Σύνδεση

View Full Version : εκλεβαν μηχανακια και πωλουσαν τα ανταλλακτικα τους...

devil's animal
21/06/2014, 17:51
για κοιταξτε οι ενδιαφερομενοι μηπως αναγνωρισετε κανενα κομματι απο την δικια σας κλεμμενη μηχανη...

αρθρο (http://www.zougla.gr/greece/article/eklevan-mixanakia-ke-poulousan-ta-antalaktika-tous)

επισης πρεπει να ειμαστε πολυ ψιλιασμενοι με αγγελιες για ανταλλακτικα...
πλεον το εχουν κανει συστημα με το ινερνετ και site οπως το car.gr...
προς Θεου δεν λεω οτι το car.gr εκτελει χρεη προμηθευτη κλεμμενων ανταλλακτικων, αλλα οι επιτηδειοι, μια χαρα βολευονται...
:rolleyes::mad:

chester24
21/06/2014, 20:32
:a021::a021::a021:

PetranGR
21/06/2014, 22:57
αμάν αυτό το πράγμα...

GFawkes
22/06/2014, 00:08
Κακο ψοφο...

tzimidis
22/06/2014, 00:44
αρχί@ια ψόφο.
το βλέπω από τώρα ;8μηνη φυλάκιση με 3ετή αναστολή.
αύριο πάλι τα ίδια και χειρότερα θα κάνουν οι ίδιοι.

SHOOTER045
22/06/2014, 02:25
Είναι το νομικό πλαίσιο έτσι
Τι να κάνουμε...

GIGEORGE
23/06/2014, 11:46
http://crimesonair.blogspot.gr/2014/06/blog-post_108.html#more

GIGEORGE
23/06/2014, 11:47
δε βαζει φατσες η γαδα ομως...

nikonian
23/06/2014, 13:54
Ε...και τι; Σταμάτησαν

Σήμερα έμαθα ότι κάτοικος Καματερού, που εκλάπη το αυτοκίνητό του, το βρήκε σε σπίτι τσιγγάνων στο Ζεφύρι, ( η αστυνομία το ανακάλυψε), ζήτησε τη βοήθεια της αστυνομίας, γιατί φοβάται να πάει να το πάρει από τους τσιγγάνους και δε βρήκε καμία ανταπόκριση.
Το αυτοκίνητο είναι ακόμα εκεί.

MAIK72
23/06/2014, 13:57
Ας το κάνουμε λίγο εξωτικό το θέμα
κλόπυ πειστ συνέχεια..

Έκλεβαν μοτοσικλέτες και τις πωλούσαν στην Αλβανία

Λερναία Ύδρα το κύκλωμα των νεαρών Αλβανών που κλέβουν μοτοσικλέτες από περιοχές της Θεσπρωτίας και τις πωλούν στην πατρίδα τους. Τρία μέλη της συμμορίας είχαν συλληφθεί τον Δεκέμβριο του 2013, αλλά τα υπόλοιπα συνέχιζαν τη δράση τους και οι κλοπές έφτασαν τις 32, ενώ συνελήφθη άλλος ένας.
Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και συνοριοφύλακες εντόπισαν στη θέση Στροβίλι της Σαγιάδας τρεις νεαρούς με τρεις μοτοσικλέτες τις οποίες είχαν κλέψει νωρίτερα από την πόλη της Ηγουμενίτσας και εκείνοι ανέπτυξαν ταχύτητα για να ξεφύγουν. Ακολούθησε καταδίωξη από την οποία συνελήφθη ένας 23χρονος Αλβανός ενώ οι άλλοι δύο πέρασαν τρέχοντας στο αλβανικό έδαφος αφήνοντας πίσω τους τις μηχανές που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Η έρευνα αποκάλυψε ότι τους τελευταίους πέντε μήνες είχαν κλέψει άλλες τέσσερις μοτοσικλέτες στην περιοχή της Ηγουμενίτσας. Ο αλλοδαπός δράστης, που βρισκόταν παράνομα στη χώρα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.
Στις 6 Δεκεμβρίου 2013, είχαν συλληφθεί στην Ηγουμενίτσα δύο Αλβανοί ηλικίας 18 και 19 χρόνων που έκλεψαν τη μοτοσικλέτα ενός 48χρονου και στην προσπάθειά τους να διαφύγουν συγκρούστηκαν με ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Τότε εξιχνιάστηκαν 20 κλοπές μοτοσικλετών στην Ηγουμενίτσα, το Γραικοχώρι και τη Νέα Σελεύκεια, τις οποίες η σπείρα πωλούσε ολόκληρες ή σε ανταλλακτικά στην Αλβανία.
Εννέα ημέρες αργότερα, στη γέφυρα Κεστρίνης είχε συλληφθεί ένας ακόμα 18χρονος Αλβανός και δύο συνεργοί του διέφυγαν, εγκαταλείποντας τρεις μοτοσικλέτες τις οποίες είχαν κλέψει λίγο νωρίτερα από την περιοχή της Νέας Σελεύκειας. Από την έρευνα εξιχνιάστηκαν άλλες δύο περιπτώσεις κλοπής μοτοσικλετών από την Ηγουμενίτσα, τον Οκτώβριο του 2013.

Billymuse
23/06/2014, 14:02
Ας το κάνουμε λίγο εξωτικό το θέμα
κλόπυ πειστ συνέχεια..

Έκλεβαν μοτοσικλέτες και τις πωλούσαν στην Αλβανία

Λερναία Ύδρα το κύκλωμα των νεαρών Αλβανών που κλέβουν μοτοσικλέτες από περιοχές της Θεσπρωτίας και τις πωλούν στην πατρίδα τους. Τρία μέλη της συμμορίας είχαν συλληφθεί τον Δεκέμβριο του 2013, αλλά τα υπόλοιπα συνέχιζαν τη δράση τους και οι κλοπές έφτασαν τις 32, ενώ συνελήφθη άλλος ένας.
Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και συνοριοφύλακες εντόπισαν στη θέση Στροβίλι της Σαγιάδας τρεις νεαρούς με τρεις μοτοσικλέτες τις οποίες είχαν κλέψει νωρίτερα από την πόλη της Ηγουμενίτσας και εκείνοι ανέπτυξαν ταχύτητα για να ξεφύγουν. Ακολούθησε καταδίωξη από την οποία συνελήφθη ένας 23χρονος Αλβανός ενώ οι άλλοι δύο πέρασαν τρέχοντας στο αλβανικό έδαφος αφήνοντας πίσω τους τις μηχανές που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Η έρευνα αποκάλυψε ότι τους τελευταίους πέντε μήνες είχαν κλέψει άλλες τέσσερις μοτοσικλέτες στην περιοχή της Ηγουμενίτσας. Ο αλλοδαπός δράστης, που βρισκόταν παράνομα στη χώρα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.
Στις 6 Δεκεμβρίου 2013, είχαν συλληφθεί στην Ηγουμενίτσα δύο Αλβανοί ηλικίας 18 και 19 χρόνων που έκλεψαν τη μοτοσικλέτα ενός 48χρονου και στην προσπάθειά τους να διαφύγουν συγκρούστηκαν με ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Τότε εξιχνιάστηκαν 20 κλοπές μοτοσικλετών στην Ηγουμενίτσα, το Γραικοχώρι και τη Νέα Σελεύκεια, τις οποίες η σπείρα πωλούσε ολόκληρες ή σε ανταλλακτικά στην Αλβανία.
Εννέα ημέρες αργότερα, στη γέφυρα Κεστρίνης είχε συλληφθεί ένας ακόμα 18χρονος Αλβανός και δύο συνεργοί του διέφυγαν, εγκαταλείποντας τρεις μοτοσικλέτες τις οποίες είχαν κλέψει λίγο νωρίτερα από την περιοχή της Νέας Σελεύκειας. Από την έρευνα εξιχνιάστηκαν άλλες δύο περιπτώσεις κλοπής μοτοσικλετών από την Ηγουμενίτσα, τον Οκτώβριο του 2013.

Ναι αλλά επειδή τα ΜΜΕ κάνουν το κομάτι τους και λένε οτι μονο αλλοδαποί κάνουν κλοπές τώρα έχουμε 3εις Έλληνες που ίσως ειναι αντιεμπορικό
για τα κανάλια να παίξουν το θέμα... ας δούμε και τις φάτσες τους εφόσον υπάρχει πιθανότητα να αναγνωριστεί απο άλλα θύματα κλοπών για πιθανόν
απειλές για επιστροφή των κλοπιμέων..

MAIK72
23/06/2014, 14:05
Ναι αλλά επειδή τα ΜΜΕ κάνουν το κομάτι τους και λένε οτι μονο αλλοδαποί κάνουν κλοπές τώρα έχουμε 3εις Έλληνες που ίσως ειναι αντιεμπορικό
για τα κανάλια να παίξουν το θέμα... ας δούμε και τις φάτσες τους εφόσον υπάρχει πιθανότητα να αναγνωριστεί απο άλλα θύματα κλοπών για πιθανόν
απειλές για επιστροφή των κλοπιμέων..

Δεν παρακολουθώ τελεόραση αν αυτό βοηθάει..

Billymuse
23/06/2014, 14:08
Δεν παρακολουθώ τελεόραση αν αυτό βοηθάει..

Καλά κάνεις αλλα κατάλαβες πως το εννοώ γιατι δυστηχώς ένα μεγάλο ποσοστό συμπολιτών μας μέσω της TV διαμορφώνεται
η πολιτική τους άποψη και έχουμε τέτοια εκλογικά αποτελέσματα..

MAIK72
23/06/2014, 14:17
Καλά κάνεις αλλα κατάλαβες πως το εννοώ γιατι δυστηχώς ένα μεγάλο ποσοστό συμπολιτών μας μέσω της TV διαμορφώνεται
η πολιτική τους άποψη και έχουμε τέτοια εκλογικά αποτελέσματα..

Δεν ξέρω σε ποιο κανάλι το είδες (σε κανένα μάλλοι)αλλά και οι δύο παραπάνω ειδήσεις παίζουν σε σατι εξίσου μεγάλης επισκεψιμότητας.
Και δεν με αφορά κιόλας. Ας ελπίσουμε ότι πολλοί,πάρα πολλοί θα πάρουν τα μηχανάκια τους πίσω

SHOOTER045
23/06/2014, 14:57
Οι δικοι μας(ελληνες)δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά
Αλλά τα γεγονότα και τα συμβάντα,δειχνουν ότι αλλοδαποί στην πλειοψηφία Αλβανοί και Βούλγαροι, ευθύνονται για το μεγαλύτερο ποσοστό κλοπών δικύκλων κλπ
Και δεν τα έχω διαβάσει ούτε στην τβ ούτε σε κανένα μπλογκ

Allst@rf
23/06/2014, 16:32
Αν εγω ψαχνω ενα ανταλλακτικο,το βρω στo car.gr σε καλη τιμη, το αγορασω και ειναι κλεμμενο, τι γινεται μετα?

Hayate
23/06/2014, 16:38
Το παράδοξο?βρέθηκε μηχανάκι φίλου που είχε κάνει φτερά 5 μήνες τώρα....:D

toyar
23/06/2014, 16:43
εισαι παρανομος...........
το ερωτημα ειναι που θα σε βρουν
αν θελουν ψαχνουν ολες τις τφ κλησεις των συλληφθεντων και αναζητουν πιθανους κλεπταποδοχους θα φτασουν ομως μεχρι εκει;
γιατι εσυ μπορεις να ισχυριστεις οτι μιλησες αλλα δεν αγορασες
μπερδεμενα πραγματα..........σκεψου οτι οι τυποι σε ενα τριμηνο θα ξανακανουν την ιδια δουλεια και καθε φορα που θα ψαχνουν κατι θα τους καλουν σαν υποπτους
παντως οι κλοπες δεν θα σταματησουν ποτε

Billymuse
23/06/2014, 17:48
Οι δικοι μας(ελληνες)δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά
Αλλά τα γεγονότα και τα συμβάντα,δειχνουν ότι αλλοδαποί στην πλειοψηφία Αλβανοί και Βούλγαροι, ευθύνονται για το μεγαλύτερο ποσοστό κλοπών δικύκλων κλπ
Και δεν τα έχω διαβάσει ούτε στην τβ ούτε σε κανένα μπλογκ

Συμφωνώ οι Αλβανοί και οι Βούλγαροι ειναι μανούλες στις κλοπές. Αλλά βλέπουμε εντελώς τυχαία μόνο κλοπές απο αλλοδαπούς
για αυτο λεω να μη το παραβλέψουμε οτι έχουμε και εμεις τα καλά μας

MAIK72
23/06/2014, 18:01
Συμφωνώ οι Αλβανοί και οι Βούλγαροι ειναι μανούλες στις κλοπές. Αλλά βλέπουμε εντελώς τυχαία μόνο κλοπές απο αλλοδαπούς

Ε πάρε και τις μανούλες και τους γιούς μαζί να μην παραπονιέσαι.Ολη την οικογενειακή επιχέιρηση. Τυχαίοοο;;; Δεν νομίζω..

SHOOTER045
23/06/2014, 22:59
I
Δεν βλέπω τυχαια
7/10 περιστατικά αφορούν αλλοδαπούς
Και δεν παίζονται στα κανάλια ούτε στα μπλογκ οκ?
Δεν είπαμε ότι οι δικοί μας είναι λουλούδια

akis_trevor
23/06/2014, 23:49
οι ελληνες ειναι της τρομοκρατιας..αυτης που δεχεται εντολες απο τους πολιτικους....ξερεις..
και αφηνουν τους αλλοδαπους για τα ψιλολογια..

desklit
24/06/2014, 08:14
Αν εγω ψαχνω ενα ανταλλακτικο,το βρω στo car.gr σε καλη τιμη, το αγορασω και ειναι κλεμμενο, τι γινεται μετα?

αν ψάχνεις ακράπα και τη βρεις 100ε ξέρεις ότι είναι κλεμμένη.. από εκεί και πέρα όταν θα σου τη φάνε και εσένα δε θα γκρινιάζεις γιατί συντηρείς το σύστημα.

τα κλεμμένα φαίνονται στις αγγελίες. γιαυτό προσέχουμε από ποιους αγοράζουμε και δε πάμε κατευθείαν στον πιο φτηνό..

τι διάολο τη δικιά σου εξάτμιση αγορασμένη 400-500ε θα την έδινες 100ε?

devil's animal
24/06/2014, 09:56
αν ψάχνεις ακράπα και τη βρεις 100ε ξέρεις ότι είναι κλεμμένη.. από εκεί και πέρα όταν θα σου τη φάνε και εσένα δε θα γκρινιάζεις γιατί συντηρείς το σύστημα.

τα κλεμμένα φαίνονται στις αγγελίες. γιαυτό προσέχουμε από ποιους αγοράζουμε και δε πάμε κατευθείαν στον πιο φτηνό..

τι διάολο τη δικιά σου εξάτμιση αγορασμένη 400-500ε θα την έδινες 100ε?

σχετικο ειναι αυτο που λες...
καποιος που εχει αναγκη τα λεφτα, ναι θα την σκοτωνε την εξατμιση...

οπως τοσοι και τοσοι σκοτωνουν ολοκληρα μηχανακια, αυτοκινητα, φορτηγα κ.ο.κ..στην εξατμιση θα κολλησουν?

και οταν ο αλλος πουλαει π.χ. μια τρομπα φρενου μαμα απο gsxr, δεν ξερεις αν την πουλαει επειδη την εχει φαγωμενη ή επειδη εχει αλλαξει την τρομπα στην μοτο του με brembo π.χ...
οποτε δεν ειναι τοσο απολυτο αυτο που λες, οτι δλδ φαινονται τα κλεμμενα...

desklit
24/06/2014, 10:16
εντάξει συμφωνω αλλά όταν ο άλλος πουλάει 2-3 εξατμίσεις από tdm,r6,z750 κλπ ε κάτι βρωμάει τουλάχιστον..

και επειδή όταν μου φάγανε το μπροστινό από το fazer, οι τσαιοι μου πρότειναν να τσεκαρω το καρ και αν δω να πουλάει ο γιωργος απο αιγάλεω κάτι δικό μου και να πάμε μαζί να το πάρουμε, ε καλό θα ηταν να είμαστε λίγο καχύποπτποι.

κατα τ'άλλα συμφωνώ ότι υπάρχουν και ευκαιρίες

devil's animal
24/06/2014, 10:40
εντάξει συμφωνω αλλά όταν ο άλλος πουλάει 2-3 εξατμίσεις από tdm,r6,z750 κλπ ε κάτι βρωμάει τουλάχιστον..

και επειδή όταν μου φάγανε το μπροστινό από το fazer, οι τσαιοι μου πρότειναν να τσεκαρω το καρ και αν δω να πουλάει ο γιωργος απο αιγάλεω κάτι δικό μου και να πάμε μαζί να το πάρουμε, ε καλό θα ηταν να είμαστε λίγο καχύποπτποι.

κατα τ'άλλα συμφωνώ ότι υπάρχουν και ευκαιρίες

δεκτα αυτα που λες, αλλα να ξεκαθαρισουμε οτι οταν πουλαει ο αλλος πολλα ανταλλακτικα απο διαφορες μηχανες κανει ενα ειδους εμποριο...αν και εφ'οσον δεν ειναι εμπορας, κατι βρωμαει...

αν τωρα ο αλλος ειναι τοσο εξυπνος που να διαθετει ενα, ενα τα κλεμμενα μεσα απο το car δεν μπορεις να κανεις και πολλα...εκτος, οπως ειπες, να εισαι ο ενδιαφερομενος και να δεις απο φωτο το ανταλλακτικο και να το αναγνωρισεις και μετα να στησεις ενεδρα με τους τσεους για να τον πιασετε...

αν ομως ειναι ενας αλλος Χ αγωνστος και ψαχνει το φαγωμενο απο εσενα ανταλλακτικο και το δει πρωτος και παει και το αγορασει απο τον γατο, που να φανταστει οτι ειναι κλεμμενο? απο την σκοτωμενη του τιμη? και τι εννοουμε σκοτωμενη τιμη τη σημερον ημερα?

αυτα τα ερωτηματα ειναι που δεν μπορουν να απαντηθουν και μπλεκεται το πραγμα...

desklit
24/06/2014, 10:52
αν τωρα ο αλλος ειναι τοσο εξυπνος που να διαθετει ενα, ενα τα κλεμμενα μεσα απο το car δεν μπορεις να κανεις και πολλα...εκτος, οπως ειπες, να εισαι ο ενδιαφερομενος και να δεις απο φωτο το ανταλλακτικο και να το αναγνωρισεις και μετα να στησεις ενεδρα με τους τσεους για να τον πιασετε...

και το αστείο είναι ότι δεν θα στείναμε ενέδρα, απλά θα πηγαίναμε σπίτι του να τα πάρουμε. ξέρανε που θα πάμε, τον είχαν ξαναπιάσει και συνέχισε τις μικροκλοπές μιας κ του έκλασαν τα παπαρια όταν τον τσάκωσαν..

αυτά είναι

SHOOTER045
24/06/2014, 12:24
Δεν φταίνε οι <τσαιοι>
Άλλοι τους αθωονουν και τους βγάζουν
Μην επεκταθώ για τα νομικά κενά και τι κόσμο έχουν βγάλει και αφήσει έξω

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν του κλάσμα τς @@ που λες
Όπως και ότι έτρεξαν κυνήγησαν και έπιασαν
Και κάποιοι αφησαν
Άστο πονεμένη ιστορία

Allst@rf
24/06/2014, 13:13
δεκτα αυτα που λες, αλλα να ξεκαθαρισουμε οτι οταν πουλαει ο αλλος πολλα ανταλλακτικα απο διαφορες μηχανες κανει ενα ειδους εμποριο...αν και εφ'οσον δεν ειναι εμπορας, κατι βρωμαει...

αν ομως ειναι ενας αλλος Χ αγωνστος και ψαχνει το φαγωμενο απο εσενα ανταλλακτικο και το δει πρωτος και παει και το αγορασει απο τον γατο, που να φανταστει οτι ειναι κλεμμενο? απο την σκοτωμενη του τιμη? και τι εννοουμε σκοτωμενη τιμη τη σημερον ημερα?

αυτα τα ερωτηματα ειναι που δεν μπορουν να απαντηθουν και μπλεκεται το πραγμα...

ρε μπαγασα μες στο μυαλο μου εισαι...

devil's animal
28/10/2014, 10:51
αλλος ενας κλεφτακος μαγκωθηκε στην φακα... (http://www.zougla.gr/greece/article/ekleve-eksartimata-motosikleton-ke-ta-polouse-meso-diadiktiou)

αν καποιος ειναι παθων απο τις Σερρες μπορει να παει στο οικειο Α.Τ και να ρωτησει...

notakos600
28/10/2014, 15:08
αλλος ενας κλεφτακος μαγκωθηκε στην φακα... (http://www.zougla.gr/greece/article/ekleve-eksartimata-motosikleton-ke-ta-polouse-meso-diadiktiou)

αν καποιος ειναι παθων απο τις Σερρες μπορει να παει στο οικειο Α.Τ και να ρωτησει...

Άντε να 'χεις αγοράσει τπτ από τον τυπά με αντικαταβολή και να σε φωνάξουν στο Α.Τ.

Kostass1975
28/10/2014, 15:27
Συμφωνώ!Γειτονας απο Αλβανία μου είπε οτι εχει δει πολλά tiger στην Αλβανία χωρις να υπαρχει αντιπροσωπεία ...καταλαβαίνετε τι γίνεται..

MG-KTiNoS
28/10/2014, 15:38
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε δύο σπίτια του 28χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• διάφορα μέρη - εξαρτήματα μοτοσικλετών, μέρος των οποίων αφαιρέθηκε επίσης από τον 36χρονο, τον παραπάνω τόπο και χρόνο
• ένα σπαθί
• ένα μαχαίρι
• ένα στιλέτο
• ένα χαρτί με χειρόγραφες σημειώσεις
• μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους 1,6 γραμμαρίων
• το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και
• ένα κινητό τηλέφωνο.
----------------------
:lol:

Μια αγκράπα να κουνήσεις στο ιντερνέτ με καλή τιμή ξέρεις πόσοι μαλάκες θα τρέξουν???
(και στ @@ τους που τη βρήκες αρκεί να κάνουν βρουμ βρουμ...)
Αν σου πω ότι μου έκλεψαν τις μιστράλ από το γκούτσι θα με πιστέψεις?
Για τέτοια λύσσα μιλάμε

:eleison:

EVI
28/10/2014, 16:00
καποιος κανει βολτες με τα ανταλακτικα (η ολοκληρο) το gixxer μου ...και εγω εχω το κλειδι τα χαρτια και το δανειο.... ποσο θελω να παθουν κακο δεν περιγραφετε.

MG-KTiNoS
28/10/2014, 16:05
καποιος κανει βολτες με τα ανταλακτικα (η ολοκληρο) το gixxer μου ...και εγω εχω το κλειδι τα χαρτια και το δανειο.... ποσο θελω να παθουν κακο δεν περιγραφετε.

κατανοητό....

irinia
28/10/2014, 16:24
ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ...............

Αύτός πού πάει καί καρφώνεται νά βρεί ΦΘΗΝΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ
καί φυσικά κάνει τό παγώνι έχοντας στήν άκρη τού μυαλού του
ότι ή εύκαιρία πού βρήκε μπορεί νά τήν κλαίει κάποιος άλλος,
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΣ...!! σάς κακοφαίνεται ε..??
ΟΧΙ κύριοι,αύτή είναι ή άλήθεια,όταν ψάχνουμε ένα φθηνό μεταχειρισμένο
άνταλλακτικό έχουμε πολλές πιθανότητες άν τό βρούμε σκοτωμένο
νά προέρχεται άπό κάποιον σάν τόν φίλο μας άπό πάνω πού πληρώνει
άκόμα τίς δόσεις..!!
Πόσοι άπό μάς έχουμε τήν άκεραιότητα καί τήν έντιμότητα άν ψάχνοντας γιά
κάποιο άνταλλακτικό έπειδή μάς άρεσε ή τιμή παραβλέπουμε τήν προέλευση του..??
Καί μετά ρίχνουμε κροκοδείλια δάκρυα όταν διαβάζουμε κάποια κλοπή..??

SHOOTER045
28/10/2014, 16:33
Θα το ξαναπώ και ας γίνω γραφικός
Οταν βλέπουμε αγγελίες τού τύπου, χαμηλή τιμή ένα όνομα,για λίγες μερες κλπ πολλά ανταλλακτικά από διαφορετικά μηχανάκια, ίδιο τηλ αλλο όνομα
Ένα τηλ στο ηλεκτρονικών εγκλημάτων
Ψάχνουν αλλά δεν είναι σε ένα δωμάτιο 100 νοματαίοι να τα βρουν όλα,ουτε είναι ρουφιανιά

devil's animal
28/10/2014, 19:35
ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ...............

Αύτός πού πάει καί καρφώνεται νά βρεί ΦΘΗΝΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ
καί φυσικά κάνει τό παγώνι έχοντας στήν άκρη τού μυαλού του
ότι ή εύκαιρία πού βρήκε μπορεί νά τήν κλαίει κάποιος άλλος,
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΣ...!! σάς κακοφαίνεται ε..??
ΟΧΙ κύριοι,αύτή είναι ή άλήθεια,όταν ψάχνουμε ένα φθηνό μεταχειρισμένο
άνταλλακτικό έχουμε πολλές πιθανότητες άν τό βρούμε σκοτωμένο
νά προέρχεται άπό κάποιον σάν τόν φίλο μας άπό πάνω πού πληρώνει
άκόμα τίς δόσεις..!!
Πόσοι άπό μάς έχουμε τήν άκεραιότητα καί τήν έντιμότητα άν ψάχνοντας γιά
κάποιο άνταλλακτικό έπειδή μάς άρεσε ή τιμή παραβλέπουμε τήν προέλευση του..??
Καί μετά ρίχνουμε κροκοδείλια δάκρυα όταν διαβάζουμε κάποια κλοπή..??

δες τα posts 24,25 και 26...

7Tolis
28/10/2014, 20:01

Μια χαρά περιγράφεται αρκει να έχεις δει τα saw 1 2 3 4 5 6 7 .Το κλειδι το δικό μου μετα απο τόσα χρόνια, μερικές φορές το κουβαλάω επάνω μου.

Bob_o_mastoras
28/10/2014, 22:55
Μαστιγα εχει γινει πλεον το φαινομενο. Και οσο βαθαινει η κριση θα γινεται χειροτερο. Και δεν υπαρχουν και κλειστα παρκινγκ εδω στο Ελλαντα. Μαλλον υπαρχουν αλλα ειναι ελαχιστα και ακριβα. Αμα ειχε σχεδον καθε πολυκατοικια ιδιωτικο κλειστο παρκινγκ στο ισογειο ή στο υπογειο θα περιοριζοταν αισθητα το φαινομενο.
Αλλα τις πολεις μας τις σχεδιασαμε για καρα..:rolleyes:

notakos600
29/10/2014, 09:01
Μαστιγα εχει γινει πλεον το φαινομενο. Και οσο βαθαινει η κριση θα γινεται χειροτερο. Και δεν υπαρχουν και κλειστα παρκινγκ εδω στο Ελλαντα. Μαλλον υπαρχουν αλλα ειναι ελαχιστα και ακριβα. Αμα ειχε σχεδον καθε πολυκατοικια ιδιωτικο κλειστο παρκινγκ στο ισογειο ή στο υπογειο θα περιοριζοταν αισθητα το φαινομενο.
Αλλα τις πολεις μας τις σχεδιασαμε για καρα..:rolleyes:

Πόσο πάει ο μήνας σε κλειστό;
40-50;
Πόσο κοστίζει μια μοτοσυκλέτα;

Vice
29/10/2014, 09:29
Τι κλεπταποδόχος ρε μάγκες; πάτε καλα; Κλεπταποδόχος είσαι οταν "με αποδείξεις" γνωρίζεις τον κλέφτη ή/και οτι είναι κλεμένο το αντικείμενο που πληρώνεις για να αγοράσεις. Αν ήταν έτσι οι μισοί από εμάς θα είχαν δικαστήριο γιατί όλο και κάποια ευκαιρία θα βρήκαν κάπου. Είτε το λένε καρ είτε ιμπει είτε αμαζον είτε χρυσό οδηγό και ξερω γω.

Οπως ειπε και ο devil's animal στην Ελλάδα του 2014 δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τί ειναι σκοτωμα και τι όχι γιατι πολυ απλά ο κόσμος δεν εχει λεφτά για τις βασικές του ανάγκες, την ακράπα θα λυπηθεί;

Όποιος αμφιβάλει για την προελευση αυτού που αγοράζει μπορεί να ζητάει απόδειξη αγοράς απο τον πωλητή ωστε να ειναι 100% κατωχυρωμένος οτι δεν πρόκειται για κλεμένο. Απλό και εύκολο.

MG-KTiNoS
29/10/2014, 09:53
Δεν θέλω να πω πολλά αλλά με 4 αγκράπες το μήνα ζεις Α ΝΕ ΤΑ....
(ό ένας έχει πρόβλημα και πουλάει, ο άλλος που αγοράζει δεν έχει?)

(έξω λένε υπάρχει απόδειξη αγοράς και σπάνια λένε αγοράστηκε 2ο χέρι και δυστυχώς δεν έχω χαρτιά, εδώ τι λένε???)

Καλά το λέει ο Τέρενς

endopandou
29/10/2014, 15:25
Ένα τηλ στο ηλεκτρονικών εγκλημάτων
Από πρώτο χέρι σου λέω να μην περιμένεις θαύματα γιατί προηγούνται άλλα ηλεκτρονικά εγκλήματα. Το πιο σημαντικό τηλ είναι στο car.gr ή αν υπάρχει έγκλημα, τότε μήνυση.

SHOOTER045
29/10/2014, 18:49
Από πρώτο χέρι σου λέω να μην περιμένεις θαύματα γιατί προηγούνται άλλα ηλεκτρονικά εγκλήματα. Το πιο σημαντικό τηλ είναι στο car.gr ή αν υπάρχει έγκλημα, τότε μήνυση.

Και από δεύτερο σου λέω εγώ ότι πιάστηκε σπείρα πού ανέβηκε το θέμα εδώ μέσα, ξέρω ότι το ηλεκτρονικών ασχολούνται με πολύ ποίο σοβαρά (παιδεραστιες κλπ) αλλά κάτι κάνουν και σε αυτό τον τομέα,κατι ξέρω και εγώ ο αδαής.

irinia
29/10/2014, 21:36
Τι κλεπταποδόχος ρε μάγκες; πάτε καλα; Κλεπταποδόχος είσαι οταν "με αποδείξεις" γνωρίζεις τον κλέφτη ή/και οτι είναι κλεμένο το αντικείμενο που πληρώνεις για να αγοράσεις. Αν ήταν έτσι οι μισοί από εμάς θα είχαν δικαστήριο γιατί όλο και κάποια ευκαιρία θα βρήκαν κάπου. Είτε το λένε καρ είτε ιμπει είτε αμαζον είτε χρυσό οδηγό και ξερω γω.

Οπως ειπε και ο devil's animal στην Ελλάδα του 2014 δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τί ειναι σκοτωμα και τι όχι γιατι πολυ απλά ο κόσμος δεν εχει λεφτά για τις βασικές του ανάγκες, την ακράπα θα λυπηθεί;

Όποιος αμφιβάλει για την προελευση αυτού που αγοράζει μπορεί να ζητάει απόδειξη αγοράς απο τον πωλητή ωστε να ειναι 100% κατωχυρωμένος οτι δεν πρόκειται για κλεμένο. Απλό και εύκολο.

ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ..............ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ..??

Μέ τό νόμιμο είσαι ή μέ τό ήθικό..??

irinia
29/10/2014, 21:42
Και από δεύτερο σου λέω εγώ ότι πιάστηκε σπείρα πού ανέβηκε το θέμα εδώ μέσα, ξέρω ότι το ηλεκτρονικών ασχολούνται με πολύ ποίο σοβαρά (παιδεραστιες κλπ) αλλά κάτι κάνουν και σε αυτό τον τομέα,κατι ξέρω και εγώ ο αδαής.

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΡΕΙΣ............ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ

Ή δίωξη ήλεκτρονικού έγκλήματος γιά νά μπαγλαρώσει κάποιον,
ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ άσχοληθεί μέ τό θέμα.
Έμένα ένα πουλάκι μού είπε γύρω στό ένα λεπτό καί κάτι δεύτερα...!!!
ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ.............λέμεεεεεεεε

MG-KTiNoS
29/10/2014, 22:14
Εγώ ξέρω ότι κάποιοι ασχολούνται αλλά δεν θα σου πω τι και πως για να μην τους ακυρώσω.
Δεν είναι ΟΛΟΙ τόσο βλάκες εν τέλει...

SHOOTER045
29/10/2014, 23:04
ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΡΕΙΣ............ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ

Ή δίωξη ήλεκτρονικού έγκλήματος γιά νά μπαγλαρώσει κάποιον,
ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ άσχοληθεί μέ τό θέμα.
Έμένα ένα πουλάκι μού είπε γύρω στό ένα λεπτό καί κάτι δεύτερα...!!!
ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ.............λέμεεεεεεεε

Που να ξέρω ρε συ τερενς
Δεν μου έδωσαν χρονοδιαγραμα

11:50 δεχτηκαμε την κλήση - καταγγελία
11:53 κλείσαμε το τηλ
11:55 τσεκαραμε στο car.gr το λινκ της αγγελίας που μας εδωσες
12:06 το εξακριβωσαμε
12:11 ξεκίνησε το περιπολικό
13:02 αφιχθη το περιπολικό στην οικία του δράστη
13:21 σύλληψη του δράστη
14:19 μεταφορά στην γαδα
14:31 ευχαριστούμε για την πληροφορία

Bob_o_mastoras
29/10/2014, 23:05
Ρε παιδια εννοειται οτι ασχολουνται.. Απλα ειναι τοσες πολλες οι υποθεσεις που τι να πρωτοκανουν;;;
Δεν κλεβει ενας και δυο μηχανακια (παιζει ενας, δυο να ΜΗΝ κλεβουν :lol:).
Και οταν το κρατος ξοδευει τους διαθεσιμους ανθρωπινους πορους για πολιτικους κυριως λογους.. ε καπου χανεται και η μπαλα.

sniper
29/10/2014, 23:09
Όπως εδώ (http://www.koutipandoras.gr/article/125971/entopistike-kai-apetrapi-i-aytoktonia-enos-23hronoy-ligo-prin-pesei-stis-grammes-toy) καλή ώρα..

Bob_o_mastoras
29/10/2014, 23:22
Όπως εδώ (http://www.koutipandoras.gr/article/125971/entopistike-kai-apetrapi-i-aytoktonia-enos-23hronoy-ligo-prin-pesei-stis-grammes-toy) καλή ώρα..

Δε λεω για τη Δ.Η.Ε. αλλα για την ΕΛ.ΑΣ. γενικοτερα. ;)

irinia
30/10/2014, 05:41
Που να ξέρω ρε συ τερενς
Δεν μου έδωσαν χρονοδιαγραμα

11:50 δεχτηκαμε την κλήση - καταγγελία
11:53 κλείσαμε το τηλ
11:55 τσεκαραμε στο car.gr το λινκ της αγγελίας που μας εδωσες
12:06 το εξακριβωσαμε
12:11 ξεκίνησε το περιπολικό
13:02 αφιχθη το περιπολικό στην οικία του δράστη
13:21 σύλληψη του δράστη
14:19 μεταφορά στην γαδα
14:31 ευχαριστούμε για την πληροφορία

ΡΕ ΣΥ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ...........ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΔΩΣΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

Δέν τό διορθώνεις μή μού τήν πέσει καί κανένας...??
Έμένα μιά φορά μού έσπασαν τό άμάξι,τούς έπιασαν
καί όταν ρωτήθηκα είπα δέν θέλω νά κάνω μήνυση
άς τήν κάνει ή πολιτεία ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ άφού διώκεται
τό άδίκημα τής κλοπής..!!
Είτε τό πιστεύεις ,είτε όχι τήν άλλη μέρα τό πρωί βρέθηκε
ή άδεια κυκλοφορίας πού μού είχαν πάρει μακρυά έξω
άπό τό πατρικό μου πού ήταν δηλωμένη ή διεύθυνση στήν άδεια έπάνω.
Έχουν καί οί κλέφτες φιλότιμο..??
Τσιγγάνικης καταγωγής ήταν.

notakos600
30/10/2014, 07:33
Τέρενς να σε ρωτήσω κάτι;
Τις μεγάλες παύσεις στον γραπτό λόγο τις κάνεις και στον προφορικό;
Κάτι από ταινία του Αγγελόπουλου δλδ;
Δεν το γράφω με κακή έννοια, απλά πρέπει να είσαι πολύ πράος άνθρωπος.:yawn:

endopandou
30/10/2014, 07:34
Πολύ χαίρομαι που πιάστηκε η σπείρα. Πάντα τέτοια να ακούμε :a013:
Το αδαής που κολλάει ρε συ? Σχετικός είσαι όχι αδαής.

irinia
30/10/2014, 09:03
Τέρενς να σε ρωτήσω κάτι;
Τις μεγάλες παύσεις στον γραπτό λόγο τις κάνεις και στον προφορικό;
Κάτι από ταινία του Αγγελόπουλου δλδ;
Δεν το γράφω με κακή έννοια, απλά πρέπει να είσαι πολύ πράος άνθρωπος.:yawn:

OXI ΡΕ............ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΑΜΑ ΣΕ ΠΙΑΣΩ ΤΗ ΓΑΜΗΣΕΣ..!!

Νά φανταστείς ένα κάτι σάν αύτούς πού τραγουδάνε όπερα καί έχουν κάνει
προπόνηση στήν άναπνοή γιά νά βγάλουν τήν κορώνα χωρίς λαχάνιασμα.........
Τώραγιά τό πράος.....όταν κάποτε μάλωσα κατάλαβα ότι όσα φέρνει ή ώρα.....
Γιαυτό μετράω μέχρι τό δέκα όπως μού είπε ό ψυχίατρος πρίν άντιδράσω.
Τό εύκολο είναι τό νά ύποκύψεις στήν πρόκληση καί τό δύσκολο νά
τήν προσπεράσεις ή νά τήν παρακάμψεις.

Vice
30/10/2014, 09:31
ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ..............ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ..??
Μέ τό νόμιμο είσαι ή μέ τό ήθικό..??

Με το λογικό!

Είναι δυνατόν να ξέρεις αν ένα ανταλλακτικό ειναι κλεμένο ή όχι κρίνοντας μόνο και μονο απο την τιμή του;
Είναι δυνατόν να σε κατηγορήσει κάποιος για κλεπταποδόχο επειδή αγόρασες ένα ανταλλακτικό μέσω αγγελίας με κουριερ πχ;

διλημμα νομίμου και ηθικού θα υπήρχε οταν θα ήξερες εκ των προτέρων οτι το ανταλλακτικό είναι κλέμένο ή οτι ο πωλητής είναι λαμόγιο.

irinia
30/10/2014, 09:55
Με το λογικό!

Είναι δυνατόν να ξέρεις αν ένα ανταλλακτικό ειναι κλεμένο ή όχι κρίνοντας μόνο και μονο απο την τιμή του;
Είναι δυνατόν να σε κατηγορήσει κάποιος για κλεπταποδόχο επειδή αγόρασες ένα ανταλλακτικό μέσω αγγελίας με κουριερ πχ;

διλημμα νομίμου και ηθικού θα υπήρχε οταν θα ήξερες εκ των προτέρων οτι το ανταλλακτικό είναι κλέμένο ή οτι ο πωλητής είναι λαμόγιο.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ............

Προφανώς δέν είσαι μοτοσυκλετιστής,ή είσαι περιστασιακός.
Άλλιώς θά ήξερες καί θά παραδεχόσουν πώς όταν ψάχνουμε
ένα σκοτωμένο άνταλλακτικό ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ή προέλευση του
έχουμε στό πίσω μέρος τού μυαλού μας άπό πού μπορεί νά προέρχεται..!!
Όσο γιά τό δίλημμα περί νομίμου καί ήθικού άν ξέρεις ότι είναι κλεμμένο όπως είπες
ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ............ΕΚΕΙ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ...!!!
Άς ξεκαθαρίσουμε πρώτα τίς έννοιες ήθικό καί νόμιμο γιατί μού θυμίζεις αύτόν πού
τό πρωτοείπε...!!!
Άν σέ βολεύει νά σκέφτεσαι ότι μόνο άπό τήν τιμή μπορούμε νά κρίνουμε ,έγώ τό θεωρώ
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ,καί φυσικά δέν άποτελεί τεκμήριο μόνο ή τιμή,θά πρέπει όμως νά
μάς πονηρέψει καί νά τό ψάξουμε άν θέλουμε νά έχουμε τό δικαίωμα νά συμπαραστεκόμαστε
σέ κάποιον συμφορμίτη πού τού έκλεψαν τό μηχανάκι....
Όσο γιά τό κούριερ...είναι άπλά ό τρόπος άγοράς ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ σάν δικαιολογία,όταν άγοράζεις
άπό τό πουθενά μπορεί νά είναι καί λαμόγιο.......δέν σου περνάει άπό τό νού άν στό πουλάει
σκοτωμένο...??
ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ..............ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ..!!
Πολύ άπλό όταν κάτι κοστίζει 10 καί κάποιος σού φωνάζει ότι τό δίνει 2 έσύ τό παίρνεις
άμέσως έπειδή σέ βόλεψε ή τιμή χωρίς δεύτερη σκέψη..??
Ε.....τότε δέν δικαιούσαι νά γράφεις λόγια παρηγοριάς σέ κάποιον πού τού σήκωσαν
τό μηχανάκι καί πληρώνει άκόμα δόσεις.!!!

Vice
30/10/2014, 11:51
Εσύ μιλάς για περιπτώσεις που ο άλλος πουλαει acrapovic 10 ευρώ; Εκεί χαίρω πολυ θα το καταλάβουμε ολοι, Συμφωνώ 100% μαζί σου. Τέλος συζήτησης.

Αν την πουλαει ομως σε μια νορμαλ τιμή και λίγο πιο κάτω θα το καταλάβει ο οποιοσδήποτε; δεν κατάλαβα. Εγώ προσωπικά αγόρασα acrapovic απο το ebay σε λιγο καλύτερη τιμή απο αυτές που παιζουν Ελλάδα. Θελεις να μου πεις οτι θα πρέπει να νιωθω τύψεις που δεν ξέρω την προέλευση της ή που δεν προβληματίστικα για το ποιόν του πωλητή; Είμαι εν δυνάμει κλεπταποδόχος; μπορεί! φταίω; οχι!

Αν ειναι έτσι τότε ολοι οσοι εχουνε αγγελίες και εδω μέσα είναι προς αμφισβήτηση γιατί ουτε τον Vice ξερω απο χθες, ουτε τον Τερενς ουτε κανένα.

Όποιος έχει αμφιβολία για κάτι, ζητάει απόδειξη αγοράς ή κουτί ή χαρτιά ή οτιδήποτε δείχνει οτι αγοράστηκε και δεν ειναι κλεμμένο. Τι πιο εύκολο και ανώδυνο;

irinia
30/10/2014, 12:03
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ..............

Συμφωνήσαμε........
Έννοείται ότι ζητάμε άποδεικτικά στοιχεία γιαυτό πού άγοράζουμε.
:beer:

Vice
30/10/2014, 12:06
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ..............

Συμφωνήσαμε........
Έννοείται ότι ζητάμε άποδεικτικά στοιχεία γιαυτό πού άγοράζουμε.
:beer:

και οτι δεν αγοράζουμε απο τον μπάμπη τον σουγιά... :beer:

MG-KTiNoS
30/10/2014, 13:23
Πάντως εγώ είδα ΕΝΑΝΕ που το μπιάσανε στη Γκαλλιθέα με αγκάπρες από ΤΔΜ.
16 χρονών τις πουλούσε σε καλή τιμή σε στέκι μηχανάκηδων
Έπεσε τηλέφωνο ήρθαν τα παιδιά (5 λεπτά) και έφαγε τις μπούφλες τις αρκούδας.
Είπε ότι τις έχε φάει μόνος του λίγο πιο κάτω.
Η μάνα του έκλεγε πολύ και παρακλούσε....
-χάλια κατασταση-
Πάντως μην σας περάσει απ το μυαλό ότι δεν ασχολούνταΙ

GFawkes
30/10/2014, 14:33
Ντοκουμεντο!!!

Bowleno
30/10/2014, 15:00
-χάλια κατασταση-

Εντελώς :a31: :rolleyes: και βιαστικός κιόλας να βγάλει κάνα φράγκο να βγάλει το γκομενάκι έξω.....

sniper
30/10/2014, 15:04
-χάλια κατασταση-

Δεν πιστεύω στη βία απο τη μεριά της Αστυνομίας, όταν συλλαμβάνουν έναν που έκλεψε. Είναι η δουλειά τους και πρέπει να λειτουργούν επαγγελματικά.

Από την άλλη, αν εγώ έβρισκα αυτούς που μου έφαγαν το 954 θα τους έγδερνα ζωντανούς.

Red Rider
30/10/2014, 20:27
Πολλές φορές αφήνεις κάποιον να "νομίζει" ότι δεν τον βλέπεις...
Αυτός έχοντας αυτή την λανθασμένη εντύπωση, υποτροπιάζει καρφώνοντας τον εαυτό του ουσιαστικά...

spyrakos35
30/10/2014, 20:33
Από την άλλη, αν εγώ έβρισκα αυτούς που μου έφαγαν το 954 θα τους έγδερνα ζωντανούς.

έχω την αίσθηση οτι ο χρόνος δεν γιατρεύει πάντα τις πληγές.....
(δεν ξέρω τι εμοτικόν να βάλω)

Bowleno
31/10/2014, 12:35
έχω την αίσθηση οτι ο χρόνος δεν γιατρεύει πάντα τις πληγές.....
(δεν ξέρω τι εμοτικόν να βάλω)

Άσε...... (ομοιοπαθής με τον Νίκο....)