Σύνδεση

View Full Version : Αναδημοσίευση φωτογραφιών στο Facebook

amyroukai
24/06/2014, 14:44
Χαζεύω και εγώ τα θρεντ, χαζεύω και το facebook μερικές φορές... Και βλέπω σήμερα έναν στο "ίσως να γνωρίζετε"... Ο οποίος είπε ότι θέλει να μοιραστεί τις φωτογραφίες του moto.gr με "λίγους φίλους του"... Και τελικώς τις έχει σε άλμπουμ δημόσιες και αποδεικνύει ότι την από το φόρουμ παρέα του την έχει γραμμένη στα όποια παλιά παπούτσια και τον λόγο του τον έχει επίσης για παλιόπανο.

Λατρεμένε, επειδή τα είπαμε εδώ μέσα, επειδή υποτίθεται ότι είμαστε μεγάλα παιδιά, υποτίθεται ότι φοράμε παντελόνια, επειδή γίνεσαι επιεικώς απαράδεκτος, δεν είναι ανάγκη να σου πω περισσότερα πέραν των αυτονόητων. Αφού έτσι και αλλιώς είχες σκοπό να κάνεις ότι ήθελες να κάνεις, την δήθεν ευγενική ερώτηση περί άδειας γιατί την έκανες; Και μ'αρέσει που έκανες και δηλώσεις του τύπου "ναι και εμένα δεν μ'αρέσει να με ανεβάζουν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς να το ξέρω" μπλα μπλα μπλα. Στο είπα κατά δήλωσή σου "όχι ευγενικά" στο παρόν θρεντ, στο είπα και ζωντανά στον Κρίκο παρουσία όλης της παρέας, στο ξαναγράφω: Το ότι έχουμε πιεί μιά μπύρα μαζί δεν σημαίνει ότι σε ξέρω, δεν ξέρω τις παρέες σου και τον δήθεν "κλειστό κύκλο" με τον οποίο μοιράζεσαι πράγματα, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ όπως δεν θέλω να είμαι σε κανενός αγνώστου. Και επειδή το facebook δεν είναι καμιά τρελή τεχνολογία, επειδή έχεις ήδη δείξει το ποιόν σου, ξέρω ήδη πως θα το χειριστείς. Το αν θα σε κάνω report ή όχι, αυτό ακόμα υπό σκέψη και τα σχετικά URL και screenshots τα έχω κρατημένα. Θα με πεις κακό τώρα; Όχι μεγάλε. Ήμουν και είμαι ξεκάθαρος και δεν με σέβεσαι.

Ντροπή σου._

theofilos888
24/06/2014, 15:45
Χαζεύω και εγώ τα θρεντ, χαζεύω και το facebook μερικές φορές... Και βλέπω σήμερα έναν στο "ίσως να γνωρίζετε"... Ο οποίος είπε ότι θέλει να μοιραστεί τις φωτογραφίες του moto.gr με "λίγους φίλους του"... Και τελικώς τις έχει σε άλμπουμ δημόσιες και αποδεικνύει ότι την από το φόρουμ παρέα του την έχει γραμμένη στα όποια παλιά παπούτσια και τον λόγο του τον έχει επίσης για παλιόπανο.

Λατρεμένε, επειδή τα είπαμε εδώ μέσα, επειδή υποτίθεται ότι είμαστε μεγάλα παιδιά, υποτίθεται ότι φοράμε παντελόνια, επειδή γίνεσαι επιεικώς απαράδεκτος, δεν είναι ανάγκη να σου πω περισσότερα πέραν των αυτονόητων. Αφού έτσι και αλλιώς είχες σκοπό να κάνεις ότι ήθελες να κάνεις, την δήθεν ευγενική ερώτηση περί άδειας γιατί την έκανες; Και μ'αρέσει που έκανες και δηλώσεις του τύπου "ναι και εμένα δεν μ'αρέσει να με ανεβάζουν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς να το ξέρω" μπλα μπλα μπλα. Στο είπα κατά δήλωσή σου "όχι ευγενικά" στο παρόν θρεντ, στο είπα και ζωντανά στον Κρίκο παρουσία όλης της παρέας, στο ξαναγράφω: Το ότι έχουμε πιεί μιά μπύρα μαζί δεν σημαίνει ότι σε ξέρω, δεν ξέρω τις παρέες σου και τον δήθεν "κλειστό κύκλο" με τον οποίο μοιράζεσαι πράγματα, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ όπως δεν θέλω να είμαι σε κανενός αγνώστου. Και επειδή το facebook δεν είναι καμιά τρελή τεχνολογία, επειδή έχεις ήδη δείξει το ποιόν σου, ξέρω ήδη πως θα το χειριστείς. Το αν θα σε κάνω report ή όχι, αυτό ακόμα υπό σκέψη και τα σχετικά URL και screenshots τα έχω κρατημένα. Θα με πεις κακό τώρα; Όχι μεγάλε. Ήμουν και είμαι ξεκάθαρος και δεν με σέβεσαι.

Ντροπή σου._

Εμενα δε μου αρεσει να κρυβομαι. George sp μαζεψου γιατι θα γινουμε απο 2 χωρια. Οι κουτουλιες που θα φας απο τον τρουπη θα ειναι το λιγοτερο. Εξηγησε μου σε παρακαλω τι δουλεια εχει το μηχανακι μου σε φωτογραφια στο δικο σου facebook. Νομιζω ημουν σαφης. Το μονο που ηξερες ηταν να ερθεις στον κρικο την προηγουμενη βδομαδα σαν κλαμμενο παιδακι και να πεις ( αφου εφυγα) πως παρεξηγηθηκες κιολας που απαιτησα το αυτονοητο. Σβησε τη φωτογραφια και ζητα δημοσια συγνωμη για τη βλακεια σου. Αρκετα προβληματα μας εχεις δημιουργησει. Τοσα που αρχιζω να πιστευω, πως εισαι βαλτος.

George_Sp
24/06/2014, 16:19
Μπαίνω και διαβάζω τα παραπάνω και προσπαθώ να κατανοήσω χωρίς να αντιπαραθέσω ύβρεις και στο ύφος που μου μιλάτε.

Θα βάλω λοιπόν το σύνδεσμο από το άλμπουμ εδώ να κρίνουν όσοι επιθυμούν αν όντως σεβάστηκα ή όχι την κουβέντα μας περι ιδιωτικότητας.

https://www.facebook.com/giorgos.sp.940/media_set?set=a.10152329758578521.1073741826.681858520&type=3

Φαίνεται η φάτσα σας πουθενά καθαρά; Η πινακίδα της μοτο σας;

3 φωτογραφίες έχω σε σύνολο 12 που φαίνονται περισσότερες μηχανές εκτός της δικής μου. Εκτός αν νομίζετε οτι έχετε το μοναδικό bros που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και κάνει και τόσο μπαμ οτι είναι το δικό σας από.... (μια ζελατίνα?????)

Όσο για ορισμένα μεμονομένα κομμάτια στα γραφόμενά σας περιμένω ανάλυση γιατί είμαι και λίγο χαζούλης.

Και επειδή το facebook δεν είναι καμιά τρελή τεχνολογία, επειδή έχεις ήδη δείξει το ποιόν σου, ξέρω ήδη πως θα το χειριστείς.

Αρκετα προβληματα μας εχεις δημιουργησει. Τοσα που αρχιζω να πιστευω, πως εισαι βαλτος.

Η φωτογραφία με το bros θα σβηστεί αν κάνει τόσο μπαμ αλλά πραγματικά περιμένω εξηγήσεις αναλυτικότερες πριν απαντήσω ολοκληρωμένα.

theofilos888
24/06/2014, 16:36
Μπαίνω και διαβάζω τα παραπάνω και προσπαθώ να κατανοήσω χωρίς να αντιπαραθέσω ύβρεις και στο ύφος που μου μιλάτε.

Θα βάλω λοιπόν το σύνδεσμο από το άλμπουμ εδώ να κρίνουν όσοι επιθυμούν αν όντως σεβάστηκα ή όχι την κουβέντα μας περι ιδιωτικότητας.

https://www.facebook.com/giorgos.sp.940/media_set?set=a.10152329758578521.1073741826.681858520&type=3

Φαίνεται η φάτσα σας πουθενά καθαρά; Η πινακίδα της μοτο σας;

3 φωτογραφίες έχω σε σύνολο 12 που φαίνονται περισσότερες μηχανές εκτός της δικής μου. Εκτός αν νομίζετε οτι έχετε το μοναδικό bros που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και κάνει και τόσο μπαμ οτι είναι το δικό σας από.... (μια ζελατίνα?????)

Όσο για ορισμένα μεμονομένα κομμάτια στα γραφόμενά σας περιμένω ανάλυση γιατί είμαι και λίγο χαζούλης.

Η φωτογραφία με το bros θα σβηστεί αν κάνει τόσο μπαμ αλλά πραγματικά περιμένω εξηγήσεις αναλυτικότερες πριν απαντήσω ολοκληρωμένα.

Ακου λοιπον που εισαι παντελως λαθος. Δεν εχει να κανει με το ποσες φωτο εχεις στο λογαριασμο σου στο φεισμπουκ. Ρωτησες και σου ειπα οχι. Και την τελευταια φορα που κοιταξα το μηχανακι μου ηταν ακομη δικο μου. Αρα δεν εχει καμια δουλεια στις δικες σου φωτογραφιες. Τι πιο κατανοητο απο αυτο; ναι δεν φαινεται η πινακιδα. Και; ξερω αρκετο κοσμο και ξερουν και το μηχανακι μου. Προφανως και δεν τα παω με ολους καλα. Γιατι να με βαλεις εσυ σε μπελαδες; στην τελικη δεν εχεις κανενα δικαιωμα πανω στην περιουσια και τη ζωη μου. Μαλλον εχεις παρεξηγησει το γεγονος πως καθομαστε στο ιδιο μεγαλο τραπεζι. Αυτο δε σου δινει το δικαιωμα να επεμβαινεις στη ζωη μου. Και νομιζω δε χρειαζεται να το εξηγησω παραπανω.
Οσο για το γεγονος οτι ανακατευεις τους παντες, παρε για παραδειγμα τις χθεσινες δημοσιευσεις σου στο θεμα του κρικου.

George_Sp
24/06/2014, 16:42
Η συγκεκριμένη φωτογραφία κατεβαίνει λοιπόν εφόσον θεωρείς οτι κάνει μπαμ η μοναδικότητά του. Συγγνώμη προκαταβολικά αλλά η έννοια της μοναδικότητας στα δικά μου μάτια έχει άλλο επίπεδο λεπτομέρειας και δε περιορίζεται στο οτι γράφει bros και φαίνεται μια givi ζελατίνα.

Συνεχίζεις να μιλάς με γρίφους

Οσο για το γεγονος οτι ανακατευεις τους παντες, παρε για παραδειγμα τις χθεσινες δημοσιευσεις σου στο θεμα του κρικου.

Περιμένω εξηγήσεις αναλυτικές και όχι ανυπόστατα λόγια οτι είμαι βαλτός και δε ξέρω και γω τι άλλο κουβεντιάζετε.

theofilos888
24/06/2014, 16:58
Η συγκεκριμένη φωτογραφία κατεβαίνει λοιπόν εφόσον θεωρείς οτι κάνει μπαμ η μοναδικότητά του. Συγγνώμη προκαταβολικά αλλά η έννοια της μοναδικότητας στα δικά μου μάτια έχει άλλο επίπεδο λεπτομέρειας και δε περιορίζεται στο οτι γράφει bros και φαίνεται μια givi ζελατίνα.

Συνεχίζεις να μιλάς με γρίφους

Περιμένω εξηγήσεις αναλυτικές και όχι ανυπόστατα λόγια οτι είμαι βαλτός και δε ξέρω και γω τι άλλο κουβεντιάζετε.

Ειπα αρχιζω να πιστευω πως εισαι βαλτος. Δηλαδη πως το κανεις επιτηδες για να ανακατεψεις. Αποδειξε μου το αντιθετο. Καταληξαμε στον κρικο καθε δευτερα μετα απο τοση περιπλανηση και μπαινεις να μας πεις πως θα βαλεις σχετικο θεμα να παμε σε αλλο μαγαζι μετα απο τοσο καιρο. Αν δεν σου αρεσει το μαγαζι, το λες. Μην προσπαθεις με πλαγιους τροπους. Σου απαντησε και ο τρουπης εχθες. Μαλλον ισχυουν τα λεγομενα σου, πως "ειμαι λιγο χαζουλης" και κακως εκνευριζομαι μαζι σου.

George_Sp
24/06/2014, 17:06
Ειπα αρχιζω να πιστευω πως εισαι βαλτος. Δηλαδη πως το κανεις επιτηδες για να ανακατεψεις. Αποδειξε μου το αντιθετο. Καταληξαμε στον κρικο καθε δευτερα μετα απο τοση περιπλανηση και μπαινεις να μας πεις πως θα βαλεις σχετικο θεμα να παμε σε αλλο μαγαζι μετα απο τοσο καιρο. Αν δεν σου αρεσει το μαγαζι, το λες. Μην προσπαθεις με πλαγιους τροπους. Σου απαντησε και ο τρουπης εχθες. Μαλλον ισχυουν τα λεγομενα σου, πως "ειμαι λιγο χαζουλης" και κακως εκνευριζομαι μαζι σου.

Μέχρι να στο αποδείξω δε μπορείς να πετάς λάσπη διαδικτυακά πόσο μάλλον όταν ξέρουμε πως δουλεύουν τα ελληνικά fora και πως επηρεάζονται όσοι διαβάζουν κάτι και πόσο εύκολα το υιοθετούν. Γράψατε με τον Γιάννη για μένα και αμέσως πετάχτηκαν ορισμένοι που υιοθέτησαν την προκατάληψη για το ποιόν μου χωρίς καν να με ξέρουν.

Είμαι άνθρωπος που μου αρέσουν οι επιλογές. Και που πάντα δοκιμάζω και κάτι νέο. Δεν έχω πρόβλημα με το μαγαζί. Ίσα ίσα έχω πάει και άλλες μέρες που δεν είναι οι κλασσικές Δευτέρες της μάζωξης, πράγμα το οποίο μπορούν να βεβαιώσουν κι άλλοι.
Το λίγο χαζούλης για μένα είναι οτι δεν χαμπαριάζω από πονηράδες και το στυλάκι μου είναι ενός απαίδευτου (σε πονηράδα) καλοπροαίρετου. Αρκετός κόσμος μας θεωρεί λίγο βλάκες που λειτουργούμε έτσι ανιδιοτελώς. Αλλά τουλάχιστον είμαι ξεκάθαρος.
Με τον τρούπη μιλάω διαφορετικά και ίσως αυτό που θέλησα να του πετάξω ως μήνυμα να μην το έπιασες εσύ και κανένας άλλος.

Όπως και να χει η φωτογραφία κατέβηκε.
Δέχομαι/Περιμένω και γω τη συγγνώμη σας για τον τρόπο που μιλήσατε δημόσια για το πρόσωπό μου.

amyroukai
24/06/2014, 17:54
Dear curious george sp.

Αν θέλεις, εξήγησε μας, απο 70+ ατομα διαλεξες την φωτογραφία της Χριστίνας και της Σουζάνας ν'ανεβασεις. Σου είπα όχι. Μια που η κοπέλα μου δεν είναι μέλος, φαντάζομαι πως η μη άρνηση της θεωρησες οτι σου έδωσε το δικαίωμα να την ανεβασεις. Ε όχι, ισχύει η δική μου. Είσαι χαζουλης όντως ή κουτοπόνηρος;

Δεύτερον, bros έχει όντως πολλά, μου ελυσες και άλλη απορία με το "λάθος".

Τρίτον εσύ ειπες οτι θέλεις φωτό για "άλμπουμ για κλειστό κύκλο", όχι δημόσιο.

Τέταρτον συγγνώμη εννοείται πως δεν θα σου ζητησω.

Σαν υστερόγραφο, λυσε μου και την απορία, από το "ποτάμι" που πέρασαν οι Πατρινοί, πέρασες και εσύ; Η απλά μια με τις κοπέλες, μια με την δημιουργία εντυπώσεων από μέρη που δεν ειδες καν, πας να πουλησεις ενα δημόσιο προφίλ άντρα σκληρού μηχανοβιου;

George_Sp
24/06/2014, 18:31
Δεν έχετε το θεό σας ειλικρινά.
Λες και μιλάω σε παιδάκια 5 χρονών που μετράμε τις ψ@λές μας ποιος την έχει πιο μεγάλη.

Επειδή λοιπόν και η υπομονή μου με την αναζήτηση της φαγούρας σας, έχει και τα όριά της. Να το κάνω και νιανιά για τα 5χρονα.

Στη φωτογραφία στην Αρβανίτσα η ανάλυση είναι τραγικά μικρή για να ξεχωρίσεις φάτσες και για να ενοχλεί τη κοπέλα σου.

Στο υστερόγραφο τι να απαντήσω. Η φαγούρα και το κίνητρό σου στο κυνήγι μαγισσών φτάνει στα όρια της παράνοιας και χρήζει παρακολούθησης εκτός αν έχεις παραλείψει να διαβάσεις όλα τα υπόλοιπα σχόλιά μου στην ετήσια και αλλού στο moto που δηλώνω ανοιχτά οτι είμαι νέος, άσχετος μηχανόβιος που έχω πολλά να μάθω και δε διεκδικώ κανένα τίτλο αναγνώρισης.

Ευτυχώς έμαθα στη ζωή μου από το 2003 που ασχολούμαι με τα fora το σύστημα πως δουλεύει και από μέσα και απέξω..... και περιπτώσεις λάσπης και χαρακτηρισμών τις βάζω στη θέση που αρμόζει.

Ένα πράγμα να ξέρετε μόνο. Κουτόχορτο δε μασάνε όλοι σε αυτή τη κοινωνία και ας μην παίρνουν μέρος στο σχολιασμό. Προσωπικά πάντως τα δείγματα γραφής σας μου επιβεβαιώνουν πολλά για την άποψη που σχηματίζω.
Θα σας απαλλάξω από την παρουσία μου στο Κρίκο γιατί είστε παλιότεροι και την έχετε πιο μεγάλη σε σχέση με τον χαρωπό Γιωργάκη που ήρθε μετά την έκδρομη με ένα πλατύ χαμόγελο γιατί τον πήρε από πίσω κατά τη διανυκτέρευση στο Μαυρολιθάρι.

Ντροπή σας. Υποκριτές.

amyroukai
24/06/2014, 18:48
Ναι. Φυσικά. Γιατί εσύ οτι ειπες, το έκανες. Οπότε οι άλλοι κυνηγούν μάγισσες, είναι υποκριτές και εσύ το αγνό περιστέρι.