειδή σταύρωσαν το Χριστό...
Είναι λογικό ότι αυτοί οι άνθρωποι να ζητήσουν την ανεξαρτησία τους.
Να θελήσουν δηλαδή να φτιάξουν κράτος.
Το κράτος αυτό λοιπόν είναι φυσιολογικό -για αυτούς- να γίνει στη γη των πατέρων τους
Εκεί που είναι ο ναός του Σολόμωντα κλπ κλπ
Όταν λοιπόν οι Χριστιανοί της Ευρώπης έχουν φροντίσει να αποκτηνώσουν τους ανθρώπους
αυτούς με τα καμώματα τους (και ξαναλέω μιλάμε για αιώνες) είναι λογικό ότι θα φερθούν ΕΤΣΙ
Δεν είναι και τυχαίο ότι έγιναν και πρωταθλητές στο παιχνίδι του καπιταλισμού αφού επί χιλιάδες χρόνια μάζευαν λεφτά για να πληρώνουν για τη ζωή τους.
Η ίδια ακριβώς διαδικασία γέννησε και τη Χαμάς από την άλλη.
Με λίγα λόγια η λύση σήμερα είναι τρομερά δύσκολη και μόνο άνθρωποι μετριοπαθείς δημοκράτες και αντιρατσιστές μπορούν να τη βρουν.
Τα άλλα ΟΛΑ είναι κουβέντες του αέρα.
Αντί επιλόγου.
Αν δεν πειστούν οι Εβραίοι να εγκαταλείψουν τα σχέδια τους από μόνοι τους
-βλέπε αυτούς πάνω-
γιατί αυτά που κάνουν ούτε σωστά είναι, ούτε ηθικά αλλά και ούτε καν προς το συμφέρων τους δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να υποχωρήσουν.
Ειδικά εμείς εδώ που τους βρίζουμε και πιο πολύ αύριο θα τους κάνουμε τσιμπουκάκια
για το φυσικό αέριο και τη Κύπρο.
Για να ξέρουμε και τι λέμε.
υγ
και η ΕΣΣΔ τους είχε πει να κάνουν κράτος στα εδάφη της και δεν δέχτηκαν
και η λύση της Αυστραλίας είσε προταθεί.
Εγώ ξέρω ότι αν εγκαταλέιψεις ένα χωράφι για χρόνια παίζει να το χάσεις λόγο χρησικτησίας. Και μιλάμε για ένα χωράφι από το οποίο έχουν περάσει όλες οι φυλές του ισραήλ (αχαχαχ καλό; ). Συγκυριακή ήταν η ίδρυση του κράτους του ισραήλ όπως συγκυριακή ήταν και η ίδρυση του ψευδοκράτους στην Β.Κύπρο. Όλα τ΄άλλα είναι παπαρολογίες... τους κυνηγάγανε επειδή σκοτώσαν τον Χριστούλη; Τους Ιταλούς (πρώη Ρωμαίους) γιατί δεν τους κυνηγάγανε τότε;
Επειδη πιστευω οτι διαβαζεις ιστορια χωρις παρεξηγηση, νομιζω οτι καλο ειναι να φρεσκαρεις λιγο παλι τις γνωσεις σου σχετικα με το κομματι που αφορα τη δημιουργια του κρατους του Ισραηλ... Η γη αγοραστηκε μαζικα και κατοπιν αυτοανακηρυχθηκε ως κρατος. Οι λανθασμενες ενεργειες της τοτε αρχουσας κρατικης οντοτητας εδωσαν τα περιθωρια για περαιτερω προελαση και μεγεθυνση του Ισραηλ. Εκτοτε εχουν γινει εκατερωθεν αναισχυντες πραξεις ομως κερδισμενο εδαφικα βγαινει κυριως το Ισραηλ...
patsavour
18/07/2014, 23:28
Καλα....ο ισραηλινος στρατος πεταει ρουκετες και οι εβραιοι πολιτες καθονται βλεπουν και τρωνε ποπ κορν και χειροκροτουνε την ωρα που απο την αλλη πλευρα σκοτωνονται παιδακια?
αισχος.καρι@ληδες!
Ενω εδω αν γινοταν το ιδιο με την Τουρκια οι σαμιωτες ή οι διδυμοτυχιωτες δεν θα χειροκροτουσαν?????? :wave2:
tsompanis
19/07/2014, 05:59
Ενω εδω αν γινοταν το ιδιο με την Τουρκια οι σαμιωτες ή οι διδυμοτυχιωτες δεν θα χειροκροτουσαν?????? :wave2:
Δεν εχεις και αδικο αδερφε....:(
AUFGEBRACHT
19/07/2014, 08:30
Καλημέρα σε όλους,
Επιτρέψτε μου να καταχραστώ τη φιλοξενία του χώρου και το παρόν thread για κάτι σχετικό με το θέμα, όσοι θέλετε και μπορείτε βοηθείστε με οποιοδήποτε ποσό ή δωρεά φαρμάκων!!! Ευχαριστώ.
http://www.fairplanet.gr/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=194%3A-fair-planet-&catid=16%3Afrontannouncements&Itemid=60&lang=el
αν και πιστευω οτι το θρεντ πρεπει να μετονομαστει σε ''ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟ''............
320336
Με ολα αυτα ακομα και να πιστευεις γινεσε αθεος μπας και σταματησουν ολα αυτα...
ετσι για να το χοντρυνουμε ακομα περισσοτερο...
MG-KTiNoS
19/07/2014, 14:05
.
Συγκυριακή ήταν η ίδρυση του κράτους του ισραήλ όπως συγκυριακή ήταν και η ίδρυση του ψευδοκράτους στην Β.Κύπρο. Όλα τ΄άλλα είναι παπαρολογίες... τους κυνηγάγανε επειδή σκοτώσαν τον Χριστούλη;
Τους Ιταλούς (πρώη Ρωμαίους) γιατί δεν τους κυνηγάγανε τότε;
1. Δεν θέλω να πώ τίποτα για τη Βόρια Κύπρο
2. 320342
Τα θύματα, κυρίως παιδιά Εβραίων, του πογκρόμ που συνέβη στο Αικατερινοσλάβ (σημερινό Ντνιπροπετρόβσκ) το 1905.
(και τράβα εσύ να τους πεις ότι θες να δούμε τι θα κατάλαβουν...)
3. Γιατί οι Ρωμαίοι έγιναν Χριστιανοί και συνέχισαν να κυνηγούν τους άλλους αλλά με άλλη δικαιολογία
Ρεζουμέ
Τα πράγματα είναι ΠΑΡΑ πολύ άσχημα και δεν βλέπω λύση.
MG-KTiNoS
19/07/2014, 14:09
Η Ελλάδα ΕΙΧΕ νόμο που είχε θεσπίσει ο ΑΝτρέας, αν δεν κάνω λάθος και δεν μπορούσαν να αγοράσουν ξένοι σε νησιά και παραμεθόριες περιοχές.
Με την ΕΕ ο νόμος πήγε.... σε τόπο χλοερό
+ Όταν ο Αντρέας έφερε τους ομογενείς από την ΕΕ ήθελε να τους πάει στη Θράκη.
Δυστυχώς ΟΥΤΕ αυτό το σχέδιο εξετελέσθει τελικά.
Τεσπα τι να λέμε τώρα...
MG-KTiNoS
19/07/2014, 14:15
Με ολα αυτα ακομα και να πιστευεις γινεσε αθεος μπας και σταματησουν ολα αυτα...
ετσι για να το χοντρυνουμε ακομα περισσοτερο...
Μπορώ να σου πω ότι πολλοί Εβραίοι είναι άθεοι.
Πολλοί πιο πολλοί απ ότι οι Έλληνες.
Έλεγαν πχ μετά το μπόλεμο...
-Θεέ μου κάνε μου τη χάρη και μην ασχολείσαι άλλο μαζί μου.
Δεν θέλω να είμαι πια ο εκλεκτός.
Επίλογος και κλείνω.
Στα @@ μου αν κάποιος είναι Εβραίος ή Άραβας.
Εγώ θα υποστηρίζω πάντα τη λογική.
Είμαι με τον Εβραίο που διαδηλώνει στη Ν Υόρκη και ζητάει Είρήνη
Είμαι με τον Άραβα που ζητάει κι αυτός πατρίδα. (και πρέπει να πάρει)
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ
ούτε με βλαμμένο της Χαμάς
ούτε με το τρόμπα που στήνει καναπέ να δει τη σφαγή.
ΤΕΛΟΣ
λες κάτι για λογική και αυτό που γράφεις δεν έχει καμιά σχέση μ αυτήν...ΟΙ Εβραίοι δε τα πήγαν ΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...πριν και μετά το Χριστό...ο πιο μισητός λαός στον Πλανήτη...απ όπου και να το πιάσεις..έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με τους γύφτους(αυτοβούλως περιπλανώμενοι) μόνο που είναι πιο πονηροί και καταφερτζήδες μιας και θέλουν να κάνουν τα κόλπα τους και στα σαλόνια...ο γύφτος/ο Έλληνας/ο Γερμανός κτλ απλά θ απλώσει χέρι να σε κλέψει και θα σηκώσεις 5 bar πίεση...ο Εβραίος δε θα το κάνει έτσι...θα σου παίξει τέτοια πουστιά που θα του δώσεις μόνος σου αυτό που θέλει να σου κλέψει και δε θα πάρεις χαμπαρι...και μόλςι το καταλάβεις θα πεις ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΡΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ...ολόκληρο σενάριο,ολόκληρη σκευωρία,πισομαχαίρωμα στο πισωμαχαίρωμα,στρατολόγηση κα ιάλλων για την επίτευξη στόχου..είναι αυτό που λέμε ''έχει σπουδάσει το έγκλημα''....κι εκεί να δεις bar που σηκώνεις..μόνο κα ιμόνο που αντιλαμβάνεσαι ότι ΌΛΗ τους η ύπαρξη μερικών μερικών είναι να σκέφτονται κάθε μέρα κα ικαινούργια κόλπα ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ των απλών εργαζόμενων ανθρώπων ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ λες δεν είνα ιδυνατόν.....
Και καλά όταν γίνονται σε καθημερινές μικροδοσοληψίες...εδώ μιλάμε ότι η ταχυδακτυλουργική τους δολοπλοκία πιάνει Κυβερνητικά πατώματα...σε επίπεδα λειτουργίας ενός Κράτους...Πλανηταρχία...Βατικανό...όχι ότι αυτοί είνα ιθύματα...απλά βρήκαν έναν ειδικό στις βρωμοδουλειές....και επηρεάζει ολόκληρους λαούς.Η λεγόμενη ΝΤΠ της Μονσάντο,της FED,του πορνό και των ανωμαλων ποιανου είναι?Η σχολή του Σικάγο τι ήταν?
Τους χρησιμοποίησε ο κλίντον...έκανε τη δουλειά του...μόλις είπε όχι σε κάτι που δε τους σύμφερε...του στείλαν την λεβίνσκι..η ίδια της η μάνα την έστειλε ''για το καλό του λαου''...ξεφτιλισμένα ανήθικα κόλπα απ΄την εποχή του Αβραάμ...δεν έχει αλλάξει τίποτα.
Εγώ το πιστεύω...αν έρθουν έτσι τα πράγματα και οι Εβραίοι μαζευτούν σε ένα Κράτος όλοι μαζί μόνοι τους....και δεν εχουν πρόσβαση στις κυβερνήσεις των χωρών να στέλνουν τα τεράστια εμβάσματα.....θα πεθάνουν απ την πείνα...κα ιθα ψάχνουν να βρουν τον θεό τους μπας και βρέξει κανα ψωμί....3.000 χρόνια παρασιτούν,δεν έχουν φτιάξει ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...στη ζωή τους μάθανε να τους ταϊζουν άλλοι μια ζωη...δε ξέρουν να φυτέψουν σε μια γλάστρα,να χρησιμοποιήσουν κατσαβίδι,να καρφώσουν μια σανίδα.Ο πιο εξειδικευμένος λαός στον πλανήτη δε ξέρει να φτιάξει τίποτα γιατί αυτές οι δουλειές δεν ήταν γι αυτούς...Το κορόϊδο ο Γερμανός ο Έλληνας ο Ρώσος θα βάλει τον ιδρώτα και ο εβραίος ''υψηλός καλεσμένος'' στη χώρα του θα του πουλήσει τη γλάστρα το κατσαβίδι και την σανίδα 150% επάνω...κι όταν θα βγάλει λεφτά ''στα πλαίσια του ανταγωνισμού και της οικονομίας'' θα αγοράσει το σπίτι του Έλληνα και θα τον απειλεί κιόλας με έξωση.ΚΑι όταν τους διώξουν για άλλη μαι φορά θα είνα ιεπειδή σταύρωσαν τον Χριστούλη...κρίμα οι καημένοι τους παρεξηγήσαμε...τον ''Χριστό τον σταυρώνουν'' ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...αυτή είναι η ''παιδεία'' τους..Αυτός είνα ιο Εβραϊκος τρόπος ζωής χωρίς να σημαίνει ότι όλοι οι Εβραίοι τον ακολουθούν ή ότι δε τον ακολουθούν και κάτι ''ξυπνιοι'' Έλληνες(κ.α) που τους θαυμάζουν....Μπράβο λεει ο ένας που παίρνουν συνέχεια νόμπελ και παίρνουν νόμπελ...ειρήνης κάτι χασάπηδες!! τύπου Κίσιγκερ ή σμπρώχνονται απο ΜΜΕ και εταιρείες και κολέγια(δικά τους όλα)...Μπράβο που είνα ικαλοί στα οικονομικά λεει ο άλλος την ώρα που το μόνο οικονομικό μαγικό που κάνουν είναι να αυξάνουν τους τόκους και να αισχροκερδούν με τον ιδρώτα των άλλων καθισμένοι στα γραφεία τους κι έχοντας σε φάκελο τον εκβιάσιμο αντίστοιχο Πρωθυπουργό μη και δε δεχτεί τις οδηγίες τους για να ''μη χρεωκοπήσετε''.η αν δε τον έχουν τον ρίχνουν...Μπράβο που έχουν πιάσει όλα τα πόστα έχοντας βάψει τα χέρια τους με αίμα.
Όσο για τους Εβραίους της Ν.Υ που έβαλες...προφανώς και πρόκειται για την ασφάλεια τους,για να μην στοχοποιούνται...έχουν πιάσει την καλή πάλι θα πάρουν τα βρακιά τους και θα φύγουν για άλλες πολιτείες?για ψάξε βρες πότε κατέβηκαν σαν Εβραϊκη κοινότητα της Αμερικής για τη Σερβία,το Ιρακ,το Αφγανισταν κτλ...
Είμαστε άλλοι Εβραιοι εμείς λένε!!!!!...τι διάολο οι ομογενείς Έλληνες επι Χούντας πχ γιατί ποτέ δεν είπαν ''είμαστε άλλοι Έλληνες εμείς?''
http://www.israelversusjudaism.org/
kostas777
22/07/2014, 10:03
Το παραπάνω παραλήρημα είναι η απόδειξη του τίτλου.
Case closed, fuck you Greece 320554
Το παραπάνω παραλήρημα είναι η απόδειξη του τίτλου.
Case closed, fuck you Greece 320554
Καλώς, αλλά και το δικό σου ποστ είναι ακριβώς το ίδιο με το παραπάνω, απλά έχει άλλο στόχο.
Οπότε, αυτό που αποδεικνύεται δεν είναι ότι η Ελλάδα είναι η πιο αντι-σημιτική χώρα του κόσμου, αλλά η πιο αντι-οτιδήποτε χώρα του κόσμου.
Γενικότερα, δεν υποστηρίζουμε κανέναν. Δεν αγαπάμε ούτε καν τ' άντερά μας ως λαός. Ακόμα κι εμείς μας τη σπάμε.
Και αν κάποτε στηρίξουμε κάποιον δεν είναι γιατί τον συμπαθούμε, αλλά γιατί αντιπαθούμε περισσότερο τον αντίπαλό του.
kostas777
22/07/2014, 13:55
Καλώς, αλλά και το δικό σου ποστ είναι ακριβώς το ίδιο με το παραπάνω, απλά έχει άλλο στόχο.
Καμία σχέση απολύτως.
(''εκφασίζω'' την κΕνωνία...είμαι σε αποστολή)
να σημειώσω κάτι γιατί είναι πολλά αυτα που πρέπει να γράψω κα ιδε χωράνε εδω μέσα.
ΔΕΝ αναφέρομαι στο σύνολο των ανθρώπων...ανεπιτυχώς προσπάθησα να περιγράψω σύντομα μέσα απ΄την ιστορία το εβραϊκο σύστημα.Δεν υπάρχει εδώ ρατσισμός και μ...κίες αφού όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ΙΣΟΙ.Και ο Εβραίος και ο Έλληνας.Όποιος δε το ξέρει αυτό είναι τέρμα χαζός.Απο κει και πέρα ο κάθε άνθρωπος θα μεγαλώσει διαφορετικά από οικογένεια σε οικογένεια και ευρύτερα διαφορετικά από χώρα σε χώρα.
Πετάει κάποιος το ''είαν ιστον άνθρωπο'' εννοώντας ότι δε παίζει ρόλο αν μεγαλώσεις στην Ελλάδα ή στην Τουρκία πχ και ξεχνάει ότι το σύστημα των γειτόνων είναι σκληροπυρινικό όσο πίσω και να παει.Στην Ελλάδα και μια σκληροπυρηνική Χούντα να έχεις θα φανατίσει μεν αρκετό κόσμο αλλά δε μπορεί να αλλοιώσει ούτε να διαφοροποιηθει από τις αδιαμφισβήτητες και κοινά αποδεκτές αξίες του Ομήρου.
Και η οικογένεια και η χώρα καλώς ή κακώς καλύπτεται από το πέπλο ενός συστήματος(μεγαλώνει όταν έχουμε να κάνουμε με αυτοκρατορίες κτλ).Το σύστημα παιδείας ναι μεν αλλάζει ανάλογα με τις εποχές αλλά βασικά χαρακτηριστικά μένουν ίδια.
Οπότε να σταματήσουμε τις ανοησίες...οι Έλληνες ότι και να είναι...υπάρχουν πράγματα που κάνουν άλλες φυλές που απλά δε τα ''χωρά'' το Ελληνικό μυαλό.Πες εσύ ότι είμαστε αντί είμαστε το ένα είμαστε το άλλο όταν μιλάμε για τέτοια πράγματα..
320562
320563
320564
.....
320565
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/07/blog-post_327.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+InfognomonPolitics+%28InfognomonPolitics%29#.U85rK_mSyot
nikos_abel
22/07/2014, 16:00
Μετα μου βάζετε χέρι εμένα ότι δε γράφω για μηχανάκια και ασχολούμαι με οτι νάναι.
Έλεος πια, έλεος....
(''εκφασίζω'' την κΕνωνία...είμαι σε αποστολή)
Xlito αφου το εχεις με την ιστορια , θα ξερεις ότι γνήσιοι Έλληνες πολύ πρόσφατα κανανε κι αυτοι πυραμιδες με κομμένα κεφάλια , χαιρετούσαν μαζικά και με λατρεία την σβάστικα και τύπωναν σε τι-σερτ και φώναζαν σε παρελάσεις « …θα ράψουμε τα ρούχα μας με δέρματα Αλβανών…» και άλλα όμορφα…
Φωτογραφιες δεν βαζω , γιατι δεν μου αρεσουν τα σπλατερ , αλλα πολυ ευκολα τις βρίσκεις στο γκουγκλη…
Το μεσανατολικο είναι τεραστιο θεμα , που εχουν βαλει πολλοι «καθως πρέπει» λαοι το χερακι τους (ναι παλι οι αγγλοι) για να είναι αυτο το σημερινό μπάχαλο και σημερα την μεγαλύτερη ευθύνη γι αυτό την εχει ο δυνατότερος που στην προκειμένη περίπτωση είναι το κρατος τους Ισραηλ.
akis_trevor
22/07/2014, 16:15
δεν τα εχω διαβασει ολα,και συνηθως κι εγω δεν χωνομαι πολυ σε τετοια θεματα,αλλα...
αυτα τα "τσιρκα"που κανει το ισραηλ αν τα εκανε μια οποιαδηποτε αλλη χωρα του κοσμου,δεν θα ειχαν χωθει οι αμερικανοι;και αν ηταν καμια ρωσια,η προς απω ανατολη μερια,παιζει να γινοταν παγκοσμιος.γιατι ειναι τοσο χεστες με το ισραηλ ολοι και δεν κουνιεται φυλλο;;;;;;;
εξοργιζομαι γ@μω το σπιτι τους ολων εκει περα που σκοτωνουν παιδακια και απλους ανθρωπους...αντε στο δι@ολο επιτελους,τοσα χρονια τα ιδια...
MG-KTiNoS
22/07/2014, 16:20
Οπότε να σταματήσουμε τις ανοησίες...οι Έλληνες ότι και να είναι...υπάρχουν πράγματα που κάνουν άλλες φυλές που απλά δε τα ''χωρά'' το Ελληνικό μυαλό.
Άσε μας ρε Χλίτε....
http://www.sansimera.gr/articles/162#.U8bSA1xUQ7w.facebook
el_hymador
22/07/2014, 16:52
Άσε μας ρε Χλίτε....
Α, για 12 ΧΑτες μιλάμε δηλαδή...
Άσε μας ρε Χλίτε....
Λολ...
Συγκρίνεις τις πράξεις κάποιων μισθοφόρων, βαρεμενων ή ψυχοπαθων...με την πολιτική που εφαρμόζει ο τακτικός στρατός ενός αναγνωρισμένου κράτους?
Ε??
Το μεσανατολικο είναι τεραστιο θεμα , που εχουν βαλει πολλοι «καθως πρέπει» λαοι το χερακι τους (ναι παλι οι αγγλοι) για να είναι αυτο το σημερινό μπάχαλο και σημερα την μεγαλύτερη ευθύνη γι αυτό την εχει ο δυνατότερος που στην προκειμένη περίπτωση είναι το κρατος τους Ισραηλ.
συμφωνούμε
MG-KTiNoS
22/07/2014, 17:28
Λολ...
Συγκρίνεις τις πράξεις κάποιων μισθοφόρων, βαρεμενων ή ψυχοπαθων...με την πολιτική που εφαρμόζει ο τακτικός στρατός ενός αναγνωρισμένου κράτους?
Ε??
Ρε Βύρωνα μην με κάνεις να γράφω πράματα που ξέρεις.
ΆΜα κάτσεις να μετρήσεις που έχουμε στείλει στρατό θα γραφεις 2 μέρες.
Μέχρι και στη Ρουάντα έχει φτάσει η χάρη μας
Προχτέ έλεγαν και τι καλοί που είμαστε που εν μέσω κρίσης οι στρατιωτικές δαπάνες
δεν έχουν πέσει καθόλου.
(κι έχω ακόμα να σου γράψω... σελίδες)
KotsosDR
23/07/2014, 01:06
Προχτέ έλεγαν και τι καλοί που είμαστε που εν μέσω κρίσης οι στρατιωτικές δαπάνες
δεν έχουν πέσει καθόλου.
Χωρις ιχνος ειρωνιας ... Σε τετοια θεματα , ακουγε πολλα και πιστευε λιγα ... H παραπληροφορηση απο οσο βλεπω ειναι στο max ...
Οσο αφορα τους "εθελοντες" ποιο πανω .. δεν ηταν στρατιωτικοι αλλα παραστρατιωτικοι , ελπιζω να κατανοουμε τη διαφορα ...
MG-KTiNoS
23/07/2014, 07:23
Χωρις ιχνος ειρωνιας ... Σε τετοια θεματα , ακουγε πολλα και πιστευε λιγα ... H παραπληροφορηση απο οσο βλεπω ειναι στο max ...
Οσο αφορα τους "εθελοντες" ποιο πανω .. δεν ηταν στρατιωτικοι αλλα παραστρατιωτικοι , ελπιζω να κατανοουμε τη διαφορα ...
Κώτσο εμείς κουβεντιάζουμε και κάνουμε πλακούλα.
Δεν ειρωνευόμαστε με την κακή έννοια.
:)
δεν έχουν πέσει καθόλου.
Αδυνατώ να καταλάβω τι εννοείς, και πως προσπαθείς να κάνεις παραλληλισμό μεταξύ ενός στρατού που ονομάζει "αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις" τα εγκλήματα κατά αμάχων, και ειρηνευτικών αποστολών στη Ρουάντα ή στον Βόρειο Πόλο μετά από εντολή του ΟΗΕ.
Δεν πιστεύω να υπονοείς οτι ο ΕΣ συμμετείχε στη γενοκτονία των Τούτσι κυνηγώντας αμάχους με ματσέτες στη ζούγκλα, ναι?
Τώρα αν η "κατανόηση" σου σε όσα γίνονται, πηγάζει από μια γενικότερη απαξίωση προς τον στρατό, την ανάγκη διατήρησης στρατού, γιατί δεν είμαστε όλοι αδέλφια, όλος ο κόσμος μια αγκαλιά κλπ...πες το για να καταλάβουμε αυτό που προσπαθείς να πεις.
ΥΓ: Η προσπάθεια αποδοχής των εγκλημάτων είναι εντυπωσιακή πάντως. Προχθές είχαν βάλει έναν δημοσιογράφο του CNN-NBC-Fox κάποιου αμερικάνικου καναλιού που εξηγούσε για ποιόν λόγο σκοτώνονται παιδιά.
Οχι, δεν φταίει που ισοπεδώνουν κατοικημένες περιοχές, η στατιστική φταίει...το 45% των κατοίκων της Γάζας είναι κάτω των 14 ετών, και στατιστικά εξηγείται ο μεγάλος αριθμός παιδιών μεταξύ των θυμάτων.
Πάλι καλά που δεν παρουσίασαν και καμμιά κανονική κατανομή και καμμιά παλινδρόμηση για να τεκμηριώσουν πως οι θάνατοι παιδιών είναι αποδεκτοί και στατιστικά αναγκαίοι για να βγεί το μοντέλο.
Ελπίζω ότι υπάρχει μετά θάνατον, να είναι αρκετά σαδιστικό για να τους πηγαίνει γαμιώντας μέχρι την αιωνιότητα.
nikos_abel
23/07/2014, 09:12
Ελπίζω ότι υπάρχει μετά θάνατον, να είναι αρκετά σαδιστικό για να τους πηγαίνει γαμιώντας μέχρι την αιωνιότητα.
Ο μόνος λόγος για τον οποίον πραγματικά εύχομαι να έχουμε εντελώς άδικο όλοι οι άθεοι.
Κώτσο εμείς κουβεντιάζουμε και κάνουμε πλακούλα.
Δεν ειρωνευόμαστε με την κακή έννοια.
:)
ειμαι περιεργος να διαβασω η να ακουσω που εχει παει ο ΕΣ και εσφαξε κοσμο.Κριμαια;Κορεα;Βοσνια; τελος παντων που; Ο καθε βλαμμένος (δεν εννοω εσενα Κτινος πολλες απο τις αποψεις τις ασπαζομαι) γραφει οτι του κατεβει στα κιτρινοπρασινοροζ blocks και με τον τροπο αυτο παρεχει πληροφορηση.
el_hymador
23/07/2014, 12:20
H όλη ιστορία νομίζω ότι γίνεται επειδή η Φατάχ και η Χαμάς προσπάθησαν πάλι να τα βρουν. Οι ισραηλινοί δεν γουστάρουν την Χαμάς, αλλά την μετριοπαθέστατη και βολική (για αυτούς) Φατάχ. Κατά τη γνώμη μου αυτό συμβαίνει και δεν είναι καμία απαγωγή και δολοφονία στη μέση.
Από εκεί και έπειτα όταν έχεις ένα από τα τελειότερα αντιπυραυλικά συστήματα στον κόσμο, είναι λογικό ότι οι στρακαστρούκες των παλαιστινίων (συγκριτικά με τα όπλα των ισραηλινών) βρίσκουν στόχο και προκαλλούν καταστροφές ανήμερα του Αγιού πο*τσου... αν είχαν θύματα οι ισραηλινοί να είστε σίγουροι ότι θα τα βλέπαμε παντού πρωτοσέλιδα, μη σου πω ότι θα κάνανε λόγο για νέο ολοκαύτωμα. Δεν έχουν όμως. Καταννοώ το ότι δεν θέλουν να αποκτήσουν (θύματα) και το έχουν πετύχει και μαγκιά τους... το να ρίχνεις όμως κατά βούληση σε μια περιοχή πυκονκατοικημένη όσο το Περιστέρι (τουλάχιστον) ότι hi-tech σκατολοίδι έχεις με επίφαση την άμυνα, είναι άνανδρο. Και το να επικαλείσαι ότι οι ίδιοι οι παλαιστίνιοι στήνουν τα παιδιά τους ως στόχους για να κλαίγονται μετά είναι το λιγότερο αηδιαστικό. Για αυτό επιτρέψτε μου να μην τους πολυσυμπαθώ ως λάο.
Ο μόνος λόγος για τον οποίον πραγματικά εύχομαι να έχουμε εντελώς άδικο όλοι οι άθεοι.
:lol::smokin::evil:
είστε λίγοι και αδικημένοι ισχύει αυτό
nikos_abel
23/07/2014, 13:42
είστε λίγοι και αδικημένοι ισχύει αυτό
...
Even if you are a minority of one, the truth is the truth.
Η Γερμανία ανακοίνωσε την Τρίτη ότι απαγόρευσε στις συγκεντρώσεις για τη Γάζα να ακούγονται αντισημιτικά συνθήματα.
Επίσης, όπως ανακοινώθηκε, θα ερευνηθούν καταγγελίες που θέλουν έναν ριζοσπάστη ιμάμη να έχει απευθύνει έκκληση στους μουσουλμάνους να σκοτώσουν Εβραίους.
Στη διάρκεια των διαδηλώσεων κατά του Ισραήλ που πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες στη Γερμανία, διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα κατά των Εβραίων, ακόμη και υπέρ της εξόντωσης τους σε θαλάμους αερίων.
Τα γεγονότα προκάλεσαν αντιδράσεις, με την εβραϊκή κοινότητα της Γερμανίας να δηλώνει σοκαρισμένη από την έξαρση του αντισημιτικού μίσους.
Ήδη, έχουν υποβληθεί μηνύσεις κατά του ιμάμη που κηρύττει το μίσος -σύμφωνα με τις καταγγελίες- στο τέμενος Αλ Νουρ στο Βερολίνο.
Οι υπουργοί εξωτερικών Γερμανίας, Γαλλίας και Ιταλίας καταδίκασαν μάλιστα από κοινού την έξαρση του αντισημιτισμού στις χώρες τους, που εκδηλώνεται στο περιθώριο κινητοποιήσεων αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους για τα γεγονότα στη Γάζα.
Στο κοινό ανακοινωθέν που υιοθέτησαν την Τρίτη στο περιθώριο του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ, οι υπουργοί Εξωτερικών δήλωσαν ότι «αντισημιτική ρητορική και έχθρα κατά Εβραίων, που πλήττει ανθρώπους εβραϊκής πίστης και συναγωγές, δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας».
Οι υπουργοί Εξωτερικών Γερμανίας, Γαλλίας και Ιταλίας σημειώνουν ότι σέβονται την ελευθερία του λόγου, ενώ παράλληλα υπογράμμισαν ότι θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να αντιμετωπίσουν «ενέργειες και δηλώσεις που ξεπερνούν τα όρια, φθάνοντας στον αντισημιτισμό, τον ρατσισμό και την ξενοφοβία».
Η Γαλλία έχει απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις για τη Γάζα.
Στο περιθώριο των συγκεντρώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Παρίσι σημειώθηκαν επιθέσεις σε δύο συναγωγές και σε παντοπωλείο με εβραϊκά προϊόντα.
Τα bold δικά μου. http://www.tovima.gr/world/article/?aid=617524
Respect στις κυβερνήσεις των χωρών που ανησυχούν :moutza: (βαθυτατα μάλλον) για την έξαρση :lol: του αντισημιτισμού, αντί να ανησυχούν για την έξαρση των νεκρών αμάχων. :moutza:
[B]Respect στις κυβερνήσεις των χωρών που ανησυχούν :moutza: (βαθυτατα μάλλον) για την έξαρση :lol: του αντισημιτισμού, αντί να ανησυχούν για την έξαρση των νεκρών αμάχων. :moutza:
Κάτσε ρε Βύρωνα....ειδικά στην Γερμανία, όταν (ξανά)ακούγονται αυτά τα "περί θαλάμων αερίων" ...είναι κομμάτι χοντρό όπως και να το κάνουμε......
Υ.Γ. τελικά για τον Ελληνικό αντισιμητισμό μιλάμε εδώ μέσα ή για το μεσανατολικό ????.......μου λειψες ρε παλιοφλόρουμ....:D
kostas777
23/07/2014, 14:20
Υ.Γ. τελικά για τον Ελληνικό αντισιμητισμό μιλάμε εδώ μέσα ή για το μεσανατολικό ????.......μου λειψες ρε παλιοφλόρουμ....:D
Τσουβαλιάζουμε αβέρτα ωσάν αγράμματοι: Όλοι οι Εβραίοι είναι έτσι, όλοι οι Έλληνες είναι αλλοιώς. Περαστικά σας μας.
el_hymador
23/07/2014, 14:22
Στο περιθώριο των συγκεντρώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Παρίσι σημειώθηκαν επιθέσεις σε δύο συναγωγές και σε παντοπωλείο με εβραϊκά προϊόντα.
Τα bold δικά μου. http://www.tovima.gr/world/article/?aid=617524
Respect στις κυβερνήσεις των χωρών που ανησυχούν :moutza: (βαθυτατα μάλλον) για την έξαρση :lol: του αντισημιτισμού, αντί να ανησυχούν για την έξαρση των νεκρών αμάχων. :moutza:
Άσε, είδα φωτογραφίες... τι να λέμε φρίκη!!! Εκτοντάδες βαζάκια με χούμους σπασμένα, να έχουν χύσει τα τα σωθικά τους στο πάτωμα. Ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω από το σοκ!!! Και μετά οι άλλοι περιμένουν να ευαισθητοποιηθούμε με τις φωτογραφίες αποτεφρωμένων βρεφών... που πάτε ρε καϋμένοι!!!
Κάτσε ρε Βύρωνα....ειδικά στην Γερμανία, όταν (ξανά)ακούγονται αυτά τα "περί θαλάμων αερίων" ...είναι κομμάτι χοντρό όπως και να το κάνουμε......
ειμαστε πολυ μπροστα τελικα!!
για τον Ελληνικό αντισιμητισμό μιλαγαμε..
και ποσο κακοι ρατσιστες..ημασταν..και τωρα
ειναι ολος ο πλανητης..:rolleyes:
Η Γερμανία και οι υπόλοιποι, αντί να σοκάρονται με τις δηλώσεις καλό θα ήταν να σοκάρονται με τις πράξεις. Και ακόμα καλύτερο θα ήταν, εφόσον έχουν τύψες και ενοχές για την ιστορία τους να σοκάρονται αφού βλέπουν να επαναλαμβάνεται απο τα πρώην θύματα τους.
Ολίγον του κώλου βλέπω το "σοκ" τους...απ τη μία να μην σοκάρεσαι με αυτό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=141594&page=11&p=2492615&viewfull=1#post2492615), αλλά να σοκάρεσαι αν πει κάποιος μια μαλακία.
el_hymador
23/07/2014, 14:39
320643
..........
Εγω μαζί σου σε αυτο 1000% αλλα επειδή οι καιροί ειναι λιγο μυστηριοι και η άνοδος της ακροδεξιας εμφανέστατη πλέον σε όλη την Ευρώπη αν παρακολουθείς λιγο τι γίνεται και απο ποιους στα διάφορα συλλαλητήρια ίσως να πρόσεξες οτι το πλήθος ειναι λιγο ετερογενες. Έτσι παρατηρείται το εξής φαινόμενο: ενώ αρχικά όλος ο όγκος των διαδηλωτών φωνάζουν υπέρ της λήξης των επιθέσεων απο την πλευρά του Ισραήλ με αρκετούς Άραβες στην πρώτη γραμμή ξαφνικά μεσα απο όλο αυτόν τον όγκο ακούγονται φωνές υπέρ κρεματοριων. Αυτόματα ξεκινάνε επισοδεια που γενικεύονται ανάμεσα σε ακροδεξιές/φασιστικές ομάδες και σε αραβοφωνους/αριστεριστές. Σε όλο αυτο οι κατασταλτικες δυνάμεις παίρνουν θέση (δεν σου λέω ποια :lol: ). Οπότε έρχεται το εκαςτοτε κράτος και ρίχνει είτε μια απαγόρευση στα συλλαλητήρια είτε μια ντιρεκτίβα στην συνθηματολογία, προφανώς προσπαθώντας να εξυπηρετήσει τα δικα του συμφέροντα.
Καταλαβαίνω οτι επικεντρώνεται στην θεσμική εξουσία και εκεί ειναι που είμαι μαζί σου. Καταλαβαίνεις φαντάζομαι οτι αυτο ειναι ενα πεδίο βρώμας και δυσωδίας οπότε το πεδίο στο οποίο μπορεις κάπως να πεις οτι μπορεις να συμετέχεις ειναι ο δρόμος έτσι; Ε εκεί γίνεται πραγματικά το έλα να δεις.
Τωρα σε προηγούμενες ερωτήσεις του τύπου ''που ενεπλακει το ελληνικό στράτευμα σε πόλεμο;" Γελάμε έτσι; Αν θεωρήσουμε ας πούμε τους κυανόκρανους ειρηνευτική αποστολή σε νταρφουρ,σρεμπρενιτσα και αλλού θα πρότεινα καλύτερα να διαβάσουμε λιγο παραπάνω ιστορία (όχι απο σκατοσαιτ).
Και δεν μιλάω κάν για την δύναμη ελληνικών στρατευμάτων με τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ που εν παση περιπτωση "φυλάνε" το σύμφωνο της βορειοατλαντικης συμμαχίας.
:wave2:
Η Γερμανία και οι υπόλοιποι, αντί να σοκάρονται με τις δηλώσεις καλό θα ήταν να σοκάρονται με τις πράξεις. Και ακόμα καλύτερο θα ήταν, εφόσον έχουν τύψες και ενοχές για την ιστορία τους να σοκάρονται αφού βλέπουν να επαναλαμβάνεται απο τα πρώην θύματα τους.
Ολίγον του κώλου βλέπω το "σοκ" τους...απ τη μία να μην σοκάρεσαι με αυτό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=141594&page=11&p=2492615&viewfull=1#post2492615), αλλά να σοκάρεσαι αν πει κάποιος μια μαλακία.
Διπλωματία και υποκρισία πάνε χέρι-χέρι......ας μην συμψηφίζουμε όμως τον αντισημιτισμό με το μακελειό των παλαιστινίων στη Γάζα....είναι εντελώς διαφορετικά προβλήματα....με εντελώς διαφορετικές λύσεις...
Τωρα σε προηγούμενες ερωτήσεις του τύπου ''που ενεπλακει το ελληνικό στράτευμα σε πόλεμο;" Γελάμε έτσι; Αν θεωρήσουμε ας πούμε τους κυανόκρανους ειρηνευτική αποστολή σε νταρφουρ,σρεμπρενιτσα και αλλού θα πρότεινα καλύτερα να διαβάσουμε λιγο παραπάνω ιστορία (όχι απο σκατοσαιτ).
Και δεν μιλάω κάν για την δύναμη ελληνικών στρατευμάτων με τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ που εν παση περιπτωση "φυλάνε" το σύμφωνο της βορειοατλαντικης συμμαχίας.
Elaborate please...not enough data :D
Anty, συμφωνούμε.
Elaborate please...not enough data :D
Anty, συμφωνούμε.
Βγες ρε μλκ απο το κουστούμι και πες μου τι εισαι οταν το βραδυ που γυρνας σπίτι σου βλέπεις μια κοπελιά να την βαράει ένας και εσύ κλείνεις τα ματιά σου φωνάζοντας για να πείσεις τον εαυτό σου οτι δεν ειδες τπτ και πας και πεφτεις για ύπνο; Η ακόμα καλύτερα λες στον εαυτό σου οτι "καλα της έκανε της πουτάνας, ποιος ξέρει τι του έκανε;"
;):beer:
KotsosDR
23/07/2014, 15:07
:wave2:
Η ερωτηση που εκανε ποιο πριν ο συμφορουμιτης αν δεν κανω λαθος ητανε : που εχει παει ο ΕΣ και εσφαξε κοσμο...
el_hymador
23/07/2014, 15:12
Διπλωματία και υποκρισία πάνε χέρι-χέρι......ας μην συμψηφίζουμε όμως τον αντισημιτισμό με το μακελειό των παλαιστινίων στη Γάζα....είναι εντελώς διαφορετικά προβλήματα....με εντελώς διαφορετικές λύσεις...
Σωστό... αλλά έχω την αίσθηση ότι πρώτοι οι ισραηλινοί χρησιμοποιήσαν το δράμα των προγόνων τους προκειμένου να δικαιολογήσουν και να συνεχίσουν να δικαιολογούν τα αίσχη τους.
Σωστό... αλλά έχω την αίσθηση ότι πρώτοι οι ισραηλινοί χρησιμοποιήσαν το δράμα των προγόνων τους προκειμένου να δικαιολογήσουν και να συνεχίσουν να δικαιολογούν τα αίσχη τους.
σωστά .....αλλά ποιος περίμενες να το χρησιμοποιήσει πρώτος δηλαδή.....????
στις μέρες μας τα αίσχη τους τα δικαιολογούν νέτα-σκέτα με το "δικαίωμα στην αυτοάμυνα" ...δηλαδή ότι είναι οι πιο τσαμπουκάδες στην περιοχή...και ξέρουν καλύτερο καράτε......170 μύρια άραβες γύρω-γύρω, το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό.....
ξαναλέω...άλλο ο αντισημιτισμός ( που κάνει και ρίμα με το φασισμός, ναζισμός, ΧΑυγιτισμός κλπ)....και άλλο το μεσανατολικό/παλαιστινιακό κλπ....
el_hymador
23/07/2014, 15:57
σωστά .....αλλά ποιος περίμενες να το χρησιμοποιήσει πρώτος δηλαδή.....????
στις μέρες μας τα αίσχη τους τα δικαιολογούν νέτα-σκέτα με το "δικαίωμα στην αυτοάμυνα" ...δηλαδή ότι είναι οι πιο τσαμπουκάδες στην περιοχή...και ξέρουν καλύτερο καράτε......170 μύρια άραβες γύρω-γύρω, το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό.....
ξαναλέω...άλλο ο αντισημιτισμός ( που κάνει και ρίμα με το φασισμός, ναζισμός, ΧΑυγιτισμός κλπ)....και άλλο το μεσανατολικό/παλαιστινιακό κλπ....
Όχι δεν κατάλαβες, εννοώ ότι οι ίδιοι ξεφτύλισαν ένα επαίσχυντο γεγονός της σύγχρονης ιστορίας προκειμένου να το παίξουν βασιλάκης καίλας και να δικαιολογήσουν αυτά που κάνουν από τη ληξη του β΄παγκόσμιου και μετά. Και μόνο το πόσο "σεβάστηκαν" τη μνήμη των προγόνων τους εμένα μου προκαλλεί αναγούλα, πέρα από όλα τ΄άλλα. Και εννοώ ασέβεια τόσο την εκμετάλλευση της γεννοκτονίας όσο και το ότι δεν έμαθαν τίποτα από αυτό παρά μόνο να απαιτούν.
Από εκεί και έπειτα υπάρχουν ένα κάρο αντι- στις μέρες μας τα οποία απλώς εκφράζουν διαφωνία με πολιτικές, απόψεις και πεποιθήσεις. Δεν εκφράζουν ούτε ρατσισμό ούτε μίσος. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό.
MG-KTiNoS
23/07/2014, 23:16
Όχι δεν κατάλαβες, εννοώ ότι οι ίδιοι ξεφτύλισαν ένα επαίσχυντο γεγονός της σύγχρονης ιστορίας προκειμένου να το παίξουν βασιλάκης καίλας και να δικαιολογήσουν αυτά που κάνουν από τη ληξη του β΄παγκόσμιου και μετά. Και μόνο το πόσο "σεβάστηκαν" τη μνήμη των προγόνων τους εμένα μου προκαλλεί αναγούλα, πέρα από όλα τ΄άλλα. Και εννοώ ασέβεια τόσο την εκμετάλλευση της γεννοκτονίας όσο και το ότι δεν έμαθαν τίποτα από αυτό παρά μόνο να απαιτούν.
Από εκεί και έπειτα υπάρχουν ένα κάρο αντι- στις μέρες μας τα οποία απλώς εκφράζουν διαφωνία με πολιτικές, απόψεις και πεποιθήσεις. Δεν εκφράζουν ούτε ρατσισμό ούτε μίσος. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό.
Ρε Χιμαδούρη έξυπνος άνθρωπος είσαι.
Αν δεν είχε γίνει το ολοκαύτωμα δεν θα είχε γίνει ούτε η Παλαιστίνη έλεος δηλαδή!
Αυτή τι στιγμή που μιλάμε Ισραηλινοί διαδηλώνουν σ όλο το κόσμο κατά της σφαγής κι εμείς τσουβαλιάζουμε το σύμπαν σε γενικότητες.
-στο μεταξύ τα αεροπλάνα τους παρκάρουν στην Κύπρο οπότε χαλαρά θα τους κλάσουμε μια μάντρα, εμείς οι καλοί
Έλληνες-
pipe_smoker
24/07/2014, 00:04
Αν δεν είχε γίνει το ολοκαύτωμα δεν θα είχε γίνει ούτε η Παλαιστίνη έλεος δηλαδή!
Αυτή τι στιγμή που μιλάμε Ισραηλινοί διαδηλώνουν σ όλο το κόσμο κατά της σφαγής κι εμείς τσουβαλιάζουμε το σύμπαν σε γενικότητες.
-στο μεταξύ τα αεροπλάνα τους παρκάρουν στην Κύπρο οπότε χαλαρά θα τους κλάσουμε μια μάντρα, εμείς οι καλοί
Έλληνες-
Κτηνε ξερεις ποσο συμφωνω με πολλα απο αυτα που λες.
Αλλά 2 πραγματα ετσι στο γενικο:
1. Ο χυμαδορης εχει απολυτο δικιο σε αυτο που λεει. Χρησιμοποιησαν με αισχρο τροπο οι ιδιοι τη σφαγη των προγονων τους για να πετυχουν τους σκοπους τους και να γινουνε ο "μην αγγιζετε, εχουμε φαει ολοκαυτωμα" λαος της οικουμενης.
2. Αλλο διαδηλωνω κατα του πολεμου και της σφαγης, κι αλλο το "σταματηστε να στελνετε τα παιδια μας στον πολεμο (γιατι για καθε 1000 αμαχους Παλαιστινιους μπορει να πεθανει κι ενας δικος μας στρατιωτης)".
Μεγαααααααααλη διαφορα.
Οπως οταν στο Αμερικα λεγανε "bring the boys back home" και καποιοι εννοουσανε να σταματησει ο πολεμος ενω οι υπολοιποι απλα να γυρισουν πισω οι 'Μερικανοι και να παει αλλος να συνεχισει το θεαρεστο εργο.
MG-KTiNoS
24/07/2014, 08:02
Κτηνε ξερεις ποσο συμφωνω με πολλα απο αυτα που λες.
Αλλά 2 πραγματα ετσι στο γενικο:
1. Ο χυμαδορης εχει απολυτο δικιο σε αυτο που λεει. Χρησιμοποιησαν με αισχρο τροπο οι ιδιοι τη σφαγη των προγονων τους για να πετυχουν τους σκοπους τους και να γινουνε ο "μην αγγιζετε, εχουμε φαει ολοκαυτωμα" λαος της οικουμενης.
2. Αλλο διαδηλωνω κατα του πολεμου και της σφαγης, κι αλλο το "σταματηστε να στελνετε τα παιδια μας στον πολεμο (γιατι για καθε 1000 αμαχους Παλαιστινιους μπορει να πεθανει κι ενας δικος μας στρατιωτης)".
Μεγαααααααααλη διαφορα.
Οπως οταν στο Αμερικα λεγανε "bring the boys back home" και καποιοι εννοουσανε να σταματησει ο πολεμος ενω οι υπολοιποι απλα να γυρισουν πισω οι 'Μερικανοι και να παει αλλος να συνεχισει το θεαρεστο εργο.
- Ρίξε μια ματιά στην ιστορία της Λιβερίας
- Χρησιομοποίησαν μεν, τους χρησιμοποίησαν δε. (κι αν μια μέρα πάψει να υπάρχει η ομπρέλα των ΗΠΑ τη ΜΠΟΥΤΣΙΣΑΝ) με το μπερδόν
- Λένε όμως κάτι πολύ σωστό. Όχι με το όνομα μου. Δεν μπορείς δηλαδή να κάνει μαλακίες μια κυβέρνηση στο όνομα ΟΛΩΝ των Εβραίων της γης
υγ
Είμαι αντίθετος με κάθε τσουβάλιασμα
και φυσικά
δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου ο πόλεμος
pipe_smoker
24/07/2014, 09:34
- Ρίξε μια ματιά στην ιστορία της Λιβερίας
- Χρησιομοποίησαν μεν, τους χρησιμοποίησαν δε. (κι αν μια μέρα πάψει να υπάρχει η ομπρέλα των ΗΠΑ τη ΜΠΟΥΤΣΙΣΑΝ) με το μπερδόν
- Λένε όμως κάτι πολύ σωστό. Όχι με το όνομα μου. Δεν μπορείς δηλαδή να κάνει μαλακίες μια κυβέρνηση στο όνομα ΟΛΩΝ των Εβραίων της γης
υγ
Είμαι αντίθετος με κάθε τσουβάλιασμα
και φυσικά
δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου ο πόλεμος
Ποτέ δε θα πάψει να υπάρχει αυτή η ομπρέλα κτήνε.
Γιατί απλούστατα δεν είναι μια απλή ομπρέλα σαν όλες τις άλλες.
Μιλάμε για κάτι πολύ διαφορετικό από το "Οι Αμερικανοί υποστηρίζουν τους Χ (μέχρι να μην τους συμφέρει πια να τους υποστηρίζουν)", ή "Οι Αμερικανοί σιγοντάρουν την τάδε κατάσταση (μέχρι να πετύχουν αυτό που θέλουν και να τους αφήκουν όλους ξεβράκωτους)".
Η σχέση των Εβραίων (Ισραηλινών ή μη) με την Αμερική τραβάει πολύ πίσω. Και δεν είναι τόσο θέμα χρόνων. Είναι μια τεράαααστια αγάπη συμφερόντων και πάρε δώσε. Οι μεν δεν είναι τίποτα χωρίς τους δε και τούμπαλιν.
Για να μιλάμε λίγο πιο κατανοητά, οι μεν είναι οι δε, σε γενικές γραμμές. Απλά και νέτα. Όχι φυλετικά απαραιτήτως. Αλλά όπως προείπα λόγω σύμπτωσης συμφερόντων.
ΥΓ. Εγώ πάλι με κάποια τσουβαλιάσματα δεν είμαι απόλυτα αντίθετος.
Τα μελετάω και τα αναλύω κι αυτά στο κεφάλι μου όπως και κάποια στερεότυπα γιατί τίποτα δε γίνεται στην τύχη.
Πολλά τα πετάω. Από κάποια κρατάω κάποια πράγματα. Ολόκληρα μπορεί να μην τα κρατάω.
Ούτε εμένα μου αρέσει ο πόλεμος. Η πραγματικότητα όμως πολλές φορές έχει αντίθετη άποψη και δε μας κάνει τα χατήρια.
Κι άπαξ και ξεκινήσει ένας πόλεμος συνήθως για να σταματήσει χρειάζεται άλλος πόλεμος και πάει λέγοντας.
Ούτε αυτό το γεγονός μου κάνει τον πόλεμο αρεστό.
Αλλά κατανοώντας αυτό μπορώ επίσης να κατανοήσω και να εξηγήσω συγκεκριμένες ενέργειες πράξεις συμβάντα καταστάσεις κλπ.
Ο πόλεμος εξακολουθεί πάντα να μη μου αρέσει. Ούτε το να σκοτώνεται κοσμάκης.
el_hymador
24/07/2014, 10:00
Έλληνες-
Όχι αν δεν είχε γίνει ολοκαύτωμα και δεν είχε χρησιμοποιηθεί με τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκε, δεν θα υπήρχε κράτος του Ισραήλ. Το οποίο κράτος του Ισραήλ είναι από μόνο του ανέκδοτο... σαν να δημιουργηθεί ξαφνικά κράτος των απανταχού Ρομά στα σύνορα Ινδίας - Πακιστάν ένα πράμα, το ίδιο είναι. Από εκεί και έπειτα ξεκαθάρισα ότι η οποιαδήποτε αντι- θέση εκφράζεται ως διαφωνία με συγκεκριμένες πολιτικές που εφαρμόζονται σε αυτό το μόρφωμα κράτους από τη ίδρυση του και μετά. Δεν σημαίνει ότι όλοι οι εβραίοι είναι μο*νοπ@ν@, ούτε ότι όποιος έχει κάνει περιτομή και διαβάζει το ταλμούδ πρέπει να πεθάνει. Μην τα μπερδεύουμε please.
MG-KTiNoS
24/07/2014, 10:27
Πολλοί στην Ευρώπη μιλούν -εδώ και χρόνια- για το Τζινγκαριστάν....
:(
Όχι αν δεν είχε γίνει ολοκαύτωμα και δεν είχε χρησιμοποιηθεί με τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκε, δεν θα υπήρχε κράτος του Ισραήλ. Το οποίο κράτος του Ισραήλ είναι από μόνο του ανέκδοτο...
Εδώ κάνεις νομίζω λάθος...και είναι ένα λάθος που το κάνουν σχεδόν όλοι όσοι δεν γνωρίζουν πολύ διεξοδικά την ιστορία του ολοκαυτώματος .
Η δημιουργία εβραϊκού κράτους στην Παλαιστίνη είχε δρομολογηθεί και ουσιαστικά ξεκινήσει, πολύ πριν το Β ΠΠ.
Η καταγεγραμμένη ιστορία (φανερή και μη) του σιωνιστικού κινήματος, οι κινήσεις του Herzl (και άλλων) , η μεγάλη μετανάστευση εβραίων στην Παλαιστίνη στον μεσοπόλεμο (όπως των εβραίων της Σαλονίκης για να γλυτώσουν απ' την Ελληνική κυβέρνηση π.χ.) είχαν προηγηθεί του Β ΠΠ.
Το ολοκαύτωμα απλά λειτούργησε ως καταλύτης που επιτάχυνε τα πράγματα, περισσότερο λόγω του σοκ που προκάλεσε και όχι λόγω του μεγέθους του. Το μέγεθος και οι λεπτομέρειες του, θα γίνουν περισσότερο γνωστά μετά το 90 με την κατάρρευση της Σοβιετίας.
Όσο για την υποστήριξη των Αμερικάνων στο Ισραήλ, αυτή θα γίνει ουσιαστική, μετά το 67 και τον πόλεμο των 6 ημερών, όπου οι Ισραηλινοί απέδειξαν ότι ξέρουν το καλύτερο καράτε -είπαμε- στην περιοχή.
Το Ισραήλ δημιουργήθηκε γιατί οι εβραίοι χρησιμοποίησαν όλα τα μέσα που είχαν, και υπάρχει γιατί είναι αποφασισμένοι να το προστατεύσουν με όλα τα μέσα.
...Για να μιλάμε λίγο πιο κατανοητά, οι μεν είναι οι δε, σε γενικές γραμμές. Απλά και νέτα. Όχι φυλετικά απαραιτήτως. Αλλά όπως προείπα λόγω σύμπτωσης συμφερόντων.
ΥΓ. ...
Τα μελετάω και τα αναλύω κι αυτά στο κεφάλι μου όπως και κάποια στερεότυπα γιατί τίποτα δε γίνεται στην τύχη.
Πολλά τα πετάω. ....
το απο πάνω μπορείς πολυ ευκολα να το πετάξεις. δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.
Δεν ξέρω αν κολλάει εδώ..μάλλον λόγω εξελίξεων κολλάει..
Λοιπόν εκεί κάτω στην Παλαιστίνη είναι η κόλαση, εντάξει;
όσους μας καίει το έχουμε χωνέψει, εντάξει;
κάθε βράδυ, κάθε γαμημένο βράδυ, δεν ξέρουν αν θα ζουν το πρωί και αν θα ξαναδούν τη φαμίλια, τους συγγενείς και τους φίλους τους, εντάξει;
κάθε μέρα ο τόπος τους γίνεται αγνώριστος γιατί αυτό που ήξεραν κυριολεκτικά διαλύεται, εντάξει;
δεν ξέρω για ποιο λόγο τα γαμημένα ελληνικά μμε μας πετάνε πτώματα κάθε μέρα στη μάπα
ή μάλλον ξέρω: γιατί κάνουν ασκήσεις ψυχολογικού πολέμου (για όσους νοιώθουν) και γιατί αποκτηνώνουν/αναισθητοποιούν εντελώς (όσους είναι ζώα)
Γιατί πρέπει να δω και άλλα 5χρονα κομματιασμένα;
Τι στο διάολο θα καταλάβω παραπάνω;
Δηλαδή το ότι έχουν χίλους νεκρούς σε 2 βδομάδες, δεν είναι αρκετό;
Και επιτέλους: στο ένα λινκ παιδιά σκοτωμένα και στο δίπλα βυζιά...
Προς όσους διευθύνουν μμε:
Στο θεό σας, στον όποιο θεό σας, σταματήστε αυτή την ξευτίλα
ο θάνατος δε ζυγίζεται ρε σκουλήκια, γιατί είναι ασήκωτος
αυτά που κάνετε δεν παραγράφονται
ελλάδα 2014, δεν υπάρχει πάτος
patsavour
28/07/2014, 22:46
Δεν ξέρω αν κολλάει εδώ..μάλλον λόγω εξελίξεων κολλάει..
δεν ξέρω για ποιο λόγο τα γαμημένα ελληνικά μμε μας πετάνε πτώματα κάθε μέρα στη μάπα
ή μάλλον ξέρω: γιατί κάνουν ασκήσεις ψυχολογικού πολέμου (για όσους νοιώθουν) και γιατί αποκτηνώνουν/αναισθητοποιούν εντελώς (όσους είναι ζώα)
Γιατί πρέπει να δω και άλλα 5χρονα κομματιασμένα;
Τι στο διάολο θα καταλάβω παραπάνω;
Και επιτέλους: στο ένα λινκ παιδιά σκοτωμένα και στο δίπλα βυζιά...
Γιατι δυστυχως αυτο γουσταρει ο μεσος τηλεθεατης ΣΕΞ , ΑΙΜΑ,
ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ,ΑΝΩΜΑΛΙΑ,και ολα τα συναφη.Γι,αυτο και οταν υπηρχε η ΕΡΤ και η ΝΕΤ που δειχναν και τιποτα της προκοπης , οπως ντοκυμαντερ για την φυση και τον πολιτισμο ειχαν τηλεθεαση 2% και τα ιδιωτικα που ειχαν ολα τα προαναφερομενα σκουπιδια ειχαν τηλεθεαση 98% Δες ενα παιδικο προγραμμα κινουμενων σχεδιων και ελα να μου πεις αν εχεις δει τιποτα πιο βιαιο, τι να λεμε τωρα.Και αυτα υποτιθεται οτι τα εχει εγκρινει το ραδιοτηλεοπτικο συμβουλιο.:(:(:(
tzimidis
29/07/2014, 00:04
Σύντομο Δελτίο Ειδήσεων
ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Της Πουτάνας
ΙΣΡΑΗΛ: Της Πουτάνας
ΣΥΡΙΑ: Της Πουτάνας
ΛΙΒΥΗ: Της Πουτάνας
ΕΛΛΑΔΑ: Με καινούργιο αμόρε στη Μύκονο ο Π. Κωστόπουλος
Σύντομο Δελτίο Ειδήσεων
ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Της Πουτάνας
ΙΣΡΑΗΛ: Της Πουτάνας
ΣΥΡΙΑ: Της Πουτάνας
ΛΙΒΥΗ: Της Πουτάνας
ΕΛΛΑΔΑ: Με καινούργιο αμόρε στη Μύκονο ο Π. Κωστόπουλος
:lol::lol:
Κύριο άρθρο της Καθημερινής την 29/7/2014.
"Η πολιτική που ακολουθεί το Ισραήλ έναντι των Παλαιστινίων είναι και λανθασμένη και αδιέξοδη. Δεν λύνει κανένα πρόβλημα ασφάλειας και απομειώνει συνεχώς το διεθνές κεφάλαιο που διέθετε το Ισραήλ. Η ανθρωπιστική καταστροφή που προκαλείται στη Γάζα είναι απαράδεκτη, οδηγεί τους Παλαιστινίους στην απόγνωση και ενισχύει τους κήρυκες του μίσους και της τρομοκρατίας. Η υπερβολικά επιθετική πολιτική των εποικισμών και η αδιαφορία για την εξεύρεση λύσης οδηγούν σ’ ένα επικίνδυνο αδιέξοδο. Ακόμη και όσοι παραδοσιακά στηρίζουν το δικαίωμα του Ισραήλ να υπερασπίζεται την ύπαρξη και την ασφάλειά του καταπολεμώντας την τρομοκρατία, χάνουν την υπομονή τους."
Η πολιτική είναι ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ Κ ΑΔΙΕΞΟΔΗ ;;;;;;;; Αυτό είναι;;;; Όχι δολοφονική;;;; Όχι τερατώδης, ανώμαλη, ζωώδης, φασιστική;;;
Δε λύνει κανένα πρόβλημα ασφάλειας;;;;; Δηλαδή υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας ;;; Ποιανού ;;;; Αυτού που έχει 1100 νεκρούς (οι περισσότεροι εξ αυτών άμαχοι) ή αυτού που έχει 40 ;;;;
Απομειώνει συνεχώς το διεθνές κεφάλαιο που διέθετε το Ισραήλ;;;; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ;;; ΟΧΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ;;; ΟΧΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ;;; ΟΧΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ;;;
Η υπερβολικά επιθετική πολιτική των εποικισμών;;;; Δηλαδή υπάρχει και μέτρια επιθετική πολιτική που είναι καλή; Και ποια; Δηλαδή οι 1100 νεκροί τι είδους πολιτική είναι;;;
Και τέλος: χάνουν την υπομονή τους όσοι παραδοσιακά υπερασπίζονται το δικαίωμα του Ισραήλ να υπερασπίζεται την ύπαρξη και την ασφάλειά του...ΜΑΛΙΣΤΑΑΑ...Αυτό είναι...Στο φινάλε φινάλε, αυτό που μετράει είναι ότι τα αίματα λερώνουν τις οθόνες των δυτικών και το ότι χάνουν την υπομονή τους..ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
Εμένα αυτό το άρθρο μου φαίνεται γραμμένο απευθείας από κρατική υπηρεσία. Δεν ξέρω μόνο τίνος κράτους. Γιατί αν είναι από δημοσιογράφο, πρέπει να τον στείλουν στο λύκειο να μάθει τη διαφορά της είδησης από την πολιτική καθώς και άλλες βασικές έννοιες που αγνοεί...
Τι μπορεί να γράψει μια σοβαρή εφημερίδα στην ελλάδα και τι διαβάζει ο λαουτζίκος το 2014
AUFGEBRACHT
30/07/2014, 23:34
Σςςςςςςς, όχι τέτοιες κουβέντες για τη δολοφονική οργάνωση αναγνωρισμένη με τη σφραγίδα του ΟΗΕ aka κράτος του Ισραήλ... Είναι στρατηγικός σύμμαχος και δε λέμε κακές κουβέντες για τους συμμάχους μας. Υπερβολικοί είσαστε, όχι και γενοκτονία οι παράπλευρες απώλειες 200 μικρών παιδιών, άλλωστε ο Κοέν το λέει ξεκάθαρα ο άνθρωπος, το 1967 ήταν 1.1 εκατομμύρια οι Παλαιστίνιοι και τώρα είναι 3.5 εκατομμύρια, είναι αυτό γενοκτονία;
320947